Natti!

Borta hela dagen, kalkonmiddag - hur mysigt som helst. Nu ska jag stupa i säng trots att klockan bara är kvart över åtta. Jag är supertrött och småirriterad. Ha det fint <3

Advent.

Åh så mysigt. Stjärnorna hänger uppe och det luktar mjuk pepparkaka i hela huset eftersom mamma bakade det igår. Ska gå och äta gröt sen och känna stämningen på riktigt. Åh, jag älskar det!
Ska till stan med lillebror (?) förhoppningsvis, och hitta något ställe som kan skriva ut min bild. Åh, stan är också mysig nu! Julstaden Göteborg <3

ett fint avslut på dagen

Helhjärtade skratt och jättefin kompis - IDA!
NU ska jag ta mig i kragen och slita mig från datorn. Hejrå

till slut...

Jag har lyckats fixa en statistikmätare så jag slipper ha min ofungerande blogg.semätare. Usch, den är sämst. Visar sex när jag kan se på den andra att jag haft väldigt mycket mer, sedan klockan 12 idag. Aja, det har ju löst sig nu i alla fall.
Ska snart kasta mig ner i sängen med en härlig tidning och mysa till det. Klockan är ändå 11 nu och jag har all anledning att sova ut denna helgen. Blir nog en ganska jobbig vecka.
GLOW är nästan klar och jag är supernöjd med resultatet. Vi har gjort ett grymt jobb, gruppen!
Imorgon blir det kanske stan och KappAhl - ska köpa ett cocacolacerat, hur coolt?! Eller så tar jag mig ut till Kärra och hälsar på min kusin om hon orkar. Har inte pratat med henne om saken men det kan jag ju göra imorgon. Vi får se hur mycket jag har att göra. Kvällen ska tillbringas med kalkon! Mumma.
Sov sött mina fina

jag har bestämt mig!

Jag ska börja med godisförbud. Ett seriöst sådant, därför skriver jag det här. Har kommit på att jag verkligen tröttnat på godis. Chips och popcorn är mycket godare! Ska alltså försöka sluta äta godis. Äter det oftast bara för att jag vet att det är gott, men det är ju inte ens det längre? Mår bara illa efteråt ju! Tänkte att jag skulle börja när jag får tandställning, men vet inte hur lång tid det är kvar tills dess. Ska få brev om min tid i veckan. Men jag vet inte, kanske lika bra att börja nu? Jag kommer ändå inte bli sugen på det, liksom.
Visst är jag duktig? Nu när jag och Johanna har börjat vårt nya liv med Sportlife kan man ju bli nyttigare fullt ut.

just GLOW!

Vår tidning börjar ta fart, riktigt snygg är den nu. För er som missat så har vi haft i uppgift att göra en tidning och analysera den. Vår ungdomstidning heter GLOW och är självklart helt grym! Sitter och dubbeltejpar ihop den och det blir verkligen superbra! Bara framsidan som behöver skrivas ut och jag kan självklart inte hitta en affär som trycker snabbutskrifter på en söndag, så får traska ner och köpa svart bläck imorgon så att jag kan skriva ut den på fotopapper här hemma. Kommer bli lika bra!
Idag har jag köpt lite rengöringsgrejer och en mineralfoundation. Min gamla från Clinique börjar bli dålig och gammal, dessutom är den för mörk! Kommer bli jättefräsch inför vintern nu, haha.
Djungelkycklingen kallar! Gott,

kotlettrisk no more, NYMÅNE!

Hellu!
Förlåt, igår hade jag en dag som inte någonstans tillbringades vid en dator. Skola först, tog sprutan mot svininfluensan. Skönt att ha det gjort! Är inte rädd för sprutor och denna var typ den lindrigaste jag tagit. Har klarat mig utan biverkningar också, armen var lite trött igår men det blir den ju alltid. Idag känns det inte något alls, och jag har ändå sovit på den. Göttgött!
Mys på sångtekniken med massa bakverk! Ida hade bakat supersöta cupcakes, snygga ända ut i bakformarna (rosa med små hjärtan!). Hade betygssnack där så nu slipper man vara orolig.
Efter skolan träffade jag Johanna och åt på en pastarestaurang, underbar pastasallad där! Efter en stunds shopping bar det av mot Bergakungen för att se New Moon! Underbar film, verkligen! Härligt sällskap också, Johanna och hennes klasskamrat är jättegoa! Kvällen kan sammanfattas i betyget MVG, och lite tack vare att både Jacob (Taylor Lautner) och Edward (Robert Pattinson, vem har missat?) är så sjukligt snygga. Kan ju passa på att ge er inlägget jag skrev (i min gamla blogg) när jag precis sett Twiligt här nedanför, plus min garderob för tillfället. Mumma!
