got the flow



Mår fint! Henrik och jag åt upp hela Ben n' Jerrys chocolate fudge brownie igår, framför 50 first dates. Somnade ganska tidigt och var ändå supertrötta när vi skulle gå upp. Skoldagen har bara varit positiv idag, fått reda på tre kursbetyg. MVG i alla tre - engelska b, körsång b och orgel 1. Svenska C fick jag igår - MVG där också. Idrott står på VG än så länge, men höjs kanske. Fett gött, trodde jag faktiskt inte. Lycka!

Förtjänar alltså att bara ligga och slöa idag, njuta av att jag gjort vad jag kunnat och varit tillräckligt bra. Njuta av att andra skolåret lider mot sitt slut. Njuta av att det idag är sista tisdagen som barn för min del. Nästa tisdag tillhör jag bara mig själv. Ah, helt galet. Njuta av att min kropp äntligen ska få vila bort all trötthet. Njuta av tanken på att jag och Henrik imorgon ska äta brunch på stan innan studenten. Tretton måndader imorgon.

Vad hittar ni på idag, finingar? ♥

vackra flicka

jag och fina johanna

Haft en fin dag. Vissa betyg har fåtts och jag är nöjd. Klippt gräser, städat, lagat mat och läst lite ute i solen nu i eftermiddags. Snart beger jag, Jenny och Johanna  mot Vallhamra IP för att titta på Henrik när han dömer några av våra gamla klasskompisar. Efter det ska jag och Henrik mysa med Ben n' Jerrys framför någon mysig film. Man måste ju fira att vi inte har något skolarbete kvar! Vad gör ni idag?

Förresten; jag är hur glad som helst för alla läsare jag har varje dag! Visa gärna vilka ni är med ett litet avtryck i kommentarsrutan. Kram!

mamma



Mors dag idag! Jag och syskon hade köpt en superfin mugg, bror plockade bukett blommor och syster bakade kärleksmums. Vi ska ha familjemys lite senare!
Hade grymmaste gårdagen. Vaknade sent, var ute och sprang, åkte till Johanna och flamsade. Åkte hem till Henrik ganska sent, och tvingades se fotboll (ja för Champions leaugefinalen är ju så väldigt viktigt..hmpf!). Återgäldades sedan med glass och latte framför Sex and the cityfilmen (wiih, Hank är bäst!) och somnade inte förräns fyra någonting. Vaknade sent och myste tills det var dags för mig att ha vårkonsert i kyrkan. Rikigt lyckad!

Resten av kvällen ska jag tillbringa städandes, duschandes och mysandes framför tvn.
Älskade kravlösa liv!

want to buy something




Jag är så galet shoppingsugen just nu att det inte finns ord!

FREEEEEEDOM!

förra sommaren - frihet!

HURRAVADLIVETÄRUNDERBARTJAGVILLBARASKRATTAOCHHOPPARUNTNAKENIMINTRÄDGÅRD! 

Sista provet för terminen är gjort och ser verkligen positivt på allt just nu! Övat på orgeln nere i kapellet inför skolavslutningen och jag är så galet stolt över mig själv som lyckats lära mig allt det där. Ja, precis, jag ska spela i domkyrkan på vår skolavslutning, på den feta orgeln där bak på läktaren. Respekt?! Jag ska skryta om det för mina barnbarn när jag är hundra år gammal sedan.. Snart ska Miranda dra iväg mig på Kigympa på friskis, och jag hatar henne inte ens. Jag är bara lycklig! Sommaren ligger framför mig, jag blir arton om en dryg vecka och allt ser ljust ut. Känner ni med mig?

Hahah ursäkta mitt flumm men jag är helt bubblig i kroppen för att jag äntligen är fri! Åtminstonde de kommande tre månaderna. Wiiih!

islam


vackert!

