mars mars marsian


regnet smattrar utanför! 

Tack och hej till Mars säger vi idag. Bort med höstrusk och vintermörka morgnar. Jag vill ha vår, fågelkvitter och UV-ljus nu. Välkommen till April imorgon, alltså. Hoppas att jag lyckats klara mig från luringen iår. Blir nästan alltid lurad, höhö.

Sista marsdagen har spenderats i skolan, fast mestadels på café. Megaextremt lång håltimma som jag utnyttjat till historiaplugg, hemligt uppdrag och pennshopping. Efter skoldagen bar det sig av mot Henrik. Fick fika för andra gången för dagen och en massa mys med finaste pojkvän. När jag kom hem står det kräftor på bordet, så blir min andra middag för dagen. Jag är tjock! Ska snart ut och röra på fläsket i regnet i alla fall. Behövs. Innan dess ska jag behöva få pianoläxan gjord, fixa kläder inför morgondagen och plugga historia. Efteråt ska jag krypa ner nyduschad i nya, rena lakan. Gott!
Hur har ni spenderat mars sista dag?

höjden av gottande



Fantastiskt väder! 9.5 grader, och då är min termometer i skuggan. Helt sjukt, men jag klagar verkligen inte. Har suttit ute på altanen i en dryg timma och slösat tid. Druckit te, lyssnat på hög radio, ätit pluttbit tårta och läst góa gamla tidningar. Hur underbart som helst! Fräknar har börjat dyka upp, märkte jag nyss. Hurra! Vår på riktigt då, även om de inte blir permanenta. Hur som helst, jag ska ut och springa en runda innan jag återgår till en massa historiaplugg. Duscha och sånt innan kör också. Inga jobbiga måsten imorgon så jag lever för en gångs skull i nuet.
Och nu har min iPod förhoppningsvis laddat klart så då är det bara att dra sig utåt. Blir nog inte så långt idag, men allt är bättre än inget! Hejaheja mig.

Håller ni också till ute i solen idag?

torka med kärlek



Finaste toapappret! Mammas shopping har resulterat att jag slösar ungefär fem minuter extra varje gång jag besöker toaletten, och roar mig med att läsa små fina kärleksord på toarullen. Tusen gånger roligare än plugg! Dessutom är varannat på norska, så det blir extra mysigt.

Fem av fem toa-sters, så att säga. Höhö ♥

i sand och tropisk värme

Amanda, moi, Karl-Oskar och Josefine.
Extremt fula i fint vårväder, kan man sant säga.
Fast jag gillar oss ändå! Speciellt när vi är just fula.

Har varit och inlett veckan tillsammans med klassen i beachvolleyhallen långt bort i ingenstans. Fränt att det är typ hundra grader där inne och gosig sand. Blev så somrigt att jag och Josefine var tvugna att köpa McFlurry efteråt - mums. Tur att jag förbränt en del när jag varit ute och gått med Miranda i nästan två timmar. Har fått i mig lite mat nu och det är dags för plugg. Hej historia och mellankrigstid! Menmen, ju fortare jag lär mig desto mer kan jag på provet och så slipper jag vara lika nervös dagen innan. 

Hur har ni det där borta i vårsolen? Trots att det är kväll nu, då..

no surprise

Tumblr_liq2oo6ytq1qggshfo1_400_large
Earth hour spenderades med Johanna på avenyn. Latte, brownie och ett värmeljus höll oss sällskap inne på Condeco när det blev mörkt utanför. Mys! Imorse vaknade jag hos Henrik en vanetimma tidigare än vad klockan visade. Ja, ni har väl inte glömt att ställa om klockan? Sommartid nu ju! Vi har sedan dess spenderat dagen med grymma filmen Sommaren med Göran, historiaboken och mys.
Ska äta räkor och fortsätta plugga snart. Deppa lite över att det är snö ute. Damp!

