vinkar hejdå till 2010



Fixar mig lite. Provar lite kläder. Jag är snygg idag! Just nu i alla fall, försöker intala mig det. Blir väl annorlunda när jag ska iväg sen. Haha! Blir nog en svart blus och svarta jeans, så galet kallt och strumpbyxor passar inte så bra då. Lite partymakeup och lockigt hår på det, kan blir ganska bra. Det kommer faktiskt bli bra. Just köpt en liten blomma till värdinnan, satt den i vatten en stund innan jag drar. Sedan väntar trerätters och partyparty! Glitternagellacket håller på att torka (jag köpte det i förrgår, älskar det redan!) och jag ska sätta på sista koppen te för året. Har varit ett riktigt teår det här, hehe.
Hur som helst, ska piffa till mig lite extra den sista timman nu. Bussen går halv sex och den vill jag helst inte missa. Återigen; hur firar ni nyår?

new years eve



Hejdå 2010. Fint år! Jag har varit lycklig. För lycklig? Förhoppningsvis inte, jag hoppas att 2011 blir minst lika glatt. Ett bra år, ska det bli. Får vara mitt nyårslöfte då! Något måste man ju ha? Tradition ju.
Ska efter många om och men spendera min sista kväll (på året ja, don't you worry!) hos fina Frida med lite folk. Har varit tveksam ett bra tag eftersom det är så galet svårt att komma hem på kvällen och jag är helt ensam, men hur tråkigt är det att sitta hemma? Hellre riskera lite action i stan. Eventuellt blir jag hämtad av moster, hade varit himla skönt! Hoppas alltså på en grym kväll. Klädproblemet är ett faktum - jag har inte planerat någonting. Får bli något enkelt, fast ändå festligt typ? Svårt men well, det löser sig. Lite ledsen över att det inte blir någon nyårskyss nu när jag äntligen kunde fått den bästa, men pojken min hänger i Norge så blir svårt. Får skicka en slängkyss på sms, trots att det är helt värdelöst att smsa vid tolvslaget där. Haha! Imorgon är det dessutom åtta månader med honom, yeey! Tyvärr ska den dagen spenderas i olika länder den också, men vad ska man göra. Får väl roa mig på andra håll. Nu taggar jag kvällen så mycket jag kan, istället!
Hur firar ni nyår?

finaste Göteborg

galet fin bild, bara!
Nu åker hoppar jag på bussen och åker in till stan för att möta upp Johanna. Lite reashopping om jag mot förmodan skulle hitta något, annars förväntar jag mig att ha hittat något annat fint! Studiebidraget åkte in igår - catching! Efter liten shoppingtur åker jag mot Frölunda - mormor och morfar. Lutfiskmiddag och mys såhär den sista dagen på året. Gosigt!
Fortfarande inte bestämt hur det blir på nyår, streeess. Jobbigt att man ska bo så galet långt bort från allt! Fast ändå så gör man inte det, liksom. Irriterande! Kan inte vårt älskade västtrafik ställa upp mitt i nyårsnatten så att man slipper ta en resa på fem timmar hemåt, istället för att det som vanligt ska ta max 45 minuter den lilla vägen? Nej, såklart inte. Vi får se vad som händer, helt enkelt. Min mamma har ett litet finger i spelet också, så beror på hur rädd hon är om mig. Haha!
Vad ska ni hitta på idag? Vad har ni för nyårsplaner?

oh cardigan - omfamna mig


För er som inte kollat in H&Ms shop online än ska jag få berätta att ni missat något! Massa snyggt - och billigt - har landat där och jag kan knappt hålla mig tills jag får köpa en massa fina vårplagg. Märks inte att det är vår på färgskalan jag valt ut men visst är de fina? Älskar koftor och vill ha en massa mer! Mysiga färger också - kamel och sånt där. Ska absolut kolla om de kommit in redan imorgon, bakom all ful mellandagsrea (jag skojar inte när jag säger att jag hittade typ max två snygga plagg i de affärerna jag kollat i!). Staden med Johanna imorgon, nämligen. Visar er resten jag vill ha senare, koftorna tog upp ganska mycket plats märkte jag.. Haha!
Har hängt med Henrik hela dagen, sett typ hela säsong 5 av Vänner och käkat grymma brownies. Imorgon åker han iväg så vi ses inte förrän nästa år.. Lite sorgligt att tänka så, men what to do. Ska ha det grymt i alla fall. Börjar min grymma vecka nu: baka bröd, hoppa i badet, epilera benen och mysa framför film resten av kvällen. Visst blir man lite avundsjuk? Hähä!
Vad har ni för er?

