meningen med livet



Galet vad skraj jag är! Klarar ju inte ens av en Beckfilm.. Illa, men så är läget. Vår finaste Björn Gustafsson var i alla fall med på televisionen idag, söt pojke! Inte lika mumsig som Mikael Persbrandt dock, men han har iofs sett sina bästa dagar skulle jag vilja påstå. Ser man på bilder från idag är han inte lika gó. Han får ändå mig efter honom. På tal om rädsla, nyheterna idag: Bombdåd i Istanbul. Gissa vart min pojkvän befinner sig? Just det, i Istanbul. Fick panik men min fina Hank är i tryggt förvar på ett hotell (Tack Gud!). Usch, jag gillar inte all denna ondska. Varför? Folk kan väl ta och ge sig nu? Vad tjänar det till? Bombhot i Göteborg igår också, snälla någon. Detta är ju både pinsamt, skrämmande och bara sjukt onödigt. Lyckligtvis verkade det ju vara falskt, men ska man gå runt och vara rädd för jämnan? Är det inte våldtäkt så är det mord, är det inte mord är det något annat överfall. Hat - gå och ta dig själv någonstans. Det är liksom inte roligt längre..
Nu lämnar vi detta, godnatt mina finaste! Sov sött och ha en fin måndagsmorgon (läs: soooov länge!)

Ska fixa ny design imorgon hade jag tänkt. Inte jättestor skillnad kanske, men håll utkik under dagen i alla fall!

du kan vara EP!



Fy vad jag gillar lov! Helt underbart att bara kunna göra lite vad man vill. Söndageftermiddag i staden med Jenny (som åker till Lanzarote imorgon, jag är inte avundsjuk, Nej..) och Clara, blev fika på Espresso house tillslut. Tjej med galet utsmyckad tuppkam (spindelnät, spindlar, glitter och you name it!) drog till sig våra blickar. Läskigt och coolt att man vågar se så himla annorlunda ut. Jag gillar att jag inte sticker ut så väldans. Tur att alla får göra som de vill!
Blir lugn kväll nu, har haft en perfekt dag enligt mina önskemål. Säng ganska så tidigt tror jag. Är sjukt trött och ska äntligen sova ut nu, har inte sovit ut på väldigt länge så det ska bli väldans skönt. Beck börjar snart så han ska få underhålla mig. Någon mer än jag som tycker att Persbrandt är mumsmums? Hehe. Har ni haft en bra söndag?

statusuppdatering


igår!

Kommit hem från Allum, var där en sväng med mamma och syster. Ska snart göra lite latte och sätta på några Vänneravsnitt, innan jag drar mot stan för att ha en myskväll med fina Clara och Jenny. Mysfaktor 100! Jag är riktigt avslappnad, så himla skönt att slippa stressa för att skolan egentligen skulle börjat imorgon. Har alla höstlov nu, förresten?

it's halloween

Åh, min kväll igår; jag ska inte tjöta så mycket, ni får bilder senare! Bilder säger mer än tusen ord, right? Johanna är i alla fall min bästa! Ska gå och göra lite frukost nu, sedan får dagen bli lite som den blir. Sjukt skönt. Hade kunnat plugga men icke, idag är jag absolut ledig från sådant. Vad hittas på idag?
Ni har väl förresten inte glömt att ställa tillbaka klockan en timma?

trick or treat

Tyry_large
HAHA, sjukt cool men väldigt obehaglig halloweenutstyrsel!

Hunnit med allt jag skulle och nu drar jag med en stor väska mot Johanna. Kläder, smink och hårprylar, ett glatt humör och lite peppar! Det ska bli en grym kväll, jag är jättetaggad. Det är Halloweenfest som står på schemat! Vad händer för er ikväll?

dagens planer!

frukostdryck, vi gillar't!
Planer för dagen
  • Städa
  • Farmor och Farfar på besök
  • Ut och springa en stund
  • Duscha och fixa
  • Halloweenparty!