Fin dag?

when bernadette comes



Resultatet av den fina vårdagen! Krokus växer i min trädgård - vårtecken så det sjunger om det. Precis som fåglarna, jag njuter. Kom ganska så nyss hem från Farmor och Farfar, vi fikade och hade det trevligt. Var jättelängesedan vi sågs så var skönt att träffa dem igen.
Snart kommer the one and only - Johanna - hit för att äta middag. Sedan drar vi till stan för att spendera Earth hour på Condeco Avenyn eller något liknande ställe. Mys! Henrik snor mig framåt halv tio, sådär.

Ni gör mig lycklig ♥

förälskat väder



Åh, vädret är underbart! Jag har vaknat upp bredvid finaste efter en kväll med våfflor och Bernhard & Bianca. Massa mys. Jag hade längtat hela veckan ♥
Dagen blir förhoppningsvis spenderad hos farmor och farfar med familjen. Jag ska försöka få dit lillkusinen också (som inte är så liten..) och försöka få till en liten fotorunda. Förra året, på påsk var det nog, var det superfint väder och vi fick galet mycket snygga bilder. Well, töntbilder också. Som den ovan. Men jag gillar't!
Kväll är halvplanerad och lite oklar. Earth hour ska spenderas bra! Var exakt ett år sedan första kyss med min Hank, tihi. Somnar i alla fall hos Henrik inatt. Sovmorgon imorgon, tack Gud för att vi äntligen får det.

Hur mår ni? Vad ska ni göra idag?

sprillans vitt


mina nya bebisar!

Lång och seg dag men ändå ganska fin. Sprang till polhemsplatsen från brunnsparken för att hinna med bussen, och jag var med nöd och näppe tillräckligt snabb. Gött att komma hem lite tidigare än planerat. Har sedan hemkomst hunnit vara hos skomakaren - mina converse var trasiga redan efter första dagen! Som nya nu igen, tack och lov - och tagit en löprunda. Haft en liten gó duschhalvtimma nu innan maten. Blir våfflor till efterrätt, mamma har tydligen missuppfattat datum. Gör mig inget, haha! Blir en del plugg också, piano och debattartikel ska fixas. Lugn kväll men känner att jag behöver det.
Hur mår ni? ♥

sunset boulevard

igår utanför operan

Igår var en bra dag, var inte hemma förrän elva på kvällen. Trött! Idag däremot - dålig dag. Kom hem efter att ha haft en lektion och gått en promenad. Lagade mat och städade hela huset, pluggade och somnade. Mådde sjukt dåligt och hade huvudvärk och illamående. Möttes av respektlösa kommentarer när jag vaknade, blev asledsen. Är skitsur nu och ingen förstår någonting. Panik! Alla är typ sura på alla och jag klarar inte av det mer. Ingenting man gör här är uppskattat. Man lever i sin lilla bubbla och låtsas att allt är bra. Och visst, ibland är det det. Men jag är så trött på allt fejkat. Jag vill ju må bra på riktigt, jämt. Vi har så olika krav och olika personligheter att vi inte passar ihop 24/7. Ooooorkar inte!
Massa plugg. Skjut mig. Kör också, så osugen eftersom huvudvärken fortfarande är kvar. Och illamåendet. Tänker inte äta mer idag, usch.
BLÄ

i want to break free

underbara sol!

Åh, helt underbart att vakna upp en måndag och märka att man ju somnade hos finaste Henrik igår. Firade hans mamma och åt god mat, ett bra avslut på helgen helt enkelt. Har varit en seg skoldag idag, men tack vare lite fjäsk med svenskaläraren fick vi åka hem dryga två timmar tidigare. Vi arbetar ju med individuella debattartiklar och vi envisades med att man jobbar bättre hemma. Dags att bevisa det snart, heh. Har hämtat ut mina converse och promenerat med Johanna en kortis, därav inte så tidig hemkomst i alla fall.
Som sagt, debattartikel ja. Och lite historia och piano kanske. Ganska gott plugg ändå. Inte sådär superstressigt.

