Energikällor javisst!

Vad jag har min energi ifrån just nu vet jag inte, men lite finns där i alla fall. Forskar om olika energiförsörjningar just nu, tänk vad käckt om man gick på typ fjärrvärme och lite vindkraft! Praktiskt. Solenergi går vi ju typ redan på, har ni märkt hur mycket piggare man är nu på våren? Trots det är jag riktigt trött just nu och ska gå och lägga mig tidigt. Plugga gör jag på håltimma imorgon i skolan, så är jag ändå ambitiös när jag egentligen skulle varit det. Slipper jag kanske när jag kommer hem sen, gött!
Tidig kväll för er också?


hey careface!

Vad jag kämpar med för tillfället. Lite halvhjärtat.. Snackar gärna intressanta saker med folk istället. Läser horoskop. Snor systers nya Fridatidning och dansar till gammal musik. Istället för att öva på direkt referens och vad Netto är målar jag snygga grejer i Excel. Datorkunskapsprov imorgon, javisst! Jag kan ju alltid göra en fjäskruta till kära läraren. Hon kommer bli så rörd! Tur att jag kan det iallafall. Tur att jag kan det andra också, haha..Men annars är detta vad jag gör, borde göra eller kommer att skippa att göra. What about you?


Tack Miranda som drar ut mig på promenad nu!

this is what I think


Vårväder
Loove! Ta av sig tjocka vinterjackan som varit på alldeles för länge, byta ut slitna fejkuggs mot tygskor och klä sig i söta blusar, vi gillar det! När isen smälter och det blir plats för de söta små snödropparna blir man ju helt lycklig! Söta par dyker upp lite varstans på stan och ser nykära ut, våren är tiden för de som klarade sig igenom vintern tillsammans. Visste ni att de flesta par gör slut den 14/1? Be careful that day...

Nostalgitrippar
Haha, jag älskar det! Kollade på en massa gamla filmklipp från barnprogram och sånt för ett tag sedan, ni anar inte hur mycket jag skrattade! Såg Eva och Adam med söta flickor i fredags och det är så himla klockrena grejer som sägs, som man aldrig fattade som liten. På en blogg förut hade bloggerskan lagt upp massa gamla góa nittiotalslåtar (som jag egentligen inte kan relatera jättemycket till) som fick mig att minnas discon man hade på mellanstadiet. Åh!


Göteborgs spårvagnar
De äldsta är äckliga och varken anpassade för barnvagnar eller rullstolar. De halvgamla är helt okej, men fönstren är ofta vattenfyllda och sätena ganska trasiga. De nyaste är jättekonstigt designade, knappt några sittplatser alls! Dessutom låter de hemskt. Jag säger dock inte att jag föredrar tunnelbana, för tänk hur mycket äckligt som händer nere i tunnelbanan på natten, fyy. Bussar är ju också ganska dåliga. Vad sägs som flyande mattor, någon? 

Deoderanter som är parfymerade
Jag vill inte gå runt och lukta svett, men när man använder deoderant som luktar värre i sig själv är det ju helt meningslöst. Deolukt är ju lika äcklig den! Vart köper man oparfymerad? Jag kan inte hitta ju. Kanske för att jag inte letat jättemycket, men ändå. Håller ni inte med mig? Svett - nej! Deo - nej!

en lilavit zebra, det ni!

Jag är precis som alla andra. Så tjaa, varför inte liksom? Rösta, rösta!
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 


.

