powerwalk

20110823-204348.jpg

Just hemkommen från powerwalk ute i det sköna vädret! Ska hoppa in i duschen och sedan är det läggdags. Är så sjukt trött efter bara två skoldagar! Hur ska det här gå.. Haha. Blir lite plugg men sen ska jag faktiskt lyssna på kroppen. Det brukar bli bäst då! :)

Hoppas ni mår bra där ute!


Älskad

20110823-160503.jpg

Såhär uppvaktad blir man på mattelektionen när man har turen att få sitta bredvid sin pojkvän! Hihi :)


en lagom kylig höstdag

Tröja - Topshop 550:- // Jeans - Topshop 800:-
Skor - Converse 699:- //  Väska - Zara 500:-
Örhängen - welikefashion.com 12 euro // Ray Bans - my-wardrobe.com $195


inspiration

20110822-192800.jpg
Såå snygg del av en bild från ett modereportage i nya tidningen Daisy!

Första skoldagen har gått bra. Kul att se alla igen! Myste hos Henrik en stund innan jag begav mig hemåt. Blir en kväll med planering inför den kommande terminen. Det kommer att hända så sjukt mycket kul! :D


lyckokänslor

20110821-124039.jpg

Efter underbar kväll/natt med världens finaste (trerättersmiddag, filmmys, Daniel Adams Raykonsert osvosv) sitter jag nu i sensommarsolen på altanen och gottar mig. Min pojkvän är världens bästa - han överraskar mig ibland med mina favorittidningar. Igår fick jag nya Cosmopolitan och Glaze, så nu kan jag sitta här och njuta hela sista sommarlovsdagen!


new in

20110820-172554.jpg

Jag älskar den! Bara 29:- hos SVEA (köpte min i Grand Passage). Perfekt till alla stora tunga skolböcker som ska släpas fram och tillbaka jämt...


Trädgår'n

20110820-121539.jpg

Jag, Joel, Josefine, Jenny och Jakob (många namn på J här, haha) drog till Trädgår'n igår kväll för att skaka rumpa och ha det kul. Blev en riktig höjdarkväll (förutom en liten incident..) som absolut måste göras om! Räknar med utgång igen redan nästa helg ;)


klackat

Weekday 500:-


sista dagen av ledighet

20110819-110131.jpg

Sista riktiga sommarlovsdagen (ja för helgen är ju ledig ändå!) och det firas, till att börja med, med att bli bjuden på Hallelujafrukost på Condecco Avenyn av världens bästa! Eftersom det spöregnar drar vi oss mot Henriks hus för att gosa ner oss framför film hela dagen. Mys!


skrämmande upptäckt

Fruktansvärd upptäckt när jag kommit hem efter en toppendag både hos Henrik och  på stan med Josefine: min mobilräkning från senaste månaden! Sjuhundrasjuttioåtta kronor!

Fett ofett måste jag ju säga. Å ena sidan är det på grund av engångsavgift för ny iPhone, iPhonekostnad, byte av abbonemangskostnad, fyra utlandsresorskostnader (varav en innefattar även en kaotisk händelse som var tvungen att resultera i några telefonsamtal..), fakturakostnad samt surftillägget. Å andra sidan - scheisse!


nytt i garderoben

149:- på H&M!
En av höstens hetaste färger rostbrun passar perfekt till svarta jeans och skinnjacka!


brittish fudge

20110818-093634.jpg

På Gustav Adolfs torg hittar man gott från alla världens hörn nu under Kulturkalaset. Är stolt över mig sjäv som stod emot fudgen i alla möjliga smaker och färger, som jag gillar så mycket. Speciellt nu när jag sitter hos tandläkaren och ska fixa tandställningen (hoppas det är sista gången!) känns det bra att ha räddat tänderna från extrem sockerchock, hehe! ;)


bortskämd

20110817-125805.jpg

Blir bjuden på fikamys på en göteborgspärla - Fröken Olsons kafe! (mycket mat det senaste, haha!) Jag och Henrik är på kulturkalaset och gottar oss, och fixar grejer inför skolan. Bara fem dagar kvar nu!


stiltips


Skärp är verkligen ett lätt hjälpmedel för att få sin outfit att se stiligare ut på. Tänk en ganska tråkig, svartvit klädsel. Och ett piffigt skärp till det. Supersnyggt och medvetet! På H&M betalar du hundralappen för alla tre ovan.  Jag gillar't!

Visst är det snyggt? :D


brun goding

Nytt läsår brukar innebära en massa nya skoltillbehör. Funderar på att utöka garderoben med ännu en "skolväska", och den här är ju perfekt! Supersnygg, lagom stor, ganska enkel och härligt, lättmatchad höstbrun. Ser lite plastig ut på den här bilden dock.. 399;- kronor får man betala för den, hos Accent. Ska fortsätta jakten dock, hittar jag någon bättre för mindre peng är det ju inte att banga i första taget...

Vad tycker ni?

