stressad..

Livet är näst intill perfekt just nu, men jag är så sjukt stressad. Gothia Kviberg avslutat igår, idag blir det finaler på Ullevi! Har varit vaken sedan halv sex, palla egentligen.. haha! Ikväll blir det packa och imorgon, om exakt ett dygn, sitter jag på flygplatsen till Rhodos! Värt!


hallo deutschland!

Mitt och Claras arbete i ett nötskal

Haha, dagens klockrenaste; bussen har gått när jag, Clara och Johanna har slutat. Plötsligt kommer ett tyskt B17-lag som säger att de bor på skolan där vi gick i grundskolan. Vi fjäskar lite och får skjuts i en trång minibuss, tillsammans med dessa tyskar. Jag som läst tyska i 5 år förstod det mesta av vad de sa där i bussen, haha. Vill ni veta det bästa? Så himla typiskt tyskt! Mitt på vägen langar de fram massa öl från baksätet, och plötsligt börjar hela laget gå loss med äckliga ölrapar och konstiga, tyska raplåtar i radion. (Chauffören/tränaren drack inte men han verkade tycka att det var heelt okej!)
Klassiker, klassiker!

wave the flag

Gothia är inget annat än underbart! Visst, vädret har varit kasst. Det har varit kallt och blåsigt, regnigt och ruskigt. Maten är väl halvokej. Men människorna är helt underbara och invigningen var helt klart en upplevelse. Jag hade gåshud - inte bara på grund av kylan.
Alla ni som hänger i Göteborg måste komma och säga hej till mig på Kviberg, okaj? 

last year at the finals!

STAFF

Måste rusa, räknade inte in blogging när jag ställde klockan igår.. Oops! Jag är glad ändå, överglad, för nu äntligen är det Gothia! Taggataggataggatagga!
Hör av mig när jag är hemma från både jobb på Kviberg och invigning på Ullevi, okej? Kyss!

vero moda oversize

Over sizetop 199:-
Vero Moda

Fick av Mamma i fredags. Älskar den! Lätt att ha till allt, passar till jeans, skjorts, kjol eller vad som. Köpte två storlekar mindre än vad jag brukar ha för att annars var den så sjukt stor, men nu så. love!

check me out

H&M 39.50 :-

Grymt snygg färg, bra lack och rimligt pris. Var nära på att köpa ett blått istället, men detta var så sjukt fint! Bu/bä?

vi startar om!

Okej, lite halvny blogg nu då. Fixat nya kategorier som ni kommer kunna bläddra i lite senare. Alla gamla inlägg kommer fortfarande ligga i reality, bara så ni vet. Ny header också, fast den är väldigt lik den gamla. Men ändå: ny. Småsaker är fixade som många av er inte lägger märke till just nu, men som vissa kanske märker så småningom. Vi får se!
Har jobbat idag, och nu börjar Gothiaveckan. Det vill säga jobb från åtta till nio/tio varje dag. Sjukt kul men tröttar ut en som tusan! Lovar att blogga kvällar och mornar men annars får ni ha förståelse, okej?

Vilka ska spela Gothia Cup eller jobba? 


såhäär trött

*


uptown girl

Haha, jag skojar inte. Har köpt ännu mer saker idag. Började med att jag sov tills klockan slog tolv, pratade med Hanky i en halvtimma och sedan bar det av mot staden med Johanna. Direkt när vi kom hem bestämdes det att vi skulle laga middag tillsammans, så det slutade i en tjejkväll som slutade nu. Måste upp tidigt (8:30) imorgon för att påbörja mitt Gothiajobb. Åh jag är taggad till tusen! Lovar i alla fall att ändra lite i min blogg imorgon, tänkte förnya och börja använda kategorier, lägga ut mer tips och trix och lite sånt där! Jag har stora planer, my dear! Halvny design också, mycket trevligt. Stay updated tomorrow..

