Gott Nytt År!


År 2011 har varit ett väldigt bra år! Det har faktiskt varit ett av mina arton bästa år, måste jag säga. 

Jag har så många minnen, tänkte delge er några. En av höjdpunkterna var utan tvekan Budapestresan jag gav till Henrik i födelsedagspresent. Vi hade det så fantastiskt bra och jag kände mig lyckligast i världen där. Min födelsedagpresent från Henrik - att åka till Skagen - var också så otroligt bra! En annan höjdpunkt var att jobba och hänga på Peace&Love med min bästa Johanna. Det var en jätterolig upplevelse att vara på körfestival i Graz i Österrike i somras, och att jobba på Gothia Cup var som vanligt väldigt roligt. Rhodos med familjen var jätteskönt och det var riktigt peppande att börja trean. Luciadagen med klassen var sjukt rolig och väldigt intressant och första utgången efter min artonårsdag var riktigt bra!  Jag lärde mig att dricka kaffe och så hängde jag på P3 Guld med min syster. Jag och Henrik hade världens mysigaste Alla hjärtans dag och jag har blivit mer kär i honom för varje dag som gått, nästan. I början av året var det lyxbrunch hos Vilma med fab 5 - bästa frukosten någonsin! Med fab 5 invigde jag även sommarlovet med den weekend på landet. Tandställningen försvann någon gång innan höstlovet och numera lever jag nästan som en fri kvinna, haha. Håkankonserten i Juni var så galet bra och efter det var jag på x antal konserter 2011. Jag köpte iPhone och blev lycklig när jag lade ett ord för 144 poäng på Wordfeud. 2011 var också det året jag inte var singel en endaste minut. Värt att komma ihåg, haha! Jag började även övningsköra (sent, okej) och satsar på körkort 2012! 

Ja, 2011 var som sagt ett bra år. Förväntningarna på 2012 är såklart skyhöga. Det kommer att bli ett annorlunda år eftersom jag tar studenten och plötsligt måste bestämma över mitt liv lite mer. 2012 är det oklaraste året någonsin för min del, men det kommer att lösa sig. Jag kommer att ha kommit på vad jag ska göra tills det är dags att ha bestämt sig. Jag ska i alla fall lyssna till mitt hjärta och gå min egen väg, hur töntigt och klyschigt det än låter. Det är ett av mina nyårslöften! Ett annat är att jag ska bli bättre på att spara mina pengar, kanske lägga undan lite mer varje månad. Jag ska forstätta med mina powerwalks så att vanan inte försvinner, och så ska jag hålla kvar kontakter med mina klasskompisar även efter studenten. Sådant är jag så dålig på! Vad har ni för nyårslöften? 

Jag hoppas att ni får en fantastisk kväll och ett fantastiskt 2012 

31 december



Sista dagen på året och jag har underhållig mig denna morgon med en PW tillsammans med Miranda. Riktigt härligt vintervårväder ute (ja, igår var det vår och värme, och idag är det frost och kallt!) så var mer än skönt att komma ut och röra på sig. Blir att ta en riktig långdusch tillsammans med Body Shops hela Mangoserie strax, man vill ju välkomna det nya året som fräsch och väldoftande. Ansiktsmask, nagelfix, hårinpackning och diverse står på också schemat. Sedan ska jag bara gotta mig framför en film med lite egengjord björnbärssorbet. Ikväll ska jag hem till fina Vilma och fira in det nya året med lyx! Vad jag har på mig i afton får ni förhoppningsvis se imorgon. Ikväll berättar jag om highlights från 2011 och delger er mina nyårslöften!

Hur firar ni nyårsafton ikväll?

vad händer och fötter



Whats up med vädret? Imorse när jag var ute en snabb tur var det strålande sol och vårväder med blommor och knoppar och diverse. Ja, ni ser ju här ovan! Nu när jag precis kom hem var det minus och frost. Scheisse scheisse. Ska ju tydligen bli jättekallt imorgon på nyår..? 

Hur som helst, har varit ute och övningskört en del idag. Liten roadtrip med mamma. Stannade på diverse olika ställen (bland annat ett second hand där jag köpte en kokbok, en dvdfilm och tre böcker för sammanlagt 22 kronor. Oopa!). Var sedan på middag hos mormor och morfar och åt oxfilé - åh så gott! 

