jag har fått paket!

haha nej, jag har ingen blåtira. Mitt rum är jättemörkt så kameran fick göra så gott den kunde..

Trevligt med lång sovmorgon, en lagom ansträngande skoldag och sedan shopping med Joel. Gissa vem som ska få en vit pippitröja i julklapp? Jagjagjag! Från Newport, galet snygg. För Joel blev det en röd, han kommer vara snygging nummer 1 (förutom min Hank då, svårslagen!). Överraskning när jag kom hem, ett paket från Veckorevyn låg och väntade på mig. Spännande? Well, alltid kul med paket. Innehöll ett paket kondomer, haha. Tacktack VR!
Ska sätta mig med lite plugg nu, kan vara nödvändigt. Ska recensera en engelsk nyhetsartikel och sedan räkna matte. Min lärare säger att det hänger ganska mycket på nationella, så jag måste verkligen sätta MVG där nu. Heja mig?
Har ni haft en fin dag?

värm mig

Skönt med sovmorgon i alla fall, har precis duschat och är fräsch som en nyponros. Blev att jag tittade på Vänner fram tills tolv, efter att ha fixat lite andragradsfunktioner och läst lite ur Charles Dickens Christmas Carol. Jag har inte kommit så långt men gillar den redan, så blir fortsättning på bussen senare. Efter skolan blir det i alla fall en shoppingtur med Joel. Hans mamma hade hittat grymma stället med pippitröjan så vi ska dit och kika. Ifall den är billigare där har mamma sagt att jag ska köpa den och få den i julklapp redan nu, grymt bra! Jag tycker verkligen att de är fina och jag hade passat perfekt i en sådan! Vet bara inte om jag vill ha en vit eller blå.. Vad tycker ni? Vitt är ju mer Pippi men samtidigt är det ju lättare att hålla en blå sådan fräsch längre.

Vad tycker ni om Pippitröjan?

Jag ska ner och äta frukost och dricka latte nu. Sjukt gott. Borde verkligen göra lite på min orgelläxa med tanke på att jag har orgellektion senare idag och jag har ändå en sjukt lång degmorgon framför mig. Bussen går liksom om en och en halv timma. Jag är mycketmycket snabbare än så. Får ta igen min ickedegmorgon igår, jag har nog aldrig varit så snabb som då. Fem minuter, haha.. Ha en fin tisdag! Vi höres ikväll, för innan dess kommer jag inte ha tillgång till dator. Svarar på era härliga kommentarer då med, så håll ut!

it's a piece of cake

josefine och jag på grymma pieceofcake inne i Arkaden

Hej vackra! Har precis kommit innanför dörren, det är verkligen galet kallt ute. Har haft en konstig dag idag. En ganska värdelös fast ändå en bra sådan. Började dåligt: försov mig och vaknade 08.10. Precis när jag egentligen borde varit i skolans dramasal för lite agerande. Satt på bussen tio minuter senare (galet äcklig, osminkad och nyvaken!) och var i skolan vid nio. Läraren verkade inte bry sig jättemycket men jag tycker ändå att det är pinsamt. Aldrig försovit mig till skolan, så någon gång måste ju vara den första. Oförberett gehörs och musikläraprov sedan. Kuul. Egentligen skulle jag haft det förra veckan men hängde ju hos tandläkaren då. Fick reda på nu på lektionen att det skulle äga rum, resulterade troligen i ett dåligt betyg. Kanske VG. Vi får se.. Idrottsprov sedan, tror att det gick bra ändå. Sista lektionen inställd (vilket var det sista jag önskade innan jag gick och lade mig igår. Gött!) så blev shopping med Josefine istället. Har försökt klura ut vad jag ska köpa i julklapp, vissa blev jättemycket lättare efter en titt. Andra blev galet mycket svårare, fanns inte alls det jag tänkt. Ska ägna mer tid åt julklappsköp så det är ändå ganska lugnt. Middag kallar, och lite plugg. Sedan blir det en grym kväll med latte och lussebulle om jag får som jag vill. Magen knorrar så det knakar, typ.
Har ni haft en fin dag?

ps. Välkommen nya bloglovin'prenumeranter! Galet kul! Massa pussar och kramar och allt sånt där till er, ni är bäst!

hanna hjärta julen

Nyduschad. Har precis kommit in efter en kall men skön promenad med moster och mamma. Snön verkligen.. snöar! Kommer antagligen ligga massor med snö imorgon, åh så mysigt. Det är sådana morgnar man bara vill vakna upp jämte bästa och ligga och dra sig i oändligheter tillsammans med honom. Men, livet är sådant att ibland är det vardag. Upp klockan sex och ingen snooze här inte. Blir dock lite julshopping med snygga Josefine imorgon, så blir en slags ljusglimt i alla fall. Även om det också är ett väldigt måste. Sen dag alltså, slutar förrän fyra men om jag ska hinna shoppa får jag väl räkna med några timmar i staden.
Ska snart ner till teven och glöggmys med familjen. Jag tror att mamma har tagit fram pepparkakor och hela köret också, så blir en riktigt adventsfika! Åh vad jag gillar detta, låt det aldrig bli höst igen! Eller jo, förresten, fast helst inte på ett helt år. Låt snön ligga kvar, vit som ett täcke och mysa ner oss i hela vintern. Julstämning!

pojke hjärta flicka

min finaste Henrik och jag

Haha, sitter och tittar på bilder från igår. Jag har lovat mig själv att jag ska plugga snart, men måste få ta det lite lugnt först.. (vilket jag iofs redan gjort hela dagen. Never mind..) Hittade denna snyggobild, vilket föreställer mig och Henrik i marsipan. Haha! Min Henrikliknelse blev ändå ganska bra, men jag ser väl inte ut sådär eller? Vet inte om jag ska klaga på Henriks kreativitet eller börja ifrågasätta mitt utseende. Oranget hår, ankläppar och vit näsa? Hm..
Har i alla fall haft en härlig dag idag. Ute i snön och gjort ljuslykta med bror, hängt upp en ängel i mitt fönster och ätit julfika med mamma. Allt som saknas är myskväll med Henrik, men man kan ju inte få allt här i världen!