Åh jag har försökt komma på en passande rubrik i typ tvåtusen år nu. Funkar inte. Jag vet inte vad jag ska säga för att det ska låta rätt, haha. Tror jag ska sätta mig med läxor, så att jag slipper tänka för ögonblicket.. Lär blir svårt att fokusera ändå, höhö. Okej.. HEJ DATORKUNSKAP!

what about now

spring fling

H&M barnavdelning 59:-

Idag är det mindre vår än det var idag, typiskt! Hade en massa att göra igår så hann inte blogga. Satt tillochmed kvar i skolan i två timmar för att skriva novell, behövde fokusera. Men idag är jag här, tjoho!
Har varit mysvecka i skolan, så himla roligt att se folk gå runt i morgonrock och pyjamasbyxor utan att bli tittade snett på. Jag höll mig till vanliga kläder, nästan i alla fall.
Har precis varit ute och sprungit (heja, heja!) efter att ha sett lite New Moon. Jag vet inte hur, men Edward är inte lika snygg längre. Jacob är för biff tycker jag.. Men i alla fall, jag tyckte att Edward var värsta idealet i Twiligt, men inte nu.. Tråkigttråkigt! Jag vill ju vara lite småkär i honom, annars tappar ju filmen sin poäng. Ska snart käka revben och sallad, och sedan dra vidare mot tjejligan. Myskväll nästa alltså! Vad ska ni ha för er ikväll?
xoxo

this is how I feel

KÄRLEK!

pusta ut och njut!

Dags att ta tjuren vid hornen och inte göra någonting. Filmkväll, alltså! Jag och brorsan ska spela guitarrhero, dansa på dansmattan och sjunga singstar, wihoo! Ibland får man unna sig lite gott. Imorgon blir det dock plugg igen, suuperkul. Äh, leva livet idag alltså! 

JAG UTMANAR ER!
På med myskläderna och chilla järnet!

Förresten, fler som vill ha lockerz? Tell me så skickar jag invites :)


välfärdssamhälle hit och välfärdssamhälle dit!

Trött och eländig. Så kommer min kväll se ut. Måste ut och röra på mig innan jag får abstinens från både godis, socialt umgänge och motion. Pluggabstinens har jag verkligen inte. Det skulle ju vara mysvecka denna veckan! Tror ni inte att vi har ett stort samhällsprov och en novell att srkiva? Jomen visst, kulkul. Ägnar kvällen åt det i alla fall.
Annars är jag taggad på Lördag. Får se det som ljuset i tunneln, ohja. Fixar jag detta kan jag njuta fullt ut sen, okej Hanna? Yeah! 

sen blir allt bra

Back to plugg. Hoppas ni har en fin dag, jag ska sluta förstöra den för er genom att tycka synd om mig.. Haha. Vad har ni för er? Puss på er!

en fräken på näsan

Jaa, vet ni? När jag gick och la mig igår efter den hemska Män som hatar kvinnor (kärlek men rädsla!) så märkte jag att jag var lite röd i ansiktet. Kanske berodde på min tvåtimmarspromenad i solen förut, tänkte jag. Idag märkte jag att jag fått lite fräknar istället, wihoo! Tur att man får färg hyfsat snabbt, för jag vill varken fuska eller vara blek längre! Sommar kom! Idag verkar vädret dock vara lite tristare, typ gråmulet och säkert mycket kallare. Hoppas det försvinner snart, mina fräknar behöver jobbas på.. De fjuttiga jag har nu kommer ju gömmas under sminket.
Idag blir det P.L.U.G.G. Jag gjorde ju inte så mycket som jag borde igår så idag blir det dödens med mig. Tror det går ganska fort att lära mig ändå, dessutom har jag ju morgondagen på mig också. Ska äta lite frukost och sen bär det iväg mot Burås, ska kolla på en musikal som några kompisar är med i. Kul! Tråkigt att jag inte får med mig något sällskap bara, men sånt är livet ibland.. Vad har ni för planer idag? 