    Hur blir er dag?
    Någon mer som ska fira Halloween?


    Förresten! Alla ni som gillar smycken - kolla in : Jewel.se
    Me like!

dingelidinge, änglavinge


älskar!

LOOV! Ser fram emot en riktigt grym vecka tillsammans med min goding Johanna, vi ska ha ett grymt socialt lov. Har redan börjat genom att shoppa lite, fick med mig dessa snyggingar hem! Jag som är tokig i änglar tycker att de är helt underbara. 30 spänn också - kap! Nu blir det räkmiddag och sedan ska Idol ses hemma hos Clara, mysmys. Vad händer hos er ikväll?

Hank has gone. Längtar tusen till nästa söndag, reunionday! Saknas redan, inte kul...

pluggbelöning och trötthetstecken

Sammanfattning: Plugg är klart. Inga seriösa lektioner imorgon - hej kör och titta på film! Glass och te framför Vänner utan vänner. Nerbäddad i sängen. Fryser men blir nog snart varm. Trött, men glad. Komplimang jag fått idag: Du är nog den jag känner som blir som flummigast när du är trött. Imorgon åker världens finaste bort till Turkiet i en vecka. Saknad, men mitt lov kommer bli grymt ändå. Kärlek och godnattpussar och allt det där, ni är fina!

evangelisten Lukas


tisdag morgon.

Slutat tidigt, tog en shoppingtur med mormor på stan. Först lunch med henne och Henrik. Fick med mig smink och en supersöt kofta hem. Skulle blivit en halsduk också men jag kände mig så bortskämd, haha. Mormor skämmer bort mig!
Nu blir det en kopp te och massa plugg. Min evangelierecension ska vara klar imorgon! Jag hoppas att min hjärna är på hugget för det här ska för sjutton bli bra. Jag är ju grym på sånt här, och då ska jag väl få visa det också! Önska mig lycka till <3

Är mamma hemma?



Både jag och Henrik döör! Såhär söt ska min son också bli när han föds någon gång om ett par år eller sådär!

lyxfrukost, solfika och skitmatte

Jag hinner inte skriva egentligen. Har massa plugg. Slutade galet sent och sen ännu mer matte på stadsbiblioteket. Shitshitshit, jag tror inte att det kommer gå bra på matteprovet imorgon. Jag gör så mycket småfel jämt, jag är egentligen duktig. På lektionerna. När proven kommer vill inget gå min väg. Jag kommer bli så ledsen om jag inte får mvg. Jag kommer döda mig själv om jag får G. Kämpakämpakämpa!
Min dag har annars varit väldigt från och till. Grym morgon med min bästa Johanna, vi åt frukost och hade det jättemysigt! Engelskaläraren sen så hann fika en stund med snygga tjejer på da Matteo (svindyrt och snålt!) innan skoldagen började på riktigt.
Nu ska jag och matteboken ha en härlig kväll tillsammans, mamma ska få förklara allt även om jag kan det. Hoppas att hon inte har några andra planer nu.. Önska mig lycka till!

och jag behöver den!



Jag suger på att plugga. Jag suger på att plugga. Jag suger på att plugga. Nej just det ja: Jag är grym på att plugga. Ska försöka övertala mig det. Orgeln kommer gå ganska bra imorgon ändå, har övat i fyrtio minuter nu, på pianot iofs, men ändå. Matteprovet på onsdag har jag ändå lagt ner tid på, ännu mer ska det bli imorgon. Jag tror att jag satte bra betyg på idrottsprovet (eller om det nu var läxförhör, kändes extremt isf..) och nu ska jag sätta mig med bibelkunskapen i två timmar. Blir en sen kväll, men sen morgon imorgon med. Frukost med min bästa Johanna, hur mycket bättre kan en tisdagmorgon bli? Svårslagen. Men sedan blir det plugg igen, inte hemma förrän fem så jag kommer vara heldöd. Snart är det lov, ännu mer plugg men mer sömn. Ingen tid med Hanky. Jag vet inte om jag har det bra eller inte?

