High heels


Jag drömmer om att ha en massa fina klackar! Har bara ett par gamla tråkiga, det är ju inte så himla lätt att hitta de perfeka heelsen precis. Ett par Jeffrey Campbell Lita hade jag inte tackat nej till! Näst på skoinköpslistan står ett par snygga, svarta pumps. Och ett par vackra klackar till studentbalen!

Collaget är gjort med bilder från we♥it.

drömoutfit

Kofta jshoppers.com | Väska Steve Madden | Jeans H&M
Örhängen Givenchy | Armband Gina Tricot | Skor CASADEI

Åh, längtar ihjäl mig efter vår.
Ingen snö och is, man fryser inte, det är ljusare på morgonen och man blir glad av att klä sig i ljusa pasteller och fräschare färger.

att sova bort dagen..

mina fina flickor igår

Godmorgon! Okej, vet att klockan är snart tre men jag vaknade för typ en timma sedan. Stört, men riktigt gött. Gårdageskvällen spenderades först hos Vilma med Fab5 och en massa god mat och gossip, sedan drog vi till Styrbord&Babord. Var där typ tjugo minuter innan jag drog med Henrik hem, och hade det gosigt. Tråkigt att inte hänga med alla ute, men samtidigt så känner jag såhär i efterhand att jag inte hade klarat det. Var så sjukt trött, helt galet. Fick inte sova så himla länge ändå, först. Tog bussen hem från Hank imorse vid halv sju-tiden, då han åkte till hålan Trollhättan och lämnar mig över helgen. Somnade dock i min säng igen och sov riktigt grisigt gott. Blev ju dryga tolv timmarna, haha. 

Åt kräftor till frukost tillsammans med Tvådagar (love it!) och ska städa mitt rum innan jag duschar och drar vidare mot Lisebergsteatern och Lorensbergsteatern. Ska jobba ikväll (wihoo, cashflow) så den här lördagen blir det inte mycket av. Kommer säkerligen att somna direkt när jag kommer hem, ser fram emot det!

sockersött



Vilken lång dag! Sov jättedåligt också, drömde att en svensk kändisman, som jag inte kommer ihåg namnet på, sprang efter mig och sköt med en sådan där häftpistol på mig. Random! Var sjukt jobbigt att somna om efter edn fruktansvärda mardrömmen (hehe overkill) men det var ännu jobbigare att vakna när klockan ringde. Kom i alla fall ganska nyss hem efter fett lång skoldag, ska bli gott med pannkakor om en stund. Ska testa med kiwi på idag - mumma. Lite plugg, lite träning och en varm dusch innan jag drar mig mot Henrik för myskväll och nattsällskap. Behöver det!

STARBUCKS!



Åh, idag är en dag då många Göteborgare blev lyckliga. Starbucks öppnade nämligen på Göteborgs Centralstation! Trots att en halvliter latte (vem vill ens ha så mycket?) kostar 56 spänn är det lätt värt att ta en take awaykaffe därifrån någon gång då och då. Imorse begav jag mig dit för att köpa överraskningslatte till Henrik, kände mig som en ganska så trevlig flickvän. Gissa om någons smaklökar jublade av glädje?

roses really smell like..



Bild tagen i helgen, som faktiskt har varit väldigt bra. Har spenderat fredagskvällen med Johanna, somnat hos Henrik och myst med honom fram tills imorse. Det var även psykologexamenkalas för kusin Karin i lördags, och efter det en riktigt härlig kväll med fina vänner hos Frida. I söndags firades syskonen mina eftersom de båda nyss fyllt år. Och imorse var det lyxfrukost här hemma för Henrik, eftersom vi idag inte började för en väldigt sent (och slutade därför också sent. Öppet hus!). Ni förstår kanske varför jag inte bloggat. Så kan det gå ibland. 

Kom ganska nyss hem från sena skoldagen och har hunnit göra mest småsaker. Fixat Instagram tillexempel! Tycker att ni kan följa mig! Hanutt heter jag, eftersom det är coolt och så. Hehe.. Nu väntar en varm dusch och sedan sängen. Skönt! Imorgon blir det förhoppningsvis lite shopping efter skolan så att jag har något snyggt att visa er. Yey!

leopardkyss



Mitt nya fina leopardarmband fyndade jag på Glitter för blott en tjuga. Woop!
Jag är kär!

