Ängeln är på i ur och skur. en massa (mest GAMLA!) randombilder från min webcam.
  • Mitt självförtroende har sjunkit galet mycket sedan jag fick tandställning, men jag är nog ganska bra på att dölja det. Varje dag när jag ser mig i spegeln märker jag hur ful jag blir när jag öppnar munnen. Jag längtar efter att kunna skratta helhjärtat och slippa tänka på mitt leende. Ibland försöker jag koppla bort det, men jag skäms ändå alltid innerst inne.
  • Jag älskar änglar och har mängder av dem i mitt rum, flera böcker om dem och små ängladikter fastklistrade på gömda ställen i mitt rum som vissa hittar ibland. Fick ett änglahalsband av mina syskon för några år sedan som jag har på mig nästan jämt, det är min lilla skyddsängel.
  • Jag ger aldrig komplimanger jag inte menar. Och jag älskar att ge komplimanger. Så får ni en av mig - lita på att jag menar det jag säger!
  • Jag är jätterädd för att bli sjuk i framtiden. Riktigt sjuk alltså. Ibland drömmer jag mardrömmar om hur jag ligger på dödsbädden och får panik eftersom jag inte har hunnit säga till alla jag älskar hur mycket jag älskar dem.
  • Jag ber varje dag. Jag tror att man måste be regelbundet för att lära sig hur man ska göra, om man nu vill kunna. Och det vill jag, för jag vill ha en relation med Gud eftersom jag tror att han är en stor del av mitt liv. Många håller säkert med mig, väldigt många tycker säkert att jag är konstig, men jag står för det. Jag utövar inte min tro något extremt och tycker inte att den är något man ska visa för alla människor som inte vill bli berörda, men jag tror i ensamhet och jag litar på att jag har rätt. Gud finns.

Kommentarer
Postat av: hanna

det kan verkligen inte vara kul att vara hemma och vara sjuk :/ ja den är fan grym i alla fall vad jag minns :D hahahaha :D

2010-11-23 @ 21:37:40
URL: http://phootogenic.blogg.se/
Postat av: pillpill

åh tycker du va kul tack så mycket!

äh va inte ledsen över tandställningen, de finns dem som har det värre. tänk framåt hur snyggt det bli sen!

2010-11-23 @ 21:41:30
URL: http://pillpills.blogg.se/
Postat av: Moa

Nu har jag lagt upp länken till din blogg precis som jag lovade ♥

2010-11-23 @ 21:50:19
URL: http://littlemoa.blogg.se/
Postat av: pillpill

men hurru cheer up det är inte hela världen, det är väl bättre att du har det nu än om ett par år lixom!

jag ville ha tandställning när jag var liten, hatade hur mina tänder såg ut men fick aldrig det. hatar fortfarande den tandläkarn som sa nej till mig om det

2010-11-23 @ 21:54:55
URL: http://pillpills.blogg.se/
Postat av: Moa

sv: inlägget hade av någon anledning inte kommit upp på bloggen men nu finns länken :D ♥

2010-11-23 @ 21:56:51
URL: http://littlemoa.blogg.se/
Postat av: B E L L A H U U Y N H ~

sv: hihi aa plättar är jättegott ^O^



allt bra då ?

2010-11-23 @ 22:04:32
URL: http://bellahuuynh.blogg.se/
Postat av: PAM :)

sv: ahah tycker du?

har aldrig använt dom typ:)

2010-11-23 @ 22:10:57
URL: http://plima.blogg.se/
Postat av: pillpill

joo ioförsig jag vet ju inte hur det känns men ändå, den försvinner ju tillslut!

är du fortfarande sjuk?

2010-11-24 @ 10:52:58
URL: http://pillpills.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jag kände mig också jätteful med tandställning och undvek alltid att öppna munnen eftersom det kändes så sjukt fult. Men nu när tänderna börjar bli rakare känner jag mig bara glad över att jag har tandställningen, för tillslut blir tänderna så sjukt mycket finare :) Och det är tillochmed folk som säger nu att jag passar i tandställning, att dom tycker det är FINT att ha tandställning. När fick du din? :)

sv: Jadå det gör jag, tack :) Dom säger det nog ärligt, hoppas jag! Och om din tandläkare också är imponerad verkar det ju vara samma för dig :) Men i början är det segt, sen drar det på som fan :D

2010-11-29 @ 19:06:29
URL: http://lovisasand.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0