I want it that way

pyntade bruna armar

Åh så vackert på ett par bruna sommararmar med t-shirt och jeansskjorts! Vilket är din favorit? Jag gillar alla, men det vita med texten är stencoolt tycker jag. Alla fyra finns för 100-200 kr hos Cocoo.se

himlen är oskyldigt blå

Ja, nu är det verkligen vår ute! Det är cirka tio grader hemma hos mig (wihoo!) och jag har precis varit ute med kusins hund Ramses och Mamma. Plockade videung för att ställa hemma på köksbordet och i mitt rum. Cosy! Fåglarna kvittrar och idag är snön tillräckligt smält för att man ska kunna se snödropparna ute i trädgården. Åh, love! Titta så fint!¨
Ih, våååår!
Glöm inte att säga till om ni vill ha en lockerzinvite i inlägget nedan! Jag har fortfarande en massa invites kvar, först till kvarn gäller!

Någon som vill ha Lockerz?

Jag fick lockerz av min bror igår, någon som vet vad det är? Skrev ett inlägg om det för ganska längesedan, när jag ville ha det, och nu har jag fått det men kan inte hitta inlägget. Iallafall, det är en sida där man genom att titta på videos och sånt får poäng som man sedan löser ut till iPods, tvspel och datorer. För en iPod shuffle (den nya!) behöver man 200 pz, vilket inte alls tar lång tid att samla om man kollar på filmklipp och sånt. Om man bjuder in folk får man automatiskt poäng, så därför (nej, av ren vänlighet! ;)) vill jag fråga er om det är någon som vill ha en inbjudan? Kommentera med er mailadress i mailfältet så skickar jag en invite så fort som möjligt!

wihoo!

dipp, popcorn, krusbär och räkor

Kvällen har varit seg. Och den har ju bara börjat. Är jättetrött och snurrig, tror att jag börjar bli sjuk eller bara är stressad? Har varit så trött den senaste tiden, sjukt irriterande. Jag sover som en nyfödd bebis, typ. Stackars folk som jag är tråkig mot, haha.
Fikade efter skolan med Johanna, fina flickor från hennes klass och två söta pojkar jag gillar. Tråkigt nog kan jag inte fika på grund av min ingetgodisingakakoringettgottöverhuvudtagettyptävling. Men jag är grym - Sara kan glömma att hon vinner. Mohah! Har därför dippat morötter i jättegod dipp (estrellas soldipp med dill och ngt + gräddfil) och käkat popcorn. Druckit vatten till det, oj vilken fredagkväll! 
Nu ska jag fortsätta plugga tills jag somnar i boken, visst låter det underbart? Vad har ni för er?


love

goodnight sweetheart

Jag är trött och tänker gå och lägga mig. Har varit konstig hela dagen - förlåt alla som behövt närvara. Ska försöka vara normal imorgon igen, okeJ? puss på alla er fina, och extra mycket Hej till mina 3 nya bloglovin'prenumeranter, ni är så välkomna så! Love you, xoxo

vad hände?

Ser min blogg konstig ut för alla er också?

the garden collection


life goes on, and on, and on

Ojoj, för lite tid är det i mitt liv just nu. Var, fram tills nu i alla fall. Kvällen ska jag tillbringa med en gó film och fruktsallad. Loove! Har precis varit ute och gått med Johanna, vi behövde lite talkietalkie. Skönt, har lyckats med min deal hittills, och har ju bara fyra dagar kvar med påtvingade promenader. Gött! Blir en vana efter elva gånger, så sedan kommer jag ju inte klara mig utan det. Bra planerat där Hanna - yees!
Igår var det musikafton i skolan, grym konsert men jobbig dag. Vi alla var sjukt snygga och sjöng som små änglar. Bra jobbat, LM!
Well, kolla alla era bloggar och sedan gosa ner mig med film. Vad har ni för planer?


bilden är tagen av Bex!

halt på gatan och tjocka kläder

Idag var det inte vår längre. Visst, det var ljust ute när jag gick upp och fåglarna kvittrade lite svagt. Men det var kallt som en bitande vinternatt och det var halt på gatorna igen. Usch! Nu ska våren komma tycker jag! Jag behöver sol på näsan och fräknar. Det gillar jag!