Igårkväll var det fika och bio med Fab 5. Vi såg New Years Eve - se den! Så mycket känslor vällde fram i mig, fick sitta och hålla mig själv i handen och låtsas att det var Henrik, haha. Så fin! Imorgon blir det ju också en händelserik kväll så det är bäst för mig att bara tagga ner och ta det lugnt ikväll. Ska bädda ner mig i splitternya sängkläder och läsa Elsas Värld. Gottigt!

28 december



Igår var mina fab 5 hembjudna till mig. Jag hade lagat mat och panacotta - mumma! Blev julklappslek, skvaller och en massa mys. Tack tjejer!

Har varit på Frölunda Torg med Mamma idag. Skulle hälsa på Mormor och Morfar men de bor så nära. Fick dock inte med oss så mycket hem. Hittade en jättesnygg klänning jag tänkte ha på nyår men i kassan märkte vi att den var trasig, så där gick den planen upp i rök. Ska åka in till stan tidigt imorgon för att se om klänningen finns där istället. Den hade verkligen passat jättebra till läckra svarta pumps, strumpbyxor och något stort silversmycke. Åh! Ska även försöka hinna klippa mig imorgon - är verkligen på tiden nu.

Ska bädda ner mig i sängen med Stockholm Rosé och somna sött efter att ha varit ute och rört på mig hela dagen. Skönt!

Annandagssyssla

Längtar tillbaka till Budapest med min bästa..

Var på Allum en sväng för att kolla rean, och blev besviken. H&Ms rea bestod av varor som varit på rea i evigheter och vissa affärer hade knappt någon rea alls. Med mig hem fick jag i alla fall en liten present till tjejernas julklappslek imorgon, en vanlig tvål och en fin mugg. Ja, jag är besatt av fina muggar. Men det blir ju kul sen när man flyttar hemifrån! Antar att jag kanske är lite besatt.. Fina temuggar, lattemuggar och söta koppar alltid tas emot av mig med öppen famn! Haha.

Ska slå paket till min bästaste Johanna. Sedan ska jag fixa med mitt gamla fotoalbum och börja med ett nytt. Kvällen kommer att bestå av en PW i mina nya Reebook Easytones och sedan mys med te och Cosmopolitan. Skön kväll!

inramad



Eftersom jag inte har så mycket för mig sitter jag istället och letar inspiration. Inspirerande bilder, bloggar och människor. Texter, saker och annat fint. Jag tycker ju om att göra det, och att längta efter en tid då jag kan få användning av inspirationen. Idag föll jag för något jag inte lagt märke till förut. Stora ramar med mängder av bilder i. Har tyvärr ingen plats för det i mitt rum just nu, men någon gång i framtiden hade jag absolut kunnat tänka mig att ha en gigantisk ram med en massa minnen. Så snyggt och roligt att se på! Beställde precis hem mina och Henriks Budapestbilder, men de får nog åka in i ett fotoalbum så länge. Det är ju också fantastiskt roligt att titta i!

santa claus



Min julafton var jättemysig! Faktiskt väldigt bra! Åt mängder av god mat, fick fina julklappar och hade det mysigt med släkten. Känns konstigt att det är ett helt år kvar tills nästa gång! Då hoppas jag dock att min Henrik är hemma så att jag kan fira lite mer på riktigt med honom..

Jaja, nu är det bara att se fram emot mellandagsrean så att man kan shoppa upp alla julklappspengar man fått! Haha. Jag har faktiskt inga lovplaner alls - skjut mig - så har inte så mycket annat att längta efter. Förutom tills dagen innan skolstarten då Henrik kommer hem. Åh!

GOD JUL!



GOD JUL på era alla mina fina! 

Vaknade sent och äntligen har julkänslan infunnit sig! Tog en lång powerwalk med mamma ganska direkt när jag vaknade, så nu är jag nyduschad och fräsch. Om en timma ska vi befinna oss på plats där julfirandet ska ske - hemma hos min moster och morbror som bor precis granne med oss. Jag älskar att fira jul där! Ser fram emot all god julmat och presentöppningen. Åh! Måste fixa mig lite innan vi ska gå, så jag säger hejdå till er och hoppas att ni får en fantastisk dag! PUSS

23 December



Sitter och njuter av min lilla fikapaus mitt i allt julstök! Latte i min älskade Starbucksmugg, en skiva vörtbröd, en clementin och så nya favoriten - apelsinpepparkakor med en tunn skiva philadelphiaost på. Underbart gott! Nyttig lunch och sådär, heh. Fast jag var faktiskt ute och powerwalkade innan frukost idag. Duktiga jag.