ps. Jag älskar dig


Avslutat kvällen med först hemska Precious, sedan grät jag till gripande Ps. I love you. Har inte gråtit så mycket på länge. Vågar vanligtvis inte, men nu sprack det. Inte för något speciellt egentligen, men det var en rörande film. Fick mig att tänka mycket, och ingenting alls. Budskapet är så vackert, fast filmen är ändå så sorglig! Har ni sett den? Tänkvärd, annorlunda och fantastiskt fin. Definitivt en av mina nya favoritfilmer. Se den!
Ska somna och vakna upp imorgon som en ny människa hade jag tänkt. Ska träffa Henrik och jag längtar ihjäl mig. Finaste på hela jorden...

feeling ill


huvudvärk, illamående, magont. blää! 

Vaknade sent, efter dryga tolv timmars sömn. Gott! Var trött som trötter igår, så somnade vid tio ungefär. Innan dess var det spelkväll hos moster och morbror, och en massa gröt till middag. Gott #2! Åkte till stan efter mycket om och men, två bussar kom inte, sedan missade jag min andra buss och fick vänta en kvart till. Tog dryga timman för ett tur som egentligen borde tagit max 25 minuter. Inte kul någonstans. Och på stan fanns det typ inget snyggt alls, så jag kom hem med endast en Bh. Behövde det iofs, plus att den var galet snygg. Har man snygga undies känner man sig fin, håller ni inte med mig?
Var dock tvungen att åka hem, fick världens illamåendekänsla bara sådär. Plus att min mage och huvudet ocmså börjat skrika av ondo. Pojken min har magsjuka (?) så är väl inte helt omöjligt att jag också drabbats? Jag som skulle varit med fina Clara och Vilma ikväll, rackarns! Har inte träffat dem på alldeles för lång tid, och så failar det som vanligt. Vill varken riskera att spy ner deras hus eller att smitta dem, så bäst att stanna hemma antar jag. Tråkigt! Har krypit ner i sängen nu för att antingen sova eller titta lite film och somna. Vill inte må dåligt och illa, så sjukt äckligt ju. 

Vad hittar ni på? Har ni spanat in rean än?

tomten kom till mig också

i väntan på tomtefar..

~ Ipod shuffle ~ Tunika ~ Prinsesskrona ~ Polkagrisar ~ Kärleksskiva ~ Gosedjur ~ Till Dig-bok ~ Ängelfilt ~ Epilator ~ Vännersäsong 4-6 ~ Mysstrumpor ~ Halsband ~ Ängelberlock ~ Armband ~ Halsband ~ Ängelberlock ~ Linne ~ Pippitröja ~ P3 Guld-biljetter (1 raden - score!) ~ Armband ~ Badskum ~ Badbomb ~ Popcornmaskin ~ Pengar ~ Ängel ~ Bobbys hårprodukter ~

jag ska visa er på riktigt, men idag blir det inget av det!

Jag är så galet nöjd och sjukt lycklig. Min julafton var grym, mina presenter var perfekta, sällskapet mycket trevligt och humöret på topp. Det enda som är jobbigt är att min mage gör galet ont, plus att jag är lite nervös över min första epilatorupplevelse om några minuter. I varningstexten står det en massa hemskt, så ni får hålla tummarna för att jag överlever! Har precis kommit hem från Henriks farfar i Alingsås där jag spenderade juldagen och natten till idag, och snart blir det moster och morbror för att äta julmat och spela spel. Mysigt! Jag ska dra på mina nya sockar och vara övermysig, hade jag tänkt. Kvällen ska vara lugnt och tjock, är galet hungrig och har inte ätit sen mackan till frukost imorse. Åh, ska bli så himla skönt att få sova ut riktigt! Har ni haft en lika bra jul som jag?

Ett barn är fött på denna dag!

Vår minijesus åt jag dock upp för några år sedan. Lite halvt. Enbent och banalt ful.
That's the guy we adore..