Var en jobbig dag i skolan, jättetrött är jag. Ska lägga mig tidigt (idag igen) och sova ut! Har gympa imorgon och ska vara i skolan till typ klockan nio, har musikafton vilket ska bli jätteroligt. Alla musikelever har sin egna lilla konsert typ en gång per termin och det var sjukt kul sist. Imorgon sjunger vi bland annat just stand up. Sjukt bra låt! Lyssna;



Sjöngs av flera kända artister på galan mot bröstcancer, och är sjukt bra! Sticker med Miley Cyrus och Rihanna är min och Idas del, wihoo! Kommer bli såå bra!
Nu blir det lite plugg och sånt, roligtroligt. Promenaden för dagen är avklarad. Kom på att jag ska lova mig själva att promenera en kort varje dag denna veckan, kan behövas. Göttgött, första dagen har jag klarat fint! Och jag kan berätta att jag och Sara nu har tävlat om sötsakerborthållning i två veckor och tre dagar. Grym är jag, right? 

tittut! HAHA

who am I going to love?

Hittade en gammal bok i en påse där jag förvarat gamla böcker ett tag. I en bok stod det massa fina saker som jag skrivit om andra (vänner, föräldrar etc. Vad jag skrivit behåller jag för mig själv!) och om mig själv. Hade helt glömt bort boken och blev jätteglad när jag hittade den! Låg tillsammans med min poesibok, bokmärkesalbum och dagböcker. Kul att hitta sådant! Blev lite rörd när jag läste gamla grejer jag knåpat ihop, men små stavfel här och var. Tycker ändå att jag var duktig för min ålder, haha.
Nu ska jag och mormor titta parlamentet, och sedan blir det tidig sänggång. Blir alltid jobbigt att lägga sig på söndagarna så får börja vänja mig vid tidig kväll. Blir hemsk på måndag morgon annars!
Vad ska ni ha för er ikväll?


Tråkigt nog blev den inte i bra kvalité i headern. Någon som vet felet?

Ni är så vackra! Jag blir grymt glad av era kommentarer. Ni får sova gott och så hörs vi imorgon. Och förresten, glöm inte bloglovin'! Ikonen finns i menyn. Pussar till er i mängder <3

vackra fötter madame!

Oh, vackert väder är det ute - fortfarande! Ska ut på promenad med mormor om en stund. Hon är här och tar hand om mig och syskon medans Mamma är på skidresa med skolan. Kul för henne att något roligt händer, i alla fall.
Någon labrapport har det inte skrivits av mig idag, duktigtduktigt. Nej, ta mig i kragen ska jag inte göra heller. Bara packa ihop saker tills imorgon och sedan promenera lite. Bli av med god middag, låter bra väl?
Någon som jag gärna hade haft på fötterna - kanske inte när jag går promenad, men - är dessa vackra varelser från H&M! Kolla, tänk tillsammans med en fin, ljusrosa bomullsklänning eller något annat enkelt till sommaren. För 399:- blir de dina. Oh, so sweet. I like 'em!
Oh, give me!

rosabrun design, vad tycks?

Hej fina människor!
Har kommit hem från kyrkan där jag och en skral skara från kören uppträdde i Gudstjänsten. Fin gudstjänst var det, i alla fall. Sången kunde kanske varit bättre. Det gick bra med mitt solo i alla fall, turtur.

Vad tycker ni om den nya designen?
Fin, ful, tråkig, påhittig, aningen barnslig...?

Jag är för tillfället nöjd men kommer väl inte vara det så länge till. Som vanligt. Ska fixa lite småsaker framåt dagen, varvat med en labrapport.
Förresten, någon mer än jag som hade det trevligt och såg melodifestivalen igår? Hade inte sett så många av bidragen innan, men jag hittade snabbt min favorit. Salem! Har ju hört att många gillat honom och det förvånar mig inte. Vilken liten sötnos. Eric var väl också lite snygg där på scenen, men hellre söt än snygg och väldigt musikalisk - eftersom det är det tävlingen handlar om. Gosh, tråkigt att Anna med de röda conversen vann. Visst var hon duktig men jag gillar Salem bättre. Här får ni honom om ni inte har hört - vilket jag tycker att ni borde skämmas om ni inte gjort ;)

Salem al Fakir - Keep on walking

Labrapport here I come, jätteroligt. Under tiden kan ni ju berätta vem ni tyckte skulle vunnit melodifestivalen, och hur min design ser ut i era ögon. Pussar!