Vad har ni för er idag?

lyckliga smultronte


älskade lugn och fridfullhet

Så himla skönt. Är ensam hemma och har varit det sen jag vaknade efter tolv timmars sömn. Lycka är att få chansen att sova som en gris. Ja, ibland är det faktiskt så. Sitter och smuttar på nybryggt smultronte och njuter av tystheten och ensamheten. Slog mig precis att det inte är förrän man verkligen har det lugnt och ledigt omkring sig som man märker hur stressad världen utanför en är. Kanske dags att tagga ner några kilo, eller?
Ska sätta mig och klura på min debattartikel som ska vara klar på torsdag. Har äntligen råkat dyka på ett ämne som jag har bestämt är emot. Ni ska få läsa när jag är klar, någon gång i veckan! Om någon timme drar jag mig mot Allum med Mamma för att köpa present åt pojkväns mamma som fyller år och ska firas idag.

Vad har ni för söndagsplaner?

Jimmys återkomst



För er som inte hängt med riktigt så länge som typ åtta månader tänkte jag bara först bertätta vem Jimmy är. Det är han som är på bilden ovan tillsammans med mig. Grek och har haft en halvtaskig uppväxt, antar jag. Drabbat av bland annat benskörhet. Gått sönder i motsvarande axlarna, kan man säga. Jimmy och jag var oslagbara i somras. Men så kom hösten och banden kapades. Hans sömmar lossnade, alltså.. Idag är dagen då vi ska bli ett igen! Jag råkade stöta på en symaskin nere i källaren idag och den ska upp och användas. Can't wait!

Min älskling ♥

i ett inte så främmande land

right now

Så sjukt skönt att jag ska somna nu, själv. Klockan halv elva en lördagkväll. Väldigt längesedan! Hade mer än gärna myst med Henrik nu (eller någon annan!) men jag är ändå tacksam för att det blev som det blev. En dag bara för mig själv. Behövdes, även om jag inte trodde det. Min kropp är trött efter dagens skogspromenad och krattning av löv i trädgården, hjärncellerna är utslitna eftersom de inte fått vila på riktigt på länge. Förhoppningsvis vaknar jag om tolv timmar och mår som en prinsessa. Skönt!

Godnatt, mina fina ♥

spets brodyr volang

Hur fint som helst! Finns även i vitt, 199:-.
Jag ska absolut leta upp det på närmaste H&M och lägga beslag på det.
Min stil til 100 procent. Okej då, 110! Åh ♥

snödroppar

verkligen vår ute idag!

Varit ute i en och en halv timma med Ramses i skogen. Fotade en massa, ni ska få se några bilder inom kort. Kom i min ensamhet på vad jag ska syssla med idag. Kakorna jag bestämde mig för att baka är redan i ugnen. Snart ska jag ut och kratta gamla ruttna löv bort från vår gräsmatta så att den får lite sol på sig och blir grön. Efter det ska jag skriva min egna receptbok! Har alltid velat göra det, nämligen. Kom på det nu. Välja ut de recept jag ofta använder mig av och de som jag gillar, och sedan skriva in dem i en fin bok. Vi får se om jag hinner och orkar, men det är i alla fall ett projekt.

Hur spenderar ni lördagen? Vad ska ni hitta på ikväll?

get a rose for me, dust



Så sugen på nya nagellack!
Har typ 25 stycken men de flesta är torra och nästan slut. Jag gillar H&Ms egna för 40:-. Mycket lack för jämförelsevis lite pengar. Hållbara och täckande också. I vår vill jag helst ha röda, beiga och ljusrosa.
Yummie ♥

shake it to wake it


Jag och två favoritflickor. Vem vill åka med mig till Stockholm?