Har ni haft en fin advent godingar?

1 advent


baka, baka, liten kaka


Hoppas att ni inte saknat mig alltför mycket! Höhö.. Jag har alltså hållit till först hos Henrik. På lördagen åkte vi hem till mormor och morfar för att baka julgodis och sånt där! Heldag med mjöl, saffran och kristyr! Slutresultat: mängder av pepparkakor, gyllengula lussebullar, drömmar, kokostoppar, misslyckad tuppkaka (som morfar ändå tyckte var väldigt god och åt upp resterna av snabbt som ögat!), marsipanfigurer och ischoklad. Hela skafferiet fullt hemma nu, så om ni vill ha kakor - välkomna! Jag lovar att ni ska få se en massa bilder senare i bloggen!

Kom hem med Henrik i handen vid elva ungefär, och en lång dag resulterade i kort kväll. Somnade som stockar och nu efter en god adventsfrukost har han åkt för fotbollsdömning och jag ligger och ler i min ensamhet. Idag är en fin dag, mina vänner. En väldigt fin dag!


a christmas carol



Henrik har precis åkt så nu är jag ensam igen. Ska slå mig ner i min varma säng (som Henrik så snällt värmde upp!) med min engelskabok. Jag har gått runt i skolans lilla bibliotek och hittade en gammal, sliten bok. Har fått en lista med gamla klassiker vi skulle läsa på engelska, och jag valde Charles Dickens Christmas books. I min fina bok står en signatur: Svea Liebert, London 13.7.59. Galet gammal alltså! Jag känner hur julkänslan infinner sig, känns som jag sitter i gammeldagsa London i gamla dammiga kläder och läser för mina fattiga små barn. Mysigt! Blir en myskväll med den innan jag åker hem till Henrik och fortsätter mysa. Somnar där och sedan ska jag direkt till mormor och morfar för julbak! Åh, jag älskar julen! Börjar verkligen komma krypandes nu..

Ha en fin fredagkväll mina vackra!

talking 'bout the choir



Åh, här ser man på! Jag hade blivit tillfrågad att skriva vad jag tycker om vår kör, och min artikel skulle publiceras i Svenska kyrkans församlingsblad. Oj, så fint det blev! Japp, vår kör heter Refill. Och det är en bra kör! Jag gillar den i alla fall. Alla ni som har fått ett församlingsblad hem i brevlådan, kika efter mig! Sjunger ni i kör?

julklappsfunderingar



Jag vet vad jag själv önskar mig i julklapp, men det är ju vad andra önskar sig som spelar någon roll! Sitter därför och försöker klura ut vad jag ska köpa till mina finaste. Tips - skriv inte julklappslista när du precis duschat och smörjt in dina händer - blir både kladdigt och du får en väldigt ful handstil. Inte lätt att hålla i en penna som glider ur händerna. Vet ni vad ni ska köpa till era nära? Jag tycker att det är jättesvårt! Har bara koll på vad min syster och pojkvän vill ha, men man vill ju överträffa deras önskningar eller överraska dem totalt! Jag får fortsätta fundera, det är ingen lätt match det här...

#1 - ansiktsmask



Så jag ser ut, hahaha. Skönt är det i alla fall! Efteråt.. Är en sådan där värmemask, så känns helt svettigt och äckligt. Men ojojoj vilken fräsching jag kommer vara sen, bort med alla bakterier som klistrats fast under tidigare dygn. Vaknade vid halv elva tror jag, så har inte hunnit göra mer än att se på Vänner och dricka latte. Jätteskönt, jag känner i hela kroppen att jag har varit sjuk. Helt seg, usch. Var nog bra att jag stannade hemma från skolan idag. Ska ta hand om mig själv på riktigt! Första steget av många var ansiktsmask, så nu är jag på gång mot ett fräschare jag. Ska skriva julklappslista också, bestämma vad jag ska köpa till folket. Kul! Förresten, vet ni hur mycket jag gillar er? Ni var igår bara två stycken färre än i onsdags. Lycka att ni verkar tycka om mig!

Brukar ni lägga ansiktsmask?

lite gó musik, mina sköna




930 låtar. En hel massa grymma! En del dåliga också. Några randomlåtar. Lite skolprojekt. 2 dagar tar det att lyssna igenom dem. Jag tycker att ni kan klicka på kassettbanden för att komma till min spotifylista, lite nytt förnöjer. Dessutom får ni kanske inspiration. Och lite underhållning såhär på kvällen. Som tack tycker jag att ni kan länka mig era spotifys, för jag behöver också lite uppfräschning! Gött, då säger vi så. Ska läsa igenom mitt idrottsarbete och sedan somna till Vänner. Ingen skola imorgon heller, men jag är nog frisk ändå. Så en helt lugn dag för mig själv, jätteskönt! Ska syssla med saker som måste göras. Typ, måla naglarna, lägga ansiktsmask, fixa fötter och raka ben.. Nivet, sånt där härligt tjejpyssel! Looking forward to it. Sov sött mina vackraste!

get dressed like this

örhängen 69:- / blus 299:- / byxor 199:- / väska 149:- / skor 349:-

Läckert, visst? Samtligt från H&M. Perfekt dejtutstyrsel, tycker jag. Eller lite lyxigare partydressad kanske? Jag hade i alla fall inte bangat att gå klädd så där en vacker dag. Beige och svart är verkligen snyggt! Åh, någon rik person får mer än gärna skänka mig dessa godbitar - mums!