Vaknat och märkt att det faktiskt är julafton idag! Underbar känsla, visst är det? Tar det lugnt nu på förmiddagen med god frukost till film samtidigt som jag lägger in massa låtar på min nya iPod. Vid tvåtiden bär det av mot Kungälv för att fira jul med farmor, farfar och kusinfamilj. Jättemysigt! Kvällen avslutas dock hos moster och morbror för att fira med mammas sida också. Can't wait! Tre timmar tills Kalle börjar och paketen ligger fint där under granen. Jag är så lycklig, känner mig som ett barn. Har saknat den känslan, inte haft den på länge. Vet inte varför, men nu är den tillbaka. Låt alla mina julaftnar bli som denna!
Förresten, jag tjuvöppnade ju julklappar igår. Förstår ni varför jag är glad?

Från Henrik. Världens bästa pojke!

God Jul mina fina!

dagen före dopparedagen

Rudolph igår

Åh, vilken underbar dag! Vaknade, åkte till allum för ett sista minutenköp. Åt lång frukost och satte mig sedan framför "Musse Pigg - i väntan på julen" tillsammans med syskon. Fixade mig, hjälpte mamma och kände mig allmänt glad. Snart kom Henrik och hans familj på besök för att fika lite innan deras fortsatta resa mot Alingsås. Bytte julklappar, och jag är helt överlycklig. Min finaste gav mig en prinsesskrona (till hans prinsessa, tihi!), en galet söt blus med volanger och brodyr i ljusrosa/beige och en iPod shuffle i rosa. Helt underbart! Som extrapresent (utöver att han ansträngt sig och rimmat så fint) fick jag en skiva med kärlekslåtar han gjort. Han är väl den bästa jag vet. Fick dessutom en söt liten ängel och ett sött halsband av hans familj - perfekta presenter till mig!
Senare kom en massa värdefulla personer för att smaka julmaten med min familj och vi hade en mysig kväll. Ganska så just åkna, och nu sitter jag här med kärleksskiva och en downloading av iTunes, trots att min dator är dum fortfarande. Glädjen spritter i hela kroppen, om fyrtio minuter är det julafton och jag lever på små rosa moln. Sova länge imorgon, mysa till tusen och umgås med personer jag tycker om. Får jag skrika ut över hela universum hur lycklig jag är? Svårt att slå min tillvaro nu, skulle jag vilja säga.

Jag hoppas dock att ni har det lika bra som jag där ute i kylan.
Lika taggade på julafton som jag? Vad har ni för planer?

från en julgranskula



Som jag sagt tidigare: min dator fungerar fortfarande inte. Blir långa inlägg nu, har mängder att berätta! Bara så att ni vet.  Sånt är livet, halvt fungerande.
Fast mitt liv är iofs ganska så fungerande. Väldigt så, om jag ska vara ärlig. Har precis haft världens bästa dag. Varit pepp på den ett bra tag nu. Redan igår börjades det - jullov efter en extremt händelserik höst med massa att göra. Galet skönt, svårslagen känsla. Nu förstår jag varför man längtar efter studenten, som Ida sa igår i kyrkan. Förresten så fick jag en hur gullig julklapp av henne som helst: en supersöt kalaskompis från Lagerhaus (ingen har väl missat deras gosedjur?) och polkagrisar som är skruvade och gammeldags. Dagen innan var det julafton med Johanna, så fick en underbar vänskapsbok som jag är helt rörd av. Mina fina vänner!
Liseberg igårkväll. Henrik, Frida och Rikard var mitt perfekta sällskap. Kärlek - jag hade den mysigaste kvällen på länge. Under fem miljoner lampor myste vi och var kära. Ta mig tillbaka! Kvällen slutade hos Henrik, vi dekorerade pepparkakshus lite snyggt och somnade ganska tidigt. Naturligtvis vaknade jag även hos min pojk, men ingen lång morgon idag inte. Staden sedan för att shoppa sista julklapparna. Julbak hemma - massa godis är gjort och all mat är färdig. Allum med syster sedan, köpte lite mer julklappar vilket nu resulterat i exakt 0:- på kontot. Hurra! Men jag gillar att ge julklappar så värt ändå, haha.
Klätt granen efter att ha städat, julpyntat hela huset och mitt rum doftar gott av jul och gran. LMs julskiva på CDspelaren (jaao, min dator fungerar ju inte!) och efter att ha tittat på Jane Austens "Emma" med mamma är det nu dags för julklappsinslagning, rimstuga och lackning. Jag älskar julen!
Lite snabb genomgång av mitt upptagna liv, haha. Jag är så lycklig! Imorgon är det uppesittarkväll, God Jul med Henrik och megamys. Allt bra med er, mina underbaringar?