 


lyxfrukost

20110816-125145.jpg

Jag och min finaste firar vår femtonmånadersdag idag (heh, två vekor sent!) och lyxar till det med amerikanska pannkakor och diverse tillbehör. Fett!


Oskar Linnros

20110815-224830.jpg

20110815-224841.jpg

Blev en impulsiv visit till Liseberg - där Oskar Linnros hade konsert - tillsammans med Josefine och Joel. Han var så mycket bättre på peace&love så det kändes lite trist, men var ändå värt!

Nu blir det myskväll med världens bästa Henrik <3


15 augusti

Vaknade redan klockan nio på grund av en riktigt obehaglig dröm, så jag bestämde mig för att dra på gympakläderna och rensa tankarna lite. Blev en fyrtio minuters lång powerwalk och sedan en riktigt härlig dusch. Så skönt! Efteråt gjorde jag mig en ordentlig frukost också, för att känna mig riktigt hälsosam.

Henrik kommer hit om en och en halv timma, så innan dess blir det att vara ambitiös. Ska städa och sånt där. Beställa bilder från sommaren (typ den här ovan) som jag senare i veckan kan sätta in i ett album. Är det bara jag som tycker att det är riktigt avkopplande och ganska kul att städa och småfixa? Jag älskar känslan när det är klart, och fräscht omkring mig! Sedan mår jag som bäst! :D


havsgudinnan

20110814-124212.jpg

Sensommarfest eller kräftskiva på g? Jag har plockat ihop ett litet collage med godbitar jag inte hade tackat nej till att bära!

Örhängen - Wet Seal $6
Kavaj - Nicole Miller $345
Jeans - Boutiqe1.com $323
Bh - welikefashion.com €20
Clutch - ourstyle.hu € 35
Heels - women.fashionbeans.com £62


Björnbär

20110814-133441.jpg

Bästa sensommarpysslet - koka sylt med mormor! Blir lyxmiddag ikväll alltså; pannkakor med egengjord björnbärssylt. Hur gott som helst!

Vilket är ert bästa sensommarpyssel? :)


Smygtitt

20110814-100531.jpg

En liten titt på nya blusen jag fyndade på rea. Blott en hundralapp för denna goding som konkurrerar mot favoriterna i garderoben redan. Jag passar så bra i grönt, nämligen. Haha!
Kommer användas mucho mucho till skinnjackan i höst! :D


jeansjakt

20110813-154607.jpg

Åh, mina underbara svarta jeans (från cubus, otroligt nog!) har blekts så mycket att de numera bara ser smutsiga ut. Använder dem till vardags nästan varje dag! Det är så svårt att köpa jeans eftersom de aldrig sitter likadant i provrummet som efter en dags användning hemma. Och nu måste jag alltså ut på ny jeansjakt. Jakt på både blå och svarta.. Blä!

Vart köper du de bäst sittade jeansen, som håller och inte är sådär dunderdyra? Behöver all hjälp jag kan få!


Godnatt!

20110813-223534.jpg

Kvällen avslutas tidigt med frågespelet Geni, och jag är överlägset sämst! Dåligt Hanna.. Beror antagligen på tröttheten som ligger över mig som ett tjockt moln. Ska läsa lite till innan jag dras in i de vackra drömmarnas land! Där är det ju alltid lika underbart att hålla till :)

Tusen tack för jeanshjälpen förresten - underbart!


Instön!

20110813-122146.jpg

Ganska nyss hemkommen från en powerwalk med kusin. Helt slut! Har nog aldrig varit så seg. Sitter på altanen och gottar mig (jaa, nu efteråt känns det ju bra!) med kaffe och boken Elsas Värld - har ni inte läst den borde ni absolut göra det!
Ibland är livet bra gött :D


fisk på kroken

20110812-205508.jpg

Jag och bror min drog till landet (på Instön precis vid Marstrand) och blev utdragna på fisketur! Bror fick en liten makrill men annars var det ganska misslyckat.. Blir i alla fall varsin makrillmacka till kvällen - lyx!


yesterdays



Billigt, bekvämt och enkelt är bäst!

jeans - cubus 199:- //  linne - H&M 199:-
kofta - H&M 99:- // väska - lindex 299:-


fab 5

20110811-192926.jpgMängder med gossip, kladdkaka, glass, melon, kaffe latte, spel och bara gött häng med dessa underbara brudar idag - som tillsammans med mig bildar Fab 5! Nu har jag landat hemma och ska snart ha myskväll med Mamma (läs: dricka litervis med te och pyssla med kalendrarna inför året!). Visar dagens fynd lite senare ikväll, för nu är mitt te klart :)

 

 


morgonmys

 

Sovit i tretton välbehövda timmar. Dricker en massa grönt te och laddar för tjejfika om dryga timman. Sedan blir det en kort shoppingtur innan jag spenderar kvällen hemma. Har bestämt mig för att städa, tvätta och fixa saker som behöver bli fixade.Huvudvärken har inte gett med sig trots min prinsessömn så det blir en lagom ansträngande dag helt i min smak - skönt!