ska hoppa iväg till sängen nu, haha

allmän uppdatering av viktigt liv

Jag är fullt frisk och levande. Ligger inte död i någon havsvik eller är bortrövad till Maldiverna. Nädå, har bara hux flux dragit till landet utan att meddela er (naughty me..). Blev först en massa shopping - jag veet att jag shoppar typ varje dag nu, haha - sedan direkt till landet. Badat har jag jag gjort, och läst massa ute i solen. Har varit väder lite från och till. Nu idag har jag dragit på tjejmiddag och haft det jättemysigt, så verkligen en värd kväll! Sitter och äter glass nu, myser för mig själv. Ska snart ta av mig kläder och krypa ner i min säng. Riktigt gott, jag längtar! Imorgon blir det stan igen, hej mer shopping! Ska försöka ta bra bilder till er på allt jag köpt nyss. Ni kan behöva uppdateras tycker jag, är lite dålig på det just nu.

förkväll

kvällsdoppare

Har hängt med Johanna idag, riktigt skönt att träffa henne igen! Hon har varit saknad, det kan jag lova. Ska snart hämta Joel på busshållsplatsen för att sedan dra med honom ut och bada med Johanna, Miranda och Jacob. Riktigt skönt med kvällsdopp, tycker jag. Sent blir det landet, ska jobba på brännan tills på fredag. Lite inför Gothia och Rhodos, kan ju vara bra. Ska smita ut och gömma mig på landet någonstans och bara steka i min ensamhet, riktigt gött. Kobben bakom mig på bilden är den ultimata, men frågan är hur ensam jag kommer vara där imorgon. Nu; ut och bada!

morning has broken

taskig hållning, haha

Vaknat, ätit frukost och börjat städa garderoben. Orkade inte igår, haha. Ska tömma hela och bara hänga in det snyggaste och det som jag använder. Inte massa kläder som lillebror har haft där i fem år. Inga gamla, tråkiga trosor som man bara inte orkar slänga. Inga t-shirtar från förskolan. Nepp, varför har jag sparat på sånt? Hm..
Ska träffa bästa Johanna idag också, hon har kommit hem från språkresa och jag är pepp på att se henne! Var sjukt längesedan känns det som, tre veckor är inte normalt för oss. Träffade Jenny och Clara igår och fick höra allt om deras resor så nu är det Johannas tur. Efter det blir det förmodligen en träff med Joel och sedan ännu mer städning av mitt rum. Och göra klart mitt fotoalbum. Yees, det blir en dag där jag har mycket att göra - just the way I like it.
Vad hittar ni på idag?

black n' white

Haha, jag vet att bilderna är råfula. Men ni anar inte hur trött jag är just nu! Råseg i benen, har varit ute och gått hela dagen. Shoppat för fulla muggar, sedan promenad. Allt i platta sneakers, inte bra. Fick med mig en jättesöt blus, ett volanglinne, en BH, ett mobilfodral, cykelbyxor och tre liter jordgubbar hem. Värt! Gillar egentligen inte cykelbyxorgrejen men tänkte att det är snyggt nu när vi åker utomlands, istället för att ha långa leggings under tunikor. Så jag slog till, i alla fall. Jag vet att jag har köpt en aning för mycket saker i somras, men så är läget. Jag har ju haft råd! Jeans blev det förra veckan också, tror inte jag nämnde det? Behövdes i alla fall! Ska försöka ta kort imorgon, orkar inte ikväll. Tror jag ska städa garderoen istället, det är lika behövligt ska jag få be att tala om. Okej, men vi ses imorgon? puuuss <3

snyggaste brännan i staden!

Många är ute efter sommarens snyggaste, mest perfekta solbränna. Visst är ni en av dem? Tänk när det inte alls blir som man tänkt sig. De flesta av oss får väl bikiniränder (men det är ju helt naturligt!) och vissa lite bonnebränna i början av sommaren som snabbt jobbas bort. Men vissa av oss misslyckas riktigt rejält! Tack Gud att jag inte är någon av dessa góa gubbar!




man kan ju gissa hur dessa kom till, haha!
Källa



hej hemma!

