shake that booty



Har precis kommit hem från Friskis och ett medelpass. Känns riktigt gött att ha fått skaka på fläsket lite, och min träningsvärk släppte faktiskt ganska bra. Blev en latte och en macaronLe pain Francais med Josefine först - lite lovlyx sådär! Måste säga att det var riktigt gott med macarons, så ska absolut försöka mig på att baka det själv någon gång. Verkar lite klurigt men väldigt kul! Någon där ute som har försökt och lyckats?

Blir en dusch innan kvällsmys - det vill säga te, SATC och klädtvätt. Ullared står på schemat imorgon och det blir avfärd tidigt! Har en galet lång lista på saker jag ska köpa så jag är sjukt taggad! Wihoo!

Varning!



Kan vara det bästa jag sett på väldigt länge! Hittades i Henriks brevlåda igår. Gillar't! En annan sak jag gillar är tanken på att jag har haft det hur mysigt som hels med min bästa från lördag kväll tills imorse. Känslan av att bara på mysa, gosa och må bra - jaa tack!

Ska fortsätta mitt måbratema med en snabbdusch innan jag drar iväg för att umgås och sedan träna med Josefine. Medelpass på fiskis väntar, trots min grova träningsvärk. Helt sjuk! Heja träningsapparna jag laddade ner, alltså. Har en del andra saker att göra idag också, men jag har all tid i världen - ÄLSKA LOV!

evening workout



Känner mig så stark Har gjort en väldigt massa bra saker idag men  för en halvtimma sedan kände jag mig bara äcklig och slö. Har käkat choklad och chips idag (visserligen inte väldans mycket men ändå!) så kände att jag behövde röra lite på mig. Därför laddade jag ner en massa träningsappar och gjorde 25 minuters styrkeövningar - heja mig! Galet trött i mina so called abs, rumpan, benen och armarna/axlarna nu. Fett jobbigt men ååh så skönt att känna av sina små muskler! Nu ska jag ta mig an den sista och värsta träningen - cardio. Well, får se hur det går eftersom jag är halvmördad..  Har i alla fall gjort ett bra komplement till kort PW med Johanna förut så kan gå och lägga mig med gott samvete. Haha!

Fett skönt att hoppa in i duschen där en massa gott väntar snart. Inpackning och lena ben och sånt där, mumma!

looking vintage



väska Victoria Beckham | halsband Oh Deer
nagellack Tom Ford | skor Witchery | handskar Monsoon

inflyttningsmys



Förlåt för seg uppdatering! Har haft mycket för mig de senaste dagarna, inte alls haft tid att sitta vid datorn. Igår var jag nämligen i min bästa Johannas nya hus och myste allt vad jag kunde. Drack te, åt varma chiabatta och mumsade på kladdkaka med hallon. Tjötade med favorittjejerna. Åkte hem till Henrik på kvällen och fortsatte mystemat. Det är ju lov nu och det måste ju firas!

Idag ska jag vara seriöst ambitiös och göra saker jag borde. Plugga, städa, ta hand om mig själv och bli välmående. Blir en långpromenad sedan och förhoppningsvis hinner jag även baka något fint. Jag älskar dagarna som dessa!

höstpysselmys



Idag har jag och Henrik haft höstpysselmys! Resultatet ser ni ovan.
Visst blev de riktigt snygga? Höhö..

Ten days to go



Jag spricker snart! Om tio dagar åker jag och min sötsak till romantiska Budapest för att gotta oss. Bo på ett riktigt fint hotell mitt i stan, äta en massa mat, promenera runt hand i hand.. Det var min artonårspresent till honom - blev en riktig överraskning vill jag lova. När man är arton måste man ju verka lite vuxen och upptäcka världen, ellerhur?