Ska snart göra mig fräsch och sedan slå in julklapparna. Fortsätta städa huset och hjälpa mamma med maten. Ikväll kommer tjocka släkte hit och har uppesittarkväll, vilket i vårt fall betyder att vi smakar på julmaten och firar jul med den halva släkt som vi inte träffar på julafton. Älskar den traditionen! Vad brukar ni göra den 23:e?

Dan före dan före..



Myser i min nya filt (Min alldeles egna Klippanfilt som jag fått av Henriks familj i julklapp innan de åkte!) och är bara allmänt fräsch. Har nämligen varit på ansiktsbehandling hos fina Lina på Scincare by Lina och jag njöt som aldrig förr. Så skönt! Har däröver varit på språng hela dagen för att få till alla julklappar. Känns väldigt bra att äntligen vara klar! Ser fram emot att slå in dem, rimma lite och lacka imorgon. Det är så mysigt! 

Planerade egentligen att se på Spöket Caspers jul ikväll, men jag är alldeles för trött för det. Kryper istället ner i min säng och drömmer om min saknade Henrik, och laddar inför morgondagens fullspäckade schema. Hoppas att ni mår bra!

Jag fick mandeln!



Åh, jag är för dålig på att fotografera alltså! Får bli ett gammalt foto som ändå representerar dagen lite sådär halvbra. Ett foto på mina goa tjejklasskompisar! Alltså, pinsamt dålig fotograf. Jag har gjort såå mycket roliga och mysiga saker idag att jag borde ha ett helt fotoalbum vid det här laget.

Den här underbara dagen började hos min fina klassföreståndare. Hela musikklassen var där och fick frukost! Jag fick inte bara frukost, jag fick dessutom mandeln i gröten! Hoppas Henrik förstår innebörden i det hela. Jag vill inte bli besviken, haha! Vad skulle ni säga om jag om ett år var gift? Crazy!  Vi hade även julklappsutdelning och jag fick världens sötaste cupcake av bakdrottningen herself - Ida. I paketet låg också ett jättesött hjärta som jag precis hängde runt en hycint i mitt rum. Blev väldigt juligt och mysigt! 

Sedan hade vi skolavslutning. Sjöng en massa och stämningen i kyrkan var smått crazy! Folk var verkligen sugna på lov alltså, haha. Efter det gick jag och några härliga klasskamrater för att gotta oss med lite fika. Det vankades nämligen jobb senare på kvällen! Klassen sjöng ett fåtal julsånger på Kronhusbodarnas mysiga gård för ett hundratal arkitekter som skulle ha julfest. Vi fick både pengar att skänka till Rumäninen och varsin röd ros. Hur gulligt som helst! Sedan väntade ett långbord på Hard Rock Café på klassen och vi åt oss glatt mätta på hamburgare nästan hela bunten. Haha! Har verkligen varit en riktigt härlig avslutningsdag, men nu är jag mer än tacksam över att det är lov. Känner hur stressen bara släppte nu när jag kom innanför dörren. Tröttheten ligger som ett moln över huvudet. Ska därför hoppa i säng och sova som en prinsessa. Imorgon står det en hel del på schemat, men det berättar jag då!
Sov sött mina finaste

Stockholm rosé



Nästan som lilla julafton hos mig idag! När jag kom hem från skolan låg det två paket i brevlådan och väntade på mig. Ett av dem innehöll en halsring, ett örhänge och en gåva från JFR - jag älskar alla tre! Gick dåligt att fota er för att visa (ja ni ser ju kvalitén på bilden ovan liksom..) så det gör jag senare. 

Det andra paketet var stort och tungt och var en stor överraskning. I det låg helt oväntat boken Stockholm Rosé av Sophia Wolf Lösnitz - stundens hetaste chic lit! Har verkligen spanat in den mängder av gånger, men aldrig känt att jag kan unna mig den. Så snygg, med rosa sidkanter och allt. Jag älskar't! Hoppas att den är lika bra som den ser ut nu också, haha. Tusen tack Modeindustrin och Sophia WL!

drömmer

Matteprovet är avklarat och aldrig mer i hela mitt liv ska jag behöva öppna en mattebok! (nåja, om det inte visar sig att jag råkar bli mattelärare eller geni eller så..) Provet var sjukt svårt men nu är det äntligen över. Ska bränna alla mina matteböcker i någon slags ritualisk rit eller något. Hade ju varit kul! Hehe.

