Lemonade lipbalm

Hola chicas och chicos! (ursäkta min perfekta spanska..)
Jag har kollat lite halvhjärtat på Idol i en timma nu. Innan det kom jag precis hem från shopping med mamma, värt! Två par skor fick följa med mig hem, tillsammans med ett läppbalsam från H&M och en pocketbok på engelska. Grymma köp som alla fyra var behövliga. Imorgon ska jag slå på stort och köpa en gó halsduk hade jag tänkt. Blir bilder på skorna imorgon också, jag är trött och ska dra mig mot sängen snarast. Lite pianoläxa först..



Imorgon blir en perfekt dag, nästan lika grym som denna. Kusinbarn nummer två har anlänt! Hurra, jag är lycklig. Hon är överdrivet söt om man kan lita på bilder, och jag längtar övermycket tills man får gosa lite med godingen. Imorgon dådå: Nästan inga lektioner - och alla tre är grymma. Piano i 20 minuter, körsång och bibelkunskap. Grymt! Hanky efter det och som grädde på moset lite övernattning. Myspys. Jag ska somna med gott humör och vakna på den bästa sidan.. Sov sött ni fina!

hutterihutthutt!



Off to school, det är galet kallt men förkylda Hanna tar sig samman och njuter av tillvaron.
Not.

nitton trettio - at my place

Har precis dammsugit hela huset, ätit soppa till middag och slagit mig ner vid datorn och tvn samtidigt. Halv åtta hos mig - grymt program faktiskt! Lite pinsamt att sitta och titta på det kanske, men ändå gör jag det. Laddar för Idol så får väl underhålla mig på något sätt..
Imorgon drar jag trots min förkylning som är på bättringsvägen till skolan. Ska på en liten håltimma dra till Nordstan för att shoppa skor, riktigt behövligt och kul. Vilken är snyggast?


beige black green gold


Häng med Rafiki!



Åh, Lejonkungen i mitt hjärta! Tvåan i detta fallet. Disney gör en alltid på bra humör, speciellt klassikerna på VHS från när man var liten. Har inte sett Lejonkungen 2 på jättelänge, så var nästan som att se den på nytt. Timon och Pumba är ju helt klockrena. Exempel: Timon träffar Kovo för första gången och han presenteras som nästa kung: Tss, det där är ingen kung! Det där är en hårig maracas! Ni som tycker att det är tråkigt är antingen hjärtlösa eller har dålig humor. Jag bestämmer, så är det! Nej men seriöst, jag har blivit på bra humör och ska snart sätta på nästa Disney. Härlig sjuksyssla!

en sådan spännis!



Hej fina!
Förmodligen undrar säkert ingen varför jag sitter här och skriver just nu, eftersom ingen av er kommer märka det förrän i eftermiddag. Jag är i alla fall hemma från skolan efter att ha varit där i en timma, hängt hos tandläkaren för att spänna hela härligheten (also known as Mr Brace!). Mår inte jättebra, det spänner ganska så obehagligt och jag har huvudvärk, hosta och en kran som är igentäppt. Livet leeeeker. Jag ska sätta på en Disneyfilm i min ensamhet till en kopp latte, hade varit så himla mysigt om jag var i sällskap och frisk. Men icke, what to do what to do.
Är i övrigt lite lycklig eftersom min tandläkare också var glad - mina tänder är tydligen snabbare än väntat. Hejaheja! Snabba lite till och jag är av med den här snart. Kom igen nu, tänder!

skumt



Försöker skapa lite njutning i tillvaron med min egengjorda kaffe latte som alla kaffedrickande jag känner klagar på. Men denna gången - skummad, värmd mjölk och mycker mer kaffe! Den ni.. Ska snart sätta mig framför pianot för att öva lite på min läxa innan Idol och sånt där ikväll. Blir natt tidigt också, jag mår inte alls bra på grund av förkylning och hosta och sånt där plus att jag kanske sovit lite mindre än vanligt då jag höll till hos Hanky under natten. Ska till tandläkaren och spänna min tandställning imorgon, så är väl inte precis min lyckodag. Ha en fin tisdagskväll godingar!

torrt, dött

Nej, jag har inte dött. Jag är bara sjukt dålig, fortfarande.
I lördags fyllde min finaste Henrik år, vi firade detta med Toy Story 3 (galet bra!) och restaurangbesök. Sedan blev det övernattning hos honom för min del, och även lite släktkalasande på söndagen. Slutade med ett hejdå efter 27 timmar, helt underbart.
Idag mår jag dock sämre, har varit en jobbig dag på många sätt. Just nu är jag ganska nedstämd faktiskt.. Jag ska duscha av mig allt, jag vet inte vad jag ska säga. Ikväll blir det dock mys hos Henrik, sovmorgon imorgon så det är okej.
Jag mår i alla fall skit just nu. Vet inte vad som är fel egentligen. Allt är bara fel. Förlåt?