På bilden ovan var vi blott sexton och nyss fyllda sjutton och hade varit tillsammans max några månader. Så små! Nu på lovet har vi varit tillsammans i ett och ett halvt år vilket självklart ska firas i Budapest det också. Känns som att jag känt Henrik hela livet samtidigt som det känns som att vi inte har varit tillsammans länge alls.. Fast det har vi ju! Jag blir helt lycklig bara jag tänker på det. Hurra för kärleken!

cross lace

Örhängen från Ur&Penn, 25:- och trosor från H&M, 129:-/3 par

Fantastisk skärpa och sådär jaa.. Ville egentligen mest visa mina nya örhängen - riktiga kap!
Är verkligen jättenöjd med dem, de kommer att användas flitigt.
Vad tycker ni?

hot forehead



38,5 graders feber fick mig att stanna hemma från skolan. Ska ändå plugga en del, men känns ju dumt att gå till skolan med feber och bara vara allmänt ofokuserad och grinig. Först ska jag i alla fall spendera några timmar i min säng (som gärna hade fått se ut som den ovan! Åh) framför SATC och en kopp varm choklad. Det är sånt man ska ägna sig åt när man har feber, tycker jag!

feminin lyx

Örhängen Harry Winston | Clutch Maison Scotch
Läppstift Rimmel by Kate Moss | Pumps Zara | Parfym Moshino

Jag tycker att det är galet hett med feminint lyxigt!
Diamonds are a girls best friend, right?

söndag



Vaknade med huvudvärk men jag mådde genast bättre när Henrik kom inflygande genom dörren och kastade sig i min säng. Haha love it! Vi planerade lite inför vår Budapestweekend om en och en halv vecka. Kommer att bli så sjukt bra! Taggad till tusen!
Konsert med kören idag också, gick riktigt bra. Sista gången vi uppträdde med programmet vi hade ifrån sommarens körresa till Körfestivalen i Österrike. Både tråkigt och skönt att lämna det bakom sig nu..

Kvällen ska spenderas i sängen. Jag har fått feber. Inte så mycket men ändå lite, vilket tyder på att jag borde ta det lugnt. Har fortfarande huvudvärk och kroppen är helt seg. Hej en kopp te och film! Dumt att mina läxor inte blir gjorda, dock..

yesterday


Jag älskar fredagar! Efter en riktigt lyckad lunchkonsert med musikprogrammet på skolan bestämde jag och Henrik oss för att fira. Tog en promenad och köpte varsin latte och muffins, och satte oss sedan på en fin kyrktrappa och njöt av varandra, ledigheten och höstluften. Var riktigt härligt! Kvällen utspelades i Alingsås och sedan somnade vi allt bra gott.

Det är riktig lycka att somna i världens bästa famn när man är sådär gosigt trött ♥

Second hand


Har inte suttit stilla en sekund idag, känns det som. Flugit runt lite varstans. Vaknat hos Henrik och drog till en second hand i Frölunda. Fyndat? Jajjamän! Köpt väskan ovan (bilden gör den inte rättvisa alls!) och tre böcker - Elsas Mode, Elsas Värld och Ps. I love you. Sammanlagt 50 spänn. Kap!
Därefter blev det Frölunda Torg med Mamma och Mormor. Fått hem en tunikakoftklänning (heh), trosor och snygga korsörhängen. Sedan blev det fika hos Mormor och Morfar innan jag och Mamma fortsatte vår shoppingtur. Köpte Sofis Mode och två blommor till mitt rum. Freschy!

Ska åka och köpa godis, laga lyxig middag och invänta min finaste Johanna. Ikväll är det mys på schemat!

Härliga ledighet!

 

TTY TOMORROW!


smärta


Jag mår jättekonstigt!
Är glad för att veckan snart är över och att jag inte behöver plugga ikväll. Mår dåligt för att jag misstänker att jag har fått blåskatarr. Hurra! Näe, inte precis. Gör faktiskt sjukt ont och är inte så väldans trevligt. Ska leta upp en tablett och sedan kurera mig hela kvällen. Dricka te och se på film - värt!

