Instön

Sitter här på landet och tar det lugnt. Har fått lånat systers dator för att slinka in med ett litet inlägg. Känns sådär att jag är halvuppdaterande, men jaja.
Idag har jag tillbringat några timmar ute på klipporna med familjen+. Blev lite färg tror jag nog, brännde mig i alla fall inte. Tyvärr var det nog lite kallare i vattnet för brännmaneterna är tillbaka i minimal form och det är svårt att se dem när man badar. Har trots mitt bad inte blivit bränd, puh.
Var på Gothiainformation, eftersom jag ska jobba där, idag på Hard Rock Café på Avenyn. Lite nostalgi från det stället måste jag säga. I alla fall, på vägen tillbaka till mitt land satt jag bredvid en kille som var jättelik Zac Efron, och jag tyckte det var skitkul att alla tjejer på bussen tittade avundsjukt på mig och antagligen trodde att han var min översnygga pojkvän. Men det var han inte, jag är singel och inte det minsta attraherad av Zac.

Men instösnyggingen addade mig just på facebook. Nu kan de få vara avundsjuka.


taking off

Åker till landet snart, igen. Jag är glad över att det händer ofta! Innan, tidigare år alltså, har det varit lite sisådär med att ligga på klipporna i stekhet sol och bara ta det lugnt. Är för nyfiken för att åka hemifrån. Men nu älskar jag det! Bara ta det lugnt, få god mat och bli bruuuun. Och blond. I alla fall kommer jag att bli blondare än innan eftersom jag ska slinga. Ni får för och efterbilder imorgon!
Återkommer när internet är ledigt. Puss <3

Känner mig väldigt bra på rubriker. Not.

Shululu!
Har varit en bra dag tills nu. Åkte till Allum på morgonen och köpte lite småplock på rean. Typ nagellack och sånt käckt. Sedan bar det av till Västra Långvattnet med Jenny, på cykel. Varmkallt i vattnet, typ ljummet, och det var skönt. Jenny var lite galen och tvättade håret i sjön med två liter shampoo men det var väl kul, haha.
Är inte jättebloggsugen just nu, ska nog baka istället. Därav mitt tråkiga inlägg, förlåt!
Peace out <3


hemma igen

Hallihallå!
Är hemma från landet och Åh nu. Vet att jag inte har bloggat på länge men där har ni anledningen.
Ska berätta lite kortfattat om dagarna:

<> LM! Har kommit in på LM Engströms gymnasiums musikklass och är lycklig!
<>Jenny, Johanna och Vilma besökte mig på landet som ligger vid Marstrand, det var jättelyckat och vi hade supermyysigt! Spelade bland annat fotboll med de små på min ö och snackade om deras storebröder. Mumma!
<> Kalas för moster och morbro (?) + inflyttningsfest för Lisa och Anders, mysigt! Fint hus och fina människor <3
<> Åh Stifsgård med Johanna och Jenny, helt sjukt. Lift hem och skrattattacker på bussen. Underbart!

Imorgon kommer Partille Cupfolk och bland annat några egypter sen förra året. Ska bli spännande! Får se hur de är nu.. Slinga håret också, förhoppningsvis. Och bad i Västra långvattnet med Juanabanan och Jennypenny <3

särskrivningar

...de suger! Trott att Johanna, Vilma och Jenny ska komma på onsdag efter middagen, men det var visst på eftermiddagen så jag har missat att köpa mat till dem. Denna dag var perfekt tills nu.. Usch!

twilight i solskenet

Haha, har ni märkt vad jag tjatar om vädret i vart och varannat inlägg? Tänkte göra det idag också... För idag är det så himla fint väder och jag ska ut på klipporna och läsa twiligt, cosmopolitan, solo och kanske, kanske, bada. Den sista delen är det lite tvek på, för det är fortfarande kallt i vattnet och jag duschade för ungefär fem minuter sedan. Fast det hade ändå varit coolt att bada nu, för jag har ju inte gjort det än och det är ändå en grej som man ska göra på sommaren. Haha!