jag är förmodligen den bästa sångaren i världen

Om man får vara ironisk. Jag skojar inte när jag säger att jag låter som en blandning mellan en knarrande dörr, häxan i snövit och en pubertetskille som är i mitten av målbrottet. Visst låter det som en härlig blandning?
Jag skulle egentligen varit och sjungit i kyrkans gospelprojekt just nu, men det lär ju inte behövas en som förstör all snygg sång. Så istället sitter jag här, kan inte somna om eller prata och gör just ingenting.. 


sorry seems to be the hardest word

Men ändå, jag tänker be om ursäkt. Faktiskt flera stycken som klagat på mig över min extrema dålighet inom just blogging de senaste dagarna. Hemskthemskthemskt ledsen är jag. Vill ni höra min bortförklaring? Onsdag - hankytime och kör. Död Hanna kom hem och struntade i datorn den dagen. Torsdag - baka tårta i hemlighet till Henrik, opera från sju till elva med skolan. Död Hanna kom hem och struntade i datorn den dagen också. Fredag - överraskningstårtkalas för världens bästa Henrik som som tur var blev överraskad! Hade varit ovärt att stå och baka massa tårta i skolan annars.. Han blev lycklig och jag blev lycklig, tack alla som var med och hjälpte till med överraskningen!
Bio på det, blev Wall street som jag inte rekomenderar. Sällskapet däremot, kärlek! Josefine, Ida, Alexander, Bettan, Karlo och Oliwer - mer av detta, tack.

fina Ida hjälper till att baka!


me and oklar tårta!

Så, nu ska jag somna och bli av med världens jobbigaste röst! Sov gott <3

pearls for girls



Snabb shoppingtur med mamma för att byta en färgpatron till skrivaren. Råkade på tio minuter köpa en tunika och ett smycke, heh. Dagen har för övrigt varit sjukt seg! Har sovit i elva timmar men är ändå trött som en gurka. Ska fixa hemligheter nu och försöka bli av med min träningsvärk, galet vad jobbigt det är att ha träningsvärk i benen/rumpan när man går i en skola bestående av trappor till 99%. Rekommenderas inte, alltså. Duschen kallar också, mitt hår luktar antagligen skunkpest imorgon om inte något görs åt det nu. Arevoir kära vänner!

störst förlorare


Så sjukt peppande program. Jag tycker verkligen synd om människorna som är med i serien, hur har det kunnat gå så långt? Det är ju skadligt att vara så fet! Men tummarna upp för deras kämparglöd, de kommer gå långt med den. Någon mer än jag som tittar och inspireras?
En sak jag dock funderat på är varför de går ner såpass lite. Jag menar, vissa tappar bara 1,2 kilo på en vecka, och det är ganska lite om man väger över hundra kilo från början och tränar som ett as. De måste ju äta för mycket ändå? Varför kör man inte lite koständringar också?

He wants us to relax



Jag tror att det finns en mening med det mesta. Och när det nu regnar ute som sjutton betyder det troligen att jag ska sitta inne och bara mysa ihjäl mig. Så: middagen är uppäten, te finns vid min sida och pyjamasbyxorna är på. Saknas bara en pojkvän att pussa på, men man kan ju inte alltid få allt. Biggest looser på Tv ikväll, gött! Ska njuta med glass till det, bara för att. Har ändå sprungit 4 kilometer på gympan idag, så sjukt bra. Okej, bra musik på och jag är redo för en grym måndag!



Saker man ser Kent

skolfototajm


nyvaken, nyduschad..