vilopuls

Dags att sluta ha det gött. Jag har ingen feber längre, så borde försöka leva som en normal skolungdom. Lite svårt, jag har suttit och läst veckorevyn och druckit te och låtit tiden flyga iväg och jag vill  bara fortsätta ha det mysigt med mig själv. Jätteskönt, var längesedan jag tog det så extremt lugnt. Inte ens helgerna är slapptid, nej för då ska man plugga. Har fjantat mig framför webbcameran (som vanligt, heh!) istället för att skriva på min konditionsdagbok som jag borde den senaste kvarten. Så, jag ska ta tag i det  jag måste nu alltså. Halleluja! Har lyckats skriva alla 20 träningspass i alla fall, så blir bara reflektionerna som ska reflekteras. Gött. Ska lämnas imorgon så nu får jag faktiskt anstränga mig lite. Sedan blir kvällen grym med kyckling till middag och bara massa film. Får se om jag får gå till skolan imorgon, missar verkligen ingenting om jag stannar hemma men det är så tråkigt att vara hemma när man ändå känner sig okejfrisk. Mamma lär ju hindra mig iofs. Har ni klarat er borta från sjukdom i höst? Jag har redan dragit på mig tre förkylningar och febrar på 10 veckor, enligt min konditionsdagbok. Fun..

finaste killen på jorden

Jag är så galet lyckligt lottad, vet ni hur älskad jag känner mig just nu? Som jag skrivit så många gånger, jag har varit socialt understimulerad ganska så länge nu. Sedan i tisdags faktiskt, way to long. Gissa vem som är världens bästa och kommer hem till mig på sin sovmorgon för att pussas och ta hand om mig lite? Dessutom har han med sig min favorittidning Veckorevyn och en Ben n' Jerrys Half baked. Perfekt start på dagen! Vi myste lite med glass, pepparkakor och latte vilket var exakt det jag behövde. Romantiskt till tusen. Min finaste Henrik, att jag kunde ha sådan tur att den bästa av bästa råkade bli intresserad av mig.. Att det kunde bli såhär perfekt, Lycka! Jag vill bara skrika ut över hela Sverige hur bäst han är!

lots of love

Woah! Vilket galet besöksrekord jag hade igår! Ni var ungefär 100% fler som kikade in på min blogg igår än vid sist jag hade besöksrekord. Åh vad vi gillar't! Jag hoppas såklart att många av er stannar, och för att inte glömma mig bland alla andra så underlättar det ju märkvärt med bloglovin'. Dags att klicka och lägga till mig?

bloglovin bloglovin bloglovin

Snart kommer finaste Henrik och säger hej till mig. Jag är frisk idag, men eftersom jag hade massa feber igår fick jag inte gå till skolan. Ska inte anstränga mig det minsta, så när som på några läxor. Skönt! Vad hittar ni på idag? Antar att många är på jobbet eller i skolan och sliter. Jag lovar att jag ska ta det massa lugnt för er också!

in my letter box



Jag känner mig jätteensam. Socialt understimulerad. Jag hatar att vara sjuk. Speciellt när man tror att man blivit frisk och sen visar det sig att man har högre feber än innan. Hej 38,8! Jag är så inte värd det.
Så, i all min understimulation - jag satte mig och läste lite gamla brev istället för att göra något jag borde. Vet ni hur lycklig jag blev? Jag önskar att man kunde se allt man själv skrivit som svar på alla brev man fått bak i tiden. De ovan är från mina fina Johanna, Henrik och Ida. Hur vackra brev som helst, betyder massa fast på väldigt olika sätt. Åh, vet ni hur mycket jag vill ha en brevvän? Eller en vän som skriver brev till mig. Gör en så himla glad, är verkligen en fin överraskning! Vem blir inte glad när man märker att man fått brev? Speciellt när de är jättevackert gjorda, innehåller något fint budskap eller bara är där för att muntra upp en.
Vad tycker ni om brev? Har ni brevvänner? 

i min rosa mysdress

Jag vill bli frisk nu, nu, nu! Jag har fått lite plugg gjort, gick bättre när jag satte mig i köket. Slapp bli sugen på min säng då, så kunde koncentrera mig lite bättre. Har hällt i mig sex koppar te idag, en latte och lite juice. Tre apelsiner och en treo brustablett. Vet ni hur många gånger jag kissat? Ja, många. Är inte alls hungrig men galet törstig så det och två mackor (och tre hemmagjorda pepparkakor, hehe) har varit min kost idag. Mamma ska laga mat snart, är ändå ganska sugen måste jag medge.
Jag vill ha min Henrik här! Ska nog inte gå på kören även om jag behövs och gärna vill dit. Önskar att min mister kunde vara här istället men det går antagligen inte. Och även om han säger att han vill tror jag inte på honom, ofta man vill hänga med sin ofräscha flickvän? Nääe. Ja för ni ser ju, jag är inte jättehet just nu.
Ska återgå till lite plugg trots att jag inte borde.. (Lisa - bara en pluttestund. Sen ska jag vila massamassa! För din, och min, skull!) Vad hittar ni på denna onsdagkväll?

tema: Jul!



