Klokt


share some light



Nästan som lite smygreklam här, haha. Gick i alla fall förbi DIMODA i Nordstan igår igen och hittade dessa tre godingar för bara 3 kronor styck. Supersnygga! Okej, de kanske inte ser så himla mycket ut för världen just nu med tanke på min urusla bild, heh. Fanns i flera färger men jag föll för silvriga, de passar perfekt i mitt rum, och är snygga även när de är släkta. Jag gillar't!

Blev en lite shoppingtur idag också (för att leta julklappar och sådär!) och fick med mig lite annat gottigt hem. Visar senare, för nu är det dags för cupcakesbak. Ska bjuda klassen imorgon!

en blöt novemberdag

Tumblr_lv6mcex1rv1r6akn2o1_500_large

Åh, jag har varit ledig idag!
Hur gött som helst. Inte gjort så himla mycket, känns riktigt värt! Sov till elva och hade det gött för mig själv ett tag, och åkte sedan in till stan för en böt julshopping med Henrik. Sedan blev det filmmys hemma hos honom medans regnet smattrade utanför. Mörkt och kallt idag, burr! Hoppas på lite snö snart.. Det är ju ändå advent och sådär, och då är snön välkommen tycker jag. Fortsätter kvällen i Henriks famn och mår som en prinsessa. 
 
Mår ni bra? ♥


Vad ge till mannen sin?



Alltid lika svårt att hitta på present till pojkvännen, så jag fixade ett litet tipscollage till alla er flickvänner där ute! Varför inte en snygg plånbok, lyxigare rakgrejer eller en fräsch parfym som man själv inte kan låta bli att sniffa på? Eller en snygg skjorta och en slips, ett stiligt iPhonefodral eller exklusiva hörlurar? Kanske finns det någonting som passar. Jag själv har världens panik och i hjärnan står det helt still. Vad passar just min Henrik? Egentligen borde det ju vara lätt att köpa present eftersom man känner varandra så sjukt bra, men så är ju inte fallet. Man vill ju ha det mest perfekta! Det gör det ju heller inte lättare att det känns som om jag nyss köpte födelsedagspresent till honom. Åh! Förhoppningsvis löser det sig. Har lite småidéer men inget känns riktigt självklart än..

bed of roses



Har efter skolan strosade jag runt lite i stan. Blev mindre småköp (nödvändigheter såsom hudkräm och sådan lyx), och även 30 stycken rosor! DIMODA öppnar nytt i Nordstan och hade öppningserbjudande som jag nappade på: 10pack rosor för 19 spänn styck. Hurra tänkte jag och traskade glatt därifrån med 3 paket. Två olika rosa nyanser till mig och ett par ljusgröna/vita till mamma. Tjugo små rosa underbaringar pryder nu mitt nattygsbort i en gammal silverkanna. Fint!

Christmas gifts




Hortensia Ljuslykta Creed | Skor Jeffrey Campbell
Nagellack Chanel | Bh Elle Macphersson

Sitter och funderar på julklappar. Vad jag önskar mig och vad jag ska ge bort. Nu när det är första advent är det ju okej att göra det, tycker jag! Har bestämt mig för att önska mig saker i temat lyx. Vill ha fräscha och lyxigare saker som känns lite speciella. Inte något tråkigt h&m-smycke, utan något mer personligt och lite vackert. Saker som håller länge, eller sådant som man kan vara glad över att äga mer än bara över mellandagarna. Knåpade ihop inspirationen ovan. Lovar er att det kommer fler tips framöver, för att både ni och jag tycker att det är kul!
Vad önskar ni er? ♥

kiss me tonight


Läppglanset ovan hade jag inte tvekat en sekund på att köpa om jag hittade det i affären.
Åh! Så fint. Deras fina filosofi ska bli min också!

Har varit ute och övningskört för första gången och måste faktiskt säga att jag var grym! Inte proffs precis, men ändå riktigt bra. Första gången som sagt! Tänker i alla fall vara stolt över mig själv. Stolt över att jag och Johanna var ute och powerwalkade i regnet också! RIktigt ruskväder. Dessutom är det ju mörkt vilket gör saken betydligt sämre. Usch! Jaja, nu ska jag göra mig iordning innan jag drar mot Maria för att ha tjejkväll. Spontant och perfekt! Somnar hos Henrik inatt och tar tag i min ovan nämnda nya filosofi, haha.

Saffransdoft



Igår hade jag och Henrik det fantastiskt mysigt. Tittade på julklappar på stan. Gjorde egen pizza till tonerna av Lejonkungen. Bytte Disney mot diverse julsånger och satte igång med att baka lussebullar så det stod härliga till! Det luktade himmelskt av varm saffran när de gräddades - mums. Pricken över i:et var julmusten! Sedan somnade vi gott, mätta och alldeles ingosade i varanda framför en film. Mysfaktor 100!