Klockan är elva och jag skojar inte när jag säger att jag varit uppe i dryga tre timmarna. Sovit hos Henrik och var tvungen att åka hem tidigt på grund av att han skulle spela match. Värt att sova med honom ändå! Idag ska jag för första gången på länge - jag minns inte ens när det var senast! - slippa göra någonting. Förhoppningsvis blir det second hand med mamma innan jag ska vara hundvakt, men det är liksom inga jobbiga måsten. Ikväll ska jag till min stora glädje bara vara hemma och titta på körslaget, kanske en film på det och sova tidigt och länge. Läsa. Ska försöka hinna med/orka ansiktsmask och sånt där också. Kanske fota lite. Städa. Eller baka? Äventyr någonstans? Göra saker som jag alltid vill men aldrig hinner. Vi får se, som sagt har jag inga jobbiga måsten. Riktigt skönt, är så trött och måste lugna ner mig lite. Har varit mycket och kommer komma mycket. It's time to spend some time alone!

every day seems a little longer




Mitt första matte C-prov var sjukt svårt. Jag tror att vi alla gick ur lektionssalen med en liten klump i magen. Jag kan lika gärna ha alla fel som alla rätt, jag har faktiskt ingen aning. Även om det sista är mer troligt. Ojojoj.. Har i alla fall inga läxor som ska göras idag. Ska bara ta det lugnt, och ta hand om mig själv. Min lärare i solosång var så omtänksam och hade seriöst snack med mig idag, när hon märkte att jag var lite för stressad över att provet gick.. som det nu gick. Om att mina krav måste sänkas, att jag inte alltid måste ligga på topp och att jag måste tänka mer på mig själv än på mina läxor hela tiden. Hon har en poäng, jag behöver inte ha Mvg i allt. Fastän jag vill. Ska i alla fall följa hennes råd idag. Kanske sätta på en film eller så. Designa om bloggen som är tråkig och ful! Dricka litervis med smultronte. Eller vaniljte. Båda två är nya i skafferiet! Hur goda som helst.

En enda sak är spikad för kvällen: klicka hem vita Converse! Äntligen! Fått en rabattkod från Ellos så nu blir de mina för ynka 350:-, vilket ju är en klar föbättring av priset. Wiie, som jag längtat efter ett par. Kommer i mitten av nästa vecka, och då har våren förhoppningsvis kommit på riktigt. Lycka!

mormor och jag


Underbara vårdag! Underbara photoshopskills.. Haha! Kom hem för en stund sedan efter att endast ha haft en historialektion vid åtta. Varför hemma så sent då? Jo, jag och mormor har nämligen varit på shoppingtur. Fått med mig en ursnygg poncho och två söta blusar hem. Älskar alla tre! Snyggare i verkligheten, jag lovar. Plus två påsar te, nybakat bröd och ost. Gött! Tack finaste mormor (och morfar som antagligen har ett litet finger med i spelet!) Lunchat på Fröken Olsson också, hur gott som helst.
Har slängt ihop en improviserad kaka innehållandes kaffe, kakao och banan. Vi får se hur den smakar! Ska vänta på att Henrik dyker upp innan det vankas fika. Ska plugga sönder matteboken så att jag lyckas på matteprovet imrogon. Nervös som ett vrak.
Har ni haft en fin dag?

vårdofter


nästan exakt ett år sedan, wiie.

Hej fina vårväder! Vaknade halv fem imorse eftersom jag somnade typ halv tio igår. Hade sovmorgon till tjugo i tolv så låg och drog mig i sängen ett par timmar. Riktigt gott! Vädret var hur fint som helst när jag promenerade från heden till skolan, iklädd öppen skinnjacka och tunn halsduk dagen till ära. Önskar att jag hade ett par converse för det är verkligen vårigt, men icke. Fin skoldag innehållandes orgeluppvisning som ändå gick ganska bra. Kom hem sent dock, och möttes av Ramses i dörren. Hundvakt idag, alltså. Långpromenad som jag just är hemkommen från, rödrosig och fräsch. Kvällen kommer innehålla x antal koppar te, några timmars matteplugg, dusch och småfix inför morgondagen. Gott! Ser fram emot imorgon då det bara är en lektion innan jag och mormor ska ut på shoppingtur. Eftermiddag med Henrik och kväll i kyrkan. Känns GRYMT bra!
Har ni haft en fin vårdag?