Jag är inte redo. Absolut inte med tanke på att jag ska springa 5 km innan fotograferingen. Inte kul, inte kul..
Är det inte alltid lika jobbigt att ta skolfoto? Man har sådan press på sig att bli snygg. Sedan ska hela skolan sitta och döma en i skolkatalogen.. Som grädde på moset kommer jag antagligen att ha världens brace face-smile, sjung halleluja. Nej, detta är inte roligt någonstans!

första gången man provar kondom

Har precis kommit hem från Allum med syster - slutade dock inte i något köp av väska som jag var så sugen på. Attans, lär behöva beställa den från shop online i alla fall, och betala 50 spänn extra för frakt. Aja, what to do.
Har i läxa att hitta olika pjäser, sketcher eller dramastycken till en föreställning vi ska sätta ihop i dramakursen. Det går sådär, jag hittar bara en massa andra saker som jag sitter och skrattar åt. Som utdrag ur någon bok av Jonas Gardell:

"Eller första gången man skulle prova kondom.
Man trädde på den och det blev lite skrynkligt... eller mycket skrynkligt.
Då trodde man att det var något fel på kondomen och läste på förpackningen: 'Mamba, kodomen som kramas' och då fick man komplex.
Sen efteråt var jag jätträdd att min mamma skulle hitta kondomen, så jag sprang en halvmil hemifrån och slängde den i ett dike.
Och ändå var jag jätterädd att min mamma skulle komma hem och stå och dingla med kondomen i dörröppningen."



Haha, charmig kille den där Jonas! Hade det inte varit en dröm att få hänga med Jonas, Mark Levengood och deras adoptivbarn någon dag? Fatta vilken udda familj. Tror att det hade varit riktigt kul i alla fall, både Mark och Jonas är ju liteannorlunda. I alla fall; om ni har några manuskript eller pjäser på lager - dela gärna med er!

mumsmästerverk

lunch igår!

Godmorgon alla fina! Jag är precis hemkommen från Hanky, har tillbringat natten där efter kräftskiva hos hans grannar igår. Kul men utbytesstudenter som bodde där - en taiwanesisk Felix och en amerikansk Maggie. Blev en engelsk kväll alltså, men jag åt mest kräftor och höll tyst. Haha! Idag har jag massa planer, får se vilka som blir avklarade..
  • dammsuga och städa rummet
  • kolla på väska på H&M
  • ut och vara hurtig
  • skriva CV
  • anmäla mig till första körkortslektion
  • käka godis och titta på valvakan (exciting!)
  • planera vecka 38 - vilket inte kommer gå bra
  • hemlighet..

    Hur ser er söndag ut?

such a beautiful day



Vaknade nog för en dryg timme sedan. Ska hoppa in i duschen och bli megafräsch hade jag tänkt, lite spadag idag blir inte fel. Gottigt! Te står självklart med på listan över vad som händer när jag är färdig med mitt "going-fresh-project", och en gó film tillsammans med rabarberpaj som självklart ska bakas såhär när de sista rabarberna står och fryser i trädgården. Blir en riktigt grym dag innan kräftskiva och sleep over at Hankys. Hur tillbringar ni lördagen?

tajt med tid



Precis hemkommen från skolan, lång dag nästan utan lektioner. Håltimma från tio till två, praktiskt taget. Så himla värt!
Ska bli bjuden på Jörgen Mörnbeck och restaurang av och med Henriks familj ikväll. Kul! Jag ser fram emot en trevlig kväll som snart börjar - bussen går om 45 minuter så det blir snabb takt nu. Vad ska man ha på sig?

leather black

Så himla snyggt! Heja H&M
Funderar på att slösa min gratishundralapp för att få väskan, gorgeous.

there will always be..


fast just nu är det bra som det är!

Blusigt

Billiga grejer som gärna får landa i min garderob inom kort!

 


Hallå, här är jag! Här borta! Under allt hår!

mitt inlägg nedan gick tydligen inte att kommentera, har fixat det nu iaf!

syster knäppte en bild på mig igår! 

Hej alla godingar! Jag vet att jag är riktigt dålig på det här just nu men jag har haft så mycket annat för mig. Nu däremot, myser jag bara med en kopp te, bröd jag bakade i förrgår och pyjamasen är på. Riktigt härligt nu när regnet öser som antagligen bekant utanför fönstret. Finns det någon plats i Sverige där det är torrt just nu? Känns som en ganska avlägsen tanke med tanke på de stora dropparna som piskar mot fönsterrutan. Men visst är det härligt, ska sätta på en film och megamysa! Har dock lovat mig själv att raka mina uppsvullna (av mängder av myggbett, ser helt sjukt ut!) ben noga idag, känner mig som en riktig grottmänniska trots att det bara är lite stubb. Eller mycket stubb. Okej är det i alla fall inte någonstans...

80-talist, javisst!


80-talet, vart tog du vägen? 