Okej, jag är egentligen emot allt som har med jul att göra innan antingen första december eller första advent. Men har man tråkigt, är sjuk och understimulerad och måste baka till kören utan att ha ägg - vad gör man inte? Ni anar inte hur gott det luktar i huset nu, min lillebror sitter nere och kollar film men plötsligt kom han upp för att njuta av doften. Sött!
Lite randomfigurer, men jag vill inte smitta degen genom att pilla en massa med pepparkaksformar och sånt. Kavlade och skar lite istället, och det är ju smaken som räknas. Right? Ska göra en kopp te och äta lite pepparkaka till min idrottsdagbok. Måste skriva den, alltså.
Likna sugna på julen som jag?

close your eyes


man kan alltid önska



Som ni ser sitter jag och filar lite på min önskelista. Visst blir den ganska fin? Har dock inte hittat min gamla lista än (skrev ett utkast förra veckan typ!) så väntar med att fylla i den tills jag vet vad jag önskar mig, haha. Såg förresten att Bobby's produkter reades ut på Rusta, värt! Jag vill ha, behöver bra hårprodukter och de är faktiskt bra. Inpackning speciellt.. Ni ska se mitt hår, usch. Pippitröja har jag velat ha hur länge som helst, galet fina är dem. Pyjamassetet hittade jag igår på ginas hemsida och det är ju superfint. Vänner behöver inte närmare förklaring och en epilator hade varit allmänt bra, slipper raka benen ofta och slösa pengar på värdelösa engångsrakhyvlar. Min mamma var snabbt med på förslaget, haha! Jag brukar råka ta hennes rakhyvlar nämligen.. Woopsie! Ska försöka hitta min gamla lista nu så att jag kan fylla på den, farmor och farfar har redan frågat efter en lista och jag vill inte vara lika sent ute som alltid.
Vad önskar ni er i julklapp?

bara snö hos mig

Ute i min trädgård ligger snön ganska tjock nu. Skulle gå ut och fota något fint men visade ju sig att det inte finns något att ta kort på, för det blir bara snö på bilden i vilket fall. Ganska mysigt, fast jag kan tyvärr inte njuta. Vill ut och åka pulka, ha snöbollskrig eller något annat kul. Fortfarande sjuk. Ingen feber (37,9 räknas inte!) och mindre snorig. Ska försöka bli dunderfrisk till kvällen, jag vill att min fina ska få komma hit och socialisera mig. Får se hur pigg mamma är på det trots min friskhet. Ska sätta på lite kaffe, skala en apelsin och titta lite på film. Sedan blir det plugg, men klockan är faktiskt inte ens elva än. Fortfarande morgon alltså, och det är emot mina principer att göra läxor på morgonen. Förutom på bussen, då ska tiden utnyttjas!
Vad händer idag?

suktandes


öppna mitt hjärta för dig

Ängeln är på i ur och skur. en massa (mest GAMLA!) randombilder från min webcam.
  • Mitt självförtroende har sjunkit galet mycket sedan jag fick tandställning, men jag är nog ganska bra på att dölja det. Varje dag när jag ser mig i spegeln märker jag hur ful jag blir när jag öppnar munnen. Jag längtar efter att kunna skratta helhjärtat och slippa tänka på mitt leende. Ibland försöker jag koppla bort det, men jag skäms ändå alltid innerst inne.
  • Jag älskar änglar och har mängder av dem i mitt rum, flera böcker om dem och små ängladikter fastklistrade på gömda ställen i mitt rum som vissa hittar ibland. Fick ett änglahalsband av mina syskon för några år sedan som jag har på mig nästan jämt, det är min lilla skyddsängel.
  • Jag ger aldrig komplimanger jag inte menar. Och jag älskar att ge komplimanger. Så får ni en av mig - lita på att jag menar det jag säger!
  • Jag är jätterädd för att bli sjuk i framtiden. Riktigt sjuk alltså. Ibland drömmer jag mardrömmar om hur jag ligger på dödsbädden och får panik eftersom jag inte har hunnit säga till alla jag älskar hur mycket jag älskar dem.
  • Jag ber varje dag. Jag tror att man måste be regelbundet för att lära sig hur man ska göra, om man nu vill kunna. Och det vill jag, för jag vill ha en relation med Gud eftersom jag tror att han är en stor del av mitt liv. Många håller säkert med mig, väldigt många tycker säkert att jag är konstig, men jag står för det. Jag utövar inte min tro något extremt och tycker inte att den är något man ska visa för alla människor som inte vill bli berörda, men jag tror i ensamhet och jag litar på att jag har rätt. Gud finns.

H7&¤)!&)(½¤J)!½9=/"T&!


ja, ni ser ju vilken solstråle jag är!
nej, jag är faktiskt sådär butter på riktigt.

AAARGH! Vet ni hur duktig jag var som gick hem från skolan idag? Jag hatar verkligen att göra det men ibland slutar jag vara egoistisk och börjar tänka på att jag faktiskt kan smitta. Och så var fallet idag, så jag gick hem. Tät i näsan, huvudet bultar, snoret rinner, hostan i halsen och ögonen rinnandes. Jag har alltså tagit det lugnt ett bra tag nu, mot oddsen som kallas för plugg och skolplikt. Jag som egentligen skulle pluggat en massa idag. Jag har tryckt i mig C-vitamin, druckit kaffe och trotsat en massa måsten. Jag somnade tillochmed! Och vad är tacken för att man tar hand om sig själv? Jo, det ska jag tala om. 38,3 graders feber! Ofta jag är värd det? Kommer betyda att mamma inte släpper iväg mig till skolan imorgon, och då kommer min moral få mig att stanna hemma från Henrik på kvällen. Vet ni hur arg jag är på min kropp just nu? Och huvudet är inte precis snällt och lugnar ner sig, utan det bultar på som om jag vore dömd till döden och därmed skulle borras igenom av en betongborrmaskin. Himla snällt. Skjut mig. Nej förresten, kom hit och dra ut sladden till borrmaskinen så är ni snälla... Jag vill säga alla möjliga svordomar högt just nu. Det dumma (som egentligen är bra) är att jag inte kan så vidare grova svordomar. Istället ligger jag här och river tungan mot en spetsig sak på min tandställning. Min kropp är så värd smärta just nu!

