Hej alla glada (ja, jag hoppas att det finns folk där ute som är glada, jag är inte!) Här ligger jag och är sjuk, hemskt är det. Har ingen mat i kroppen, ingen energi kvar och jag är jättetörstig. Men om jag dricker kommer det komma upp igen, så det är liksom ingen idé. Vet ni att om det är någon jag inte önskar någon, så är det vinterkräksjukan? Så himla hemskt. Är svinhungrig. Fast vill inte äta, vet vad som kommer hända. Folk jag har pratat med under dagen har sagt att de bara ska gå och äta. Om det ändå var så enkelt! Från och med när jag kan börja äta igen ska jag njuta. Jättemycket! Borde jag gjort i morse, men inte. Jag ångrar det nu! Blir en härlig bantningskur iaf, hahaha. Usch, nejtack.
this is not how I feel right now

Har sett Vänner och halvsovit hela dagen. Såg att jag önskade förut att jag hade tid till att ligga och läsa. Nu har jag all världens tid. Men fel tid! Har gjort klart alla dagens läxor, har nästan bestämt mig för vilka inval jag ska välja och jag har börjat med pianoläxan. För tillfället önskar jag att jag inte alls hade tid till tidning.

Vad är ert bästa tips mot magsjuka? Coca Cola, nyponsoppa eller knapra pepparkorn?
Jag är beredd att testa allt!

Kommentarer
Postat av: Mikaela Urbom

knarka pepparkorn brukar funka för mig =)

2010-02-07 @ 19:24:40
URL: http://mikaelaurbom.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: me too:)

och kul att du tycker att det var snyggt.

2010-02-07 @ 19:29:09
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Anonym

meeen eewwww har du gått och blivit sjukk?? du skämtar med mig? magsjuka är fan det värsta som fiinss gummaan!! så det blir ingen skola imon? krya på dig <3

2010-02-07 @ 20:21:09
URL: http://thetopofmylife.blogg.se/
Postat av: Emmelist

ja det är ju sjukt snyggt. man får börja använda mer genomskinliga kläder ;)

2010-02-07 @ 21:17:35
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Moa

Hannaaa,, först: krya på dig! sen: när säger du vem som vann? :P

kram

2010-02-07 @ 22:45:25
URL: http://moagoes.blogg.se/
Postat av: Ivan L

Usch då, det är jobbigt med den sjukan, vi har också haft den för några veckor sedan. Det goda med det är att man får ta det helt lugnt och öva sig på att lyssna på kroppen och bara vara.

När det värsta är över brukar vi dricka äpple-Mer och sedan blåbärssoppa. Sockret ger snabb energi som man behöver just då.

Krya på dig hälsar kusinen.

2010-02-08 @ 07:55:38
URL: http://cykelidag.se

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0