Ute i min trädgård ligger snön ganska tjock nu. Skulle gå ut och fota något fint men visade ju sig att det inte finns något att ta kort på, för det blir bara snö på bilden i vilket fall. Ganska mysigt, fast jag kan tyvärr inte njuta. Vill ut och åka pulka, ha snöbollskrig eller något annat kul. Fortfarande sjuk. Ingen feber (37,9 räknas inte!) och mindre snorig. Ska försöka bli dunderfrisk till kvällen, jag vill att min fina ska få komma hit och socialisera mig. Får se hur pigg mamma är på det trots min friskhet. Ska sätta på lite kaffe, skala en apelsin och titta lite på film. Sedan blir det plugg, men klockan är faktiskt inte ens elva än. Fortfarande morgon alltså, och det är emot mina principer att göra läxor på morgonen. Förutom på bussen, då ska tiden utnyttjas!
Vad händer idag?

Kommentarer
Postat av: pillpill

ja den var så sjukt skön att sova i!! helt underbar haha ja du får tjata lite, men bästa var nog priset, 179 tror jag tillsammans!

men usch va jobbigt att vara sjuk..

ja de känns riktigt bra faktiskt!

har en dagens fråga på bloggen också idag!

2010-11-24 @ 11:04:15
URL: http://pillpills.blogg.se/
Postat av: Anna Johansson

Hej!

Han flyttade till Rotterdam för att plugga i slutet på augusti. Sedan dess har vi setts sammanlagt 12 dagar så jag ser verkligen fram emot att han kommer hem över julen :) Då ska vi passa på att åka utomlands och grejor innan han åker iväg de sista 30 dagarna!

2010-11-24 @ 11:31:10
URL: http://annajohanssons.blogg.se/
Postat av: pillpill

låter som najs grejer du skulle göra om du vann!

haha kalas:)

ska bara va hemma tills jag ska ut med jobbet på hamburger börs ikväll själv då?

2010-11-24 @ 11:35:51
URL: http://pillpills.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0