waste of money


Jag är i desperat behov av lite saker. Slöseri med pengar egentligen, varför är det så sjukt dyrt med saker som man själv i alla fall anses behöva? Blir att köpa detta imorgon i alla fall, jag blir bara mer och mer ett vrak för var dag som går, haha! Någon som har något grymt foundationtips? Den ska sitta bra, fungera för torr hy och se naturlig ut, trots att den är täckande. Överdyr behöver den ju inte vara heller. Jag gillar Second Skin men det kanske finns bättre nu?

07.00 på en söndag



Man är så himla snygg som trött! Stenseriös också.. Blev tillslut att jag sov hos Henrik igår i alla fall, även om det skulle innebära att jag fick vakna klockan 7 idag. Halvkul att gå upp ur en varm säng med världens bästa när det regnar utanför och är alldeles mörkt.. Men det var det värt! Kommit hem för en halvtimma sedan och ska nog gå och lägga mig nu igen, var bara tvungen att dricka lite varm oboy först.. Godnatt så länge!

when the water runs dry



Usch, det är verkligen riktigt äckligt att vara ute nu. Trotsade vädret och drog ut i alla fall, en och en halv timma blev det drygt. Kallt men nu är det skönt, maten är klar och ska snart ätas. Gottgott. Har fortfarande ingen koll på vad som händer ikväll, men lite plugg ska självklart hinnas med. Har inte lyckats så bra på den fronten hittills, så får göra något åt matteboken som ligger uppslagen snart..

halvglamouröst glitter


Depend 74, 104 och 73

Klockan är redan tre, dagen har flugit iväg. Eller regnat bort, kanske man ska säga. Ramses är här och jag bävar för att rasta honom i det här ruggiga vädret. Visst är det skönt när man kommer in igen men usch för att vara ensam ute och vara helt blöt. Men vissa saker måste man ju göra, helt enkelt.
Hann åka med mami till Kvibergs marknad (typ sunkigt ställe till 100 procent, men riktigt kul!) för att hälsa på hennes arbetskamrat som skulle sälja lite saker. 40 kronor senare kom jag hem med tre par nagellack, två par spetsstrosor och en blommig, grym pincett. Värt! Taggar med lite kaffe latte innan en timmas plugg och sedan promenad då ja.. Har ni en grym lördag?

nothing compares to you



Åh, min fredag har varit helt perfekt. Jag vet att för vissa (hrmpf..) har den också varit perfekt egentligen. Ibland borde hjärnan kunna stängas av eller sättas på autopilot, man borde liksom inte få tänka så mycket alltid. Man borde lita lite mer på att det kommer lösa sig, trots att det är svårt att göra det! Fast förr eller senare brukar det ju alltid bli bra i alla fall.
Jag har i alla fall myst med Hank - promenenrat i regn, kollat på idol, käkat tacos och mängder med godis, sett Brokeback mountain (som för övrigt är överskattad, jag somnade tre gånger!) och bara haft det helt grymt. Min lördag lär ändå bli helt okej, plugg och hundpassning, eventuell middag med bästa tjejen och hennes gäst och sen avslutar vi det hela med en fortsättning på morgonen med Henrik eller en kul kväll i smyrnakyrkan. Snygga Amanda ska sjunga och en massa godingar är där. Vi får se lite hur allt passar ihop sen. Vad händer hos er idag?

regn rusk snö vind höst!

Jag och min i vanliga fall snyggaste pojkvän!
Dessa läskiga sovmasker finnes på Urban Outfitters för 150 pix, visst är man sugen?
För er som har csnkort blir det dock 15 spänn billigare - värt! 