kärlekskrank


mitt gosetroll igår
Åh, vilken underbar helg! Verkligen hur gó som helst. Vet ni vad jag gjort? Hängt med Henrik, enda sedan i fredags kväll. Känns tomt nu när han åkt för att hugga gran med sin familj. Sånt är livet! Fredagen tillbringades med Johanna och Markus, vi gjorde typ inget vettigt alls förutom att äta grym spaghetti och köttfärssås gjort av mig myself. Somnade sedan hos Henrik och i alla fall jag blev glad när vi på morgonen fick reda på att hans match var inställd. Så hela lördagen var det vi - julhandlandes, marsipanmakandes och mysandes. Slumrade sedan hos mig och har sovit som små barn mer än någonsin. Underbart! Jag ska snart hoppa in i duschen, städa lite och sånt där småpyssel. Senare blir det sång i kyrkan för fulla muggar -"på trösken till jul"-gudstjänst idag och det blir skönsång vill jag lova.  Granen ska också införskaffas, så att den kan sättas in i övermorgon när det städats klart. Härlig söndag alltså, om min hals vill fungera som den ska sedan när det blir sång. Annars är jag mer än lycklig! 

Hur är er 4:e Advent?

elle magazine



Äntligen är allt jobbigt i skolan över! När dramauppspelningen var klar idag var jag mer än lycklig, hoppade runt som en tok och pussade på Henrik tills han blev knäpp, hehe. Efter skolan var det dags för lite julklappsshopping med Hank, efter en välförtjänt tomtefika på espresso house. Mysmys!

Blev några julklappar som jag sitter och slår in nu. Kändes faktiskt lite sorgligt - vill ni veta varför? Jo, om en vecka är allt slut. Man har fått alla sina fina julklappar och sett alla glada ansikten när de öppnat klapparna från en själv. Men det är liksom ett helt år kvar till nästa gång man får fira jul igen. Jag tycker att det bästa med julen är all spänning och nervositet innan. Så kom att tänka på värsta grymma grejen - tidningsprenumerationer! Hur bra som helst ju, de varar länge och är jätteuppskattat eftersom det finns så många olika sorters tidningar. Något för alla, liksom. Förra året gav jag mamma det i julklapp, året innan fick min lillebror en "Goal"-prenumeration i födelsedagspresent och själv har jag fått det flera gånger. Hur bra som helst! För att lätt beställa kan man gå in på helsköna Tidningskungen.se och snabbt och lätt beställa hem (eller bort då..) en prenumeration. Det är rabatterat pris jämfört med att köpa tidningarna i affären, och det fungerar jättelätt. Själv fick jag en gratis tidningsprenumeration för något halvårsedan, och ska nu få en till i julklapp! (Elle, du är så galet välkommen att gästa mig i några månader framöver!) De är alltså mer än överdrivet trevliga att ha och göra med också. Sista minuten, affären stängd och du vet fortfarande inte vad du ska ge till lillebror? Varför inte smita in på tidningskungen precis efter omtyckta Kalle Anka och överraska honom med Kalle Anka i brevlådan resten av året? Ett förslag bara.. Värt att kika in? Ja!

om man ändå vore rik!

4959233087_5e59e3cd4a_z_large

Jag är stressad över allt. Och inget, faktiskt. Så mycket att göra - så lite tid. Tänkte att jag borde sätta mig vid datorn en stund i alla fall, ni har ju märkt att jag har hållit mig borta ett bra tag. Hade väl hunnit skriva lite såhär då och då men just nu fungerar som sagt inte min dator så jag får använda en gammal. Den brummar och låser sig, gnisslar och är överseg. Inte så roligt. Men, till helgen ska jag försöka få den att fungera igen. Jag behöver er, ni är så himla grymma. Tack för alla fina kommentarer jag får, jag ska svara så fort jag kan. Ni gör min dag, godingar!