Sitter och drömmer om framtiden med en kopp te i handen. Studenten och sommar 2012. Drömmer om mitt egna café, ett säsongsjobb i Norge, några veckors volontärarbete i Afrika och min egna (nej, min och Henriks!) lägenhet. Åh! Alla fina möbler jag ska ha och sådär.. Drömmer om körkort, om egen lön och en lyxig kaffemaskin. Försöker klura ut vilken som ska få bli min framtida utbildning. Ja, det finns en massa att fundera på. Vad man ska göra med sitt liv och så. Det enda jag egentligen vet just nu är att jag måste tvätta, laga middag och plugga lite. Antar att man får ta en dag i taget!

skona mig Jeffrey

Jeffrey Campbell Lita shoes

Sitter på nästan varenda modebloggares fötter nu för tiden, men det är ju inte så konstigt. De är ju så himla snygga! Dessutom är de hur sköna som helst, trots att de är jättehöga, och de finns i så mycket färger och stilar att det måste finnas någon sko för alla där ute. Måste medge att dessa fenomen inte alls föll mig i smaken när jag såg dem för första gången men nu drömmer jag om ett par egna.

MUMS

vitt på marken



Varit och köpt gran! Okej, inte den fula på bilden då. Ser lite tanig ut, ellerhur? Haha. Passande när man vaknade och ett litet snötäcke prydde marken. Solen skiner och egentligen är det en jättefin decemerdag. Rummet är nystädat, pippitröjan är på och garderoben är aningens mer städad än imorse.

Det negativa är huvudvärk och att det står matte c med stora bokstäver på schemat idag. Nationella imorgon! Nervös. Kommer antagligen inte att sätta mvg men vad göra nu liksom. Antar att jag inte är så bra på matte, trots allt. Men som Henrik förösökt övertala mig; betygen jag får idag är faktiskt inte det viktigaste, även om det är så lätt att tro det. Det viktigaste är att må bra, att ha folk runt omkring sig som man tycker om och att ha drömmar som ibland får uppfyllas. Att man gör det man vill och att man blir uppskattad och får uppskatta. Det tycker jag egentligen, även om det finns så mycket som man för stunden tror är liv eller död. Man måste nog försöka se allt i ett helhetsperspektiv lite oftare!

golden green

Ring Kenneth Jay Lene | Pumps Charlotte Russe | Nagellack Deborah Lippmann
Klocka Juice Couture | Clutch Dorothy Perkins

Jag gillar skaprt blandningen mellan grönt och guld.
Passar perfekt nu till jul!

17 december


garderobsinspiration

Vilken dag.. Känner mig helt slut och lite borta. Har i alla fall hunnit med en del idag. En sväng till Allum för att hjälpa mamma med en grej, övningskörning i en timma (för andra gången och jag är faktiskt bra!) och så har jag suttit med näsan doppad i matteboken i nästan tre timmar. Gjort två gamla nationella prov inför mitt nationella på måndag. Slutkörd? Ja. Men det ska faktiskt bli ännu mera plugg ikväll och hela dagen lång imorgon. Fast ikväll ska jag ha det kul! Okej, snarare mysigt än roligt. Leta efter inspirationsbilder kanske. Hittade ett gott recept på pepparkaksskorpor inne på Ica idag som jag kanske ska prova att baka, och sedan ska jag sticka framför en Disneyfilm tillsammans med en kopp te. Behöver som sagt avkoppling, så det är okej att bete sig som en gammal tant, haha. 

Förresten är det bara en vecka kvar till Julafton. Hur sjukt är inte det? Visserligen kommer den här veckan säkerligen att gå galet långsamt, men ändå. En vecka?! Kändes som om det nyss var oktober. Scheisse!

mys med Aniston



Ikväll blir jag ensam. Både vill och vill inte vara det. Henrik åker ifrån mig och kommer inte hem förrän den 7 januari. Vi sa hejdå förut och nu känner jag mig så ensam och deppig. Har därför planerat att bara vara hemma och vara ledsen. Borde egentligen inte vara det, men när något man älskar mer än sig själv försvinner är det väl inte så konstigt att man känner sig lite tom? 