bara en massa måsten

Tumblr_lgs9rxj3ju1qzjggvo1_500_large
Blaah, jag är så trött. Fast inte sömnig. Bara trött på en massa saker. Allt egentligen. Hade egentligen velat tillbringa kväll/natt hos Henrik men det var tydligen inte så bra idag. Suttit och pluggat med honom i några timmar och kom hem först nu så lite bra har väl dagen medfört i alla fall. Fast jag måste plugga mer. Och mer. Och mer... Usch! Orgeluppvisning imorgon som jag har smått panik för och matteprov på torsdag. Ouch! Det enda jag ser fram emot är onsdagen som ska tillbringas shoppandes med mormor och sedan pluggandes med Hank. Sedan är det liksom inget ljus i tunneln. Bara en massa måsten. Känns fruktansvärt meningslöst hela alltet, men det blir väl bra snart. I hope..

Ställ en fråga - vinn!



Dags att sätta hjärncellerna i rullning! Jag har bestämt mig för att lotta ut tre bloggsvarsinvites till tre av er fina läsare! Allt ni behöver göra är att ställa en fråga till mig i bloggsvarsfrågeboxen i menyn. Ju fler frågor - desto större chans att vinna! Klura ut en grym fråga så väljer jag ut tre vinnare om exakt en vecka. Jag vet att det är många av er som vill ha en användare där, och nu har ni ju chansen. Sätt igång! Lycka till,
KRAM

för jag vet att det är möjligt

morgonpigg!

Underbarast! Jag och Henrik hade världens mysigaste kväll igår. Efter melodifestivalen (som var en besvikelse. "Don't tell me it's impossible, 'cause I know that it is possible..". TÖNTERIC!) låg vi och myste i två timmar med tända ljus och den här spellistan. Bara pratade och kramades och pussades och lyssnade på regnet utanför. Minns inte ens att vi somnade någon gång där vid ett, kändes som en dröm redan innan. Ta mig tillbaka! Nu är det desvärre söndag - redan - och det är dags för plugg. Ska sätta på en kopp te, en tvätt och öppna matteboken. Blir paus någon gång för att läsa ELLE vilket jag inte hann med igår. Blir en bra dag, faktiskt. Inte dålig i alla fall.

Vad tyckte ni om gårdagens mello?

tangled


Gårdagen var toppen! Sovmorgon och sedan slutade vi hela fyra och en halv timmar för tidigt, alltså redan klockan tolv. Spenderade dagen hos Henrik för att sedan åka in till stan och möta upp Joakim och Emmy. Blev middag på café Dali precis vid Vasaplatsen, och hängde Mimmi och André på. Blev Trassel på bio och jag hade rysningar under nästan hela filmen. Tårarna var inte alls långt borta. Way to go, Disney! Inte ens efter femtio år har de tappat gnistan.
Åkte till Allum direkt från Henrik imorse och mötte upp Mamma och Frida. Fick underkläder (finally!) och ett par ljusa jeans som satt som en smäck. Tack Mamma! Ska dammsuga huset och sedan hoppa in i duschen. Blir att läsa ELLE som just damp ner i brevlådan tillsammans med en kopp te innan Henrik kommer hit för att se Melodifestivalen sedan. Härliga lördag!

härliga vårväder!

to school for cool! Annika den busen är sjuk, stackarn.

Fy! Medans Victorya i min klass gottar sig i New York sitter jag här och är blöt. Usch, vilket väder vi har! Dumma Sverige. Vi kanske borde bli buddhister och tro på att det finns gudar som styr vädret, och sedan bli lite BFFs med solguden? Just a thought..
Kom hem från en ruskigt kall skoldag (innehållandes konsertbesök på konserthuset där Göteborgs symfoniker spelade, gött!) för några timmar sedan och sen dess har jag och mamma suttit och tittat på Glee och druckit varmt. Har sett klart första säsongen nu så har paniik och måste få tag i säsong två innan jag dör. Älskar det! Nu är det dock min plikt att göra pianoläxan och fixa saker inför helgen. Raka benen och lägga upp pluggplanering och sånt där. Kul. En sak som faktiskt är rolig, däremot, var att få tillbaka religionsprovet. Plugget lönade sig! Mvg på ett av två prov i kursen - check!
Haft en fin dag?

en afton med musik


TITTA VAD MAN HITTAR I MIN TRÄDGÅRD - VÅRTECKEN! 