Någon jag verkligen är stressad över är alla julklappar som måste inhandlas. Planeras också. Bli bra. Fungera tillsammans med min nuvarande plånboksstorlek. Eller ja, innehållet i den. Själva plånboken råder det ingen storleksnöd på, precis. Tänk om man hade varit grymt rik - vad underbart livet hade varit! I alla fall till en viss del. Själv har jag tydligen lyckats få tur i kärlek och otur i spel (inte mig emot, iofs..) men jag lyckats alltså inget vidare på spel och sånt där. Hade jag, som min syster, haft galet bra tur hade jag nog hängt runt ett roulettebord eller på ett casino dagarna i ända. Tänk att kamma hem storkovan! Grymt. Är inte arton än, så är ju inte tillåtet för mig att spela, kanske lika bra det? Förutom min överdrivet dåliga vinstchans är jag väldigt dålig på spel, så inget talar riktigt för att jag skulle lyckas vinna mot alla spelrävarna. Kortspel som Black Jack, Poker och liknande får mina hjärnceller att krocka. Vad sa ni? Hade jag fått chansen att lära mig på riktigt hade jag nog tagit den. Kanske hade jag haft tur ändå, mot alla odds. Som i Vänner! Rachel är ju grym! Plötsligt, bara sådär. Hade jag vunnit en massa pengar hade jag absolut slösat dem på mig själv (hehe), rest, shoppat, sparat och delat med mig en del. Vilken dröm, va! Så, vad säger ni - casinot nästa?

kom och skjut mig och min dator



Ni får iofs mer än gärna låta bli. Livet leker fast ändå inte. Mycket att göra i skolan, men nu är i alla fall två långa mattenationella över. Skönt. Man var redigt seg igår, efter att ha funderat på svåra andragradslösningar och diverse igår. Fyra timmar är lång tid, vill jag tala om. Men nu är de över för min del, tack för det! Hoppas bara att det gick som jag ville nu också.
Min dator fungerar fortfarande inte som den ska, sitter på min gamla trasiga nu. Surrar så att jag får huvudvärk. Men bättre än inget. Anledningen till att det är dött här är den, alltså. Och bristen på tid, men det hade ändå inte hjälpt om jag hade tid. Sugigt.. Ska formatera om den nya och se om det hjälper. Måste bara överföra alla mina bilder och så vilket inte är det lättaste när datorn låser sig så fort man vill gå in på något. Ska försöka fixa det i alla fall. Måste snabba på, för om två timmar ska jag vara fixat och färdig för Schtunk med Henriks familj och några andra. Blir en helkväll med dem och sedan en favorit i repris på min och Henriks grymma kväll igår. Tror att jag aldrig sovit så länge med honom. Somnade direkt efter idol, vaknade tio av väckarklockan. Så kan det gå ibland...
Hur mår ni?

räknar ner nu


Så galet skönt att matte A-nationella ändå kändes bra.. Tror att jag löst mvguppgiften rätt så jag tackar och bockar för det. Men vi får se, jag ska inte ta ut segern i förskott. Nej. Imorgon är det dessutom 4 timmars mattenationella B som står på schemat. Riktigt trevligt. Nej, inte det heller. Det enda positiva med det är att det snart är över och att jag får äta godis. För mig själv alltså.
Idag har verkligen varit en seg dag. Pluggat lite efter skolan med tre godingar och sedan dess har jag halvdött här hemma. Inte okej att vara så trött. Mycket att göra, så jag får inte sova nu. Räknar ner tills jullovet, inte långt kvar att hålla ut. Köpte mig en fin liten kalender för femton kronor på lagerhaus tidigare idag. Så fin och god (jag har aldrig haft en chokladkalender tidigare och tyckte liksom att det var dags nu..) och det är ju inte ens två veckor kvar, märkte jag. Märkligt att tiden bara flyger förbi.
Har ni mycket att göra?