.
~~~~~~~~
För sött!
Ett litet urval..

I just did...

  • bakat bullar
  • ätit bullar (för många..)
  • promenerat Ramses
  • fixat GLOWs framsida
  • fixat innehållet i GLOW
  • pluggat engelska
  • lagt ut bilder på fejjan.
Jag är stolt över mig själv. Det dumma med dagen är att ett pärlsocker ramlade ner under mitt R så man måste trycka svinhårt för att det ska komma en bokstav. På tal om svin så ska jag vaccinera mig imorgon. Och gå på bio med Johanna och hennes tjejklasskamrater. Och käka lite sallad på en god restaurang vid kungsportsplatsen. Det kommer blir en bra början på helgen!
.
Med denna bild vill jag visa hur grym jag är på att baka bullar!

tired of it

Trött sedan igår. Trött på att sjunga för veckan, faktiskt. Sånglektionen idag gick förvånansvärt bra med tanke på hur trött jag har varit. Sov inte så bra inatt, var så nervös över något att jag inte somnade, och när jag sedan gjorde det drömde jag att jag var på en scen och då kan jag ju inte ligga ner. Så jag ställde mig upp. Och la mig. Och drömde samma sak. Så höll det på, tills klockan var halv fyra. Då somnade jag på riktigt. Tack och lov att detta inte är någon som händer allt för ofta.
Nu ska jag ladda upp bilder från gårdagen på facebook, plugga tyska, skriva klart ledaren till vår tidning, sätta ihop vår tidning, skriva ett inlägg till Rikard, promenera Ramses och leva. Önska mig lycka till?

Vi gillart!

Helt slut efter dagen, trots det begav jag mig mot kören. Mysigt! Nu blir det natten, men först vill jag tipsa om Rikards blogg! Har inte hänt så mycket på den eftersom han började blogga idag, men håll koll. Man vet ju aldrig vad som händer om han märker att han har en mängd läsare redan första dagen.
Sov sött,

vi kör ett "från skolaninlägg"

Yes, åkte en buss tidigare med Johanna och kom därmed till skolan ungefär tjugo minuter innan tänkt tid. Brukar bli så, har jag märkt. Har dock ganska trevligt här, nästan själv i skolan. Snart ska hela musiken öva på låtar vi ska sjunga, kulkul. Älskar att jag går musik. Stackars samhällare som inte får vara i skolan förrän fem liksom, och ha geografi hela öppet hus! Jag får sjunga och vara glad istället. Najs!

rosa tippar

Idag kör jag på rosa fransk manikyr. Kulkul, när man har sovmorgon till halv ett. Då kan man göra om det som blev fel igårkväll när själva knåpandet ägde rum.
.
Ska fixa mig och sen åker jag till skolan för kvällsundervisning/eftermiddagsskola. Det är öppet hus idag och stämningen är på topp!
Hörs vid halv tiotiden.

Gulliga läppbalsam!

Titta här var jag har! Visst är de söta?


blogg.se mår nog inte riktigt bra..

Tror det är svininfluensan. Dessutom ska siten vara stängd inatt. Antar att problemet har något med det att göra. Ingen kul blogging idag, men men. Ni har säkert viktiga saker för er, också. Precis som jag, myskväll med massa tidningar! Underbart <3

datorkunskap!

Nu måste jag stänga ner, bara för det. Datorkunskap it is! How fun?

och det stannar på sex!

Jaha, hoppet är borta om att min statistik skulle ha kommit igång igen. Elva timmar senare, fortfarande bara sex besökare. Jag lovar att det är fler som läser min blogg! Aja, det här ska lösas. Tills dess ska jag sluta tjata om den, haha.
.
Gymmet idag med Johanna. Säger bara: HÄR BIFFAR MAN TILL SIG! Träningsvärk är självklart välkommet imorgon, höh.
Jadu, såhär "snygga" var vi för ett år sedan. Bleka och härliga! Märk mitt bruna hår!
.
Nu ska jag sätta på lite gamla filmer som gjorts i grundskolan under åren, góa skratt blir det! Lite japanskt körsbärste på det och kvällen blir toppen!

Ser fram emot en lång dag!