Slutspurt nu! Religionsprov imorgon som pluggandet till faktiskt går som på räls. Jag finner faktiskt religion ganska intressant, tycker att det är viktigt att få förståelse för andra människor genom deras sätt att tänka, och för många är religion en så stor del av livet. För vissa är deras tro allt. Just islam är nog en väldigt missförstådd religion på många sätt. Vi svenskar har så mycket fördomar mot allt. Man ser ner på områden som Angered och Bergsjön och antar att det mesta dumheter där beror på deras tro - att det är okej att slåss, kriga och våldta kvinnor. Vi har så fel! Som sagt, tycker verkligen att det är viktigt att prata om sånt här i skolorna. Mer religonskunskap åt folket!
Innan plugg ska jag dra på mig löparkläderna för en joggingtur. Känner att det behövs, hehe. Blir inte så långt, men det är helt klart bättre med en kort löparrunda än ingen alls. Mår ni bra där ute i blåsten förresten?
Kram från mig!


orange


Jag bestämmer att den som säger att orange är fult har fel!


Väska, Bh och Skor - topshop
Smycken - netaporter

trött flicka

som rubriken lyder..

Efter drygt tolv timmars sömn är jag fortfarande helt slut. Förstår inte, måste ju vara något fel. Stress som äntligen lyckats försvinna lite halvt? Slutar vid tre idag, sedan ska jag hem och plugga huvudet av mig. Imorgon är jag typ ledig, tandläkaren har lyckats pricka in så att jag knappt hinner gå till skolan. Förhoppningsvis släpper mina lärare mig hela dagen, det hade ju varit gött. Vi får se!

Vad gör ni idag?

dead mans chest



Jag är så trött! Dör typ. Har ändå sovit massa, så det är helt konstigt. Somnade nästan på bussen hem från Henrik. Skakar av trötthet. Ögonlocken är så galet tunga. Fingrarna är i slow motion. Vad är felet med mig?
Friidrottsdag idag. Ett stort skämt typ, jag är så dålig på det där. Lycka är att det var sista gympalektionen någonsin! Dags att börja hårdträna en gång i veckan efter detta avsked kanske..? hehe.
Promenad med Johanna nu, sedan ska jag sätta på te och somna med gott samvete. Har inte pluggat någonting idag men lite pluggfritt är jag mer än värd.
Har ni det bra?

C H I C

just nu
Har sett halva Narniafilmen tillsammans med en kopp te. Regnet öser ner utomhus så det är ett riktigt mysväder! Ska krypa upp i sängen och läsa lite CHIC innan middagen, och sedan kommer Henrik och hämtar mig. Sover hos honom ikväll eftersom vi har friidrottsdag imorgon, och han bor mycket närmre. Tio minuter buss plus mysig kväll/natt/morgon vs. dryga timman buss minus mysig kväll/natt/morgon - svårt val?

Henrik berättade förresten att det var sol på väg ner från Stockholm. Hallå, vad hände med västkustvädret då? Om det regnar nu måste det regna imorgon också, så att friidrotten blir inställd. Friidrott är typ det värsta jag vet. Borde iofs se det positivt - det är min sista gympalektion någonsin imorgon. Yeey!

ett två tre fanta

Härmed lovar jag att börja blogga normalt igen! Happy? haha!


jenny och jag igår hos älskade johanna!

Jag har så mycket jag vill berätta. Så fort jag inte skriver något får jag 10000% inspiration, typ. Grymt! Igår var det artonårsparteey för Johanna - var en grym kväll! Tror jag somnade vid fyra eller något (?) efter mat, dans, tjöt och diverse festaktiviteter.. Älskade Johanna - jag är glad att det lyckades så galet bra! Taggar till tusen för min egen artonårsdag om 15 dagar!
Ska försöka ta mig i kragen och gå ut och gå, men det lockar inte speciellt mycket faktiskt. Har en del plugg kvar att göra men jag orkar inte.. Vad gör ni idag? ♥

almost there


Rikard igår! Ser ni tupparna? Haha!

Jag är så stolt över mig själv som nästan skrivit klart den utredande texten om renässansen. Jag dör vad jag hatar uppgiften, men plötsligt flöt det på och gick helt okej fort att bli klar. Ska småpilla lite imorgon på lektionen också, sedan ska den lämnas in och jag förväntas vara nöjd. Behöver ett vg+ men det fixar jag nog! Bibelkunskapsprov på fredag men annars så känns det som om jag äntligen har koll på läget. Känns riktigt gött faktiskt!
Gårdagen spenderades med alla LM Engströms tvåor (-naturarna) på en bussresa genom Västra Götaland och Halland. Tittade på lite gamla byggnader och sånt käckt. Var faktiskt ganska roligt, haha.
I alla fall, men det här inlägget skulle jag egentligen mest säga att jag är påväg tillbaka. Vet ni hur mycket jag sakar er, eller? Massa! Kommer förmodligen inte bli några inlägg förrän till helgen, men det klarar vi ju av, höhö.