kryar på mig med vänner

Det är verkligen mycket snö ute! Svårt att komma fram på kullerstenarna i stan, blir så väldigt halt. Stackars alla tanter som kommer ramla och bryta lårbenshalsarna, usch. Ligger hemma och är sjuk så kan tyvärr inte njuta av snöbollskrig eller pulkaåkning vilket jag gärna gjort (barnasinnet finns kvar trots att jag är snart är på ålderns dar! tack och lov). Istället ligger jag hemma i sängen och dricker latte och äter apelsin. Framför Vänner, så livet är väl inte så hårt egentligen. Fast ändå. Alla andra i klassen står och sjunger julsånger på en körlektion nu, och här ligger jag i min ensamhet och är kissenödig. Antagligen inte särkskilt bra att drick tre stora latte på raken, hehehe. Fast gott, gör att huvudvärken släpper. Beror nog på att jag spänt tandställningen idag - så himla skönt! Nej.
Hur mår ni ute i snökaoset?

dormire bene


jag vill också kunna måla som en ängel!

måndagssammanfattning

januari 2010

Vet ni hur trött jag var imorse? Sjukligt. Jag hade knappt sovit, jättetät i näsan och hosta och sånt där. Inte så kul. Mindre kul blev det sedan när vi hade oförberett prov på gehörs- och musiklära. Gissa varför? Jo, för att vi ska ha prov imorgon och skulle få veta vad vi kan öva på. Det visade sig dock inte vara så allvarligt, vi behövde inte ens lämna in utan bara rätta fritt. Jag har iaf inte alls tyckt att det var svårt så jag kanske kan det jag måste kunna iaf. Ligger på rätt nivå liksom. Ska inte plugga någon gehör idag, missar nämligen morgondagens prov för tandläkaren (sen när blev tandställningen något bra liksom? SCORE!)  Blir att skriva klart min idrottsdagbok och bara mysa istället. Behövs efter en dag som denna, superkall, snöig och temadag med ointressanta föreläsningar. Blir sovmorgon till halv nio imorgon så livet leker lite i alla fall. Biggest looser ikväll, vilka sitt bänkade med massa gott? Hands up!
Vad hittar ni på ikväll?

drömmen om pepparkaka

så himla sexig på cypern 2009.. he he he

Just hemkommen från Smyrna, Amanda höll i en grym musikal där. Favorit i repris - var där förra året också och var liksom tvungen att komma tillbaka. Mår inte jättebra, ska sätta på en kopp te och plugga ihjäl mig. Måste det, faktiskt. Hade hellre legat och myst med Hank, men våra föräldrar sätter stopp. Någon som har tips på hur man får sova över på vardagar? Är i desperat behov av övertalningsstrategier. I bästa fall hade jag varit på en varm strand med honom. Hur skönt? Jag saknar att vara brun!
Nu ska höstbleka Hanna (och värre ska det bli. Tänk februari typ, euuuw!) ta sig i kragen och begå självmord tillsammans med förminskade kvinter och diverse gehörsövningar. Skjut mig?

sov sött mina fina


Jag är hur trött som helst efter att inte alls ha gjort något krävande idag. Släktkalas var mysigt, sällan man träffar all släkt ju. Imorgon blir det pluggapluggaplugga som gäller. Gehöret ska sitta, idrottsuppgift ska skrivas och lite diversegrejer. Jag ska hålla tummarna för att Henrik orkar sig hit också. På kvällen blir det konsert och lite powerwalking - gött. Skulle gjort det nu egentligen men jag orkar inte koncentrera mig alls. Orkar inte ens se på film, och då är det illa. Jag som hade godis och te på nattygsbordet. Jag är inte sugen längre. Trötthetstecken? Ja. Ni ser ju att jag ser helt mongo ut här ovan. Så är läget också. Klockan är ändå redan halv tolv så kan lika gärna dunsta nu. Eller duscha, har inte bestämt mig. Har ni haft en härlig kväll?

Acne pistols

mina nya godingar!

Hej vänner! Jag kom hem för en stund sedan, efter gårdagens perfekta fotbollskväll drog jag mig mot Henrik och somnade där. Hur mycket snöade det inte igår då? Jag blev riktigt barnslig och tryckte ner massa snö i stackars Henriks byxor. Jag skrattade ända tills jag fick en likadan hämnd. Mindre kul.. Blev hämtad av mamma vid tvåtiden och sedan dess har vi hängt på Allum ett tag för att köpa present till kusinbarn som ska firas idag. Kul! Jag fick ett par dösnygga skor, från skopunkten och inte Acne som det ser ut. De är galet snygga, har velat ha hur länge som helst och äntligen! Det är inte så lätt att ha trettiosex som det verkar, affärerna köper inte in så många i små storlekar så de tar alltid slut. 400 spänn, katching!
Ska plugga lite, sedan blir det dusch och uppfräschning.
Vad hittar ni på denna lördag?

och vinnarna är..



Befinner mig hos Johanna, har precis ätit god middag - jag är hur mätt som helst! Väntar på tre små söta pojkar som vi ska spöa stenhårt på Fifa11. Om några timmar kommer jag och Johanna stå som segrare, no doubt. Dags att hälla upp chipsen - chiao!

Håller ni tummarna för team Östrogen?


- and so the end has begun

Tumblr_lc2sarg3mv1qbojzyo1_500_large

Härlig dag! Skolan var väl helt okej, trots att min röst är jättetrött efter en ansträngande körlektion. Jag sjöng faktiskt höga Gess (för er som vet vad det är..) med bröströst, galet stolt! Nästan superstarnivå nu ju ;) Haha, inte precis. Men jag klarade det i alla fall. Efter skolan var det i alla fall pompa och ståt! Ett gäng snygga folk (Wilmer, Nils, Olivia, William, Malin och Henrik alltså. Och jag. För er som ville veta!) drog på Harry Potter. Hermione är såå fin och vacker att man vill hänga upp henne på väggen, Ron är helt underbar och Harry är Harry. Så galet bra! Jag kan inte vänta till sista. Älskar Harry Potter! Hade glömt hur mycket jag gillade både böckerna och filmerna som liten. Första och andra filmen har jag på video - men svenskt tal! Hur fult som helst, så vi har skaffat orginalversionerna på dvd nu i efterhand också. Nästan så att jag går ner och sätter på en nu...
Har ni sett den? Eller ska se? Du kanske inte gillar HP alls?