in my rabbit face

Inte okej, inte okej. Igår när jag kom hem från skolan somnade jag. Bara sådär, mot min vilja. Skulle sätta på mig strumporna men tänkte att jag kunde lägga mig ner och vips, så sov jag. Jag som tänkt blogga en massa.. Vaknade åtta, hade 37,9 graders feber. IGEN! Förstår inte hur det gick till riktigt. Försökte sätta på min datorn flertalet gånger men den envisades med att låsa sig. Nu fungerar den i alla fall, konstigt nog. Hade inte feber när jag vaknade imorgon i alla fall, så blev en skoldag till. Mycket att göra nu, får panik på att aldrig få ta det lugnt. Imorgon är det matte Anationella och jag dampar. Det är egentligen inte så svårt men jag måste sätta MVG nu, måste.. Pluggat hur mycket som helst senaste veckorna, löser sig inte detta kommer det stå fastställt att jag inte är så bra på matte som jag varit. Jag vill verkligen inte ha det beskedet.
Ska snart få i mig lite mat och sedan blir det extra lång kör. Ska öva inför Luciatåget som är på söndag. Jag dör på allt vi har att göra nu. Egentligen är det kanske inte mycket. Fast ändå. Tre nationella i matte A och B närmaste veckan får en att vilja kräkas. Plus en massa annat då förstås. Ta mig härifrån. Tack och lov att det är jullov snart..
Har ni det bra i alla fall, sötnosar?

Jag har förresten blivit utvald till att bli veckans blogg HÄR, så var vänliga att kika in där och rösta på mig om ni tycker om det jag gör! Även anonyma (dvs. ni utan blogg) kan rösta! Jag är nummer tre. Tack!

toffelvarning



Förlåt för mitt dåliga uppförande. Här varken svaras det på kommentarer eller uppdateras ju - pinsamt! Anledningen är dock väldigt godhjärtad och vänlig. Efter gårdagens enormt sega skoldag blev det fikaplugg med Hank och Emmy. Efter det bar det av hem till Henrik där en väldigt glad pappa (ja, Henriks pappa då alltså!) välkomnade oss till hans födelsedagsmiddag, som jag var inbjuden till. God mat, fin familj och bästaste Henrik. Sov där sedan, och nu är jag i skolan trots att jag inte börjar förrän om två timmar. Toffel? Ja! Men vad gör man inte för att få sova med bästa liksom.. Blir en del plugg och så innan jag börjar, borde kanske unna mig en latte till matteuppgifterna? Måste ändå jobba effektivt, har ju både matte A och B nationellt i slutet av veckan. Hurra!
Har ni haft en bra måndag och en vacker tisdagmorgon finingar?


ståtlig, vacker. Älskad


Jag är kär i bilden! Har den som min bakgrundsbild både på mobilen och datorn. Så galet söt att det är svårt att inte fastna i blicken. Bara jag som blir sådär när man ser bilder ibland? Åh! Jag vill också vara en uggla.. Så vacker!
Har verkligen slösat bort min dag idag. Riktigt skönt när jag tänker efter. Suttit vid datorn och inte gjort någonting, ätit, promenerat med Johanna och sedan försökt plugga igen. Gick hyfsat. Blir tidig kväll, ska lägga mig alldeles snart och läsa en gammal Veckorevyn som jag hittade i en ouppackad väska. Inte läst den än, att jag lyckats glömma en tidning sådär är inte okej. Räddar i alla fall min kväll ifrån matteboken. Borde inte, men nu gör den det i alla fall. Jag kan ju inte stressa ihjäl mig, ellerhur? Kommer vara så galet mycket att göra de kommande två veckorna att jag inte vet hur detta ska gå ihop. Önska mig lycka till?

Ha en fin söndagskväll och en skön måndag. Deppa inte ihop, snart är det ju redan tisdag och då är det snart onsdag, vilket betyder att det bara är en dag kvar till torsdag och sedan är det ju fredag igen! Jag är imponerande smart, tycker ni inte? Nu ska kloka Hanna gå och sova. Puss på er!

2 advent


något man aldrig får nog av



Finaste Henrik har precis åkt härifrån, och lämnat sorg i mitt hjärta. Nejdå, som vanligt brukar det alltid vara något någon ska göra så blir sällan långa sovmorgnar för oss, så lite van är man allt. Gör egentligen inget, snart är det ju jullov och då får man mysa. Våra kvällar är de som är bäst istället, kan inte få nog av dem! Igår var det misslyckad pulkaåkning med Johanna och Markus, haha. Lärdom: det är svårt att åka två på en snowracer utan att den spricker.. Vid tiotiden blev det pizza framför film i min säng med Hank, väldigt värt! Jag har inte ätit pizza på galet länge (typ i somras sist!). Somnade sent men hade det sjukt mysigt, så nu är det väl inte mer än rätt att jag ska sitta och plugga hela dagen. Hej, vad roligt!