Haha, blev väl sådär glad när jag precis skrivit ett långt inlägg igår om hur tidigare helg varit, och internet dampade så att det varken kom upp i bloggen, i utkast eller fanns kvar överhuvudtaget. Men sånt är väl livet.
Har vaknat precis, det öser ner som bara den och vädret är på något sätt helt underbart! Om än lite kvavt.. Blir shopping med Josefine snart, ut till stan och handla en massa! Nej, men jag har en del saker jag behöver få köpt innan jag åker till Rhodos. Och varför inte kika idag?
Måste göra mig iordning, bussen går ganska strax. Visst är jag grym som är vaken såhär tidigt? Och frukost har jag redan hunnit äta - Heja mig!

badabadabada i lördags!

blåbärsfrukost

ofixad bild.. fortf på landet!

Dagen igår var underbar, vaknade imorse och var fortfarande lite brunare i ansiktet. Framsteg! Ofta tycker jag att färgen försvinner under natten -
inte okej.. Jag fick ett ryck imorse och sprang ner i skogen för att plocka blåbär, så det fick bli min frukost. Nu är jag riktigt fullproppad på antioxidanter och sånt där annat nyttigt, för även min lunch bestod av en sådan här god tallrik. Helt okej mat alltså, något jag skulle kunna äta varje dag.
Tyvärr är vädret lite sämre idag, det är fortfarande varmt men det är grått och trist ute. Ska spela alfapet med syskon, mormor och morfar snart för att få tiden att gå. Sommar för mig, det också!
Hur underhåller ni er i det dåliga vädret?

instön och jag

Hola Bandola alla schtekare! Jag antar att det inte bara är jag som hänger utomhus i det här grymma vädret? Har underhållit mig med en massa sommarting idag; badat, plockat blåbär, smultron, hallon och jordgubbar, badat i havet, solat, läst ute i solen, somnat på gräsmattan, fotat somriga motiv och bara haft det allmänt gött. Skinnet på näsan har blivit antastade av ännu mer fräknar och stekande sol har fått huden att skifta i lite brunt. Underbart! Sitter här efter den tredje promenaden idag för att hålla er uppdaterade, men snart blir det något gött sällskapsspel med släkten. Sommarkärlek!

man tager vad man haver när man inte använder sin egen dator, heh

speedad grillning



Just hemkommen från grillning med några jag inte träffat på länge! Blev tvungen att åka hem ganska tidigt då jag lämnar hemmet för landet några dagar. Ska ju bli riktigt gött väder, underbart. Jag och syster ska langa en massa badbilder, don't worry. Kanske bäst att packa nu då?

kind of melting

Åh, jag blev just väldigt glatt överraskad när jag kollade brevlådan. Gissa vad som låg där i botten om gjorde mig så glad? Precis, ett vykort! Älskar att få överraskningar och speciellt oväntade sådanna. Och ja, vykortet var från finaste Henrik. Haha, förutom att jag blev glad blev jag ännu gladare för att det var en massa fånigt skrivet, sånt som jag gillar. Vet ni vad det sämsta med detta var? Imorse vaknade jag och var glad för att det "bara" är en månad kvar tills vi ses. Två veckor har gått. Men nu inser jag att det inte är så "bara" ändå. Trodde liksom att det var ganska okej nu, att det värsta var över. Men nu började jag ju sakna honom ännu mer än förut. Min knäppis!

KOM HEM <3

I made a promise

Jaa, jag hade ju lovat! Den första toppen köpte jag i onsdags, har kollat på den läänge. Alla som bor i Göteborg vet vart Grand Passage ligger, hoppas jag? Där ligger bland annat Grand Parfymeri, Foji, Change, Svea, Fiorucci och de där? En affär som heter Tessie säljer jättesöta blusar och sånt, där hittade jag min goding!
Den rosa köptes igår på Lindex. Eller jaa, fick den av Mamma. Är tillräckligt lång för att kunna användas i alla fall bara till leggings på sommaren. Har kollat på den tunikan länge, men äntligen slogs det till.
Åh varför blir man så kär i lätta, ljusa tunikor och blusar på sommaren? Jag borde shoppa lite färgstarkt också, ju. 