White tulips



Den här fina bilden tog jag igårkväll med iPhonen och jag är från och med imorse kär i den. Passar bättre som bakgrundsbild på iPhonen men var ju tvungen att visa er! Tulpaner - nu är det snart vår. Vilken härlig känsla! 

Något annat jag borde visa er men inte orkar är alla de saker jag fyndat på Lagerhaus supergrymma rea idag! Kom hem med en hel påse full med grejer, haha. Saker som en efterlängtad barkkruka för femton spänn, kokbok för samma pris, ett litet barnförkläde att kanske ge till en liten söt kusindotter, en islåda i form av en fjäril, en supersnygg plåtburk (hehe), fyrkantiga lyxmuffinsformar och en väldoftande tvål för ynka tre små enkronor. Och det var bara för att nämna några saker som jag fick med mig hem. Lagerhaus alltså, vilket ställe!

Från långt till kort!



Där rök det - allt det där slitna håret som bara gjorde frisyren konstant ful och ovårdad. Blev nog dryga sex centimeter om jag inte har fel, men det var det säkerligen värt. Höll på att bli galen, speciellt när håret är sådär torrt på vintern. Usch! Men nu är det fräscht! Lite kort men vad ska man göra liksom. Fick dessutom med mig ett par svarta jeans och ett par stickade vantar (som jag fyndade på indiska för 15 kronor, värt!) hem. En liten present till brodern min som blir hela femton år idag också. Grattis! 

Just ätit stekt fisk och spenat (MUMS) och ska ut på PW med mamma och moster. Sedan ska jag kanske baka något gott och läsa ELLE hela kvällen. Såå skönt!

Hett hett hett!

Nelly Sweather | Elly Coated Zip Jeans Black | Simple Cross Belt Bracelet
Snakeprint Bag | Bella Grape Wine Nail Polish 10

S Ö N D A G



Härlig söndag när man vaknar av att syster och två kompisar sitter och vrålar i rummet intill vid ungefär halv tio, och sedan börjar stöka i köket med sällskap av hög, dålig musik. Känner mig övermogen som tänkte att de är typiska tonåringar, haha. Jaja, vad är väl en lång söndagssovmorgon...
Sitter och pluggar naturkunskap inför provet imorgon och är stolt över att jag varit ute i väldigt god tid och praktiskt taget kan det mesta mer eller mindre bra. Tänker ändå sitta här hela dagen eftersom det finns mer plugg att lika gärna bli klar med. Projektarbete och åttio sidor i engelska versionen av Jane Eyre, tillexempel. Heja Hanna!

inspiration


Inspirationscollage från we♥it!

En helg i fikats tecken



Gårdagens otursamma datum (fredag den trettonde alltså) bringade inte direkt någon otur. Istället hade jag en bra skoldag och en gó fikastund med mina tjejer. Blev att prova ett nytt café - Café and the Bakery - som ligger vid Vasa Viktoriagatan ungefär. Gott kaffe och billiga kakor, så det gillade vi! Vaknade hos Henrik imorse eftersom att det var där jag somnde - väldigt logiskt. Vi hade en riktigt gosig myskväll. Idag blev det lite småshopping och fika på Café Vanilj (värst vad jag fikar, herregud) med min Henrik, och jag fick med mig både presenter till syskonen som båda fyller år nästa vecka, och lite smågrejer till mig själv: 2 mascaror och 3 nagellack. Väldigt behövligt måste jag faktiskt säga. Har inte köpt mascara sen i somras och nagellacken jag för tillfället har fått fetisch för var slut, så jag behövde nya.

Har precis gjort mig iordning och ska snart ut och övningsköra innan det bli födelsedagsmiddag hos finaste Jenny. 19 år nu - stor tjej, haha!

I'm Blue



Är fett snygg just nu. Ser ut som en småbusig liten smurf, haha. Om fem minuter kommer jag dock vara mitt snyggaste och fräschaste jag så jag säger då det att den som skrattar bäst skrattar sist. Höhö. Fint att just nu är jag sådär halvstel i morrhåren (eller vad vi nu ska kalla den kvinnliga mustaschen). Har blivit en lugn kväll idag, lite skönhetsfix och snart börjar Biggest Loser vilket är ett måste. MYS!