Hur mår ni? ♥

känner mig saknad

Händelkonsertpaus! 

Haha, vet ni hur många gånger jag velat logga in på blogg.se de senaste dagarna? Många! Jag kunde inte hålla mig längre. Pluggar som en gris, käkar knäckebröd med ost och pesto, målar naglarna och tränar till små träningsyoutubeklipp. Ingen riktig struktur på det jag ska göra, menmen. Bestämde mig i alla fall för en pluggpaus nu när jag snart ska äta middag. Har precis skrivit klart det jag planerade att skriva idag, känns gött. Efter middagen blir det att fortsätta med nästa projekt. Kill me! Hade velat dra ut och springa, men vädret är ju halvgött. Har inga vattentäta löparkläder heller.. Blir hårdhandskarna så att jag pluggar in i det sista nu ikväll. Är bara drygt två veckor kvar av ångestladdade prestationsgrejer, sedan är det lov och jag får njuta! Känns ganska bra ändå.
Förresten, man blir glad av sånt här:



Har förutom den kommentaren fått ett "surt" sms om att jag är dum som slutar. Haha, I love it ♥

this is it for a while



Japp, det är så det ligger till. Jag har fruktansvärt mycket plugg just nu, och känner att jag måste ta tag i det hela. Satsa järnet nu innan det tar slut. Jag kommer inte sluta blogga, men det blir kanske inte lika ofta. Jag vill kunna hålla mig borta från datorn. En liten minipaus, kanske vi kan kalla det. Lovar att det inte blir lång tid innan jag är tillbaka. Men som sagt - 100% fokus just nu. Jag vill inte bara skriva massa klagoinlägg, så jag får låta bli.

I LOVE YOU!

perhaps



Kanske är ett av mina absoluta hat-ord.
Jag blir sur på mig själv för att jag inte tappar hoppet. Istället slutar det med att jag blir besviken , när alltsom oftast kanske blir ett förlåt, men nej.
Kvällen slutar ensam i sängen, uttråkad och nere över att mina prov gick så fruktansvärt dåligt idag. Ingen gó dag alls, som jag planerat. Bara tråkighet. Jag dör.
Sommarlov - det är dags att komma nu. Ta med dig lycka, fest, sol, kärlek. Landet och glädje.
Jag får panik på allt, ingenenting och alla snart. Fast mest på mig själv.

Punkt

problemas

me and Hank at Emmy's place! 

Kul att inget av tre inlägg kom upp igår.. Blogg.se spökar igen! Dagen har varit fruktansvärt hemskt. I alla fall början; matteprovet gick nog ändå helt okej, men jag var tvungen att stressa klart det för att hinna till min nästa lektion med prov även där. Det var helt sjukt svårt! Gehörs- och musiklära är inte min grej alltså. Jag är inte ens säker på att jag får G, och det är inte ofta. Kändes skönt att höra att de flesta dock tyckte att det var svårt. Men ändå - usch! Jag vill inte ens veta vad jag fått. 
Friidrott på gympan sedan - hatar det! Resulterade ändå i att jag var sjukt svettig och bestämde mig för att åka hem i gympakläder och ta en långpromenad. Sagt och gjort, jag drog med mig Johanna och promenerade lite. Gött, känns i benen redan faktiskt. 

Jag har bestämt mig för att kvällen ska bli bra. Har precis hoppat ur duschen och gjort mig fräsch. Lovat mig själv att inget plugg är tillåtet idag, utan bara gottande. Ska skriva önskelista (28 dagar kvar tills arton, baby!), blir grymt!

Har ni en fin dag?

vad gör vi?



Kan inte njuta av det härliga vädret idag. Hinner knappt blogga. Berättar mer om gårdagen (grym!) senare. Nu ska det pluggas matte c och gehörs- och musiklära tills öronen ramlar av.