Hej vänner! Jag har precis landat efter en sjukt lång skoldag. (Henrik gillade semlan jag bakade igår för er som undrade, hehe) Musikafton idag, vilket innebar att hela musikprogrammet på LM Engströms gymnasium sjöng och spelade inför publik för fulla muggar. Gick grymt bra och jag är stolt över oss! Och trött. Och lite solvarm. Solbrillorna på idag, yeey! Ska krypa ner i sängen jättesnart för en kort natts sömn. Taggar för en onsdag på café tillsammans med min matte Cbok, en latte och något gott. Eftermiddagen ska spenderas med Henrik så det blir bra ändå. Måste tagga ner lite.
Har ni haft en fin dag?

pungkulor


mobilbild därav kvalitén.. sorry! 

Jag har gått och blivit med ring! Har varit ute efter en fin, enkel silverring ett bra tag men inte hittat någon jag gillat tillräckligt mycket förrän nu. Min fina är från Dazzling och en femtiolapp fick man ge för att få ringen och en krona tillbaka. Gillar! Skulle beskriva ringen för Henrik och han fick det på något konstigt sätt att låta som en pung. Äckligt! Visst är den finare än så? haha

Har varit ute på promenad med Johanna efter en lång skoldag. Har varit ganska okej ändå, jag lyckades med 1.20 i höjdhopp och är mer än stolt. Jag trodde jag sög men det var ändå ganska bra gjort, tycker jag själv. Ska göra mig lite middag (äntligen!) och sedan sätta mig med diverse läxor och gojs. Ska baka semlor och överraska Henrik med en imorgon. Har lovat honom en men jag tror han glömt.. Blir gott, och roligt. 
Har ni haft en fin måndag?

vad man borde men sällan gör



Pluggat och varit duktig idag! Bror satt och skrev engelskatext medans jag klurade på matten. Vissa uppgifter som ska vara mycket svårare än andra är verkligen sjukt enkla, jämfört med många som anses som g-uppgifter. Jobbigt läge! Måste verkligen få kläm på grunderna så att allt löser sig lättare. Blir någon timma mer nu ikväll, dock utan sällskap av Victor, latte, godis och chips. Hurra..
I kyrkan var det bra, vi sjöng som vi skulle och det är skönt att lägga det bakom sig. Alltid lika bra när måsten är avklarade! Kvällen har utöver matte innehållit Solsidan och en kopp te, så den var ganska så bra ändå. Jag är riktigt trött men ändå på sjukt bra humör. Det är ju vår ute! Snödroppar i trädgården idag, fint. Jag är lycklig!

sunday


handsome

Gårdagen var grym! Fick med mig en klänning från Rut mfl.s provkollektion hem, vilket betydde att den vara gick på ynka 75 spänn. Passar perfekt till svarta jeans och skinnjacka, mumma. Jag ska visa när kameran min laddat klart.
Kom just hem från Henrik efter att ha somnat där efter kvällens bravader. Tack flickor! Idag blir en dag av måsten: plugga matte c, öva på piano och orgel, lära in lite engelskaglosor och annat plugg. Sjunga i kyrkan vid halv fyra. Tvätta och städa. Göra rent mig själv. Försöka fota min kaninbur som ska ut på blocket så jag kan få lite pengar för den. Lägga in musik på ipoden. Alla ni som har grym musik och inte har så mycket för er får mer än gärna skicka en massa góa låtar till mig på mailen. Desperat efter lite uppfräschning av min musiksmak! Maila [email protected] så blir jag mer än glad!

Hur underhåller ni er denna söndag?

princess potion


urusel bild, men!