Något annat jag inte kan få nog av är er. Tre nya bloglovin'prenumeranter på två dagar och jag är glad! För er som ännu inte vågat ta steget:
bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin

några timmar senare



Haha, kul? Klickar ni på någon av bilderna kommer ni till en massa liknande roligheter. Kanske inte är så himla roliga, allihopa. Men jag lovar er - efter tre timmar matteplugg skrattar man åt det mesta. Det positiva är att jag fått MVG på gamla nationella matteprov som jag gjort under dagen. I matte A. Mamma har rättat, och hon är mattelärare och kan det där. Matte B är inte riktigt klart än, men det går så sakterliga framåt. Ska åka och köpa godis med la familia om en stund, sedan kommer Hank och det blir lek i pulkabacken tillsammans med Johanna och Markus. Barnsligt men galet roligt!
Har ni haft en bra lördag, mina vänner?

morgonpromenad med julmusik

februari 2010

Godmorgon! Skönt att ha fått sova ut och bara ligga och dra sig en stund. Somnade runt två igår, så värt! Nu ska jag ta på mig lite varmare kläder och dra mig ut på en morgonpromenad. Helt själv, men med härlig julmusik i öronen. Vi har ju spelat in en julskiva i skolan och jag har fixat låtarna till mobilen nu, så får bli en drygt fyrtiominuterspromenad för att hinna lyssna på alla. Skönt. Komma hem sen och äta lång frukost med julte, duscha och raka benen och sånt där och sedan plugga matte hela dagen. Gött, jag är jättetaggad och verkligen tacksam över att det äntligen är helg! Kvällen kommer bli världsbäst, med det kan jag berätta senare om.
Vad hittar ni på en lördag som denna?

coola i sin skola

ojojoj, galet sexiga på bibelkunskapen!

Äntligen hemma! Har haft en hittills mycket bra dag, men oj vad trött man är efter en krävande skolvecka. Lite presentshopping med Johanna efter skolan så mina ben är trötta också, man går verkligen och spänner sig nu när det är så halt ute.
Ska snart till bästaste Clara för att fira hennes sjuttonårsdag. Blir middag och mys och bara en grym kväll helt enkelt. Ska sova ensam för första fredagen på länge, ska bli tråkigt men galet skönt faktiskt. Hela dagen till att plugga och blogga imorgon, alltså! Allt för er, mina sköna.. Måste ju kompensera lite för att inte ha bloggat seriöst och bra på tre dagar. Ajajaj, ni får komma hit och 1: slita mig i håret, bitas och slåss. 2: Säga ajabaja men sedan förlåta mig. 3: bjuda på bullar och mysa med mig framför en grym film och bara ha det allmänt mysigt.
It's your choise!

så lite tid

På bästaste Instön i Somras. Då saknade jag vardagen. Nu saknar jag lugnet..

Kom precis hem från kören. Fina Amanda var med mig, hon är grym på att sjunga! Väldigt söt liten flicka, jag gillar henne massa! I alla fall, riktigt lång dag idag. Tröttheten drog sig över mig i skolan, men jag piggades snabbt upp av Hank efter skolan. Sju månader idag, heja oss vad vi är bra! Vi firade genom att dela på första chokladbiten i hans chokladkalender, tittade på Vänner (avsnittet när Ross och Rachel gör slut på sin ettårsdag, passande!) och pussades lite i bpusskuren. Finaste!
Ska gå och lägga mig, har en lång dag framför mig även i morgon (julkonsert med skolan vet ni!) och jag behöver verkligen sova. Jag kommer antagligen bli sjuk igen inom snar framtid om jag inte tar det lugnt nu. Är jättestressad över småsaker så jag får tvinga mig själv att tagga ner och prioritera. Det blir säkert bra om några veckor, jag får tänka positivt.
Ska verkligen försöka orka svara på era kommentarer, fast jag tror inte att jag orkar nu.. Ni vet att ni är de bästa i alla fall! Ni får pigga upp mig med fler av era fina kommentarer tills imorgon kväll, för då ska jag vara all yours.

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0