Vad gör vi? Nu kör vi! (suck)

paarteey



Haha, så galet snygg! Fixar mig lite, bussen går om en timma typ. Fortfarande panik på vad jag ska ha på mig, men det får väl lösa sig. Fick med mig ett par skor, en svart långklänning och strumpbyxor hem från allum, men jag tror jag bangar allt. Inget passar sig idag, tror jag. Som sagt, det får lösa sig. Taggad är jag i alla fall! 

Vad hittar ni på ikväll?

karl lagerfeld



Åh! Karl Lagerfeld har designat en ny Coca-Cola Light och jag dööör. Hade absolut inte vågat dricka ur dem, hade istället placerat dem som dekoration i min bokhylla (utan böcker, typ). Sorgligt nog finns de inte i Sverige, än i alla fall.
Give meeee!

Friis Company



Köpte dessa godingar i förrgår på Ragladys och Taras utförsäljning i Arkaden, för ynka 20 kronor. Sweet! Ska förhoppningsvis få till något snyggt med dem ikväll, för då är det Emmys artonårspartaj som gäller! Kommer bli helt galet grymt. Om jag hittar något att ha på mig. Ska försöka få med syrran till Allum så att jag kan köpa något snyggt på mitt älskade H&M! Jag vill vara snyyyygg!

cosmopolitan


right now

Lugn dag idag. Nationella gick nog bra och sedan har jag sjungit på Händels Messias hela dagen. Konsert nästa vecka så det är hårdträning. Fikat med Henrik på Muffins MM efter skolan, kom precis hem. Fick ett samtal från syster med Veronica Maggio i andra änden luren. Hon håller till på Bengans just nu - attans att jag glömt att hon är i Göteborg idag! Well, well. Snart kommer hon ju till Liseberg så det är ändå lugnt. Åker till kusin snart för att vara nattvakt åt mina fina kusinbarn, så det blir en lugn kväll med plugg. Ska ta med mig Cosmopolitan (tack min bästaste Hank!) och mysa med den i min ensamhet. Blir ganska gött!

Vad hittar ni på idag?

strandklädd



Ska absolut försöka få tag i dessa godingar, de släpptes idag! Priset är ju perfekt och färgerna tilltalar mig helt sjukt mycket! Kommer säkert att vara snyggt när man är lite brun. Dessutom är överdelen grym, man kommer ju inte få en massa fula linjer som när man har triangelBh. Bara att släppa ner snörena utan att behöva oroa sig, ju.

Hanna hissar!

status: grinig



Önskar att jag slapp allt plugg som hänger över mig och bara kunde ligga i sängen
tätt intill Henrik och känna mig omtyckt.

Har haft en dålig dag, trots att den egentligen varit bra. Gick upp och ut och sprang innan jag drog till skolan, så var överhurtig. Fått saker gjorda som jag inte trodde skulle bli av. Ändå kan jag inte känna mig nöjd. Måste göra det och det och det och det. Och det. Så fort man gjort klart en grej måste man börja på nästa. Man hinner aldrig slappna av och njuta över betygen som man får tillbaka. Får jag mvg blir jag inte glad, inte nöjd. Jag blir bara lättad. Får jag vg deppar jag ihop. G finns inte i min värld. Nationella i Engelska B imorgon. Texten vi ska skriva om handlar om hur lata vi s.k Milleniumbarn är. VA?! Jag vill skjuta den som skrev texten. För 100 år sedan behövde eleverna knappast studera världskrigen en månad varenda skolår (ja men typ) eller lära sig excel. Vi har inte mindre att göra nu, knappast. Världen går framåt i en rasande fart. Vi förväntas inte kunna arbeta när vi är tio. Istället förväntas vi komma in på de tuffaste högskoleprogrammen och sedan bli framgångsrika advokater och blahablaha. Strängar förr - ja, kanske det. Men att eleverna är lata? Tiderna förändras, jag vet, men om man kommer och säger att jag är lat blir jag skitarg. Seriöst - varför tror folk att så många blir utbrända och stress-skadade redan i unga åldrar? För att vi ligger på soffan med våra mobiltelefoner och spelar Fruitninja dagarna i ända? För att vi käkar snabbmat och blir feta för att vi, som sagt, bara ligger där? För att vi struntar i utbildning för att våra föräldrar skämmer bort oss med pengar som vi kan leva på resten av livet? Seriöst?! Vad är det för något? Imorgon ska jag dampa loss på min engelskauppsats. Min lärare - som enligt denna text är den hård-arbetande generationen som gör allt för familjen och är genialisk, kärleksfull och uppfostrad den hårda vägen men samtidigt blivit en så perfekt människa - får sätta lågt betyg på mig om hon inte håller med. Jag är sur! Stressad egentligen. Skolarbeten känns meningslösa. Jag orkar inte!