Okej, dags för mig att färga ögonfransarna om jag orkar. Sedan blir det städa garderoben. Trevliga sysslor när vädret ändå tillåter!

everytime is teatime


Ganska nyss hemkommen från kusinkalas, alltid lika trevligt. Nu är jag jättetrött, dricker te ur min egengjorda temugg och myser framför facebook och bloggar tillsammans med ett grymt lovsångsalbum jag hittade på facebook. Perfekt kväll när det regnar ute! Mina ben är fortfarande sega, har varit ute och gått i fyrtio minuter precis. Såg en räv, konstigt nog. Gjorde nämligen det igår också, fast på helt andra sidan staden jag bor i. Och grodor kryllar det av överallt, läbbigt! 
Just det, jag lovade er att visa tröjan jag köpte igår. Men kamerabatteriet är slut så får ladda det. Har shoppat ännu mer idag så vi tar två flugor i en smäll imorgon, okaj? 
Sov sött mina godingar <3

by the rain

Sitter och myser med en stor kopp te i handen. Tittar runt i lite bloggar, kommenterar roliga saker och njuter av grymt musik. Några nykomlingar som jag inte tvekar kommer bli större inom kort är The Miles. Ett litet smakprov kanske? Fixar jag! För er som vill ha mer kan jag skicka låten i Mp3format, så kan ni precis som jag sitta och lyssna på riktigt grym musik i mobilen jämt och ständigt. För visst vill ni kunna skryta med att ni kan texten - och kunde den innan alla andra? Förhoppningsvis kommer en massa mer grymt snart, häng på deras facebooksida och få alla nyheter.

The Miles - by the rain

Passande låt nu när regnet smattrar envetet mot fönsterrutan. Sjukt mysigt! Blir en tur till Kungälvs torg sen för att kolla lite i affärer innan kusinkalas där ute. Härligt, känns som att jag kommer fynda. Visar er gårdagens köp lite senare, I know you want to! Men hey, glöm inte att lyssna. Det är grymt bra musik!
Ps. Nämnde jag förresten att sångaren och jag är tiiight buddies? I alla fall, för er som blir sådana där riktiga fans, jag fixar autografer och hela köret. Alltså, ni har inget att förlora på att lyssna!

sexanollanolla

You know what? Märkte just att detta är inlägg nummer 600, så därför får det inte handla om det det skulle göra (but no. 601 will..), utan istället om att det är just det sexhundrade inlägget. Och ja, jag antar att det var typ allt jag kunde skriva om det? Gött i alla fall, nu ska jag fira med en kopp te och film..

my feet hurts

Hallå alla góingar! Jag är helt slut, mina fötter är svullna och gör ont. Men jag är glad ändå, har haft en skön dag. Såhär borde det alltid vara! Sov till typ tolv, vid två drog jag och Jenny in till stan för att hänga med Egypterna igen. Kul och lite äckligt, några fler där än igår som vi har lite emot.. Shoppade lite och satte oss sedan i hamnen efter en god middag från Deli Fresh på kungsportsplatsen. När jag kom hem vid typ tio träffade jag  Miranda för en långpromenad, och kom inte hem förrän nu. Men det är gött att jag rört mig så mycket, har ätit för mycket onyttigt det senaste. Ändring imorgon, och därmed basta!


gissa vad som finns i påsen? 
jag berättar imorgon!

ECLIPSE



Såå bra! Bättre än de två andra faktiskt, Moa håller med mig. Såg filmen med henne och syster igår, värt pengarna säger jag bara. Old school-Edward, mums! Jag är team Edward, höhö. Fast visst, Jacob är en pudding han också. Och en ganska klockren kille, ni som sett filmen och scenen i tältet när Jacob säger till Edward att "we both know that I'm hotter than you..", filmens bästa kommentar eller? Och visst dör man lite när man Edward är så sjukt beskyddande? Man märker ju på långa vägar att han verkligen är kär. Åh, man blir inte lite kär i kärleken!

bahebak!

