Åh, jag är så glad. Fortfarande: TACK Jewel.se

Har varit en konstig dag. Började med att jag vaknade av att jag sjöng med till min väckarklockssignal. Minns att jag drömde att jag dansade med en sopborste.. Jag har aldrig sagt att jag är helt normal! Sedan, när jag förstått min konstiga situation och ställt mig upp, visade det sig att det låg en massa snö på marken. Vad är detta? Inte okej, det är bara november. Man borde väl inte klaga iofs, eftersom det sällan är snö när man vill!
I skolan befann jag mig kvart i åtta, eftersom vi tydligen skulle ha matte då, enligt mitt schema. Det ändras lite varje vecka så man får liksom göra som det står där. Kom dit, och fick reda på att det bara var extramatte. Halleluja, jag har alltså varit i skolan fyra timmar före klockslaget jag egentligen börjar. Segt, jag kunde sovit tre timmar längre än vad jag gjort. Vaknat när det var ljust ute istället för vid sex. Varit utvilad. Men icke. Kul? Absolut.
Dagen slutade bra sedan i alla fall, extra kort engelskalektion, min orgellärare var imponerad och märkte inte att jag glömt att öva, matteprovet jag varit orolig för sattes det mvg på och körlektionen (alltså som i att sjunga i kör) gick faktiskt bra. Är ensam hemma nu, så ska ha det riktigt mysigt. Hoppa in i en varm dusch, ta fram resten av Ben n' Jerrys och plugga historia. Underbar kväll!

Kommentarer
Postat av: Frida

Fina örhängen!

2010-11-09 @ 18:42:38
URL: http://fridahelaveckan.blogg.se/
Postat av: Yasmine

Kan man inte klä ut sig på båda?

2010-11-09 @ 18:53:28
URL: http://ladyyasmine.blogg.se/
Postat av: ida

sv: menade du min tävling? Isåfall måste du kommentera i det inlägget som tävlingen är i ;) Kram!

2010-11-09 @ 19:16:58
URL: http://tyypiiida.blogg.se/
Postat av: anapanda - konstblogg

sv: tack så mycket :)

2010-11-09 @ 21:40:10
URL: http://anapanda.webblogg.se/
Postat av: Yasmine

Jo, men egentligen så om man ska tänka rätt så är det egentligen halloween som är den dagen som man ska sörja, eftersom halloween är taget från usa och dom firar på halloween och ingen annan dag och det ska vara halloween som den levande världen och själ världen ska vara som närmast varandra. Alla helgona är bara svenskt och flyttat dit bara för att typ.

2010-11-09 @ 23:31:30
URL: http://ladyyasmine.blogg.se/
Postat av: louise

sv. ja de får du göra men har tappat bloggusget lite nu.. så får se när dagensblogg kommer upp förhoppningsvis imon kl. 16.00!

2010-11-10 @ 17:02:25
URL: http://vmoslouiise.blogg.se/
Postat av: sloarez - UDDEVALLAS ÖGONSTEN !

sv: haha yes ! vill utomlands igen :D

aja, görs?

2010-11-10 @ 17:32:32
URL: http://sloarez.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0