Har ni julpysslat än?

tired of it



Mongobild jag vet. Snygg pose och så. Ganska efterbliven. Men det är liksom det jag känner mig som just nu. Är trött. Öppet hus i skolan idag så slutade inte förrän klockan åtta. Kom precis hem, alltså. Är dessutom trött på en massa annat. Bland annat på alla som skolkar jämt! Väldigt trött på det. Seriöst! När man som i dagens fall ska sjunga en låt inför publik med klassen ska man bara vara där. Det går liksom inte annars. Åh! Folk borde ta mera ansvar. Man är vuxen när man är arton. Då får man gärna lov att mogna i förståndet och ansvarstagandet också. Och inte bara tänka på sig själv.

Annars har dagen innehållit spilld latte över hela könet. Gått och luktat illa av unken kaffedoft i jeans och tröja. Lyckligtvis bar jag svart så det syntes inte. Men luktade, som sagt. Usch! 35 spänn åt pipan, kul.

Ska läsa nya numret av SOLO och dricka upp min
varma choklad med skummad mjölk och marsmallows.
Känner mig värd det!

Stilig budget


Halsduk Friis&Company | Skor H&M | Blus H&M | Jeans H&M
Örhängen H&M | Skärp Dorothy Perkins |Clutch Jane Norman

Hela outfiten blir din för 1300 kr! ♥

wish upon a star



Vacker bild! Något jag verkligen vill just nu är att flytta hemifrån. Bo i min egna lilla etta i Haga. Få inreda lyxigt och fräscht, men samtidigt sparsamt och lite gammeldags och romantiskt. Åh, jag vill ha! 

Andra saker jag vill ha är en Macbook Air. Body Shops adventskalender. Fina växter som aldrig vissnar i mitt rum. En riktigt snygg klassisk silverklocka. En bukett röda rosor bredvid sängen. Hollywoodlockigt hår, konstant. Ett liv utan läxor och prov. En trisslott med miljonvinst. Världens bästa hemma över jul.
Ja, lite småsaker sådär..

Just love this!


av längtan



Lång dag och två prov - båda oförberedda. Ja, men det känns ju kul. Gick som tur var bra på båda så ska kanske inte klaga! Så himla jobbigt när man blir så sjukt trött under dagen bara. Mörkt när man går hemifrån och mörkt när man är tillbaka igen. Ge mig vår och en resa med Henrik till ett varmare land, tack! Att ligga och lata sig på Kreta (som i somras (ovan)) med världens bästa hade ju inte varit fel..

Planer för kvällen är följande: ut och springa, styrketräna, bli fräsch, plugga matte inför provet och fortsätta med det men addera varm oboy med minimarsmallows. MUMS!

19 November

Längar tillbaka till Budapest! 

Har varit hos Henrik sedan igår. Blev väldigt improviserat eftersom mina fina vänner Karl-Oskar och Rikard dessutom följde med. Åt middag tillsammans och tittade på Hur många lingon finns det i världen. Väldigt fin film! Åkte in till stan vid åttatiden och mötte upp Frida, och så blev det mysfika på Condeco i nästan nästan fyra timmar (?!). Riktigt mysig liten dubbeldejt! Jag och Henrik somnade inte förrän vid tretiden eftersom vi var koffeinhöga och ville se på Harry Potter 7/2. Åh så bra! Jag hade inte sett den innan, bara för att jag inte ville att det skulle ta slut..
Varit matteplugg hela dagen, men nu ska jag snabbt fixa mig för sedan att åka och fira kusinbarn Ylva som fyller år. Kulkul!

Let it all go

Tumblr_lticmk06ho1qhd0ixo1_500_large

Sjukt seg skoldag idag och jag har gäspat konstant hela dagen. Jag hatar att gäspa! Haha. Inte träffat på min Hank heller så jag känner mig lite tom. Dålig känsla!

När jag kom hem tog jag en kort PW för att få energi, vilket inte hjälpte, och sen dess har jag varit himla ambitiös. Gjort klart svenskaanalysen och skickat in den, skrivit färdigt mitt CV och skickat in för att få extrajobb på café (håller tummarna, är verkligen jättesugen på det jobbet!) och städat lite. Ska strax cykla och inhandla middag, eftersom mammas bil fått punktering, och sen blir det styrketräning. Dusch på det, lite matte och sedan blir det sängen med ett avsnitt SATC. Ska vara riktigt gosig och mysa ner mig i sängen tidigt! Som sagt - trött som en gris.