Jag får abstinens på helgen, saknar skolan allt för mycket. Töntig, jag? Nehej, jag man jättegoa klasskamrater så är det inte konstigt att man längtar efter dem. Efter skolan blir det träning med Johanna, vi kör bara gymmet idag. Muskelknuttarna Johanna och Hanna! Den har ni inte tänkt på förut, va? Men inse faktum, hahahaha.

hoppet är det sista som lämnar människan

Och jag tror att min statistikmätare fungerar igen, efter designbytet. Hade kanske lyckats radera en liten kodmall på något hörn. Om inte, så hoppas jag att den ska fungera så snart som möjligt igen! Måste i alla fall glädjas åt att den står på sju idag -redan!- och klockan är halv åtta. I snart en vecka har den varit väldigt elak och visat 1 besökare, och jag lovar, så lite har jag inte! Det är ju typ jag själv.

nostalgi men ändå inte!

Kom in ihåg när man (jag i alla fall) var med i en massa musikaler och minikonserter när man (jag) var liten? Jag gör och saknar det något enormt! Tänk när jag spelade huvudrollen i musikalen Blommor och skratt, var Pelle Svanslös i lite ofantasifullt musikalen Pelle Svanslös. När jag spelade Babian i en musikal vars namn jag inte kommer ihåg och dansade afrodans i African Madonna. Alla gånger jag spelade Maria i juluppsättningarna på Julafton i kyrkan. Åhh, nostalgi alltså! Saknar det till tusen.
Idag var jag och Ida inne i Smyrna på Amandas musikal Drömmen om Jul. Jättebra musikal! Hur mycket barn som helst som sjöng och var glada. Fick rysningar av minnen. Åhh. Alla som inte tänkt se den, gå dit! Mysfaktor 100.
Nu blir det mys med Japanskt körsbärste (tack Ivan!) som får mig att tänka på sensommaren av någon konstig anledning, och en minicosmopolitan. (yes Ida H, jag läser mycket tidningar. Men inte för mycket)
Sensommaren, jag och Jenny. Strumpor vs. Hår. Jag röstar stark  för strumporna!

fixat hela dagen

Och nu är en ny (haha, jag vet) design klar. Helt okej i alla fall, inte lika emo (nu när temat för dagen ändå är emo liksom). Ska fixa lite till, bland annat så att bakgrunden inte är svart på bilderna, men annars är jag klar.
Hiss eller diss?
Nu ska jag in till stan för att möta Ida. Vi ska gå på Amandas musikal i Smyrna, ska bli kul! Ha en fin söndagkväll,

som om...

HAHA ni behöver inte berätta för mig att jag har dålig humor. Jag veeeet.
Skyller på att jag är uttråkad och trött på min fula blogg. Höh.
.
.
Varken jag eller Karl-Oskar har varit alternativa. Sådetså.

mys hos kusin!

Var igår hos min Kusin Ivan för att fira dottern Ylva som fyllde sju (!) år. Känner mig jättegammal när jag håller med om att tiden verkligen går fort! Jag kommer liksom ihåg när hon var liten. Som sagt, sjukt är det.
Det blev i alla fall god mat och invigning på julen med lussebullar och pepparkakor. Jätteroligt att träffa den sidan av släkten vi inte träffar så himla ofta. Beror nog ganska mycket på ålderskillnader och sådant. I alla fall, kul att träffa dem!
__________________________
.
Och som start på dagen har jag bestämt mig för att avslöja en sak som folk inte tror om mig.
Jag har varit EMO!

Bilderna är tagna tillsammans med två kompisar, Jenny och med dåvarade EMOKarl-Oskar.
Vad säger ni nu?

NY DESIGN? återigen..

Hallå eller! Ge mig en ny design! Alla sätter sig och fixar och trixar lite nu och skickar en snygg design till mig, eller ber om mitt lösenord. Snällaaaaa. Jag är så trött på min emodesign, jag vill ha någon fin och härlig!

hiss och diss!

Facebook
Hur kul som helst att kunna hålla koll på folk och att se vad som händer runt omkring. Utan facebook hade man känt folk mindre och inte hållit kvar kontakten med gamla vänner. Visst finns det även nackdelar med att alla vet vad man har för sig jämt, men man kan ju styra över hur privat man vill bli. Facebook, javisst!
.