Min dag idag alltså - för himla bra! Jag hängde med min finaste hela eftermiddagen igår och på kvällen var det kyrka och kör för min del. I like! Idag har jag bara haft två lektioner, och sedan drog jag till svenska mässan där gymnasiemässan håller till. Jag var LM Engströms utsida i några timmar innan det var dags för fika med min Jenny. Vi hade en övermysig eftermiddag och nu är jag helt slut. Passar kusinhund och på promenaden med honom var det inte kul, det regnade som attans och jag tappade min vante i en vattenpöl precis när jag kommit ner för min gata. Tillräckligt långt för att inte orka gå upp och hämta en ny vante alltså. Om jag har frusit. Usch, riktigt ruggigt väder nu alltså. Fast det är ganska mysigt, imorgon får det mer än gärna vara såhär för då är det mys för hela slanten. Snöat har det ju också gjort idag, helt galet! Det är bara oktober kära Gud. Mysigt är det, även om det är helt fel tidpunkt just nu.
En latte och en dusch, sedan blir det sängen för min del. Har ni en grym torsdagskväll?

enthral homework



Hela eftermiddagen har jag tvingats sitta med min härliga vän kallad progress gold B. Har varit en bra dag idag i alla fall, min orgellärare var imponerad av mina orgelskills (jag har tydligen det, jaa!) och sista lektionen inställd så jag slutade en och en halv timma tidigare än planerat. Extra mycket pluggtid alltså, ganska så behövligt. Har varit mycket, mycket lat men det känns ändå som att jag kan det jag ska kunna. Bokrecensionen på engelskan gick riktigt bra (tror jag), plus att jag fick tillbaka en text jag skrivit för längesedan och fick bra betyg på den. Skönt, hade glömt bort att jag skrivit den. Var en sådan där randomtext man skulle skriva på en lektion för att sedan betygssättas på. Som sagt: engelskaprov även imorgon. Grammatik och 150 glosor, yeey. Jag är i alla fall riktigt nöjd med att ha lärt mig allting, så det kommer förmodligen gå bra imorgon också. Sedan blir det myseftermiddag med Hanky, svårslaget som vanligt. Körkväll också - äntligen tillbaka på banan. Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra vecka, jag har så mycket grymt planerat men ändå så lite jag måste göra. Plugg såklart, men det känns faktiskt roligt. Jag är dum i huvudet, jag vet. En kopp te får avsluta min kväll och sedan drar jag mig mot sängen, godnatt mina fina!

jag vill ha sTÅende ovationer!

Sen inser man att man borde plugga och vara lite seriös..

Audrey Hepburn


ambitiöshetstecken


Min kväll igår var helt värdelös jag var jätteledsen och deppig. Tack och lov att jag vaknade upp på rätt sida idag trots att jag inte somnade förrän jättesent. Och tack och lov för att jag har världens bästa som försökte göra mig på bättre humör. Han är finast i hela vida världen. Idag har allt flytit på som vanligt. Stannade kvar efter skolan för att spela lite orgel i kapellet på skolan, har läxa tills imorgon. Var riktigt mysigt faktiskt, och allt bara fungerade som det skulle. Tänk om jag blir värsta orgelproffest, haha. Kan i alla fall en psalm nu, med både pedal och två tangentbord. Galet bra, jag som inte ens har haft en riktigt lektion än.
Blir engelskaplugg för hela slanten ikväll, jag ska snart äta pizza och sedan sätter jag mig med min engelskabok hela kvällen. Ganska ambitiöst och verkligen nödvändigt. Bokrecension på boken imorgon och jag har bara läst sextio sidor. Ibland undrar jag varför jag klassas som pluggis alltså... Vad händer för er ikväll? Ni missar väl inte biggest loser?

