Johanna och Johanna

Kom nyss hem från en mysig kväll med Johanna, Johanna och Clara. Blev en tur vid avenyn, hälsa på en kompis på Liseberg, käka Ben n' Jerrys och sedan fika på Condecco. Kikat på folk och förundrats över mycket, pratat och haft det allmänt bra! Borde vara Göteborgskalas oftare, känns som om stan blir så himla mycket mer levande då.
Ska snart slumra, ska bli riktigt skönt. Jag är seg och övermätt på cookie dough (hallåå, första gången jag äter Ben n' Jerrys på riktigt! Har bestämt mig för att det ska vara en "dumpadglass" men jag lyckades tydligen inte hålla mig borta..) så ska bara ta en snabbdusch och sedan får natten ta mig i sin famn.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Weey, jag blev dagens blogg hos Alexandra, tur att jag redan firat med glass nu då. Otursdagen - dö i en Abrunn!

Kommentarer
Postat av: moa

haha, jasså? :p

2010-08-14 @ 00:40:52
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: jasmin

åh då är vi i samma fas då! :) vi är i 4e månaden nu. och vi är precis som er nykära. vi är dock inte officiella ännu. lite lover undercover eller hur man ska säga. vi ska vänta och se så att detta verkligen kommer hålla länge :) hur gammal är du?

2010-08-14 @ 01:14:21
URL: http://jazii.blogg.se/
Postat av: Malin

sv: asså väskan var as liten, man fick ingen sminkborste, hålen är försmå eller ngt så det kommer inget pulver/puder sak. man måste typ öppna hela och då blir det för mycket

2010-08-14 @ 01:32:51
URL: http://maalinhellstroom.blogg.se/
Postat av: =)

fin blogg ! :)

2010-08-14 @ 07:33:22
URL: http://mgordon.blogg.se/
Postat av: josefine

Rätt svar från "Vad föreställer bilden" finns nu på bloggen :) 6 personer blev länkade, kolla om någon av dem är du :) Ha en fortsatt trevlig morgon!

2010-08-14 @ 10:11:05
URL: http://technicolor.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0