Ska forsätta vara grinig ikväll. Lägga mig i sängen och tjura typ. Ibland får man ju ha sådanna dagar. Ellerhur? Det är inte särskilt ofta jag är otrevlig men idag är jag det. Ska ligga lågt och dö i min säng. Mentalt. Imorgon är en ny dag som ska bli bra. Jag ska vakna på rätt sida och vara glad. Ska ju bli fint väder och så..

Grinig, som sagt..

bytt nationalitet



Idag låg det ett pakte till mig i brevlådan. Eller, vänta nu.. Var det till mig? Sedan när byttes Bengtsson ut mot Abdel Halim? Har någon nigerian gift sig med mig i hemlighet? Adressen var rätt men tryckfelsnisse har antagligen varit framme och busat på Goldwellkontoret. Jag var en av deras 1000 första vänner på deras facebookprofil och fick därför en nästan valfri produkt ur deras sortiment. Tyvärr har även min produkt blivit fel. Inte många rätt där, precis. Istället för at få en grym hårspray som jag verkligen hade behövt, fick jag hem deras Matte cream paste - något jag verkligen inte behöver. Ska ändå testa, men förmodligen kommer håret se fruktansvärt torrt ut. Well, vi får väl testa ändå. Ska inte ta ut skit i förväg!

Tack i alla fall, Goldwell.
Haha!

när du strippar och klär av dig


sleeping beauty

Har bytt Håkan mot Maggio nu såhär på kvällen. Kören kändes bra idag, och jag tänker fortsätter kvällen i lugn och ro. Sista matteuppgifterna och sedan ska jag läsa på inför nationella i Engelska B på fredag. Kan sova till tjugo över nio imorgon så det är ingen stress med att somna. Hela dagen på mig att plugga imorgon eftersom jag bara råkar ha en lektion, så det känns gott. Ska försöka komma ut och springa om vädret tillåter också. Var ett tag sedan nu, hehe. Bara slappat och ätit en massa det senaste. Dags att ta tag i joggingen igen. Man mår ju så mycket bättre när man tränar! Jag märker det direkt. Sover bättre, har mer energi, är inte lika hungrig osv osv osv. Sånt gillar man ju.
Sov gott mina fina!

matte c



Känner mig galet ambitiös. Heja Hanna! Kör ikväll, men megalång sovmorgon imorgon så får bli lite plugg även efter den. Tro mig, jag kommer knarka latte. Jag är nämligen redan trött. Peppar med bästa Håkan på i bakgrunden (Åh, jag är så glad!) så det känns ändå ganska gött. Dessutom fattar jag det här - yieha!

Hur har ni det idag?

Hellström deluxe

Lycka är när finaste kusin Lisa överraskande lämnat paket i brevlådan till en när man kommer hem. Lycka är när man upptäcker att det är Håkan Hellströms splitternya deluxe-platta (i plural tillochmed, innehåller hans låtar från Way out West 2010 också!) - SIGNERAD!

TACKTACKTACKTACK!

fairytale


jaa, jag kan inte få nog av vackra sängbilder.

Ska snart sussa sött. Har gjort tillräckligt mycket matte för att känna att jag är bra. Lärt mig de saker som jag inte fattade till 100 procent. Bakat lite också, har något speciellt jag ska göra med det imorgon. Let's keep it a secret. Jag hoppas att det blir lite bättre väder under natten, så att jag kan hoppa runt i klänning. Så sjukt sugen på det, haha. Ska fixa lite småsaker i rummet, försöka lära mig lite musikteori och få läst något gammalt magasin innan jag kryper in i John Blunds famn. Ibland får man nöja sig med de män som är tillgängliga, vet ni.. ;)

Ni är fina! ♥

M&Ms



Mamma kom hem från Barcelona igår, och hade med sig lite gott hem. Choklad och en massa grejer. Fick ett halvt kilo med m&m's -  helt galet gott! Farligt gott, kanske. Man slutar liksom inte äta efter en. Nej, man äter en till. Och en till. Och en till..


nu är det sommar, nu är det sol

right now

Nu är det koskit i hagen. Eller? Nej, inte precis. Imorse när jag vaknade snöade det! Hela dagen har varit helkonstigt. Hagel lite hit och dit, ena sekunden klarblå himmel och plötsligt blir det svart igen. På väg mot jordens undergång 2012? Såhär ska det ju inte vara när det är maj! Vad är det för väder i resten av Sverige? 