UNDER MODIFIERING

Bloggen kommer se konstig ut under kvällen och inte bra förräns imorgon igen. Renovering pågår ;D

härliga Lördag! -This is my 2010!

Vaknade vid halv tolv och fick lite panik över att vi inte kan vara hos mig ikväll och se Melodifestivalen. Tillslut hittade vi Beata i klassen som var villig att offra sitt hem för en hel skara brötande ungdomar (eller inte!). Så det blir kvällens tillhåll, är jättetaggad!
Igår var kvällen jätterolig hemma hos Johanna, med en massa kompisar. Alltid kul att träffa nytt folk. Världen är liten, säger jag bara! Himlar vad mycket folk man vet gemensamt. Och vad konstiga rykten som finns, haha! Blir till att städa idag, är taggad på det också bara för att.
Vad har ni för lördagsplaner? Roliga, tokiga, tråkiga eller mysiga?

Förresten, hittade mitt årshoroskop på Veckorevyn. Som den nörd jag är blir jag ju tvungen att läsa!
Klicka på bilden för att hitta alla årshorosop!
Visst blir man lite smått beroende, och läser och försöker känna igen sig?

school is cool

HAHA! Vet ni? Idag har jag gjort morgonen lite mer spännande genom att vinka till Morrongänget i deras spårvagn på Drottningtorget. Fick vinkning tillbaka, men hörde inte om de sa något om det på radion då jag inte lyssnade. Men kul var det! Nu sitter jag i datorsalen, lite tidig. Skulle skriva ut engelskaarbetet om Nya Zeeland - verkligen ett spännande land.
Off I go mot körlektionen, wihoo! Fredagar är bäst! Höres sen, eller se mig utanför den här vackra byggnaden i Göteborg.



Jag kanske inte har berättat att skolan jag går på ligger precis utanför Domkyrkan i Göteborg? Det gör den i alla fall, och det är den perfekta skolan för mig. Menmen, ses i de områderna? Tänk om jag får min första bloggläsarträff idag, vem vet. Hahah, I wish..
Ha en finfin dag, sötnosar


här har man mycket att göra, jaa!

Hej fina människor!
Ni märkte att jag inte uppdaterade igår? Och inte hann jag varna er! I alla fall, var på stan med mormor efter skolan och kom inte hem förrän kören började, så då var jag tvungen att dra iväg igen. När jag kom hem var det min skönhetssömn som verkligen behövdes. Ni vet vad som händer annars..? Hanna med mörka ringar under ögonen och ett mindre roligt humör.
Men det var en fin dag igår. Naturprovet som jag pluggat på en hel del gick vägen, kändes det som i alla fall. Och efter skolan fick jag en skinnjacka och lite annat smått och gott i klädväg utav mormor. Dessutom hann jag med en liten (!) fika med Amanda och Mr Svanå vilket ju var väldigt uppskattat. Söt pojke, söt flicka! Kan ju inte gå fel. Tråkigt nog behövde jag skynda mig iväg eftersom jag hade en dejt med mormor. As I said.