som en melodisk mollskala


igår var livet som en kycklingsallad

Åh, jag har verkligen varit ambitös idag. Och isolerad och väldigt onyttig. Och bara allmänt tråkig. Men så får det vara ibland, man lär ju sig att uppskatta roliga saker bättre då. Jag har väl svävat på rosa moln alldeles för länge nu, dags att komma tillbaka till verkligheten. Orgelläxa tills på tisdag (hallå, jag har haft en halv orgellektion utan att vilja ha det och plötsligt har jag fått en helt överjobbig orgelläxa, hur i sjutton ska jag kunna öva på orgel hade han tänkt? Och neej, jag tänker inte köpa några sjuka orgellskor med klack för bättre ljud. Hare) Pianoläxa. Har tio A4sidor engelskaglosor tills på onsdag och en massa grammatik, en engelskabok som ska recenseras till tisdag, jag ska kunna melodiska mollskalor utan och innan tills imorgon och läsa bibeln och recensera ett evangelium tills nästa vecka. Plus en del annat, som jag inte tagit tag i idag. Hej verkligheten!

Annars är det ändå en gó söndag. Mormor och morfar är här och vi har käkat god söndagsmiddag. Ska göra mig en kopp te eller lite latte, ha trevligt med dem eftersom det hör till när de är här, och fortsätta med mina mollskalor. God kväll!

du säger att kärleken aldrig har tid för dig


God morgon fina! Jag har vaknat efter en lång natts sömn och en härlig lördag igår, riktigt utvilad känner jag mig och är redo för en trevlig söndag med massa härligt plugg. Okej, pluggdelen var väl halvironisk. Ni vet inte hur mycket glosor jag har till mitt engelskaprov! Diediedie.. Sanningen är ju att jag inte behövt anstränga mig särskilt mycket i skolan på hela hösten, så nu börjar prov och inlämningar och di verse saker ramla in. Kul för mig! Har i alla fall ställt in mig på att plugga ihjäl mig idag. Faktiskt så ser jag lite fram emot det, för hur skönt är det inte när man är klar sedan?
Njuter i alla fall av Håkan på spotify , det känns bra om något. Vad gör ni denna söndag?

hufvudstaden på bild

Om jag hade kul?

göteborg i mitt hjärta

Jag säger då det, stockholm är för visso grymt men hur bra huvudstaden än är kommer jag nog aldrig slitas från staden med stort G - Göteborg. Välkommen hem säger jag till mig själv! Klassresa (med alla tvåor på LM iofs) i Stockholm sedan i tisdags och nu är jag hemma igen, skönt men lite tråkigt. Jag har haft det perfekt och är på riktigt bra humör trots att jag städat (jag har nog aldrig städat såhär seriöst, tillochmed svabbat golven ju - haha!) hela morgonen. Gäster ikväll, och inte vilka gäster som helst. Efter drygt 5 månader ska pojkväns familj och min familj bli bjudna på mat av deras kärlekskranka - av mig och Henrik alltså. Ska hoppa in i duschen snabbt och bli av med klorindoften i mitt hår och sedan drar jag och Mr iväg för att handla. Bilder kommer ikväll eller imorgon!

packeripackera



Gissa vem som drar till Stockholm imorgon? JAAAG! Hur kul på en skala kommer vi ha med alla tvåor på LM i självaste hufvudstaden? Galet kul! Jag är jättetaggad och packar varvat med dans i bara underkläderna och radion på högtsta volym. Vad gör vi? Nu kör vi! 

Någon vänlig stockholmare där ute som vill tipsa om bästa caféerna och alla grymma affärer jag bara inte får missa?

som i en vacker kärleksfilm



Har spenderat tid i överdrivet vackra trädgårdsföreningen idag - åh vad hösten är underbar! Ida och Johanna har fått göra min dag, vi har varit riktigt tjocka men det är så det ska vara. Cupcakes, kokosmuffins, varm oboy, kexchoklad och kanelbullar - vem hade inte velat hänga med oss en dag som denna? Ska sägas att jag fortfarande är mätt och hoppar över middagen idag. Klockan är ändå så mycket. Kom precis hem från gospelkonsert med min syster, riktigt fin gudstjänst tycker jag. Körledaren sjunger fantastiskt och man får rysningar när pianisten spelar. Jag blir så inne i det hela att jag ens glömmer bort att jag är där. Ser antagligen sur och efterbliven ut där i kyrkbänken, men jag är bara helt bortkopplad. En sådan härlig känsla! 