Ska sätta mig och plugga matte C inför provet på måndag. Måste sätta bra på det också. Är en ganska chill dag imorgon, så jag kan ta slut på hjärncellskapaciteten idag, hehe. Förhoppningsvis hinner jag baka lite muffins också, har slösat pengar på en muffinsform i plåt så jag måste ju prova den!

Vad gör ni idag, godingar?

Jag vill



Jag vill ha en liten, egen lägenhet i Linné inredd i en massa ljusa färger.

Jag vill åka till USA.

Jag vill bära min nya långklänning varenda dag!

Jag vill äta färsk ananas på någon strand utomlands tillsammans med de bästa.

Jag vill dricka flädersaft med frysta hallon i.

Jag vill hitta en väska med miljoner kronor i min trädgård.

Jag vill hjälpa till, jämt.

Jag vill måla med gatukritor och få världen lite lyckligare.

Jag vill leva i nuet bland människor jag älskar.

Jag vill lära mig mer.

Jag vill göra något för de flesta.


02052011


Inte förräns jag och Henrik skulle somna igår kom vi på att vi inte tagit någon ettårsbild, så det blev att mobilfota lite snabbt. Fruktansvärt ocharmiga bilder, så jag vägrar att visa er. Maten på Rumpanbar var i alla fall hur god som helst, och kvällen var perfekt. Skoldagen idag har också flytit på. Fick tillbaka resultatet på både svenskatalet och muntlig bokrecension i engelska - kirrade mvg på båda. Känns grymt och fick mig riktigt taggad på att lyckas nu resten av terminen också. När det blir resultat på det man gjort peppas man ju automatiskt. Jag kommer klara det om jag lägger upp tiden rätt, och slösar mindre tid på ovettiga saker. Heja mig! 
Nu ska jag sätta mig vid pianot och få in en fjärde stämma till orgeln. Spelar till Charpeniters Te Deum, ni vet den där melodifestivalenlåten. Är sjukt stolt över mig själv som lyckats lära mig den. Lite gehörs- och musiklära, matte och svenska och sedan ska jag sussa lika sött som en fågelunge.

Hur har er dag varit?

kärlek i 365 dagar

valborg förra året

Idag är det exakt ett år sedan jag och Henrik blev tillsammans. Efter att först ha varit väldigt långsamma och halvintresserade. Efter att ha smygpussats i skolans dolda korridorer. Efter att ha pratat i telefon nästan varje dag utan att erkänna känslor. Efter att ha tillbringat hela valborgsnatten tillsammans, i Johannas källare, utan att sova alls särskilt mycket. När ljuset trängde genom källarfönstret och in i bäddsoffan låg vi och myste. Tiden har gått så himla fort, fast ändå så långsamt. Känns som om jag glömt allt samtidigt som att det lika gärna kunde varit igår. Ikväll firar vi med mat på Rumpanbar i Linné och myser sedan hos min finaste. Jag är lycklig.

Min älskade Henrik!

Hanna

lycka i mitt hjärta idag

Valborgskvällen var jättelyckad! Tack alla ni som var här! Är fortfarande mätt efter all mat.. Jag och Henrik myste hela natten (precis som för exakt ett år sedan!) och märkte inte när vi somnade. Har städat lite nu imorse och precis sagt hejdå. Det är nämligen dags för mig att gå till kyrkan för att ha påskmusikal - Georg Riedels Hanna. Efter den blir det en riktigt grym kväll med Henrik. Men först är det plikter som kallar. Borde gå ner och äta avocado och hallon innan jag beger mig bortåt för att inte dö av blodsockerfall under föreställningen. Hade ju varit något!
Hur mår ni?

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0