Läsarantalet har stigit, konstigt nog en hel del bara sen igår. Men ni får se till att kommentera också, taack <3

fototur på berget

Tjohoo!
Idag har det faktiskt varit lite varmare, riktigt skönt vissa stunder. Eftersom jag och min lillebror ville bättra på brännan, eller något i den stilen, gav vi oss iväg upp på det lilla berget som ligger precis bakom vårt land. Huset alltså, haha. Vi tog lite foton med våra identiska mobilen men jag kan ju inte direkt påstå att någon av våra bilder blev snygga precis. Måste faktiskt påstå att ingen av bilderna blev bra. Men sånt får man leva med när ens bror inte är bra på att ta kort, och man själv inte är så bra på att posa.

fnhei

Sörjer lite över att min statistik är sämre än någonsin! Förstår att folk inte vill läsa min blogg när jag inte uppdaterar så ofta, men man undrar ju hur många som egentligen sitter inne bara för att blogga när vädret är fint? Jag tänker i alla fall inte offra mig allt för mycket för min blogg. Ändå tycker jag att ni ska läsa, haha. Ska försöka bättra mig, blogga på kvällarna i alla fall. Men är man på landet så är man, och då ska man njuta.
Peace <3

En midsommarnattsdröm

Goddag.
Igår var det midsommar, och dagen tillbringades på landet med mormor, morfar och två kusiner. Ganska mysigt ändå. Trots att jag inte bloggade, eftersom min syster har ockuperat internet. Haha, men jag tror att ni har haft annat för er än att läsa min blogg! I alla fall, det blev lite dans kring stången och Instöns heting fanns på plats. Dock verkade han mest intresserad av sin medtagne polare och sin öl. Känns lite överdrivet att fira midsommar tycker jag, då själva grejen är att det ska finnas en anledning till att dricka. Visst kan man väl ha roligt utan att dricka! Jag har flera kompisar i min krets som alltid hittar på helt sjuka saker även om de är spiknyktra. Aja, även om folk runt om kring mig satt och sjöng snapsvisor och skrålade (inte i mitt hus, absolut inte!) kunde jag vid ettiden somna gott. Jag hade inte hoppat över sju gärsgårdar, och inte plockat sju olika blommor som jag sov med under kudden, men ändå sov jag gott. Tror nog att det hade varit värre att drömma om sin prins i flera år i förväg än att behöva vänta väldigt länge och bli överraskad, haha! Konstigt nog drömde jag om en kille min kompis är bra kompis med. Han gick runt med en tröja som det stod "Hanna är min brud" på. Tänker inte förklara varför detta är så roligt, men några av mina kompisar fattar. Lite internt där, jaao.

Idag blev det en ganska lugn dag, har fiskat lite krabbor med mamma och hjälp mormor i trädgården. Morfar har så ont i ryggen och kan inte göra så mycket arbete, så mormor med sin reumatism får kämpa! Tänkte att jag erbjöd mig. Snäll som Mormor gav hon mig pengar för det också!
Blir nog ett bildinlägg senare idag, eller imorgon. Har fotat lite med min ändå helt okej mobilkamera idag. Nu luktar det kyckling ända hit upp så det är dags för mig att äta. Puss <3


sommarblåst

Heej.
Nu är jag äntligen framme på landet efter en dag med shopping på Ica Maxi och en födelsedagsfika med jordgubbar hos farmor och farfar. Har precis ätit middag och bakat bullar som vi ska ha till kvällsfikat. Det blåser jättemycket ute, men jag hoppas att det tar slut tills midsommar imorgon. Inte för att jag tycker att midsommar är så speciellt men jag måste ju faktiskt bada och sånt.
Blir lite dans kring stången nere på ängen här på Instön, hoppas att det inte blir allt för segt.
Oj, nu är det oskyldigt dömd igen med snyggingen Persbrandt och Patrik 1,5-killen som är sjukt söt!
Ses <3

Shoptilyoudrop

Nu ska jag försöka få med mamma till Allum. Annars åker jag dit själv. För nu ska det handlas, förhoppningsvis. wihoo!