Åh,
ni måste få veta vad som hände mig idag! Jag blev så glad att det var svårt att sluta le efteråt. Jag satt på en bänk utanför kyrkan i stan och läste, omringad av gula träd och marken full av brunrödgula löv. Plötsligt kom en kille ~25 gående och stannar en bit bort från mig. Jag tittar upp och möts av ett jättevarmt léende, hela ansiktet bara strålar. Jag kan inte låta bli att le tillbaka och så säger han: "så fin du ser ut när du sitter där", och sen bara går han. Himla fint, jag blev både överraskad, förvånad och väldigt lycklig. Att världen är så bra ibland!
Min telefon har förresten haft lite krångel idag, verkar inte som att sms har kommit fram och samtal mottagits. Dessutom har vissa sms verkar helkonstiga och antagligen kommit senare än tänkt. Ursäkta mig, det är nog tele2 som är lite snurriga idag!
Sov sött snart, mina höstkärlekar <3

nu drar jag ut, tut



Hösten är superfin idag, trots lite dimma. Jag ska snart träffa min bästa Ida i stan för att ha höstpiknik i någon mysig park inne i el Göteborgos mitt. Jag drar med mig cupcakes och Ida fixar varm choklad, hur mycket bättre kan det bli? Efter härlig vistelse i stan ska jag till Betlehemskyrkan för att lyssna på grymma människor (bland annat syster och moa) som sjunger gospel och lovsånger så det står härliga till!
Har jag nämnt att jag gillar söndagar?

la cupcakes


Jag trodde inte att man kunde misslyckas med vanliga chokladcupcakes. Det kunde man tydligen.
Tur att det är insidan som räknas!

10-10-10



Det var en grym kväll igår, mysig kyrkkväll och lyssnande till ljuva toner från en viss Emmy. En sprudlande glad tjej som jag gillar en massa! Kvällen slutade hemma hos mig med finaste Hank, bättre kunde det väl inte riktigt bli. Trots att vi stupade i säng så fort vi kommit hem, haha. Är man trött så är man.
Morgonen har börjat bra - jag bakar chokladmuffins och ska snart hoppa in i duschen. Blir snygga cupcakes om jag lyckas med frostingen, men det är tveksamt. Aldrig gjort riktiga cupcakes förut, haha. Jag ska visa er sen!
Vad händer idag för er godingar?

fotbollsförmiddag



Härlig morgon! Jag har vaknat upp hos Hanky men har redan hunnit komma hem. Anledningen är att han dömer mina gamla killkompisar i fotboll idag, på min hemmaplan, och då är det en självklarhet att jag går dit och kikar! Ska hoppa in i duschen (hallå, varför ska killar använda wax? Varenda natt med min mister får mitt hår att kunna liknas med ett smörpaket.. inte okej!). Ut och iväg skulle jag vilja säga!

sweet dreams are made of this



Godnatt allt fint folk där ute som ännu inte trotsat sitt facebook-/bloggsug och stängt av datorn för dagen. Till er andra får jag väl säga godmorgon lite såhär i förhand. Blir en skön natt, jag har varit sjukt trött idag och har väl egentligen mest gått på koffein. Passat kusinhund som var lika trött han. Blir en härlig dag imorgon, jag ska plugga hela håltimmarna och vara superambitiös. Skolfoto igen, vår fotograf hade tydligen slarvat bort vårt kort så det ska tas om. Gött, får en ny chans alltså. Det kändes inte alls bra på förra nämligen. Stan med Johanna efter skolan för att sen åka till Henrik och spendera natten där. Som sagt: Fredag är mer än välkommen!

varför man trivs i skolan!