Äcklig frukost
Usch, hatar när man vaknar på morgonen och vill äta något gott, men så finns det ingenting! Bröder är torrt eller faller en inte i smaken, yoghurt blir man hungrig direkt av och klockan tickar för snabbt för att gröt ska hinnas bli gjord. Så man tar ändå det där gamla brödet som var gott igår och trycker i sig. Sedan är man trött hela dagen för att frukosten inte var god eller näringsrik. Diss!

badmintoncup

Har tillbringat morgonen i Alelyckan där jag spelat min andra badmintoncup. Det var kul! Dock kom jag inte vidare, asså vann något pris, men jag tror att jag har lärt mig lite knep nu. Nästa gång kommer det självklart gå bättre, och det är ju kul.
Nu ska jag städa och göra lite läxor. Förlåt för att jag är tråkig men sånt är livet ibland! Slänger in ett hiss och dissinlägg senare, bra va? 


ändrade planer

Ska hem till Johanna och muntra upp henne. Klart kompisar går före sömn! Speciellt när det är de bästa det gäller.
Hade gärna haft ett sånt här set att gå runt i:

myskläder från H&M.

huvudvärk tack!

Vet inte varför, fick precis en brinnande huvudvärk. Känns som om huvudet ska gå sönder. Blir att sova en stund efter middagen, skönt! Uppdaterar senare. Puss <3

HA-HA-HA

Jag och syster ska båda spela badmintoncup på lördag. Jag skrev igår att jag skulle få svinsprutan idag. Detta är reaktionen från syster:
.

.
Gissa om det är hon eller jag som just nu sitter och ojar sig över sin onda arm?

_________________________
tyvärr mår jag också kasst nu, this sucks.

engelsk grammatik och lite sångteknik

Ja, det är det man ska syssla med ikväll om man ska leka wannabe mig. Dock förmodar jag att ni antagligen skippar den leken, och hänger framför TVn eller facebook. I'm soo happy for you, guys.
Idag har jag varit på hudvårdstest och sånt hos Mary Kay Ash. Mysigt, eftersom jag spenderade min dyrbara (höhö) tid där med mormor, Lena, Mamma, Malin och Lisa. Kom just hem med strålande fin hy, som jag senare ska tvätta av mig. Imorgon blir det tandläkaren - usch och fyy  - och sedan sång hela dagen. Såklart kommer ett engelskaprov och svininfluensaspruta emellan. Typiskt!
Önska mig lycka till!

Min statistik!

Hallå eller, nu blir jag sur. Är det någon mer som har en statistikmätare som visat på "1" i två dagar nu? Har testat på flera datorer men ändå står det bara ett. Och eftersom jag har kollat på min blogg på flera datorer (just för att testa om det funkat) så vet jag ju att statistiken borde vara högre! Irriterande. Egentligen spelar det ju inte jättestor roll men man blir ändå lite sur när man inte vet, tycker jag.
I alla fall, här sitter jag i skolan. Ensam. Tomt, tomt, tomt skulle jag villa kalla det. Öde. Fickt tillochmed tända lamporna själv. är man tidig. Jaja, förhoppningsvis dyker det upp lite trötta själar här snart. Annars börjar jag starkt fundera på att vara oinformerad om eventuell studiedag?
Äh, jag tog bara en för tidig buss imorse. Men annars är allt fint!

Long time no see

Regnet bokstavligt talat öser ner här utanför fönstret. Lite småmysigt nu när man ska sova. Mindre mysigt imorgon när man ska vänta på bussen. Sommaren var fett längesedan, känns det som. Både saknar och saknar inte den, har haft den bästa hösten på länge och vintern lär inte bli mycket sämre. Sommaren känns avklarad för året, för min del!
På Cypern i somras. Helt underbart var det där! Längtar tillbaka, men visst gillar jag hösten också.
Här favoriserar man inte!
Observera! Brunbrunbrun på sista bilden. Och vad nu? Blekfis á la Norden.
Men vi gillar't, ellerhur?

work it out, work it workt it!

Barnpassning avklarad! Alltid lika mysigt, denna gången speciellt eftersom Victor var med och förgyllde tillvaron. Plugg ska göras och sedan kör! Börja med luciasånger förhoppningsvis, I liiike!
.
Förlåt för kass blogging, ingen tillgång till dator. Även imorgon kan bli hemsk! Sorry <3

pluggisvarning

Har stannat kvar i skolan i två timmar efter ordinarie sluttid. Och vet vad jag har gjort? Gått på en extra lektion.
 Pluggis!