Kvällstur och chokladbollar

Efter middagen bad Jenny mig att följa med henne och Noor ut på promenad, och jag hade inte så mycket val när de en kvart senare stod utanför dörren och bad om vatten. Så jag gick snällt med dem ut. Promenaden slutade hemma hos Noor, där vi bakade chokladbollar och såg på Jalla Jalla. Måste säga att både Fares Fares och den där andra är sjukt söta båda två. Och tänk att ha Fares rollfigur som pojkvän, hur sött va? Älsk på dem!
Blir allum och landet imorgon, äntligen! Måste köpa bikini, sommarkläder och titta på skor. Får se om det blir något, är inte jättepepp på det där just nu. Men det ska ju bli sol, och då får man allt planera.



booisofsweden

Hur söta får man vara? Vissa tycker säkert att de är jättetråkiga, men jag älskar deras grej de kör med. Människorna känner jag ju tyvärr inte..Haha!
Emil, en av de två killarna, sjunger som en Gud och har skrivit en fin låt. Vassegoo <3


Om ni vill titta in till killarnas blogg finns den här!

Alla bänkar sig framför Tv:n nu!

Hallå eller!
Tittade just i tidningen och vad ser jag? Parlamentet har ett jubileumsprogram med bland annat Björn Gustavsson, the love of every swedish girls' life typ! Lätt att jag ska kolla, och ni borde också. OKej, det repris och antagligen har de flesta redan sett programmet, men inte jag!


TV4 kl. 20.30!

Resesökaren

Elluw!
Idag slutate Mamma, så det blir allt att fara till landet imorgon, weey! Tänkte ta chansen att ta mitt första havsbad då, jag vill ju inte vänta till Juli. Känns lite töntigt och badkrukeaktigt, haha. Blir det inte landet förren på kvällen åker jag nog och hälsar på Lisa, min kusin. Kanske blir en tur i stan med henne, får se.

Idag har jag tittat på resor, jag vill ju så gärna åka iväg såhär på sommaren. Har nästan blivit en tradition att åka iväg varje år, och sommaren är ju bäst för då är hela familjen ledig läänge. Hittade mest resor till Tunisien, och det stället verkar ju helt underbart. Synd att det kostar så himla mycket och att Mamma är den enda som måste betala för sig själv plus för mig och mina syskon. Trots det har vi ändå lyckats komma iväg en hel del! Sist var det Thailand som var solsemester, annars har jag hunnit vara i Tjeckien, Danmark, Tyskland och Branäs.

     

Inte för att något slår Thailand, faktiskt, men ser det inte underbart ut? Meee like!

Fly away..

..det hade varit skönt att kunna göra ibland. Kanske inte riktigt försvinna, men kunna flyga. I så fall hade jag flugit till Landet på studs, för det är där jag vill vara just nu. 4 personer har frågat mig om jag kunnat göra något idag, vilket jag gärna hade gjort. Faktum är att jag hade kunnat tänka mig att vara med alla 4! Men jag ska till landet, om mamma blir klar med sitt arbete idag. I så fall får hon sommarlov ända tills i början av augusti, me like!

Klockan är inte mycket men jag har redan hunnit ta en liten joggingtur. Kändes så skönt igår när jag var stolt över mig själv så jag gjorde en favorit i repris. Det blir svårare att springa på landet, för där är det så backigt, men på sommaren ska man ju vara ledig så landet får vara en non-running area. Haha, nää men jag tror inte att jag kommer klaga på det eller så. Att jogga är ju inte precis det bästa jag vet.
Nu blir det lite städning och sol på altanen med Om jag kunde andas - twilightboken uppslagen i knäet. Vi får se hur det blir med landet. Anyway, jag hör av mig. Och som tur är så har jag internet även på landet nu! Underbart.

xoxo // H

Svennebanan - Promoe

Älsk på låten! Eftesom artisten ser äcklig ut i håret får ni nöja er med bara ljudet, haha!