Nu blir det en knäckemacka med ost och sedan plugg, igen. Ska hålla en engelskaredovisning om Nya Zeeland imorgon, kan ju vara kul om man är förberedd. Visar er de nya plaggen senare, och min första dagens outfit (hahaha!) Ska svara på era kommentarer när jag hinner också, ni märker ju att jag är helt efter med bloggandet...
awie!

bye bye beautiful

Nej, nu orkar jag inte med mer Natur så jag slänger ner boken i väskan och tar inte upp den förrän imorgon. Gött! Mamma förhörde mig just och då kunde jag allt, så vi får hoppas att det går vägen. Härligt att vara klar med det sen!
Ska gosa med lite te, mamma och något bra på TV om en stund, annars flyter det på. Imorgon blir det shopping med mormor och det är ju verkligen inte fel, ska bli kul att få in lite nya vårkläder i garderoben. Har ju hittat en del fint som jag inte tackar nej till, wihoo!
Vad har ni för er såhär på kvällskvisten?


pusta ut och njut!

Åh, har läst naturkunskap och gjort ett eget litet häfte med den viktigaste faktan. Har läst idrott till läxan imorgon. Har övat piano en pluttistund. Joggade en runda förut trots äckelväder. Gjorde lite pilates med syster efter klipp på youtube och nu är jag trött och mätt efter ett sjukt stort äpple. Sängen kanske? Ohyes! Ska bara packa ner gympakläderna och sen är jag jätteredo för en god natts sömn. Och ja, klockan är bara nio. Men jag är taggad!


Me in some minutes.. Sleep tight, you sweethearts!

The Milky Way

Tänk er Vintergatan som ett diskusklot. I mitten av radien ligger vårt solsystem, vår sol och planeterna. Tänk er att vårt lilla solsystem snurrar runt Vintergatans mittpunkt med en hastighet på 200 km/s. Rätt snabbt, ellerhur? Nu till det värsta; det tar 200 miljoner år för vårt solsystem att åka ett helt varv runt mittpunkten. Fatta vad sjukt stor Vintergatan är då! Och hur stor hela universium är kan man ju inte ens föreställa sig. Sjukt! Jag blir typ knäpp.. Aja, resten av dagen ska ägnas åt detta. Lovely!
hade ju hellre suttit här nu, kan jag säga!

Dags för middag, plugg och lite saker. Peppra med kommentarer så är jag glad och trevlig när jag kommer tillbaka, istället för trött och sliten. Och TRÅKIG! Svarar på era söta kommentarer sen, pussar på er!

Skön kväll med Britney och 100 fina läsare!

Åh, jag är extra glad just nu. Har precis gjort klart plugget jag planerat göra idag, fått i mig en god kopp te och njuter jämte mitt doftljus som doftar kemikaliska, tropiska frukter. Får mina fantastier att skena iväg, både på jorden runt-tur och bort från läxor och plugg över huvud taget. Britney sitter och sjunger via spotify och jag såg precis på min besöksräknare att ni är över 100 som varit och kikat på min blogg idag. Ni är så underbara, gör mig glad bara genom att titta hit. Hur hittar ni mig? Vad tycker ni om min blogg? Berätta, så att jag blir bättre!

vackert!

Här får ni lite härliga Britneylåtar (visst är hon bra?!) och ett fint foto jag tog i tisdags. Puss på er!

Out from under

I'm not a girl


Everytime


Sometimes

a new piece of Hanna

Åh, efter träning (som var fett jobbig idag. Har inte svettats sådär mycket på evigheter, haha!) gick jag och syster hem. Vet ni, det är fortfarande ljust ute, en och en halv timma senare. Och jag var förvånad över att det var ljus på hemvägen. Vårtecken, hejhej! Jag älskar det. Våren är kärlekens årstid och man blir helt lycklig i kroppen. Det gillar vi ju, right?
I alla fall, tog en snabb dusch. Eller tänkte i alla fall ta en snabb dusch. Men vet ni? Jag tog en låång dusch. Peelade hela kroppen, rakade benen (Ah, så lena och fina nu!), peelade ansiktet, smörjde in hela kroppen, målade naglarna och fixade med sådanna där saker. Älskar när jag gör sånt här på söndagar, borde bli en tradition. Råkade dock skära mig på rakhyveln vid hälsenan, så helskinnad kom jag inte ur duschen. Men jag lever, tjoho!
VARNING! UTAN SMINKBILD!