Hoppas att ni mår bra ♥

Karriärista



LYX 23'680 kr
Örhängen East Hampton | Väska Miu Miu | Läppstift Tom Ford | Pumps Jimmy | Blus Reiss | Jeans Stylebop

BUDGET 2'789 kr
Blus Dorothy Perkins | Örhängen Asos | Läppstift Topshop | Väska Zara | Jeans Wetseal | Pumps Zappos

Vilken outfit gillar ni mest? ♥

otrohetsäckel


De här reklambannrarna (säger man så?) har jag stött på flertalet gånger de senaste veckorna. Hur sjuk är inte den här reklamen? Vilken idiot hittar på det här? Herregud, otrohet är väl något av det värsta jag kan tänka mig. Hur kan sånt här accepteras? Får panik bara jag tänker på det. För det första, vem vill egentligen vara otrogen och tänka att det säkert går så fint och smärtfritt? Vill man inte ha sin partner fullt ut är det tusen gånger bättre att göra slut. Annars är man ju mer egoistisk än något! Och en sjukt vidrig människa. För det andra; vilka andra äckel är med på sidan och väntar på att någon upptagen är sugen på lite kul med en random? SERIÖST?! Jag blir så arg! Känner för att gå och slå ihjäl någonting. Typ grundaren till den här äckligt vidriga idé. Vilket svin! Jag ryser..

OBOY



Åh, fatta vad besviken jag just blev när jag insåg att jag har minimarsmallows hemma, och jag precis druckit upp min varma choklad! Här har jag liksom ansträngt mig för att köpa dem, gömma dem i mitt rum (så att mina glupska syskon inte ska "inte ha ätit" upp dem) och så glömmer jag att jag har dem! Ibland är man ju för smart för sitt eget bästa alltså..

Har haft projektarbetesdag idag så tekniskt sett har jag varit ledig. Men icke, jag och och min partner Karl-Oskar har varit sjukt ambitiösa och faktiskt arbetat. Kom precis hem och bytt om till myskläder, det är ju superkallt ute nu! Frostfrostfrost, usch.

Nu blir det plugg hela kvällen! Förhoppningsvis hinner jag även skriva ett litet utkast till mitt CV (har typ panik över att jag inte har ett!) också. Jag vill ha jobb!

Pluggafton



Jag är hemma hos min till synes bebisaktiga Henrik och agerar ambitiös. Analyserar Den unge Werthers lidanden av Goethe (djupt!) och räknar matte. Går faktiskt riktigt bra, otroligt nog. Vi är ambitiösa och duktiga när vi väl vill, faktiskt. Förutom att räkna matte och göra svenska är vi fantastiskt duktiga på att äta överbliven hemmagjord glass som råkade upptäckas i jakten på något gott.. Mumma!

HERO



Kanske temat för dagen? Att vara sin egen hjälte. Ta hand om sig själv och göra det man måste få gjort! Har nyss varit ute och förbränt de 5 godisbitarna jag stoppade i mig förut genom en 25 minuters powerwalk/joggingtur. Mest jogging, men lite intrevall sådär. Heja mig! Har dessutom varit en riktigt duktig elev idag, måste jag säga själv. Höhö!

Kvällen ska tillbringas med min kära vän läxhögen som just nu vilar bredvid mig. Inte kul, men om jag ska kunna må bra i den snara framtiden och glädjas av bra betyg och god självkänsla, måste jag faktiskt göra det här. Först en dusch och lite pannkakor! Mumma ♥

Fathers day



I  k n o w  h e ' s  o u t  t h e r e
S o m e w h e r e

Jag hoppas innerligt att alla ni där ute som kan, har firat era pappor den här dagen. I alla fall lite. Annars tycker jag att ni verkligen har slösat bort något. Det finns faktiskt de som inte - hur mycket de än vill - kan fira sina pappor. Av många olika anledningar.

Ofta vet man inte vad man har förrän man mister det

snygging

Armband Mytheresa.com | Tröja Philip Lim | Läppstift Tom Ford
Väska YSL | Jeans theoutnet.com | Skor gravitotype.com

Hade älskat en färgglad stickad tröja, ett stelt armband och de där skorna.
Mums på läppstiftet också, lite sådär lagom färg tycker jag!

King for a day!



Idag har det minsann varit kalas inne i Göteborg vill jag lova. 11 par gifte sig i Domkyrkan klockan 11:11 eftersom det är den 11-11-11 idag - antar att ingen missat det? Höhö! Sedan var det väldans festligt på Kungsgatan som idag invigdes efter restaureringen/renoveringen som pågått ett tag. Rabatt i de flesta butiker, tävlingar, gratisgrejer och så förstås: Den 633 meter långa tårtan! Beräknades räcka till ungefär 15000 personer, så ganska så galet stor. Jag och några klasskamrater var volontärer och hjälpte till att dela ut den till glatt (för det mesta) folk som kom vandrandes. Mycket roligt!