Es ist ja wunderschön...

...när solen tittar fram bakom molnen. Eller när molnen försvunnit helt!
Idag var fallet sådant och jag bestämde mig för att ta ett litet joggingpass innan frukost. Kändes skönt att komma ut när det varken var mycket folk ute eller när det var alldeles för varmt. Några timmar efter det blev det piknik på vallhamra IP eftersom Johanna var fotbollsskoleledare där. Resten av dagen blev lugn i solen.
Nu väntar jag på middagen och sen ska jag till biblioteket och låna några böcker inför sommaren. Alltid bra att ha när man ligger på klippor ute i skärgården.
Hör av mig senare, puss <3

Designer nästa!

Ahoj!
Jag är nog ganska stolt över mig själv, eftersom jag lyckats få detta till ett ganska så snyggt ställe. Ska ju fixa header och sånt med det får jag väl göra någon ful sommardag. Försöker desperat få tag på Bexus men det går inte så bra, så jag vet inte om det blir någon söndagspromenad idag. Brukar alltid bli så (eller det är meningen att det ska vara så jämt iallafall), vårat söndagsflumm är oslagbart! Ja, inget annat söndagsflumm slår vårat alltså, andra saker kanske slår det.

Nu är det söndagsflumm, i tid och rum
och är du inte med på det, så är du dum
Ja det är söndagsflumm, med Hannis och Bex
Ja det är söndafsflumm med massor av spex


Jag känner att jag och Bexus har den bästa sloganen ever, slå den ni!


Sol, vind och vatten

Det är seriöst det bästa jag vet, på sommaren. Om vind byts ut mot varma sommarvindar och vattnet är 20 grader och uppåt. Och solen får gärna göra en sådär fint sommarbrun så det gnistrar om en och man ser fräsch ut från topp till tå. När man inte legat i vattnet alldeles för länge då, förstås.
Jag och Johanna har varit på mitt land som ligger vid Marstrand i två dagar. Såklart var det inte fint väder vi hoppats på, men nog mycket bättre än här hemma. Detta är anledningen till att jag inte bloggat det senaste dygnet. I alla fall, vi hade det mysigt. Jag tycker verkligen om att vara på landet, och visst blir det alltid lite extra bra när man har gott sällskap?
Nu blir det att titta in på en hemsida som hjälper mig med designen och alla stilmallar, för min blogg ska bli översnygg. Låter det bra eller?

Peace out!

Dear Hanna

Helluu!
Är helt slut efter gårdagens avslutning och balen. Niorna på Ugglum var verkligen bäst och vi kommer alltid vara det. Tack vare att vi var så grymma kommer jag inte att orka skriva idag, dessutom ska jag till stan och till kusinen för att sova inatt. Därför får ni en söt låt som har inspirerat mig till mitt namn. Återkommer imorgon, kära vänner.


Hittade ingen riktig video så det fick bli en lite random...



xoxo // H


Hur funkar det egentligen?

Någon duktig som vet vad felet är när headern ser ut som den gör? Den är ju halv liksom, inte jättefint. Inte för att headern är så snygg itself men det är mest en utfyllnad för att jag ska ha någon header över huvud taget de första dagarna. Ska fixa en riktigt så snabbt som möjligt.

Hjälp mig!

headern


Från devote till blogg.se!

Hellu!
Har tidigare haft en blogg på devote.se, och jag älskade den. Ända tills jag inte kunde skriva inlägg längre och bloggen låstes allt oftare. Tycker egentligen att blogg.se är väldigt krånglig med alla kodmallar och sånt, men whatever, det får väl lösa sig! Om någon är duktig får h*n gärna designa min blogg, bara att höra av sig i så fall. Nu ä det dags för lite småpill så återkommer jag lite senare.
Välkommna <3

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0