Jag fick i alla fall två tidningar att mysa med ikväll. Åh, Henrik är så bra. Min allra bästaste, fastän han åker. Ska sätta på en stor kopp te, ta på mina gosigaste kläder och ligga nerbäddad i sängen hela kvällen. Jag är så värd det, och jag behöver det verkligen. Inte nog med att jag är fruktansvärt trött och utmattad är jag också bara i behov att slappna av. Och så är jag lite halvt tvingad, haha. Trots att jag borde plugga matte ska jag inte göra det. Någon gång måste man ju få unna sig lite. Tycka synd om sig själv för att man plötsligt känner sig så tom och ensam..

tio röda rosor



Ännu en rosbild, jag vet. Men mina favoritblommor är utan tvekan rosor och hortensior! Och dessa är de mest speciella av alla! Fick nämligen de i julklapp av Henrik, hur romantiskt får det bli? Nu funderar ni kanske på faktumet att jag fått julklappar redan. Tråkigt nog åker min finaste iväg till Panama på lördag morgon och lämnar mig hemma över jullovet. Hela tre veckor ska jag klara mig. Fråga mig inte hur. Åh! 

Förutom de tio röda rosorna (som till Henriks mammas skräck egentligen betyder "vill du gifta dig med mig?"! Henrik var dock ovetande om detta när han köpte dem, och trodde det bara var ett kärleksbevis, haha)överröstes jag med lyx. Fick ett helt set med Body Shopprodukter med doft av mango (himmelskt!) och en julstrumpa med ännu mer Body Shopprylar - såsom mascara, lypsyl, läppglans och så vidare.. Mums! Sedan fick jag en supersnygg plånbok också, en riktigt stor som jag hade önskat mig. Känslan att bli överröst med både kärlek och paket, alltså!

wantie



what's happening



Woopa, tiden bara flyger iväg när man har roligt! I fredags var det panikjulklappsshopping och middag med min och Henriks familjer - supermysigt! På lördagen blev det ett riktigt farande för mig. Jag och Henrik tog pendeln till Alingsås för att julhandla och mysa lite. Vi fikade på ett av de mysigaste caféerna jag någonsin varit på, och jag fick shoppa loss på Balders Hage som låg mitt emot. mysig affär att jag vet inte vad. Åkte hem och sedan begav jag mig vidare mot Öckerö där det vankades artonårsfest i Nobelmiddagsstuk. Helt fantastiskt lyxigt och bra ordnat av värdarna Amanda och Matilda! Kom hem sent och somnade som en stock, helt utmattad. 

Följden blev att vakna halv ett idag. Ska städa och bli fräsch, slå in julklappar och rimma, plugga och sedan ha julafton med Henrik. Han åker ifrån mig till Panama över julen (jaa, kan man ju säga om man tycker att julen varar i tre veckor.. hmpf) och då får julafton bli extra tidig. PUSS

8 december



Stressen släppte aningens när jag märkte att jag faktiskt kan det jag ska kunna inför provet imorgon. Henrik och jag hade en pluggkväll igår, heja oss. Vi var faktiskt riktigt duktiga. Var dessutom en sväng hemma hos Mimmi som just flyttat hemifrån och numera bor i en etta i Linné. Snacka om att leva min dröm, ja. Avundsjuk? Om!

Trots att jag ändå känner mig okej inför morgondagens prov finns det en hel del annat som ska fixas. Mängder med annat plugg, planering, träning, mat och julklappsplanering. I better get going!
Mår ni bra?

see through


Sjal Escada | Pumps Celebboutiqe.com | Örhängen Ylang23.com | Väska Prada

Lite transparent, lite glamouröst silver och lätta färger är hett!
Blev kär i skorna som hade passat perfekt på nyår ♥

let it snow



Vaknade hemma hos Henrik imorse och då var marken vit! Kändes plötsligt helt okej att gå upp extra tidigt för att sjunga för hans pappa och åka till skolan för att plugga i två timmar innan skolstart. Blev lyckligtvis klar med det jag skulle göra och lite därtill, och sedan har skoldagen ändå flytit på. Sitter dock här och är sjukt sur, ledsen och irriterad på det mesta. O R K A R  I N T E. Snart åker min Henrik iväg och jag känner mig helt tom, jag är stressad som en idiot och det känns som att jag kommer misslyckas på varenda grej vi har framöver. Så trött på allt, bara. Man vill ju hinna leva också. Speciellt innan jul. Och speciellt under jul, med sin favorit. Men så går det inte. Åh

Konsert igår, så var i skolan i tretton timmar. Hann inte med mycket plugg precis, uh. Konsekvens: ska sitta med näsan intryckt i min Kultur och Idéhistoriabok resten av kvällen. Hurra.