 Dock har jag en orsak, ska möta Victor om tjugo minuter och var helt onödigt att åka hem först i detta fall. Har haft en grym eftermiddag med Rikard, Joel och Carl i alla fall.
Mot centralstationen och brodern!


fönstershopping mit dem Bruder

Imorgon ska det tittas ut julklappar med min bror. Ska ha med mig en liten lista så kan skriva upp allt vi kommer på, grymt smart. På detta sätt slipper jag stressa senare i vinter med julhandeln. Dessutom kanske jag kan veta ungefär hur mycket julklapparna kommer att kosta och på så vis veta hur mycket jag själv kan shoppa för nästkommande månader. (månad! shiiit...) Troligen ingenting, men jag överlever.
Även besök hos Lisa imorgon. Lite äventyr såhär mitt i veckan. Det är jag dock värd eftersom jag har lagt upp en strikt planering för mitt liv denna vecka och jag har absolut tid över, nu när jag har inplanerade pluggtider.
Hon är inte så dum som hon ser ut, minsann!

Vinn en Iphone hos Foki!

På denna söta flickas blogg kan man vinna en Iphone! Gissa om jag såå vill vinna?
Iphones exploderar ju överallt och klart man blir sugen på en egen! För att komma till tävlingen (eller för att tjata på Foki att jag ska vinna, haha) tycker jag att ni ska klicka på bilden här nedan. Då öppnas hennes inlägg i ett nytt fönster, smart va?
Foki

I ett skåp på LM...

Dagen har varit lite skev.. Fast helt underbar ändå! Började med att jag träffade på biljettkontrollanter på bussen för första gången i mitt liv. Var skakis hela vägen när jag visat mitt kort, lite skärrad antar jag. Hade ju självklart (!) betalat men ändå, kändes som om de inte litade på en. Vet dock att de bad alla på bussen visa sina kort..
Sedan såg jag en jätteförnäm dam. Jättesminkad, fina kläder, lösnaglar och lösögonfransar. Plötsligt tar hon upp grovsnus ur fickan och trycker in en stor klutt i munnen! Lite skevt det också..

Förresten så är Göteborg mysigt såhär års!
.
I skolan var några av de bästa borta, men det var lugnt ändå! Hade mycket trevligt med resten av de bästa. Dagen flöt på och var riktigt gó faktiskt! Jag och två kompisar gömde oss i ett skåp och sjöng lite när folk gick förbi, hur kul (för oss) som helst. Ett smakprov finns här nere.. Tisdagar är inte så farliga som det låter, faktiskt. Ett stort plus är att jag hann med en snabba bussen hem. Helt underbart.
.
(jaha, här ska ju vara ett videoinlägg men det kommer först när videofy.me börjar funka igen. Har suttit i en timma med det nu men inte vill det funkar för det! SUUUUR)

tonights going to be an early night.

Kvällen blir kort. Ska börja göra i ordning inför morgondagen om en stund och sedan blir jag och sängen ett. Ska be mamma sätta in pengar på mitt kort imorgon också, jag och lillebrorsan ska ju shoppa loss på onsdag. Det ni! Hur mysigt som helst. Får se om vi kan hitta något.Är lite sugen på ett par velourleggings vilka finns på Bikbok för 149 kr. Inte många leggings som kostar det lilla! Frågan är om man ska ha röda, rosa, blå eller svarta. Svarta eller rosa, I think.. Men:
You tell me!
.

Sjukt snygga och mysiga tycker jag! Först gillade jag dem inte alls men nu så.
Jag har mognat!

school dances sure have changed...

Asså detta är sjukt!
Barnen är typ inte mer än 7 år gamla, de som är yngst. Undrar vad Sveriges politiker hade sagt om svenska barn lärt sig sådan dans i svenska skolan.
Ja, det kan man bara drömma om...

Ni som inte tittar in videon missar något extremt sjukt, måste jag säga!

just another day in school

Inget speciellt kommer hända idag, troligtvis. Kvällen stavas T I D I G och jag kommer vara pigg som en mört imorgon. Dock ska en del hinna pluggas, men det lär lösa sig.
Måste dra nu, ha det fint!

It can only get better

.
Jag säger då det. För himla underbart. Dock är det inte rekord men vem vet vad siffrorna står när klockan slår tolv? Forsätt kolla in och kommentera era bloggar så att jag kan checka läget hos er också! (anledningen till att jag inte visar antalet är att det är pinsamt lågt om man jämför med väldigt många där ute, haha)
.
