packar inför...

Kolla på havet, inte på mig! hahaha..
Rhodos -10!  

... Grekland! Jaa, imorgon bär det av. Klockan sju (scheisse!) går flyger mot Kreta - ön där jag ska spendera en vecka i solen med la familia. Fett! Ska verkligen bli jätteskönt att få komma utomlands och ta det lite lugnt. Sola, bada, läsa och njuta av ledigheten. Vi kommer att bo någonstans på den milslånga sandstranden i Rethymnon, så det blir massa underbara medelhavsbilder sedan vill jag lova! 

Dags att dra sig mot Allum för att inhandla alla tidningar som finns (man måste ju ha underhållning och semesterlyx!), eventuellt en till bikiniöverdel och lite smått och gott tillsammans med mamma. Ska försöka packa någorlunda lite den här gången - lyckas alltid ta med mig alldeles för mycket saker. Hilfe, bitte!

Ska ni utomlands i sommar? Har ni varit?

yellow love



Ett annat kap jag just fyndat! Ynka 99 spännNew Yorker (en affär jag annars inte gillar sådär överdrivet) i Österrike. Jag har väldigt lätt för att välja safe och tar på mig svart och vitt, men nu är det dags att bryta den trenden. Min älskade (svarta) Frans får ta och vila sig medan Mr Gul blir min vän ett tag framöver! Helt underbar är han, och rymmer precis det jag behöver.

Visst är han en riktig goding?

blev så lycklig


Bloggat från iphonen!

snap!

Fett att det funkar att blogga från iphonen! Mindre fett att det går ganska dåligt.. Well, bättre än inte alls iaf.

Just varit ute och sprungit en runda. Kändes riktigt gött, har suttit inne resterande (få) vakna timmar av dagen. Behövde både luft och motion kände jag. Blir nog en tidig kväll idag, skönt! Ska försöka få ner lite fler appar och sånt till min lilla fån. Can't do anything but love him!

och så var det min tur!


Min gamla telefon slutade plötsligt att vilja bli laddad under tiden jag var på Peace&love (R.I.P!), så det var änna dags att ta tag i det här med ny telefon. I förrgår landade den så fint i min brevlåda - min vita iPhone 4! Så himla fett! Jag är överlycklig. Byter ut Henrik ett tag mot den, höh. Nej men seriöst, jag älskar den redan! Ahh.. Anyhow, funderar på att skaffa en annan blogg som är kopplad till iPhonen. Typ en mikroblogg? Så att jag laddar upp bilderna direkt kanske? Någon som har förslag på sådana? 

Ska tillbringa kvällen med att lägga in alla kontakter som olyckligtvis försvann under tiden jag hade extratelefonen. Tar fett lång tid men å andra sidan lär jag mig att skriva bättre på de små tangenterna. Inte van vid qwertytangentbord ju.. Man ska ju försöka se det mesta från den ljusa sidan - right?

Vilka är era favoritappar?
Jag vill ha alla tips jag kan få!

det har hänt så mycket



Det kan bli hur långt som helst det här. Ska försöka hålla det någorlunda kort i alla fall, hehe. Igår kom jag hem från en fantastisk vecka i underbara Graz (jag måstemåstemåste tillbaka!), en liten stad i Österrike. Där har jag hållit till tillsammans med min kör+, och haft det helt underbart. Körfestival - eller first world championship of youth choirs and grand prix - har ju stått på schemat och det har verkligen varit roligt. Vi har fått lyssna till fruktansvärt duktiga körer, haft egna konserter och bara njutit av det österrikiska livet. Pratat en hel del (alldeles för mycket) tyska. Varit på rundtur i Berlin och sett det mesta. En tiopoängsvecka! 

Problemet uppstod egentligen inte förrän jag kom hem. Jag skulle åka ensam hem en dag tidigare eftersom Gothia började igår, och jag jobbar ju där. Hur mycket strul  på flygplatsen som helst - inte mitt fel! Försenade flyg och sånt.. - och sedan, när jag landade i Berlin, har jag tydligen missat mitt nästa flyg, vilket hade lovat att vänta på mig. Flygplatsen är helt nedsläckt och stängd på grund av åskväder, och jag är helt ensam. Får gråtandes försöka få tag på någon inkompetent tysk som fixar nytt flyg och sånt till mig dagen efter. Måste alltså sova helt ensam i Berlin! Var fruktansvärt rädd och ledsen, stressad och chockad. Usch, näst värsta natten i mitt liv alltså! Allt gick bra och sånt men jag kände mig så extremt ensam. Tillslut kom jag i alla fall hem, igår. Åkte direkt till Gothiajobbet (yeeah!) och så var sagan slut. Ska kräva en fet summa pengar av flygbolaget för det där var verkligen inte okej!