Snygg i stickat



Tycker verkligen om dessa godingar från Gina Tricot! Färgerna är dösnygga (finns några fler) och jag gillar att ärmarna är kortare. Jag har nästan alltid mina tröjor sådär ändå, haha. Kostar blott 149 och jag ska definitivt kolla in dem imorgon. Vad tycker ni?

regn regn regn



Det har verkligen varit en blöt dag! Måste ta tag i att köpa vinterskorna, conversen är inte precis vattentäta och det är ju sådär halvkul att gå runt med blöta fötter hela dagen.. Annars tycker jag mest att regnet är ganska mysigt. Speciellt såhär på kvällen när man kan vara inne och titta på film, dricka te och bara höra regnet smattra mot fönstret. Min regnfavoritsyssla. Riktigt avkopplande! Det enda som saknas är min mysigaste man som pillar mig i håret och gosar in sig i min nacke, haha. Vad gör ni helst när det regnar? 

Hursom, dagens alla måsten är överstökade så jag ska hoppa in i duschen och sedan fortsätta att se på SATC. Är redan beroende..

Ljuvliga måndagskväll



Kvällen tillbringas framför en mängd avsnitt Sex and the City! Har fått låna den fina boxen av Henriks mamma (åh vad jag vill ha den själv!) och vad passar väl bättre en duggregning måndagskväll efter en powerwalk och en dusch än att ligga framför datorn och bara gotta sig? Inget tungt plugg för tillfället så jag får liksom passa på. Jag hoppas att ni har det lika gött som jag!

♥ PUSS

Höstiga havremuffins



Slängde ihop något väldigt random när jag kom hem från skolan för någon dryg timma sedan. Var ju tvungen att liva upp denna gråa höstmåndag som inte varit speciellt speciell på något sätt med något lite roligare. Resultatet ser ni ovan - kanske inte världens vackraste (speciellt inte ogräddade.. heh) men jag lovar er att de smakar riktigt gott till en kopp varm te. Snabbt gick det också. Perfekta höstfikat! Bjuder på mitt väldigt improviserade recept:

HANNAS HÖSTIGA HAVREMUFFINS
150 g smör
3,5 dl havregryn
1,5 dl socker
1 rivet äpple
Kanel och vaniljsocker

Smält smöret och häll ner det hett i blandningen av de andra ingredienserna. Kanel- och vaniljsockra lite improviserat. Klicka ut smeten i muffinsformar och sätt in i ugnen - 190 grader varm på över och undervärme - i drygt 20 minuter. Ta ut och låt stelna en stund. Ät och njut till en kopp te!


Fotgängare




Har verkligen gått dåligt att hitta ett par bra vinter-/höstskor för mig iår! Mina fötter måste ha krymt för inte ens trettiosex passar mig. Kul att köpa skor på barnavdelningen liksom. Lite glitter, paljetter och blinkande ljus - hurra! Näe, inte precis..

Dök plötsligt på dessa på Eurosko. Gillar att de är lite råa men ändå inte för grova. Kostar halva tusenlappen och jag tror garanterat att de är värda pengarna. Kan ju inte gå runt i Converse eller trasiga skor hela vintern. Har inte haft ett par bra vinterskor på många år så det är dags att investera tycker jag.

Vad tycker ni om dem?

city look



Örhängen Amaya by Prianka | Scarf Isabel Marant | Nagellack Butter London
Väska Yves Saint Laurent | Solglasögon Alexander Wang | Skor A.P.C

Welcome to Abu Dhabi



Henrik är bäst! Han behövde inte ens övertalas imorse när vi märkte att SATC2 skulle gå på tv, han erbjöd sig tillochmed att titta eftersom han vet att jag är kär i filmen. All lyx, de snygga kläderna, alla kärleksproblem och hela alltet är ju helt underbart! Jag vill vara med! Blev så sugen på att shoppa att vi åkte in till stan för att leta skor (och han behövde inte övertalas där heller!). Hittade dessvärre inga så vi satte oss på donken istället, hahaha.

Kvällen ska fortsätta i samma härliga anda. Skönhetskväll och gottande. Kanske tar en promenad och köper en tidning eller något. Lyx!