som en vindpust bakifrån

man är lycklig när man är ledig! sportlov 2010
Hej godingar! Vet ni vad som slog mig? Jag har idag haft en helt pluggfri dag efter skolan (piano räknas inte, jag gjorde det frivilligt!) och ni vet inte hur mycket piggare jag är! Känna att alla måsten är bortblåsta, stressen rinner av en och man mår bara så mycket bättre. Det är sjukt hur snabbt man glömmer hur skönt det är att slippa göra någonting. Och det är galet snabbt man glömmer hur extremt jobbigt det är att vara utanför sin komfortson, vara överstressad eller känna sig dålig och hopplös. Idag har jag kommit hem från skolan utan en tung väska över axeln. När jag kom hem satte jag mig och läste gamla tidningar tillsammans med en latte och några mandlar. Vet ni hur mycket jag njöt? Sådana här dagar behöver man. Kören gjorde mig på gott humör - vi var bara fyra så vi var helflummiga. Stod framför en spegel och gapade, lekte kycklingar (jag tyckte det i alla fall) och snodde kakor från konfirmanderna. Sjöng Tears in heaven och Luciasånger. Var ändå skönt att komma hem ändå, mätt på gamla kakor och trött efter en ansträngande morgon. Historiaprovet jag pluggat på i dryga veckan har jag lämnat bakom mig för länge sedan, jag tror att det gick bra när jag satt och skrev imorse. Nu ska jag gå och lägga mig med gott samvete över att jag varit duktig i skolan men bara välförtjänt lat efteråt. Fy vad skönt! Dessutom har bästa Hank lovat att ringa och väcka mig med en sång om en halvtimma, exciting! Älskar att prata i telefon med honom, även om det bara är för en kort stund och säga godnatt. Han gör mig alltid på bra humör. Aldrig att jag vill att det ska försvinna.
Imorgon åter till pluggandet. Har ni mycket att göra just nu? Sov gott finaste!

ta mig till kärlek

En liten video från Håkans grymma konsert i Stockholm!

kanske inte fungerar direkt, ni får kika in igen ikväll i sådanna fall!

paint her black n' white

halvtaskiga bilder..

helsnygg bild

Ett av mina bättre verk, måste jag säga. Det enda bra verket. Och inte ens det är särskilt bra. Men i alla fall, jag är lite stolt över att jag lyckades. Skulle egentligen plugga, men titta vad lite kreativitet kan göra. Sur är jag bara för att jag nu måste plugga extremt. Sure, det var säkert inte lättare att leva på sextonhundratalet, men de slapp i alla fall lära sig om Upplysningen, franska revolutionen, industriella revolutionen, amerikanska revolutionen och Napoleon. Jag är avundsjuk...

nu kan du få mig så lätt





Min helg har varit helt perfekt. Stockholm men goingar och världens bästa sexmånadersfirandedag med världens bästa Henrik. Om det inte vore för allt plugg hade jag varit lycklig till hundra procent. Nu dras liksom betyget ner några procent, men jag vet iofs att det är värt mödan. Jag vet att jag säger det ofta; men jag är verkligen lycklig! Tack gode Gud för att min höst har varit helt fantastisk. Jag tror knappast att det kan bli bättre än såhär.
All kärlek till alla er som gör mitt liv så himla värt att leva!

final destination: STOCKHOLM!



Tack för mysig kväll Johanna! Nu taggar jag genom att packa, för imorgon åker jag och bästaste Hank, Joakim och min Mimmi till hufvudstaden för att njuta av vår kära göteborgaren #1. Jaa, det är självklart självaste Håkan jag snackar om.  Vet ni hur peppad jag är? Det enda som är dumt för tillfället är att Henrik är sjuk.. För min skull tycker jag att alla kan lägga en liten önskning om att han ska vara frisk tills imorgon. Tack snyggingar! Vi hörs absolut senast på måndag, men redan på söndag kan ni nog räkna med mig. Ge mig massa kommentarer så att jag får några roliga bloggar att titta in hos när jag kommer tillbaka. Love u!

om man ändå vore flickan på bilden

Tumblr_l1kfntosrr1qbszwio1_500_large

Dammsuga
Tvätta
Pianoläxa
Duscha, raka benen
Svara på era grymma kommentarer
Historialäxa
Powerwalk
Köpa vinterjacka
Laga middag
Packa inför STOCKHOLM!
Lägga mig tidigt..

Kommande timmarna blir att hålla hårt i. Mycket som ska göras, så lite tid. Märkte i och för sig nu att klockan bara är fyra, men tiden går fort när man har.. kul? Dags att slita sig från datorn och ta tag i tvättkorgen. Jag hoppas i alla fall att ni får en bra kväll, goingar!

when it's cold outside

Måste ha vinterjacka! Smått och gott från Lindex, H&M och Cubus.
Mest sugen på en fluffig, grön egentligen. Fast 1, 3 och 6 är också riktiga godisbitar!

sopborstdans och skoltrams

Åh, jag är så glad. Fortfarande: TACK Jewel.se

Har varit en konstig dag. Började med att jag vaknade av att jag sjöng med till min väckarklockssignal. Minns att jag drömde att jag dansade med en sopborste.. Jag har aldrig sagt att jag är helt normal! Sedan, när jag förstått min konstiga situation och ställt mig upp, visade det sig att det låg en massa snö på marken. Vad är detta? Inte okej, det är bara november. Man borde väl inte klaga iofs, eftersom det sällan är snö när man vill!
I skolan befann jag mig kvart i åtta, eftersom vi tydligen skulle ha matte då, enligt mitt schema. Det ändras lite varje vecka så man får liksom göra som det står där. Kom dit, och fick reda på att det bara var extramatte. Halleluja, jag har alltså varit i skolan fyra timmar före klockslaget jag egentligen börjar. Segt, jag kunde sovit tre timmar längre än vad jag gjort. Vaknat när det var ljust ute istället för vid sex. Varit utvilad. Men icke. Kul? Absolut.
Dagen slutade bra sedan i alla fall, extra kort engelskalektion, min orgellärare var imponerad och märkte inte att jag glömt att öva, matteprovet jag varit orolig för sattes det mvg på och körlektionen (alltså som i att sjunga i kör) gick faktiskt bra. Är ensam hemma nu, så ska ha det riktigt mysigt. Hoppa in i en varm dusch, ta fram resten av Ben n' Jerrys och plugga historia. Underbar kväll!