Och jaa, nu flyter Gothiaveckan plötsligt på. Helt galet att sommaren redan har gått halvvägs! Har egentligen massa mer att berätta men jag hinner inte, måste verkligen sova. Ska fixa ett reseinlägg till er. Ett från Peace&love och ett från Skagen också. I'm a busy woman, yeeah.
Love you!

GRAZ


världens snyggaste och bästa b-friend i skagen i torsdags

Haft världens bästa vecka med min finaste. Känns enormt tomt nu när han lämnat mig. Har umgåtts konstant i en dryg vecka nu, helt underbart. Vissa tycker säkert att det är skitjobbigt att behöva hänga med någon så mycket, men jag fick snarare mersmak än dåliga feelings. Vill bara ha mer, mer, mer! Blir tyvärr inte mys på några veckor nu. Så mycket annat som kommer emellan. Imorgon åker jag till Österrike med kören. En körfestival där som verkligen verkar hur bra som helst! Kommer bli grymt, tror jag. Fett jobbigt att behöva gå upp klockan fyra imorgon, men det är ändå värt. Ska nämligen få tillbringa en hel dag i Berlin - en stad som jag haft på min lista bland städer jag måste besöka innan jag dör. Awesome, alltså! På kvällen bär det sedan av mot lilla Graz i Österrike. Kommer få träffa enormt mycket härliga människor, få höra så galet mycket bra körsång och ha det allmänt gött. Räknar med sol och ett fräknigt face när jag landar på söndag kväll. 

Hoppas att ni får en fantastisk vecka tills vi hörs igen, mina fina!

got a tattoo!



När jag var på Peace&Love bestämde jag mig lite spontant
för att lägga mig under nålen och märka mig för livet.

Nääe, skojar bara. Blev några penseldrag med henna en kväll. Blev dock sjukt snyggt! Lite sugen på att ha kvar den hela livet. Så himla fin, och har faktikst en betydelse vad ni än tror. Det tråkiga är ju att varenda människa går runt på stan med tatuering. Mainstream... Anyways - hade jag gjort den på riktigt hade den varit lite mindre och lite mer till höger (från vårt håll sett).

Hiss/diss?

vad hände där?



Tiden flyger ju iväg. Har inte suttit vid datorn på typ.. två veckor? Crazy stuff! Livet är ju underbart och varför då slösa det vid datorn? Höhö. Sedan jag kom hem från P&L har min vecka tillsammans med Henrik runnit iväg so sand mellan fingrarna. Har gjort alla möjliga underbara saker. Drog till Skagen i torsdags bland annat. Sjukt mysigt och typ bästa tripen någonsin. Älskade Hank! The rest will be kept as a secret!

HAHA - roligaste och sjukaste händelsen bara. Fick en fluga eller något i ögat. Ögat svullnade upp. Började klegga och gegga. Rinna lite. Ännu mer svullet. Blårödaktigt. Röd ögonvita. Låter det sexigt? Well, tycker du att Quasimodo är sexig? Nja. Visade sig vara ögoninfektion så det blev att knata till farbror doktorn och få ögonsalva. Ser nästan normalt ut nu, men jag skojar inte när jag säger att det var det fulaste jag varit med om. Tandställningen är numera en barnlek.. Haha.

på hemmaplan

Tumblr_lhebrtvtch1qenwq8o1_500_large

Åh, jag är hemma igen! Kan inte riktigt förstå. Veckan på Peace&Love i Borlänge (som förövrigt är världens håla!) har gått fort men samtidigt känns det som om jag varit borta i evigheter. Var ni där? Har i alla fall haft en toppenvecka! För lite sömn, en massa bra konseter (Håkan I love you!), sjukt gött folk och en massa ståhej! Love it. Min mobil slutade dock plötsligt fungera, så nu har jag Henriks gamla - fruktansvärt dålig. Det är bajs. Blir att kolla på nya telefoner imorgon. Men iaf: lovar er att visa en massa bilder och sånt när allt är ordnat!

Nu börjar min och Henriks sommarlovsvecka. Den veckan som bara är vår, med massa mys och sånt. Well, den började i söndags kväll faktiskt. Ikväll är det hans brors konfirmation som står på schemat. Sedan är det bara vivivi fram tills på måndag. Min familj håller till i Turkiet (utan mig, arghh!) så jag och Henrik har huset för oss själva. Hur mysigt som helst!
Hur mår ni?

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0