Gökboet



Ska på utflykt med kören, det är femkamp på schemat! Kommer förhoppningsvis att bli grymt, alltid roligt med sådanna där grejer ju. Ikväll är det mys hemma hos Jocke med Mimmi och Henrik. Tacos och att se Friends with benefits så det här kan ju inte bli annat än en grym lördag!

PUSS


13 oktober



Gick upp klockan fem imorse för att åka till tandläkaren och ta bort min tandställning. Ser helt jätteskevt ut. Alltså inte snett och så, men bara konstigt. Jag ska ju liksom inte se ut såhär egentligen, så i mitt huvud ser jag ju inte normal ut. Jag har ju aldrig sett ut såhär innan... Visar bild imorgon, om jag vågar! Har fått en ny cepetandställning som jag ska ha i tre månader, snacka om att jag är besviken! Skulle bara haft en natt-tandställning men den här ska jag tydligen ha jämt. Bajsortodonti säger jag bara.. Ååh! Jaja, den är i alla fall bättre än den andra!

Snacka om att jag är död nu. Varit en låång dag! Pluggat hos Henrik, provat studentmössan (!), lyssnat på information om högskolan, fikpluggat med Ida och varit hos tandläkaren hela två gånger. Scheisse! Imorgon är det naturkunskapsprov, men sedan leker livet igen. Jag och Henrik ska fira att vår kaosvecka är över. Lycka i mitt hjärta ♥

Pojkvänströja

(fantastisk bild, jag vet)

Om det var något jag ofta tänkte på när jag tänkte på förhållanden när jag var mindre, var hur mysigt det skulle vara att få låna pojkvännens stora tröja och känna sig liten i den. Inte förräns idag blev det min verklighet på riktigt, haha. Egentligen var det mest för att jag själv ska inse att jag är liten, och inte för att det var fantastiskt mysigt eller så. Fastän det ju såklart var det. Får ofta höra att jag är en liten plutt (vilket jag som alltid känns mig stor tar som en komplimang!) men jag har aldrig förstått det själv. Förrän idag, när jag gått runt i min pyttelillaHenriks tröja och den ändå inte varit för liten. Kändes ganska så bra, faktiskt!

Ett plus är ju att man går runt och känner världens bästa doft hela tiden! Me like ♥

känslan av frihet



Känns riktigt gött att matteprovet gick vägen (kändes det som i alla fall!) och att sista lektionen var inställd så att jag slutate jättetidigt. Ska egentligen plugga mer men istället beger jag mig ut på äventyr för att shoppa lite behövliga skönhetsprylar. Tänkte att eftersom jag ska ta ut tandställningen imorgon (!!!) kan jag ju lika gärna gå all in och bli döläcker. Hahaha!
Ska ha en "unna-mig-kväll" också. Titta film och dricka latte. Jag är faktiskt värd det efter all matte och ett och ett halvt år med stålmun. Tycker ni inte det?

lilac beige green



Läppglans Kohl's | Kavaj Alberta Farretti | Örhängen Amazon
Pumps Lulu's | Väska Miss Selfridge | Handskar Lord and Taylor

Jag älskar gröna detaljer, tycker att det är svinsnyggt! Har tyvärr inga själv så får väl ta och skaffa mig det. Väskan är dösnygg och ett par fina handskar hade ju inte suttit fel nu när det har blivit så kyligt...

tisdag


Ännu en dag i pluggandets tecken. En sista mattetimme innan kvällen och sedan får det vara bra. Jag kommer att klara det. Försöker att intala mig det i alla fall! Blir en powerwalk också, och en varm dusch innan sängen kallar. Gott! Taggar dessutom att morgondagen blir min sista dag med tandställning! Sedan ska jag njuta av att vara normal igen. Kommer säkerligen att kännas helt underbart! De som inte haft tandställning kan vara lyckliga, det är verkligen inte skönt någonstans. Massa mat som fastnar, tänderna känns aldrig rena och man får allmänt sämre munhygien. Åh, jag längtar ihjäl mig!

Kvällen tillbringas såhär..