(det kommer mer, men mitt internet är inte så samarbetsvilligt idag!)

Anledningen till utebliven bloggning igår, om ni minns! Musikafton alltså - om vi gillar'
t! Vi var sjukt grymma och jag gillar oss väldans normal;">mycket! Var sjukt trött igår och inte var det bättre imorse. Men det är så värt ändå! Håltimma idag - espresso housefika. Vanilla Latte för min del. Efter skolan - Sweet Coffee Bar med Hank. Gigantisk chokladboll för två och en vanlig Latte. What's up with my coffee drinking? Jag borde verkligen inte såhär ofta.. Menmen. Nu kommer snart kusinhund och då blir det långpromenad för mig, riktigt skönt att komma ut lite efter att ha varit sjuk från och till så länge! Ut och iväg, alltså..

en såkallad djup tisdagsunderhållning



Jag är nästan äckligt djup just nu! Förutom att läsa Bibeln, skriver jag ner tankar jag får när jag analyserar den. Så himla seriös läxa att man får panik typ. Fast det är väldigt kul också, på något sätt. För er som inte vet går jag på en kristen skola i Göteborg, och man har därmed bibelkunskap en gång i veckan. Ungefär hälften av eleverna är kristna men det är ändå obligatoriskt att läsa kursen som de flesta faktiskt finner väldigt intressant! Vår lärare är grym och sjukt intresserad av vad han står och snackar om, så är svårt att inte tycka att det är åtminstone lite kul. Läxan dådå, vi ska recensera ett av fyra evangelium i Bibeln. Själv har jag valt Lukasevangeliet som självklart är det längsta, men också det jag fann mest intressant. Tog ungefär en timma att läsa tre sidor, anteckna tre sidor, fundera och filosofera och kittla mig själv x antal gånger med min ultimata pluggpenna - den blå fjädervippan - så det lär ju ta sin lilla tid, det här projektet. Hejaheja!
Nu ska jag sova gott, imorgon är det musikafton med skolan och det kommer blir riktigt bra! Vi kommer inte höras förrän torsdag men då vet ni varför.
Sov sött mina finaste <3

tre oktobrar i rad

Jättecool  - Oktober 2008

Pinsam - Oktober 2009

Halvsjuk på morgonkvisten - Oktober 2010

litekaffelitemjölkliteklagomål



Nej, jag är inte beroende. Men det är så sjukt gott! Och lite koffein skadar inte när man kommit hem efter en skoldag och inte ätit sedan klockan tio imorse. Hallå, det är ju sju timmar sen. Inte okej. Blev sjukt irriterad på vår lärare idag som blev sur för att några åt på lektionen. Vad spelar det för roll om någon käkar ett litet mellanmål på lektionstid, om denne person har att välja på att 1: äta mat under genomgång, och därmed kunna hålla sig koncentrerad resterande lektionstid, eller 2: inte få äta på några timmar och istället gå och vara hungrig, gnällig, okoncentrerad och bli helt efterbliven utan blodsocker? Herregud, låt oss få gå och köpa mat. Det är inte lärarna som förlorar på det.

Hursom, mat snart hoppas jag. Mamma är nog på ingång. Sitter och sörplar min egengjorda, skummade latte så länge. Har kommit på att jovisst, vi har visst mycket att göra i skolan. Om några veckor händer allt, och jag borde verkligen vara förberedd. Stockholm med klassen nästa vecka (alla stockholmare som läser får mer är gärna tipsa om de bästa matställena i stockholm city!) och då lär jag ju inte hinna plugga en massa. Såå; HEJ FÖRSTA PLUGG PÅ TERMINEN, typ.

♥ ♥ ♥


paint it grey baby!