Ni följer väl med?




Alla som är här inne måste faktiskt följa med till mitt nya häng - Hannasays.spotlife.se! Följ via bloglovin' och kommentera ihjäl er! Äntligen kan jag mobilblogga (looove you iPhone!) och då blir allt så mycket roligare.
Häng med, häng med, häng med!

rock the night

Skönt med kväll för mig själv, blev att ställa in tidigare planer. Är supertrött (sovit knappt sex timmar så inte så överraskande..) och plötsligt fick jag väldigt ont i magen.  Ligger i sängen med en härlig kopp grönt te och uppdaterar mig på diverse fronter och samtidigt redigerar bilder från Kreta, men snart blir det nattinatt så att både kropp och själ vaknar upp lyckliga imorgon. Hoppas på regn så att jag slipper ångest över att ligga inne och dega och ta hand om mig själv - vilket är det enda jag just nu känner för att göra. Det är så skönt och välbehövligt ibland! :)


banana split

20110810-172747.jpg

20110810-172800.jpg

Lyxlunch med flickorna - mumselimumsmums!


På väg hem!

20110810-091416.jpg

Sitter på tåget hem från världens mysigaste dagar på Koster (en av telias internetfria zoner antar jag ;))!

Frukost består av gammalt godis - gooott!


limited edition

20110806-174940.jpg

 


wallet

Åh så snygga! Hade mer än gärna haft i min ägo. Min gamla älskling är trasig så en ny behöver absolut införskaffas. Den orangea är favoriten!

Urban Expression, 450:- hos Raglady

 


Moccacupcakes

Klar med baket till mys med världens bästa Henrik ikväll. Visst ser de goda ut? Har faktiskt inte smakat än men jag kan inte annat än att tro det. Blev att improvisera lite eftersom jag inte hade något bra recept, men sånt är jag expert på. Höh!

Ska nog göra mig en kopp grönt te (min största last!) och fika lite - yummie! <3


Fredagsmys

Kvällen blir (tack äntligen) kort och ensam, och spenderas med pepsi max i mitt favoritglas, lite M&Ms (bästa godiset, lätt!) och nya numret av iForm.

Toppkväll!


Burn baby burn!

Taggad?! Njaa, men det är faktiskt dags att ta tag i joggingturerna igen, efter att ha latat mig allt för mycket de senaste veckorna. Inte minst under veckan på Kreta, hehe..

På med skorna, plugga in iPoden och iväg!


Dags att dejta!




Snart har jag och min finaste Henrik varit ihop i 17 månader. Helt galet vad snabbt tiden går när man har roligt! Förstår inte hur jag klarade mig utan honom, han är verkligen bäst!
Det enda jag saknar är väl spänningen när man var lite småintresserad sådär i början, haha. Visst är det kul att flirta och dejta? Idag är det ju jättevanligt med nätdejting vilket också måste vara fantastiskt roligt! Jag tycker faktiskt att det är ett seriöst sätt att bli medlem på en dejtingsajt om man vill hitta kärleken. Det är ju mycket bättre än att ragga på krogen. Man får liksom det man är ute efter! En dejtingsajt är ju Spraydate, och det är väl den första jag tänker på när jag tänker nätdejting. De verkar både seriösa och bra. På deras site kan man även hitta en massa romantiska tips - jättebra ju! Många är säkert både ovana och nervösa när de ska lägga upp en profil som deras förhoppningsvis framtida kärlek, men jag tror att spraydates artiklar hjälper en att komma i rätt mood och sådär. Tummen upp!
[reklam]

jag flyttar!

Jag är såå trött på denna bloggen att det inte finns. Därför gör jag en helomvändning och flyttar. Byter genre på bloggen och bestämmer mig för att inte skriva så mycket om allt jag har att göra jämt. Det ska vara lättsamt, frächt, lyxigt och intressant! Ni får mer än gärna följa med mig in på nya bloggen, och berätta vad ni tycker!

en skraplott kanske?

I förrgår prövade jag och Henrik lyckan på varsin TIA-lott. Vann tjugo spänn, och köpte två nya. Vann tio spänn och nu måste jag växla in den. Jag älskar skraplotter! Om man inte spelar för ofta är det ju inte särskilt mycket slöseri med pengar. Inte mer än att köpa exempelvis en glass.  Ofta vinner man ju dessutom typ lika mycket som lotten kostade. Lite spänning och sedan lycka över en liten vinst! Min vän sedan barnsben – Miranda – lyckades faktiskt få tag i en lott som innebar en vinst på 10.000 svenska kronor ganska nyligen. Helt sjukt! Góa extrapengar måste jag ju säga.  Avundsjuk – ja!

Dessutom tycker jag att skraplotter är lite av en tradition. Ofta får släkten varsin trisslott vid middagar med varandra och liknande. Det är ju jätteroligt! En liten present bara sådär. Sällan vinner jag dock, har mer tur i kärlek.. Men vem vet, plötsligt händer det!


Min profilbild

Hanna

RSS 2.0