Det här var för två och en halv timma sedan. Ser kanske ut som att jag gottar mig men icke, det är stenhårt diciplin på Hanna idag! Blir en timma till strax. Känner mig galet ambitiös faktiskt. Men det måste man ju vara ibland. Tur att jag har en gigantisk temugg (som jag faktiskt gjort själv, typ 2006 eller något. Visst är den snygg?) och att jag hittade lite kakor.. Hehe! Efter plugg blir det ett avsnitt Glee innan jag däckar. Vilken dag!

Hoppas att ni har en skönare kväll än vad jag har. Mår ni bra? ♥

10 oktober

Tumblr_lsta993ixh1qadrneo1_500_large

Kom just hem från en låång skoldag. Varit på så kallat orgelsafari och på musikhögskolan idag. Inte alls särskilt roligt men ändå helt okej. Tror inte att jag ska börja där i alla fall. Känns lite för estetiskt, och trots att jag går musikprogrammet är jag faktiskt inte sådär nördigt musikintresserad. Haha!

Ska sätta mig och plugga matte hela långa kvällen. Ska se om jag kan rota fram något gott ur skafferiet också. Jag har hört att man lär sig bättre om man tuggar tuggummi, men eftersom jag har tandställning blir min lilla fröken tandläkare sur om jag stoppar sånt där klet i munnen. Då måste jag ju tugga på annat.. Godis tillexempel. Klok slutsats! Måste ju säga att kaffeglass från Starbucks hade ju inte varit helt fel! Ser ni hur god den ser ut eller? Mumma!

red gold black beige



Poncho Gina Tricot | Klänning H&M | Örhängen Zappos
Clutch H&M | Skor Acne | Klocka Michael Kors | Nagellack YSL

Hade lätt kunnat gå runt och se ut såhär, fast med ett par snygga strumpbyxor på benen också. Inte så vågat kanske, men ändå vardagligt snyggt! Clutchen från H&M är underbar, Acnes Pistols är perfekta och en guldklocka står på studentönskelistan.

söndagsmorgon

Tumblr_lsst0yzq7t1qjcvx5o1_500_large
[källa]


Hade en jättemysig kväll igår. Somnade ganska sent tillsammans med min finaste och har legat och gosat med honom hela morgonen. Tittade på 2 steg från Håkan för några timmar sedan och sedan den tog slut har vi pluggat matte. Kaosvecka den kommande veckan - det kommer verkligen att hända hur mycket saker som helst. Galet!
Ska återgå till pluggandet med Henrik en stund men senare bjuder jag på ett snyggt collage. Ni verkar ju uppskatta dem och jag älskar att skapa, så då känns det ju värt! 

Superroligt att många kommenterar förresten. En massa kärlek till er om ni fortsätter ♥

black white pink turqoise



scarf Sonia Rykiel | skjorta Alexander Wang | Örhängen My-wardrobe
Väska Prada | skor Reiss | jeans Current/Elliott

Jag älskar väskan och tycker verkligen att det är råhett med spetsiga pumps!

Hurtiga Hanna



Redigt gott att vakna efter tolv timmars sömn och en fantastisk dröm och sedan bara bege sig ut på PW. Gosigt att hoppa runt i en massa lövhögar också, haha. Dusch och sedan äggmacka till frukost. Mumma! Håller på att baka drömmar till kvällen som bjuder på trevligt sällskap hemma hos Emmy. Ska snart sätta igång med lite städning innan plugg också. Sedan bär det av mot staden för att träffa min Hank. Underbara lördag!

Gårdagens kväll var dessutom hur lyckad som helst. Crazy, stupid, love var verkligen sevärd! Vacker, rolig, sorglig och knäpp. Såå min typ av filmsmak, haha. Tack Josefine och Beata ♥

Skagenröra



Åh, riktigt apmörktbröd med skagenröra och avocado - yummie! Typ något av det godaste som finns.. Kanske inte det bästa i middagsväg egentligen, men vad gör det. På fredagar ska man gotta sig! Blir en latte med Josefine och Beata sedan, innan det blir bio. Det är Crazy, stupid, love som rullar och jag är supertaggad på en riktigt mysig kväll i gott sällskap! Imorgon blir det första jag gör att ta en PW som kompensation för dagens onyttigheter. Känns mer än okej faktiskt! Åh, det är verkligen skönt med helg!