Och är det någon som är grym på design så våga inte gå här ifrån utan att berätta det för mig!

som om jag inte vill ha...

Triwaklockorna har verkligen slagit igenom, i alla fall här i Göteborg. Man ser verkligen folk högt och lågt med dessa snyggingar på armarna. Inte därför, men jag vill mer än gärna ha en själv. Behöver dock inte vara Triwa, en likadan funkar alldeles utmärkt. Vit eller ljusrosa är absolut favoriterna!
En ny punkt på önskelistan...

____________________________________________________________
Update: Finns hos Ur&Penn / Jetset för en femhundralapp !

I don't believe you

Dagens låttips, verkligen!
Pink - I don't believe you
.

more than I expected..

Ojdå, har visst mer plugg än jag trott. Har dock gott om tid, så det är inte så jobbigt ändå. Men hey, hur kunde det bli så mycket helt plötsligt?
  • tyska - läs-/hörförståelse (prov del 2)
  • engelska -glosor + prov
  • samhällskunskap - träning och hälsadelen i min grupps tidning GLOW!
  • sångteknik - frågeblad.
  • Datorkunskap [klar]
  • Svenska - satsdelar
  • Piano - lite olika smålåtar
  • solosång - fundera över låten
  • Gehörs- och musiklära - lite rytmer och blaha
  • Kör - kunna jullåtarna
Plus lite annat:
  • Tandläkaren 07.30
  • MRL Sportlife Domkyrkan
  • Badmintoncup
  • Kusinbarnskalas
  • Musikal i Smyrna
  • r
Och detta är det jag bara hittills vet! Lär ju bli en dubbelt så lång lista.. Får se hur mycket jag hinner leva kommande vecka. Tack och lov att jag har lätt för att lära mig, annars hade jag varit typ halvdöd för två veckor sedan.

morgonmys

Vaknat av att min bror spelat technomusik precis utanför mitt rum, men annars så är väl allt på topp. Ensam hemma fram till lunch så nu kan jag slappa till tusen! Blir att göra lite läxor som egentligen inte behöver göras än men lika gärna kan vara klara, och surfa runt lite. Ich liebe es! Egentligen vill jag börja sticka på min nya halsduk men jag hittar inte stickorna, så får be Mormor att få låna hennes. Hon har säkert en del.
.
För övrig vill jag tipsa er om den här grabben. Han har den bästa bloggen jag vet, sådetså!

jag vill ha Afrika!

Konserten gick bra! Innan den satt jag och några kompisar och målade flaggor och diverse på alla små barn. Såhär lät beställningarna bland annat:
Haha, lite gulligt sådär tycker jag. Trodde att Afrika var ett land tills jag var ganska gammal, då det klarnade lite..
I alla fall, som tidigare sagts; under kvällen höll jag och några kompisar igång med män som hatar kvinnor, för min del var det andra gången. Sjukt bra film för att vara svensk. Sjukt bra film över huvud taget. Alla borde se!
Nattinatti, sov sött.
.
ps. Visst har jag varit grym på bilder idag? Ska fortsätta med det, definitivt.

todays!

Världsmusikkonsert it is! Alla borde befinna sig i Sävedalens kyrka klockan sex ikväll. Grymt kommer det bli, arabiska låtar, bulgarisk sång och tralala, en massa mer.
Här kommer lite bilder från dagens paus. Sedan hör ni inte av mig förrän imorgon, troligen. Kommer hänga i kyrkan hela dagen, och kvällen ska tillbringas hos Johanna.
.
.
Kolla in den fräcka svampen jag åt! Två små ben ser det ut som, skitfräckt. Nu blir det nybakade halvgrova scones efter eget recept till lunch, mumma.

lillebror gästbloggar!

Hej hannas alla läsare, Jag är brorsan i family.
Jag e typ med hanna nu, hon är nere en liten stund. Vi sitter egentligen och kollar på little miss suneshine, dansen på slutet är så kul!!!! oj nu kommer hon  och ska lägga in en bild på mig! Snygg va? måste dra byebye ;)

Jag ser det snöar!

Ohyes, ni kan få tycka att jag är riktigt töntigt eller vad ni vill, men just nu är julstämningen i mig nästan på topp! Första snön har fallit idag (för min del), Julstaden Göteborg tänds idag och så även Liseberg full med fejksnö. Här sitter jag med tända ljus och myser, har dessutom tryckt ner en liten ljusslinga i en vas och det blev superfint! Såklart har jag satt på stämningsfull julmusik och idag tillbringade jag dagen med alla musikelever på Lm för att spela in vår årliga julskiva. Så, nu får ni sluta tycka att jag är töntig. För jag har all anledning att gilla läget just nu.