äh, men kolla. So what utan smink? Vilken fräsching! 

Haha, dags att ta tag i era kommentarer och återgå till pluggandet. Tänkte göra klart lite sexter och läsa igenom NOn en gång till. Trevlig kväll på er med, sötnosar!

13.09 - söndag

Okej, vaknade vid halv tolv. (igår var en supermysig, trött och flummig kväll med söta klasskompisar, så tack för den långa natten!) Sedan dess har jag pluggat. Under tiden jag åt frukost - Naturkunskap A. Under tiden jag ställde in mjölken - Naturkunskap A. När jag borstade tänderna - Naturkunskap A. Liggandes i sängen och läser en bok - Naturkunskap Aboken. Kul liv, ellerhur? Effektivt i alla fall. Kan inte påstå att jag kan allt jag nyss läst om, men denna procedur ska upprepas de kommande dagarna. Och sen sitter det, yahoo. Nu blir det att läsa sista delen i min svenskaroman och sedan fundera ut lite kluriga svar på frågorna till bokrecensionen. What a day. Jag hoppas att mina lärare sitter hemma och ojar sig över alla prov de måste rätta idag. Poor teachers!
Bara för att de inte har något vettigt att göra när de kommer hem från jobbet behöver de inte få oss att göra dubbelt så mycket än nödvändig. Men tack, we love you.

Ska svara på era fina kommentarer först, sedan back to work. Önska mig lycka till!

sminka dig med H&M

Visst älskar vi smink? Det är kvinnligt, roligt och vackert! På vintern tycker jag att det är svårt att sminka sig. Ljuset skiftar jättemycket på olika ställen och hyn är torr och tråkig. Men nu är det vår, och man får börja ta tag i härliga färger och sådant igen. Här kommer färgsprakande smink från H&M, bara för att det är billigt och bra. Nagellack tröttnar man ju på snabbt, och ögonskuggan behöver inte kosta 400 kr för att sitta hårt. Dessa är grymma!

härliga färger!

sol på mitt fönsterbläck

Vaknade efter en superhärlig natt. Okej, jag har bara sovit. Men ni anar inte hur skönt det var! Känns som jag inte har sovit riktigt på hela veckan, så det där behövdes. 11 timmars sömn tackar man ju inte nej till heller, ellerhur? Gottgott, nu är jag utvilad alltså. Vet inte om det blir träning idag, eller lite extra shopping på Allum. Kanske en tur ut i solen, för det är sjukt härligt ute nu! Vår på g, ohyees!



frilufsdagen i tisdags, Karlos foton

What happens next? Ska nog sätta mig ute och läsa min roman, Nu vill jag sjunga dig milda sånger, och njuta lite i solen. Hur gött? Mycket!
Vad ska ni hitta på idag?

excuse moi, eller internet..

Hej! Känns som det var ett tag sedan jag skrev, för det var ju två dagar sedan. Tråkigt! Igår fungerade det inte för mig att komma in på blogg.ses startsida ens, och det var ju trist. Kunde inte visa vad jag köpte ju! Blev i alla fall ett par gråa conversekopior (höhö) och ett par svarta jeans. Hittade en hel del annat fint som jag tänkte att mamma kunde vara med och tycka till om (och därmed kanske vara med och pröjsa!)
Hittade en snygg mobil igår också, LG Arena heter den. Någon som har? Tyck till!


Finns i rosa, svart och silver. Snyggast? 
Nu blir det film, ciao!

soldyrkare jajamän!

Låg idag, tillsammans med finfina klasskompisar, i snön mitt i Göteborg och solade. Redan värsta brännan ju!