11 januari


Vilken dag. Både sista mattelektionen och sista bibelkunskapslektionen någonsin. Känns lite sjukt. Gött att man börjar pricka av kurser och att det mesta är klart nu. Ett halvår till studenten, scheisse! Efter skolan blev det en aning plugg innan jag drog till Sportlife för ett boxpass med Josefine. Mina axlar och armar, ååh. Vet inte ens om jag kan hålla upp duschmunstycket när jag ska duscha (i vårt sprillans nya badrum, wohoo!) snart, haha. Skönt ändå. Kommer att somna gott inatt efter att ha sett på Biggest Looser om dryga timman tillsammans med lite ananas och te!

Wallpaper


Sista första skoldagen avklarad, skulle man nästan kunna säga. Sista terminen nu ju! Skönt att vara igång igen, samtidigt som det var riktigt segt att gå upp imorse. Skoldagen var som vanligt förutom att jag var tvungen att lämna tidigare för att för sista gången åka till ordontologen (dvs. tandställlningstandläkaren!). Jag är nu fri från både räls och "skena" och kommer bara att behöva ha in en liten grej i munnen när jag sover i något år framöver. Såå skönt att detta projekt är över nu efter ett och ett halvt år. Åh! Borde egentligen fira genom att äta något riktigt gott och dåligt för tänderna, men eftersom jag just kom hem från ett Cykel Activiopass känns det ovärt. Hade nästan 90% maxpuls i genomsnitt i 45 minuter. Sjukt vad jag och Josefine tog ut oss! Nu i efterhand känns det riktigt gött i alla fall.
Fira gör jag istället genom att byta bakgrundsbild på min dator till den snygga ovan, tänder lite ljus och myser. En kopp te, lite macka med parmaskinka och naturkunskapsläxböckerna ska få entra sängen med mig. Gott! Mår ni bra?

my Baby is back!



ÅÅÅÅH LYCKA I MITT HJÄRTA! Äntligen känner jag mig hel igen. Igår kom min finaste älskade Henrik hem från tre veckor i Panama. Det blev mys hela dagen, och jag var genomglad. Kunde typ inte slita blicken ifrån honom, haha.. Vi gjorde egen vaniljglass och kladdkaka, åt mango och massa godis, Lays chips och hade film- och myskväll. Så sjukt mysigt! Idag sov vi som kungligheter och sedan blev det lyxfika på café Tintin i Linné. Alltså, ni förstår inte hur mycket jag har saknat min gris. Seriöst, igår/idag har utan tvekan varit lovets bästa dag! 

I fredags var det utgång med Maria och Josefine. Mest skvaller över lite vin och drinkar. Verkligen en sjukt bra kväll! Idag firades det att morfar fyller 79 imorgon, så det blev en mysig middag med släkten. Den här helgen var oslagbar alltså. Åh! Kunde inte ha ett bättre avslut på lovet. Imorgon börjar skolan igen och ikväll taggar jag med styrketräningsappar och ett avsnitt SATC. God ny termin, kära vänner!

Workout


Wohoo, jag gillar't!
Alltid gött att ha nya, fräscha och snygga kläder när man tränar, right?
BH:n blir din för bara 79:-, oooppa!

it's time for Zumba

En av KanDees snygga teckningar!

Josefine kommer snart och då drar vi på Zumba igen. Sjukt kul! Iag får mina Easytones inte följa med, inte kul att hoppa på tårna i en timma i dem säger jag bara. Men som promenadskor funkar de utmärkt! Efter Zumba ska det övningsköras, och sen ska jag mysa hela kvällenm med egengjord kycklingsoppa och en gammal tidning. Bara ett och ett halvt dygn tills jag får se min finaste inge, längtar ihjäl mig!

love is somewhere



Jag är helt fast! Istället för att få kärlek på riktigt får jag gotta mig framför diverse kärlek och kärleksproblem på film. På lördag är min finaste tillbaka hos mig men tills dess är det Carrie och Mr Big som gäller. Unnar mig en kopp te och tänker sitta här och titta på minst två avsnitt till, gosigt värre. Sedan en PW innan jag går och lägger mig. Hehe, märker att de flesta kvällar sett ut såhär den här veckan. Men det är så gött! Något annat som är gött är att jag precis duschat och ätit thaimat efter ett pass BodyCombat med Josefine. Jätteseg i kroppen nu, men det är ju skönt. Förutom träning har jag idag pluggat körkortsteori och hjälpt mamma med lite ärenden. Så här ska lovdagarna se ut!

Min nyårsoutfit!