Tack Jewel.se!



Idag har Hanna gått och blivit med paket. Gissa vad jag har fått på posten av grymma Jewel.se? Jag lovar att visa er imorgon, men tills dess får ni gissa!
Har sprungit 5 kilometer idag. Galet bra! Sjungit i några timmar också. Övat inför julskivan som ska spelas in. Haft kvadratdejt med Hank, Wilmer och goaste Hannah också. Hon är en sådan där tjej som man blir avundsjuk på. Gissa varför? Jo, hon är uttagen till Göteborgs Luciatåg. Hennes grymma föräldrar hade anmält henne i smyg - hur grymt? Väldigt!
Konsert nyss också, jazz som absolut inte är min favorit. Så som Ida sa: "Det lät som om de gick på droger". Agree! Men för tillfället är jag positiv; det är ju över nu. Aldrig mer ska jag behöva tvingas lyssna på jazz med skolan. Gött!
Pluggkväll nu. Härligt... Historia A  - here I come!

vacker söndag



Förlåt! Jag kom hem och somnade nästan direkt igår. Imorse hade jag en halvtimma på mig att bli klar innan jag åkte till Henrik. Direkt efter honom blev det kalkonmiddag med halva tjocka släkten hos mormor och morfar. Inte förrän nu har jag suttit själv vid datorn alltså! Hoppas att jag är förlåten. Ska packa ner gympakläder och fixa inför skolan nu, innan en välförtjänt dusch, så inte heller nu kommer jag ha tid för er.. Ajaj! Jag ska svara på era fina kommentarer bara. Vi hörs sent imorgon, jag ska på konsert på kvällen så blir jobbigt att hinna till datorn. Ska försöka!
Ha en fin söndagskväll nu!
________________________________________

Rösta på mig hos Jenny,
jag vill bli höstens blogg hos henne!

vildmarken

Nu drar jag ut på landet för att ha en grym kväll!
Ha det fint, godingar

tusen gånger skönare


gammal bild från ett tillfälle då jag var riktigt lycklig!

Åh, härliga morgon! Jag har vaknat mer utvilad än någonsin (ny säng - jag älskar dig!) och bangade frukost för en powerwalk ute i morgonsolen. Kom precis hem, så blir lite brunch nu istället. Ska hoppa in i duschen och stå där läänge, sedan blir det till kyrkogården. Efter det en snabb fika i stan med Karl-Oskar för att sedan dra ut  på landet och ha det gött med snyggt folk. Känns som en bra lördag? Ohja! Ett extra plus är att Hank kommer hem efter en vecka som turk, hurra!
Vad ska ni göra för grymma saker en perfekt allahelgonalördag som denna?

godnattkyssar


de bästa killarna på jorden

Ursexiga bilder! Jag får plats att sträcka på benen i sängen, johanna är söt och Ben and Jerry tar hand om oss ikväll.

Kvällen är räddad. Bästa Johanna, invigning av min nya säng framför Idol och en massa gott vid sidan av. Kärlek!

Och ekvationens lösning är inget mindre än i <3 u. Den ni!

ett kärleksspel

Okej, medans jag håller på att sätta ihop min säng tycker jag att ni kan få lite kul att klura på tills senare! Svaret kommer ikväll, men tills dess får ni lösa den själva. Och nej, det är inte bara en tråkig ekvation. Den blir något fint! Några av er har säkert inte något vettigt att göra.. ;)
Vad får ni det till?

flower power



Är fortfarande inte klar med mitt höstlovspyssel. Har dock lyckats göra en grym dekorationsgrej som redan ligger mig varmt om hjärtat! De söta rosorna har jag köpt i Ljungskile för 3 kronor styck, de är verkligen supersöta i min hemliga utsmyckning. Ni ska få se ikväll, då allt i rummet är klart! Sängarna borde verkligen komma närsomhelst. Jag är supertaggad! (som om ni inte visste det.. höh)
En kopp lakrits- och violte nu hade inte suttit fel, så blir det och historiaboken i högsta hugg. Puss på er finingar!

detaljer, detaljer

Tumblr_l9wab58kwa1qc3oouo1_500_large
Jag har liite ont. Sova på golvet är ingen hit. Antar att jag kommer uppskatta min säng som kommer om några timmar ännu mer! Man ska alltid se det ur en positiv synvinkel, right?
Ska småfixa mer i mitt rum nu. Har så fina idéer som kan bli riktigt bra! Måste ut i skogen och plocka grenar.. Mer säger jag inte, ni får se resultatet senare. Spännande va? Höhö. 