Klasskamp idag, och min klass är naturligtvis åttiotalet personifierade. Turkos/rosa ögonskugga, våfflat hår och galen outfit. Nu drar jag iväg och gör nytta i min spacade outfit. Hare fint!

ain't it true?


nyp mig i stjärten



Kräftskiva med världens bästa släkt för att fira världens bästa Mormor, kärlek på det! Kvällen ska spenderas med gehörs- och musiklära, halleluja. Gó sovmorgon till elva imorgon i alla fall, känn på den. Hur har er helg varit? Jag kan bara säga att jag är lyckligast på jorden ungefär!

ibland blir man våt


Off to kräftskiva med släkt och pojkvän på landet efter en grym lördag! Vi höres ikväll mina godingar <3

jag var fångad av en räka

Hej vänner!
Vill ni veta varför jag varit väldigt frånvarande så kan jag vara väldigt snäll och berätta det för er. I torsdags var jag och tittade på när Mr spelade fotbollsmatch, faktiskt väldigt kul. Jag hade det trevligt på bänken med jättegoa Susanna som också var och spanande på sin pojkvän som sprang runt svettandes efter en boll bland 22 andra svettiga killar. Underhållning!
Igår då? Efter skolan bar det direkt av till Julia i Bollebygd för att fira henne och äta skaldjur. Jag åt räkor, gjorde bort mig i någon konstig lek och hade det bra - värd början på helgen! Jag bjuder på lite bilder från igår.


tjejen med de tajta benen


Inte precis, men ni kan ju gissa vem är det som är grymt duktig och tagit sig i kragen och dragit ut och sprungit i 25 minuter? Ja men precis, moi. Ska hoppa in i duschen nu efter att ha druckit nästan en liter vatten (inte druckit mer än två glas mjölk idag, illa!). Har faktiskt sprungit tre gånger på en och en halv vecka nu, riktigt bra för att vara mig. Hejahejaheja för min del i alla fall!

sjung för glatta livet


kul att jag ser helt svettig ut!

Har precis suttit bänkad framför Tvn på riktigt, första gången på evigheter faktiskt. Kollar nästan aldrig på Tv, jag kan ärligt säga att jag inte sett en enda reklam av de jag såg idag. Ganska starkt jobbat väl? Var nog i vintras jag sist följde ett program, om det inte var förra hösten till och med. Tack vare Idol kommer jag nu sitta fastklistrad ett tag framöver, faktiskt inte mig emot. Sjukt många grymma idag faktiskt, men hon där siamesiska tvillingen låter ju sönderrökt. Skippa nikotinet flicka!
Passar Ramses gör jag också, var ute på promenad i solnedgången förut. Fint! Vad gör ni ikväll?

min finaste


Jag ser ju ut att behöva lite sömn. Eller en promenad..

God morgon sunshines!
Jag har sovit gott men lite, Hank sov här inatt till våra tre föräldrars skräck. Ingen bra idé att sova över på vardagar tydligen, men det tycker inte vi... Sovmorgon till tolv för min del idag, så ska inte iväg förrän elva. Henrik satte sig precis på bussen. Två timmar för mig själv alltså, så himla skönt. Sova en timma till tror jag..

Förresten, IDAG BÖRJAR IDOL 2010!

skolan med stort S


kul i skolan för ett år sedan! porträtt av mig gjort av Amanda

Min kära lärare Sven kom mitt i lektionen på att han skulle köpa fika till alla lärare idag, så vi fick sluta fyrtio minuter tidigare. Har fixat lite bra grejer på expeditionen (typ som att lyckas få bort en orgellektion jag fått av misstag!) och nu har jag placerat rumpan och resterande delar av min kropp i datasalen tillsammans med Amanda och Markus. Angenämt, angenämt. Klasskampsplanering, gehörs- och musiklära, idrott, pop- och rockensemble och religionskunskap snart, helt okej lektioner alltså. Har ni en bra dag i skolan?


brunett till syster

en av mina många bruna nyanser för ett och ett halvt år sedan

Åh, min syster och Moa har färgat håret på varandra och de blev båda två skitsnygga! Nu blev den dumma blondinen (jag) plötsligt jättesugen på att också bli brunett - precis som syster. En riktigt djupbrun färg som inte är jättemörk men ändå varm liksom. Några få av er kommer säkert ihåg när jag var brunett, hela nian var det nog. Grejen är att jag var så himla blek och hade en sjukt ful frisyr då att det såg konstigt ut, men nu kanske jag skulle passa i det? Hm.. Dumt att färga bort min naturliga nu när den äntligen kommit tillbaka? Jag gillar ju den också liksom, men brunt är snyggt! Hjälp?