Paket till mig på posten igår! Var min vinst hos bitterblondin, en necessär innehållande ansiktscreme, ansiktsvatten och ansiktsrengöring. Tack! Doftar riktigt gott och är superbra eftersom de inte innehåller en massa skit, utan är gjorda på riktiga råvaror. Verkligen hur bra som helst. Gå in och beställ egna HÄR!

Har precis vaknat upp bredvid finaste Henrik efter en kväll med hemmagjord pizza (som för övrig blev den bästa någonsin!), promenad, godis och Moulin Rouge. Fantastisk film! Missade slutet genom att somna, haha! Ska snart ta bussen mot stan för shopping med Johanna och sedan väntar en kväll med pompa och ståt. Kommer bli grymt. Förhoppningsvis somnar jag hos Henrik. Vi tar det som det kommer!
Vad ska ni hitta på idag?

starbucks?


älsklingen min!

Just hemkommen efter en lång, seg skoldag. Har lyckats klara mig igenom dagen tack vare 3 koppar te och en cappucino från 7-11. Min fina mugg gör mig så glad! Ensam om den är jag också, eftersom jag har designat den själv. Själva muggen är från Lagerhaus (40:-, katchiing!) men resten är från huvudet mitt. Fixat och trixat lite i photoshop, så numera är den grön och fin - vilket tyvärr inte fastnade på bild - med min egenomgjorda starbuckslogo. (kan ni se vad som skiljer den åt?) I'm in love! Kommer dock inte vara ensam om den så länge till efter som snygga Annika bad om en liknande, och jag ska vara snäll och fixa. Min idé i alla fall. Min idé! 

Ska ut och springa och sedan laga middag, kolla Glee och räkna lite (mycket) matte c. Blir en lagom kväll.
Har ni haft en fin dag?

chocolate fudge brownie

Tumblr_l9rqt5xppr1qcipa3o1_500_large

Jag är en sådan tjockis! Vaknade upp hos Henrik imorse och där låg vi och myste ett bra tag, innan vi bestämde oss för att promenera ut i vårluften och köpa Ben n' Jerrys. Vi kröp ner under filt framför I love you, Man och åt Chocolate fudge brownie direkt ur paketet. Himmelriket! Härliga ledighet.
Just kommit hem och ska äta middag snart. Lite plugg på det och sedan är det kör. Ska försöka lägga mig i tid eftersom det blir en riktigt lång skoldag imorgon. Mycket att göra kommande vecka så får antagligen fortsätta hela kvällen med plugg. Inte så kul, men behövligt. Hur har ni haft det idag?

Åh, jag har vunnit två tävlingar idag! Lyckodag? Ja!
En liten necessär innehållande ansiktsprodukter från bitterblondin.se, och Sofia har gett mig turen att få ett ursnyggt armband. Tusen tack! 


lyx a la hanky!

baby at breakfast!

Denna underbara dag! Inte bara att det är första mars och dags för våren att komma hit på riktigt - jag och Henrik har varit tillsammans i hela tio månader idag. Känns som om det var igår jag skrev att det var nio, men februari är ju kort så. Vi startade dagen (okej, jag tjuvstartade den med ett Glee-avsitt först!) med brakfrukost på Condecco avenyn, innan vi drog vidare mot friluftsdagsaktiviteten curling på Lindholmen. Två timmar som gick sjukt fort och var himla roliga. Lite blåmärken efter att ha halkat på isen men annars så. Sjukt roligt med curling i alla fall, trots förlust! Har ni testat?
Fortsatte hem till mig och myste och bakade Non stop cookies. Aldrig gjort förut men de ser sjukt goda ut! Har hunnit med en halvtimmes joggingtur och ska snart hoppa in i duschen. För er som inte drar kopplingar så himla snabbt - yes, jag sitter här och är svettig. Gosigt och fräscht, hähä! Efter det blir det att hoppa i mjukisdress innan plugg, ett avsnitt Glee och busstur till Hank för en mysig kväll, natt och morgondag. Tack Gud för ledighet! Jag är lycklig!
Har ni haft en bra dag?

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0