Hur har ni firat 11-11-11 11:11 idag då? Haha!

mockingbirds



Spelat in den årliga julskivan med skolan idag. Kan faktiskt bli riktigt bra i år! Kulkul. Resten av kvällen blir fantastiskt seg. Måste plugga, plugga och åter plugga. Känns inte så himla roligt, men vad gör man inte. Lite kör också, trots att jag är riktigt trött i både hals och huvud.

Längtar till helgen och mys med min bästa!

lite Budapest

Sent igår kväll kom jag hem från det bästa jag gjort i hela mitt liv - Budapest med världens bästa Henrik! Kunde aldrig tro att det skulle bli så bra som det blev! Vill bara tillbaka och vara där resten av livet med min fina. Vilken lyx det hade varit.. Drömmer mig tillbaka och visar lite bilder:

Mitt fantastiskt töntiga resesällskap!


Galet stort, ungerskt löv.


Hittade en massa vackra sevärdigheter i Budapest stadspark.


Ännu än vacker sevärdighet..


Lekte med lite löv på Margaretahalvön -
en stor ö mitt i Donau med bara träd, träd, löv och träd.



St Iztváns Basilika - en slags kyrka alltså - som var sjukt stor och extremt mäktig.
Råkade gå in under tiden det var gudstjänst så det var knökat med folk. Stämningen blev inte sämre av att en jättestor klassisk kör stor på läktaren och sjöng på latin - maffigt!


Saluhallen var helt stört stor och det hänge paprika och korv överallt.
Mindre trevliga saker man kunde hitta där inne var bland annat hönsfötter och gristrynen..




Åt fantastiskt mycket god mat med den här fantastiskt charmiga mannen!
Faktum är att om det är något vi gjorde så var det just det.


Gick på cirkus och såg på en massa kinesiska akrobater.


Kikade lite på det galet stora parlamentshuset och njöt av solen.


Sprang runt lite överallt och stötte på en businessversion av Herr Gårman. Frän!

Vårt andra hem - Starbucks!


Blev omdöpta och blev bemötta med ett leende när de fick veta att vi var svenska.

Detta var absolut inte allt! Hinner dock inte lägga upp fler bilder just nu, duty calls. Kan göra en del två när jag fått Henriks bilder dessutom. Måste ju visa badet, hotellet, tunnelbanorna, lite bilder på mig och sånt där trevligt.

Erkänn att ni blir lite avundsjuka? ♥

goose bumps



Titta vilka söta små skapelser - tvålar från Nostalgica Organics, ett företag förutom att bara använda naturliga och kvalitativa varor ger vinsten till hjälp för kvinnor och flickor i läkningsprocessen från cancer. Tummen upp! Jag antar att de här ovan doftar himmelskt och jag hade mer än gärna bytt ut de gamla tråkiga niveaduschkrämerna mot de här undebaringarna.

Finns att köpa bland annat här för 115 kr.

Ready for departure



Idag är dagen jag väntat på i typ en månad äntligen här! Ikväll åker nämligen jag och världens bästa Henrik till Budapest - min födelsedagspresent till honom. Är så himla excited att det inte finns, wiih! Försöker få tiden att gå så att vi kan åka snart, hatar att resa sent på kvällen för då blir hela dagen innan så himla långsam. Mycket bättre att flyga tidig morgon, om du frågar mig.

I alla fall, tog en powerwalk och gjorde styrkeövningar innan frukost. Världens längsta dusch också, väldigt skönt! Ska snart fortsätta packa och bestämma jobbiga saker som vilken väska jag ska ta med, vilken jacka som blir exakt lagom varm och vilket schampo som ska få följa med ut och resa. Dagens I-landsproblem? Ja!

2 november



Gårkvällen var KAOS! Skulle dra till Hard Rock Café där det var höstlovsfest XXL, men det var typ det värsta jag varit med om i festväg. I kön blev man typ sönderklämd, polisen kom och slog ner folk med batong och flera tjejer svimmade så att ambulansen fick komma. Och då hade man inte ens kommit in! SJUKT! Väldigt dåligt planerat av Nattstad måste jag säga. Jag och Henrik drog till McDonalds och köpte pommes att ta som promenadkäk hem istället, orkade inte försöka komma in gratis någon annanstans. Mycket värt! Sedan hade vi en riktigt mysig natt hemma istället, och firade vår ett och ett halvt årsdag.

Idag blev jag bjuden på lyxfika på Eva's Paley av Henrik. Fortsätta fira vår 1,5 årsdag, haha. Kvällen ska tillbringas i sällskap av min bästa Johanna och framför datorn. Pluggkväll alltså! En del att göra faktiskt. Blir även en del packning eftersom imorgon är dagen D - jag och Henrik åker till Budapest! Ska bli så sjukt roligt och jag är taggad till tusen. Wohoo!

Ullared!



Chillar lite med Morgan på Ullared bah..
Hahaha!

 


Min profilbild

Hanna

RSS 2.0