Vad hittar ni på en fredag som denna?

dig vill jag skriva dikter



Säger godnatt med en liten bild på vackraste boken. Tack moster! Vågar ju inte skriva i den nu, så himla fina sidor i den också. Bruna med små bilder på. Jag kan inte sluta titta. Bilden gör den verkligen inte rättvisa, färgerna ser så bleka ut. Ska i alla fall ge den en hedersplats någonstans i mitt rum, så att alla kan titta på den. Åh, jag blir helt lycklig. Är det bara jag som blir sån här över saker?
Som sagt, jag ska gå och lägga mig. På golvet. Ja, för ingen säng finns i afton i min ägo. Den kommer imorgon och gästar mig. För en lång tid framåt. Ska fortsätta lite med mina dekorationsprojekt ett tag till bara, svårt att slita sig när man är uppe i något man verkligen gillar..

storleken spelar visst roll


bra bild på mitt rum just nu..

Åh, ny säng! Så himla underbart. Nu byts min gamla 70a ut mot en 105a - härligt! Blir inte natt i min nya goding idag, men imorgon så. Ikeapojkar har fått betalt för att köra hem den imorgon så allt kommer att se bra ut vid fyratiden ungefär. Härligthärligt! Har precis stånkat och stönat i nästan en timma med att plocka isär både min och systers sängar, blir att sova på golvet ifdag alltså. Ska rensa bort de flesta gosedjuren som ligger i lådan som jag haft under sängen och fixa lite smådetaljer så att mitt rum kommer se helt perfekt ut imorgon. Detta är så sjukt kul! Jag ska visa er riktiga bilder imorgon när allt är klart! 

Är förresten utvald till att bli dagens blogg även hos Roya, så rösta på mig här (nummer 2) om ni tycker att jag är värd det!

didn't know Nowhere was heaven



Halvbra bilder med mobilen, men underbart ställe! Jag var i himmelriket! Är verkligen svag för sånt här gammaldags, har hittat en massa inspiration till mitt rum. Ska fixa lite senare, så himla taggad! Ska absolut dekorera mina bokhyllor och fönsterbrädan med spetskanter, så himla fint. Sitter och mumsar på hårda karameller ur en brun pappersstrut för tillfället - älskar det! Har fått världens vackraste bok av min moster och är bara allmänt lycklig, livet är så himla bra ibland! Hade gärna berättat mer men rusar iväg till Ikea nu för att köpa sängar (halleluja, ut med mister 70!) så vi hörs på riktigt ikväll istället. Kärlek till er <3

destination: nowhere


sommar saknas!

Okej, knäpp idé. Tydligen ganska bra vad jag förstår. Här kommer man, riktigt bortskämd med shoppingmöjligheter (allum och sveriges framsida: göteborg!) och vad är det då inte jag ska göra idag? Jo, just det: Åka till Ljungskile för att handla. Världens håla. Nästan en timma bort. Men som sagt, det skulle tydligen vara ganska bra där och jag hade inget bättre planerat. Betyder att jag måste plugga...
Vad hittar ni på idag?

klasskompiskärlek


Jag är helt slut efter en helt underbar dag. Promenad i hagelväder (well, det slutade hagla precis när jag tog ett steg utanför dörren i mina två jackor) tillsammans med Bex och amerikanska pannkakor till lunch med syskon. Har varit hos finaste Ida nu på kvällen och ätit (massa) god mat tillsammans med ett par tjejer i klassen. Jag är så lyckligt lottad, har fått så fina klasskompisar! Jag är glad att det är hela ett och ett halvt år kvar tills jag måste lämna dem. Kärlek! Tack Ida för en underbar kväll!
Nu blir det sängen, jag är trött som en panda. Kyss!
____________________________________________________________

Förresten, jag är utvald till att bli dagens blogg hos Gabriella, in och rösta på mig här vettja, om ni tycker att jag förtjänar det. Hade varit fint!

en kärlekshistoria



LYCKA! En materiell sådan. Gissa vad jag har kommit hem med? Just det, FRANS! Man får ju skaffa sig nya kärlekar när ens pojkvän lämnar en för varma, soliga, härliga, underbara Turkiet. Sådetså! Och vet ni, det var värt att gå upp sådär tidigt. Frans var nämligen ensam kvar i affären. Och när jag stod i kassakön kom en tjej och frågade vart jag hade hittat honom, och sa att hon letat på typ varenda affär. Stackarn, men det har jag faktiskt också gjort. Inte mer än rätt att jag fann min älskade. (Plus i kanten; axelbandet passar perfekt till min gamla Jimmy, så nu kan jag använda båda. SCORE!)
Inget kan få den här dagen att bli dålig nu..

från en trött tjej



Sovit gott? Jag har! Vaknat av väckarklockan som tydligen ville att jag skulle upp. Ville jag med i och för sig, eftersom det var jag som ställde den. Idiot.. Blir Allum om en halvtimma, vill vara där tidigt så att jag hinner ta väskan före alla andra om den nu skulle råka finnas där. Snällasnällasnälla!
Snabbfrukost, snabbfix och sen drar jag, är väl hemma om några timmar. Vad hittas på idag?

en liten video från solen



Lite Rhodos i somras, åh så härligt och åh vad man vill tillbaka!
Man fattar halvmycket men jag gillar känslan i alla fall.

Lyckligtvis inte..

Hemma från shoppingtur och middag hos Mormor och Morfar. Var i och för sig ett bra tag sedan vi kom hem nu. Värdelös shoppingdag! Svarta jeansen jag spanat in fanns såklart i alla storlekar utom min. Bättre lycka på att det inte är just min jeansstorlek som är den vanligaste inne i stan imorgon, för svarta jeans ska jag ha! Väskan var såklart också slut, så får kika om de har den på Allum eller i stan imorgon också. För jag ska ha den. Hittade en snygg på New Yorker för bara 139:-, men den är liksom inte en sådan jag tänkt mig. I värsta fall får det bli den ändå, och det är inte så hemskt som jag får det att låta, egentligen. Nu blir det Vänner och en till kopp te, tidig kväll idag jämfört med igår.

för en lång lång tid


Randombilder från mormor och morfars fotoalbum. Sjukt kul att se hur små vi var.
Kärlek till gamla barndomsbilder!

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0