Autunno Bella


Gillar de höstiga färgerna plommon, senapsgult och grått. Vill ha en ny väska och en snygg kappa.
Var anti Jeffrey Campells Lita för några månader sedan men nu har jag ändrat mig och tycker att de är råheta.
Behöver lite nya nagellack. Vill ha en klassisk parfym i en vacker flaska.

Flätat




De här armbanden faller mig verkligen i smaken.
De är ju supersöta! Kostar dessutom blott 29 riksdaler på H&M, så imorgon ska jag slå till!

Kvällen den 6 oktober


[källa]

Min kväll känns faktiskt riktigt bra hittills! Blir en halvtimma matte C nu, sedan dusch och peeling, ansiktsmask, latte, mörk choklad, hitta vackra bilder och sedan lite mer plugg.. och ett avsnitt Glee! Minst. Riktigt gottigt! När jag får göra sånt här mår jag som en prinsessa. Det enda som saknas är att Henrik kommer hit ikväll och kryper ner i min säng, men det är bara önsketänkande. Hade varit för bra för att vara sant, liksom..

somewhere over the rainbow




Helt otroligt! Kom hem från en blöt PW med Johanna precis och var lite halvbutter över att jag blivit kall. Sätter mig framför datorn och förundras över att himlen är helt gul. Går närmare fönstret och vad möts jag av? En regnbåge som är klarare än någonsin, och som jag kan se både början och slutet på. Som en eldring typ! Verkligen en helt fantastisk syn. Jag är kanske löjlig som blir tagen av sånt, men det står jag för. Haha! Var helt klart värt att det regnade och att jag blev lite blöt...

Godisnostalgi

>

Hittade en supermysig bok hemma hos Henrik som innehåller en massa nostalgiframkallande godis. Hur undebart? Jag kan inte säga att jag känner igen så mycket men en del faktiskt. Önskar att jag kom ihåg den här för det är ju verkligen den mest onödväniga godisuppfinningen, haha! Antar att jag hade köpt den ändå, bara för att. Hehe!


Fungerande igen!

Har haft problem med bloggen men nu fungerar det igen! Skönt, för jag har verkligen varit irriterad. Vill ju komma igång nu, såklart!

Hemma hos Henrik nu och pluggar matte c. Duktigt duktigt! Prov nästa vecka så bäst att ligga i, right?

 


monki jacket



Jag älskar den här jackan från Monki. Kostar 450 spänn, kan tyckas lite för en jacka men tycker ändå att det är ovärt nu när det börjar bli riktigt kallt på mornarna. Den här verkar ju inte riktigt vara en värmande skönhet. Men tummen upp! Sitter säkert jättesnyggt och jag är kär i spännena på vänster axel.

Välkomna tillbaka!



Jaa, jag må vara väldigt jobbig och velig och allt sådant där. Men nu är det ett faktum - jag flyttar tillbaka hit! Nu när blogg.se skaffat en app är ju livet genast enklare. Måste fixa en snygg design och sådär (har ju pillat lite som ni kan se) men sedan ska det väl bli bra! Kommer nog att ägna kvällen åt att flytta över lite inlägg från min andra blogg, för just nu ser den här ju kaos ut. Gammal och tråkig..

Så alla ni från Hannasays - välkomna hit! Alla gamla godingar - välkomna tillbaka! Jag kommer att fortsätta med nya temat från Hannasays, men köra på den här bloggen istället. Vet att det var lite mer omtyckt och dessutom tycker jag att det är mycket roligare, så alla kommer att vara glada. Haha! 

Glöm bara inte att följa mig på bloglovin' nu, så att ni inte missar en massa gottigt. PUSS!

wannabe leather clutch

Perfektion!
Hade mer än gärna gått runt med den här på Göteborgs gator en sen natt..
H&M 199:-

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0