Det blev lite fixelifix idag ändå. Har försökt bekämpa min förkylningsdepression och det har ändå gått ganska bra. Nymålade naglar (inte i färgen på bilden dock, det är gårdagens!), tvättat hår, ren kropp och ansiktsmaskat ansikte. Fräschhet! Somnade en stund vid halv sex, huvudvärken har inte försvunnit men jag mår ändå bättre än förut. Parlamentet om en stund, tillsammans med min fjärde kopp te för dagen. En latte har jag lyckats få ner också, detta är nog inte så hälsosamt. Men gott! Ska somna efter ett kapitel i min engelskabok med spermier på framsidan (jag ska visa er strax, det är inte en riktigt vettig framsida skulle jag vilja säga. Och det pinsamma är att jag inte märkte det förrän jag kom hem från affären, hahah!). Önska mig lycka till att vakna utan minsta lilla förkylningsbacill imorgon. Ha en fin söndagskväll!

ryck upp dig



Det är superkallt. Orkar inte göra något. Är irriterad på en massa för ingen anledning. Jag fryser. Vill köpa massa saker men har inte pengar. Hungrig? Vet inte. Tandställningen gör ont. Snorig. Känner inte ens för att titta på film. Huvudet dunkar. Svullen i ena kinden. Vet inte vad jag vill. Jobbig läxa. Stressad över ingenting. Trött. Växtvärk. Allt är äckligt. Jag är ful. Varför gör förkylning en helt dum i huvudet? Varför blir man övertrött, efterbliven och undersocial? Allt blir ju bara fel. Vill somna om och vakna upp på en varm sandstrand någonstans med någon som gör allt bra, men det är väl lite väl. Idag är en riktigt tråkig höstsöndag som egentligen kunde varit hur fin som helst.  Men icke. sammafattning:

Förkylningsbaciller - gå och häng er.

sunday morning

trötta jag ute och fotar i trädgården denna varma morgon!

Jag vaknade inte förrän tio i tolv, ungefär 12 timmar efter insomning - galet skönt! Mår inte helt tiptop ändå, min äckliga förkylning vägrar ju att försvinna och mitt huvud känns som om det ska sprängas närsom. Ska ha en riktigt mysig dag idag hade jag tänkt, var längesedan jag hade en sådan söndag och dessutom är det ju aldrig fel att vila när man mår kasst. Dricka litervis med te (hurra!), bli en riktig fräsching tack vare ansiktsmask och sånt där gott, fixa naglar, läsa min engelskabok och plugga lite småsaker som ändå behöver göras så småningom i veckan. Hade inte varit fel med lite rabarberpaj till fikat så kanske blir det en liten bakstund också. Låter som en gó dag? Frågar ni mig svarar jag absolut ja. Hade egentligen velat åka till allum men orken finns inte.
Vad har ni för er en dag som denna?

My name is Forrest, Forrest Gump

Mina nya godingar - lovade ju att visa er!

Just hemkommen från en mysig kväll med mina fina tjejor Johanna, Clara och Jenny. Var sjukt längesedan sist så var dags nu, tyckte vi. Har haft en riktig kanondag idag faktiskt. Vaknade bredvid min bästa, kollade färdigt på Forrest Gump som är en av mina favoritfilmer, åkte en sväng för att fixa lite på Pappas fina grav och sedan blev det en superhärlig tur för att hälsa på min nya lilla högst välkomna och väntade kusinbebis - Tuva! Världens vackraste tillsammans med sin storebror, jaa, de är verkligen vackra. När jag får barn ska min familj vara precis som deras, så himla idealisk att man bara vill vara en del av den direkt, eller ha sin egna lilla familj som är likadan. Grymma föräldrar - vackra barn, det är så vi gillar't.
Kvällen har varit långkort, jag är dötrött och känner en längtan efter att krypa ner i min säng alldeles själv för att vakna upp närhelst jag vill imorgon, vilket betyder sent! Gott, jag behöver krya på mig lite och sova ut en massa. Taggar redan en ny vecka serni.
Godnatt du fina <3

you just have to

Tumblr_l9m6o7pcsc1qcjdrxo1_500_large

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0