cafe au lait


Jag försöker verkligen mogna. Genom att börja gilla kaffe. Och vet ni? Jag har gjort egen caffe latte idag, jättesvag men sjukt god. Jag tror att jag kan vänja mig vid det här, faktiskt. Kommit hem från Ikea nu, snart ska jag iväg igen. Håller på att städa garderoben också så det är ett projekt som måste slutföras innan jag somnar. Good luck till mig med det! Har i alla fall lyckats städa bättre än någonsin, så det är ändå lyckat. Vad gör ni ikväll?

watch me, angel

Jag älskar min nya klocka!

chocolate in my face



Jag är för himla snygg nu alltså! Har precis ätit nybakad rabarberpaj och druckit te ute på altanen, hur skönt som helst i solen. Tack vare mumsig chokladmask (finns att köpa på Kicks!) ser jag för tillfället ut såhär. Masken luktar gott av choklad och jag mår bra förutom lite huvudvärk. Jag har lyckats få med mamma till Ikea, så dit drar vi innan det blir gospelkonsert med kär syster. Härliga söndag!

ungefär 365 dagar tidigare


Ett år sedan, drygt. Läskigt o-längesedan, ändå ett långt tag sedan! Hur kan ett år ha gått så sjukt fort?

söndag, söndag, söndag


Vi börjar morgonen med en bild jag älskar av någon konstig anledning. Hahaha!

Frukostdax, sedan hoppas jag på att få med mi madre till Ikea. Jag vill köpa säng och lite småsaker som gardiner och lampor. Mitt rum behöver uppdateras lite. Och min lilla (!) 70-säng (I told you, pytteliten!) som jag haft sedan jag började sova i säng själv är antagligen inte så bra för mig längre. Trång, och jag får ont i ryggen. Håll tummarna för mig och minövertalamammastund vid frukostbordet!

manligt organ för förtäring



Fick lite godis av lillebror eftersom jag inte hann åka med och köpa godis förut (läs: min familj dissade mig!) och titta vad osmakligt! En gul penis-/snopp-/kukgodis? Jag som trodde Haribo var en vettig godistillverkare.. Jadu, tydligen inte.
Kanske ska tillägga att den inte var så sjukt äcklig ändå. Fast jo.

talking to the man in the phone



Åh. Internet har inte funkat de få timmar jag spenderat hemma de senaste dagarna. Uppdateringen hade varit kass i alla fall, men nu blev den ju värdelös tack vare vårt kära Telia. Anyways:
Igår var det fotbollskväll hemma hos Henrik med en massa gott folk. Sverige vann mot Ungern och alla var glada utom jag som hejade på Ungern bara för att. Man måste ju sticka ut lite, va?! Slutsats: Min pojkvän är fotbollsknäpp. Men det är väl charmigt det med!
Sov där, vaknade av klockan vid nio eftersom MR skulle döma fotboll. Dagen har spenderats i diverse varuhus på jakt efter gräsklippare med mamma, och sedan i staden med Johanna. Kvällen blir lugn (både med och emot min vilja). Middag strax, först ska jag sluta prata med Hanky i telefonen. Vad har ni för er? :)

what a day


I förrgår vid en fin sjö.

Dagen har varit riktigt fin, även om jag är lite förkyldaktig typ. Halsen känns av och huvudet är segt. Plus att min hy känns sämre, vilket brukar tyda på något. Eller så är jag bara ett vanligt pubertetsbarn, who knows. Har varit hos Henrik nu efter skolan tillsammans med Rikard den goa, vi har sett film från deras konfirmation (två år sedan ungefär) och de såg verkligen annorlunda ut. Så små! Gulligt. Nu ska jag krypa ner i sängen och tagga för morgondagen, kommer bli en bra dag. Ska eventuellt klippa mig på håltimman som är överlång, och det är ju aldrig fel. Har inte klippt mig på ett år, woopsie...

PUSS



Gårdagens frånvaro skyller jag på bio och Henrik för. Blev i alla fall en bra dag! Klockan nio började filmen PUSS så jag, Hank, Miranda och Jacob var där. Filmen kan väl egentligen inte recenseras på något vidare bra sätt, jag gillade den på något sätt även om det inte riktigt fanns någon handling eller mening. Mer en hemmafilmkväll med pojkvän/flickvän kanske. När man ändå inte riktigt fokuserar på filmen, heh. Har ni sett/ska ni se den?
Idag har skolan varit helt okej, jag har varit trött efter att ha sovit knappt sex timmar inatt. Ska ta igen det nu på eftermiddagen. Inga direkta läxor så det är ju lugnt. Vad har ni för er?

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0