Ikväll ska jag scrappa fina kort för det var ungefär ett år sedan sist! Har lite idéer faktiskt.. Annars blir det mys rätt igenom, hur härligt som helst!
Hälsade på denna plutt på hennes skola ute i ingenstans: Härryda!
.
.
Julspellista till spotify
Sötaste jullåten

aaaaaargh!

Bodycombat it is! Ohyes, jag och Johanna har svettats som grisar, tagit i inifrån ryggmärgen och kämpat! Nu är vi väldans vältränade. Dessutom vet vi ett program vi ska köra på gymmet som en personlig tränare har tagit ut. I'm ready for this! Nu ska man bara få det till en rutin att gå dit, men det är inte så himla svårt.
.
Idag har jag haft tyskaprov, gick nog ganska bra. Dessutom är skolsyster stolt över mig efter mitt hälsosamtal. Haha fråga mig inte varför, men jag hade en schysst inställning till livet i alla fall, tyckte hon. Tack för det, säger man.
Har köpt garn så ska sticka en halsduk som är som en polo typ, ni vet väl alla hur jag menar? Grönt blev färgen, funderar på att byta men samtidigt vet jag att jag passar som handen i handsken i grönt. Blir det inte jag kan mamma alltid få!
Nu ska jag fixa grejs inför imorgon, inspelning med hela musikprogrammet från LM. Hur kul som helst! Sedan får ni köpa julskivor och bidra med en slant till Rumänien. Låter väl bra?

jag är så trött!

Lite förkyld. Passat världens goaste kusinbarn idag och hängt med kusinbarnets mamma - Lisa! Jättemysigt. Nu är jag hemma men ska strax gå till kören, 3 timmar ska den hålla på idag. Tror jag kan all tyska nu men måste gå igenom allt en gång innan jag somnar igen. Packa gymkläder också, två pass imorgon. Öva lite svenska och sen, sen kan jag gå och lägga mig. 
Fast dagen har varit bra trots allt! Bloggandet återkommer åtminstonde på fredag, om inte imorgon.

visst är jag duktig

Nu är jag trött!
.
Ja, som sagt, man får ju ta lite pauser. Har suttit och knarkat ingefärate i en halvtimma nu. Slutsats: ingefärate är verkligen inte gott. Men ska väl bra mot förkylningar, har jag hört.
Måste också påpeka att jag är nästan klar med alla tyskaglosorna vi haft hela terminen och jag är rätt haj på grammatiken nu. Lite överstigande, stora, små och förminskade terser har kommit till på ett av mina notpapper och två låtar sitter nu som limmade i min hjärna. Kvällen kan nog, trots allt, spenderas i sängen med veckorevyn. Lovely!

Albin 8 år

Haha lite paus måste man ju ta! Hjärnan fokuserar på högvarv nu.. 
.
Detta är så grymt!

tyska hela veckan...

Har haft fullt upp idag. Hur lite jag än vill så blir det tyska för hela slanten både idag och imorgon. Tyvärr får ni stå ut, jag ska lyckas!
Btw, alla rätt på svenska grammatik idag, I ROCK! Nu slipper man vara nervös över det i alla fall..
.
Dagens pluggtips:
Var tjugonde minut - res dig upp, gå och drick vatten, gör lite gympa eller tänk på något annat i fem minuter. Var tjugonde minut slutar hjärnan fokusera om man inte gör något annat. Det visst ni inte, ellerhur?

lite blandade känslor

Jaha, dagen har väl varit.. lite .?
Först samlades hela skolan i Bergakungen (biografen). Där blev vi inskjutsade i en sal för att lyssa på lite tal om Finland som dagens tema var. Sedan såg vi en underbar film, den bästa av mödrar som jag blev helt rörd av! Fällde en tår lite varstans under filmens gång. Därefter blev det räkbaguette ute i foajen, och då blev jag lite sur. Visst, jag älskar räksallad, men varför inte lägga massa pengar på vanlig skolmat istället för på räkbaguetter, när typ halva skolan inte gillar räkor? Aja..