Har precis kommit hem från en tur i stan med Jenny. Vet ni vad? Partille cup är igång igen och redan för två år sedan hängde jag och några kompisar på skolan vi gick på då. Träffade en massa egypter som vi var med konstant i en vecka. Nu, två år med massa facebookprat och konstiga erfarenheter senare, är de tillbaka i Göteborg. Och jag och Jenny bestämde oss för att träffa dem. Har alltså drivit runt med dem i stan i drygt fyra timmar och bara tjötat. Jättekul, faktiskt! Jag har haft något emot dessa egypter sedan vi senast sa hejdå men idag kändes det mesta faktiskt kul! Gött att hålla sin engelska lite levande också.
Nu är jag trött, imorgon blir det förhoppningsvis Eclipse på bio och lite smådejter med góa folk.

Sleep tight beautifuls!

mwah, som egypterna säger när de menar kyss

pysseleripysselera



Har precis gjort min kalender färdig, och den blev precis som jag ville ha den! Jag är lite hemligt galen i bokmärken och annat sånt där gammaldags fint, så detta blev perfekt! Har gjort liknande i nian då vi skulle klä i våra planeringböcker, gjorde en superfin med alla gamla bokmärken jag hade. Favorit i repris alltså! Hett tips: köp en sådan kalender där du uppmanas göra framsidan själv. Finns på bland annat Bokia. Såå mycket roligare och personligare. Visar kanske bättre bild senare, just nu har jag annat för mig. Ska nämligen göra ett fotoalbum med massa randombilder jag beställde i förra veckan. Skepp o'hoj, pysselskoj!

the secret life of bees

Jag är kär! Min nya favoritfilm, helt klart. För er som varken sett filmen eller läst boken har ni missat något. Spring och hyr film genast: Honungsbiets hemliga liv. En verkligen vacker film, jag börjar nästan aldrig gråta till annat än Titanic men den här fick mina tårkanaler att svämma över. Jag blev rörd, glad och ledsen på samma gång, underbart! Boken med samma namn kommer absolut sträckläsas på Rhodos i sommar, om jag hinner åka till biblioteket och låna den.

Stort + för att Dakota Fanning är en grym skådespelare som jag är helt förtrollad av!

Har ni sett den? Vilken är er favoritfilm?

passning på g!

Tjoho där ute i värmen! För visst är det fortfarande varmt ute även om det regnar. Jättekvavt och äckligt, menmen. Har precis gjort en tur hos moster för att passa Rasmus en stuns. Mysigt och roligt! Har roat oss med att spela piano med fötterna, läst böcker och spelat fotboll/handboll. Är trött och hungrig nu så ska ner och äta lite äppelkaka, sedan blir det film och förhoppningsvis en liten shoppingtur med Mamma. Hur underhåller ni er denna gråa dag?




went schteeeking!

Sommarens varmaste dag skulle det tydligen bli idag. För tillfället visar termometern 28,9 grader, men det måste väl ändå varit varmare igår och i förrgår? I alla fall, varmt är det! Jag och Josefine bestämde oss för att dra till Bergsjön och bada i den grymma sjön där, jättehärligt! Blev mitt andra bad för sommaren, badade faktiskt 1 Juli ute i havet. Kallt var det däremot, höhö.

I alla fall, resten av dagen ska bli hur gó som helst. Äta tacos ute på altanen, dricka cola light och sedan ut och gå med Miranda. Skönhetskväll står näst på tur och jag längtar redan! TTUL <3

second handfynd

frk // 15 :-


MNG // 5 :-


5 :-


5 :-


haha snygg bild, inte // 15 :-


6 böcker // 10 :- för alla!

Östhjälpen i Partille hade halva priset nu inför sommaren. Halva priset på ett pris som redan är typ 99 procents rea på. Love, billigt och bra! Snyggt dessutom, tjoho!

Oops..

Glømde att berætta att jag ær på landet.. Kommer tillbaka ikvæll, håll ut! ;)

 


Min profilbild

Hanna

RSS 2.0