Okaj, inte precis. Men ni förstår min poäng. Det känns när man är ute i solen, man känner sig friskare och gladare tycker jag. Gottgott! Bilden ovan är från igår när jag var ute och gick drygt 1,5 mil, hahaha.
Nu ska jag dumpa datorn för sängen och gotta mig en stund. Imorgon blir det shopping, jag visar allt när jag kommer hem. (oj, låter som om jag ska slå på stort här. Ni anar inte! Haha)
Sov sött mina fina, dröm söta drömmar

imorgon försvinner pengarna, hjälp mig!

Jag vet, visst låter det ansvarsfullt? Saken är den att imorgon ska jag köpa nya sneakers på Belle shoes i Nordstan (fråga mig inte vart det ligger, har ingen aning men det finns snygga skor där!) för 149:-. Troligen blåa - snyggt! Är jättesugen på en fin tröja som finns på Gina, enkel men som sagt, snygg! Finns i flera färger men denna lockar mig mest, vad tycker ni?
Vill införskaffa en vårjacka också, vet inte riktig vad jag vill ha. En skinnjacka fungerar ju alltid men är det kul att gå runt som alla andra. Bra fråga.. Hittade en del fina på H&M faktiskt, men de har väl inte bästa kvalitén. Någon som var fin?
gillar alla 4, åhh!

En annan fin jacka från FannyMichel, märket Vila. Svår färg men finns i svart också, annars är det ju härligt med volanger, ellerhur?
Do you get my point? Det finns en hel del fint där ute, frågan är vad man ska lägga pengarna på. Den randiga tröjan blir din för 149:- kr, så den är kanske ganska värd. Hjälp mig!

så lyder stjärnorna

Åh, förlåt för att jag inte gjorde ett riktigt fint inlägg till er igår. Hade mysiga folk här hela dagen, och efter ett avslut med skräckfilm blev jag tvungen att dra mig till kojs. Men ni fick ju Idas lilla gästinlägg, kul va? Kanske borde be söta människor att göra sådanna oftare, haha. Ska sätta mig och plugga en stund snart, men först blir det min drog; te!
Inressant, hittade precis dagens horoskop på Veckorevyn, mitt lyder;
inte så illa pinkat!
Frågan är vem som ska ställa upp på den romantiska delen. Någon frivillig? ;)

Ida gästbloggar!

Hej allihopa!

Hanna gav mig äran att gästblogga lite bara för att jag är hemma o är sjuk så jag missar att åka skidor idag :o

Just nu sitter jag o videochattar eller vad det heter med Hanna herself, Karlo och Josse! Vi är ganska så flummiga haha! Dessutom så äter dom kladdkaka (inte Hanna, hon tävlar tydligen..) och det känns ju inte så himla bra, men jag överlever väl, I guess. Dom förgyller i alla fall min dag!

Hm ja… Imorgon ska jag till skolan igen o då får jag träffa dom igen! Jag har kommit på att våran klass är väldigt bra, eller jag har vetat det hela tiden men nu vet alla andra det också (y)

Jaop det var allt jag hade att säga just nu, ha det finemang!

Puss o kram skumbanan!

 

 


off to the forests

Nu ska jag ut i skogarna med lite klasskompisar! LM (mitt älskade gymnasium) har frilufsdag och själklart väljer man att gå milen och tipspromenad framför skridskor bland annat, hrmpf.
Korven ska packas, keson är nere och nu ska vi göra te. Sen så lämnar jag er, okaaj?

Kommer ni ha en grym dag, söta?

här ska det promeneras!

snabbmakaroner och bananlack, mumma!

Hej fina flickor och söta pojkar. Har inte varit hemma förrän nu eftersom jag direkt efter skolan gick ut på kort promenad med finkusin, och sedan begav mig mot tandläkaren. Allt perfekt i munnen, haha. Stolt tandborstare här ja.. Nu smakar snabbmakaronerna jag gjorde (eftersom jag hatar uppvärmd mat!) bananlack istället för pesto, euuw. Men i alla fall, ska titta in alla era fina bloggar nu.


haha, halvsnygg bild jaa.

Vilken är er favoritblogg?

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0