Sedan hade vi finskalektion, lärde oss Fader vår på finska och lite vanliga fraser. Helt onödigt. Efter det blev det en till film, på tre timmar! Och inte var den rolig heller, handlade om finska vinterkriget och deras molotov coctails och allt var det var! Usch, jag hatar sådanna filmer. När filmen var slut hade ungefär halva skolan smitit ut bakvägen, men duktig som man är satt man kvar och njöt. Typ.
.
Efter detta bar det av mot skolan, skulle hämta lite anteckningar till ett svenskaläxförhör på ordklasserna imorgon. Hela nio stycken är det! Jag hade tidigare bara lärt mig tre, så det blir lite att bita i. Höh. Jag mötte i alla fall Johanna på en liten salladsbar i en källare vid Kungsportsplatsen där vi delade en god sallad. Sedan bar det av till gymmet för lite Afropowerdance! Härligt att skaka rumpa lite igen.
Nu blir det plugg och stänga av datorn, annars kommer mitt betyg bestå av två bokstäver på kommande läxförgör. Och inte är det ett V inblandat. Snarare ett I...

bakar bröd!

Tjoho! Har varit på middag precis och  jättemätt och glad i magen, det var hur god mat som helst. Kul att träffa alla också.
Nu är jag hurtig och bakar bröd! Om ni kan få receptet? Javisst!
.
.
Kan dock bli ganska smaklöst om man inte har något gott pålägg, annars är det ett toppenbröd utan matfett!

jag hatar fars dag

Nu ska jag strax iväg och träna. Kan behövas eftersom jag ska spela cup om två veckor. Hatar att spela matcher och sånt så har sluppit, men nu tyckte min tränare att jag och min syster absoluut skulle vara med. Man förlorar ju inget på det liksom, förutom självförtroende när man är sämst. Men jaja!
.
Efter träningen blir det farsdagsmiddag hos min moster. Ska väl fira alla pappor i släkten antar jag. Ska bli mysigt även om jag inte har någon att fira. Kan väl glädjas åt att resterande i min släkt har det, turligt nog! Dessutom har finns det en ny pappa att fira, en stor dag för honom det här. Eller något sådant! Trevlig dag för alla utom mig och mina syskon. Men jaja, life goes on. Det enda positiva med min situation är att jag sparar pengar. Även om jag mer än gärna hade slösat tusentals kronor, om jag hade någon att spendera de på en dag som denna. Så alla där ute:
För som ni vet: You don't know what you've got until you're missing it alot.
Jag lovar, det stämmer!
.
.
R.I.P

övningskörning på g?

Jag har vaknat, somnat om, vaknat, somnat om, vaknat, somnat om.. Ja, ni fattar grejen. Denna gång var det inte för att min kära bror och hans kompis Arvid springer runt i trappan eller att jag drömmer att jag kommer för sent till skolan. Nä, denna gång berodde det på att jag hört en bil som slirat runt. Förmodligen har någon börjat övningsköra på vår gata. Vem det skulle vara har jag ingen aning om.
Jag bävar inför när jag ska börja köra.
.
Eller nä, förresten. Det ska bli skitkul! Men jag lovar att varna er innan jag ger mig ut i trafiken. Då är det nog bäst att ni håller er undan!

Nytt hår!

Som ni ser så är det inte jättestor skillnad. Dels för att bilderna är tagna under olika ljusförhållanden, dels för att det inte är så stor skillnad i verkligheten heller. Men det är en jämnare färg som ser fräschare ut, and I like it!
Har använt mig av Wella touch colour i färger Sun tanned, vilken skulle vara ungefär den jag hade. Ser naturligt och snyggt ut. Vad tycker ni,
hiss eller diss?

no extreme makeover

Tonar håret! I ungefär min riktiga hårfärg.. Resultatet kommer snart!

jag är duktig!

Vaknade vid tio och gick upp för att göra te, är stolt innehavare av ett underbart gott grönt te! Dock börjar det sina och får ta och köpa hem ett nytt, någon som har något bra tips på grönt te? Tell me!
.
Sitter och skriver önskelista, den kommer nog ut på bloggen om några veckor när den är helt klar. Har kommit på en del i alla fall, vilket ju alltid är bra. Man ska ju börja i tid..
Även lite tyskaplugg, engelskaplugg, internetshopping (eventuellt), facebook, msn och bloggchecking har hunnits med. Senare blir det kanske Allum (köpcenter) med Johanna och passa Ramses. Vi får se om jag hinner. Annars har jag haft en grym morgon i en och en halv timme. Nu ska jag återgå till plugget och allt det där.

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0