Medicin online

[reklam]


Har ni tänkt på all apotekreklam man får hem i brevlådan plötsligt? För ett tag sedan försvann ju monopolet på Apoteket och plötsligt är det konkurrens mellan de olika apotekkedjorna runt om i landet. Det är ju bra! Det kanske egentligen inte spelar roll för oss som kunder vart vi handlar, förutom kanske en liten summa i skillnad på samma varor mellan olika apotek. Bryr ni er om vart ni köper? Jag handlar väldigt sällan medicin så jag har ingen koll egentligen, förutom att jag vet att vissa apotek har skaffat sig egna varumärken. Huvudsaken för mig när jag ska besöka apoteket är i alla fall att jag får tillgång till hjälp, eftersom det kan vara svårt att veta vad som passar just en själv när det är medicin som ska köpas. Hjälp finns det ju på de flesta ställen, förutom på onlineapoteken. Men de har ju andra positiva sidor! Vet man vad man ska ha, eller vill köpa efter recept, slipper man ju ta sig till apoteket som kan ligga en bit bort. Det är jättesmidigt och diskret att beställa hem medicin som inte är akut, som p-piller eller Ipren. Har ni testat att handla online? Jag ger tummen upp!


styrbord babord



Snygga girls! Johanna, Vilma och jag igår hemma hos Clara som firade sin artonårsdag. Blev sedan dans på Styrbord&Babord, den där båten vid Kungsportsplatsen ni vet? Var egentligen tjugo där (woopsi) men vi kom in ändå, utan problem. Sjukt bra! Var bästa musiken hittills och bara skönt folk där, så kvällen var mer än lyckad. Tusen tack Clara! Åkte dock hem ganska tidigt, och fick Henrik med mig som sällskap. Mys!

Blev bjuden på frukost på stan av Henrik vid halv ett ungefär (sjusovare, hrm..), och nu sitter jag hemma och binder min Luciakrans. Efter många om och men, kan man säga. Är trött och vill bara vakna upp och märka att det är vår ute, i min egna lägenhet, bredvid världens bästa. Olyckligtvis vill livet inte lyda..

saturday night


party all night long - Berså i somras

Var myskväll hemma hos Annika igår. Såg nostalgifilmer (mitt liv som popstjärna och en Mary-Kate och Ashleyfilm, haha). Sov sedan som en prinsessa och vaknade bredvid mitt stora gosetroll Henrik av att regnet verkligen var galet. Jättemysigt, men dessvärre förstördes våra planer för dagens mysiga julklappsshopping. Ändå ett par ärenden som vi var tvungna att fixa. Kom just hem och ska hetsfixa mig innan det är dags för att fira världens bästa Clara som just fyllt arton. Utgång efter middag och klackarna (hrm.. conversen) i taket! Wohoo!

2 december



Burr, så kallt idag! Jag är så frusen! Var verkligen ingen hit att stiga upp ur den varma, gosiga sängen vid sex imorse. Hittills har fortsättningen på dagen också bara varit jobbig. Sjukt trött och har ont i halsen, vilket resulterar i halvdeppigt humör. Ska kasta mig in en varm dusch, göra lite god mat och sedan fara iväg mot Annika för att ha mys med några tjejer från klassen. Hoppas att det gör mig på bättre humör! Somnar förhoppningsvis hos Henrik också. Världens bästa ♥

glittra


iPhoneskal Juicy Couture | Nagellack O.P.I | örhängen Lord and Taylor
Clutch My Theresa | Pumps Wetseal 

Glitter, glitter, glitter! Supersnyggt tycker jag, om man inte använder för mycket.
Passar som bäst på dansgolven där de får glittra ikapp med humöret, haha!

beautiful ladies



Första december idag, och det betyder chokladkalender! I år får de här tre vackra damerna göra mig sällskap och bjuda på de underbara små chokladbitarna varje dag fram till jul. Känns bra att lämna ansvaret i kvinnors händer. Jag menar, hur bra kan tomten vara på att göra choklad liksom? 

Om cirkus tre minuter blir det PW med Miranda. Måste ju röra på mig lite om jag ska äta choklad varje dag i tre veckor. Höhö!

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0