Visade ju aldrig det jag hade på mig på nyår! Fick inte några bra bilder egentligen, men detta är kanske lite tydligare i alla fall? Skorna kommer från Bianco och har ett par år på nacken, och klänningen från VILA och hittas på rean just nu. Till det ett par svarta strumpbyxor och en halsring från JFR.se (inte halsbandet på bilden alltså)!

Någon behöver duscha..

402338_10150467905684775_318223834774_9003437_1193302902_n_large
SNYGG

Istället för att gå runt på stan i några timmar till bestämde jag och Josefine oss för att komma igång rejält med träningen efter att vi lunchat på café Vanilj. Jag hade två stycken gratis 10 dagarskort på Sportlife så de aktiverade vi, och gick på Zumba Fintess. Herregud vad roligt! Instruktören var väldigt feminin och skrek "Kom igen tjejer och killar, om ni tar på er själva kommer ni att känna er såå sexiga. Så, nu smeker vi oss såhääär..." Haha, världens sexdans i en timma också. Värt! Dessutom var det vanliga ljuset av och discolampor i olika färger på. Väldigt random alltså! Men sjukt roligt, så det ska jag defenitivt gå på igen. Vid passets slut berättade han att vi brännt ungefär 1700-2400 kcal. Och så typ 20% mer när jag hade Reebook Easytones på mig också, hehe. Är ju allt jag käkar på två dagar typ. Beach 2012 - här kommer vi!

Ikväll ska jag alltså bara krypa ner framför SATC med en kopp latte (fått hem en kaffekvarn idag så nu kommer den att bli perfekt!), det är jag verkligen värd! Fast först - en varm mangodusch!

meeting with Josefine!



Gör mig iordning tillsammans med en kopp te och bloggar. Går sådär, haha. Ska snart hoppa på bussen och bege mig in mot stan för att träffa min Josefine. Funderar på att glida runt i skinnjackan tillsammans med en fet halsduk idag. Det är 9 grader ute och på stan är det ju alltid så varmt.. Kanske lite overkill? Hm.. Hursomhelst, det blir shopping och fika idag - mys! Förhoppningsvis har jag med mig något roligt hem som ni kan få se. Vi hörs senare 

and I miss him

Åh vad jag saknar min finaste just nu!

Lite kvällsupdate såhär. Sitter och tittar på Sex and the City. Har nästan sett hela säsong fyra på två dagar, heh. Men så blir det ju när dagarna är slappa! Snart ska jag ut på PW innan jag somnar, jag sover så himla mycket bättre då! Speciellt när dagen har varit seg innan. Det enda vettiga jag har gjort är att övningsköra, annars har jag verkligen bara gottat mig. Både bra och dåligt, beror på hur man ser det. Är i alla fall fett stolt över att jag körde motorväg även idag, wohoo! Det här med övningskörningen går faktiskt mycket framåt, trots att jag inte kört så många gånger. Nyårslöftet är att ta körkort innan studenten i juni - åhja here I come!

Sjukt roligt med så mycket nya som tittar in här! Välkomna!
Glöm inte Bloglovin, innan ni drar vidare 


Golden metal





Metallliknande detaljer verkar bli hett i vår!

Precis som starka och lite annorlunda färger. Samtliga accesoarer kommer från H&Ms vårkollektion och jag älskar dem! Speciellt skorna och den orangea clutchen, som även har en metallkedja till ifall man vill ha den runt axeln. Finns i många färger men den här gillar jag mest! Vad tycker ni om vårtrenderna?

Raspberry Cupcakes



Just nu står dessa söta skapelser i ugnen. Har gjort rosa hallonfrosting som står i kylen och väntar på att få dekorera mina godingar. Idag har jag mysdag, ska se på Föräldrafällan som snart går på 4an, och allmänt ha det gött, göra saker jag gillar och ta hand om mig själv. Och då ska såklart favoritterapin bakning stå på schemat. Dessa ovan är äggfria och jätteenkla att göra, så jag bjuder på receptet! Förresten; de söta muffinsformarna med rosor på kommer från Ullared, och bakplåten (kärlek!) kommer från Lagerhaus.

6 st stora Halloncupcakes

75 g smör ~ 2,5 dl Mjöl ~ 0.5 tsk vaniljsocker ~ 1,5 tsk bakpulver
1,5 dl socker ~ 1 dl mjölk ~ hallon att trycka ner i mitten

In i ugnen 15 minuter, 200 C. Dekorera med Frosting gjord på 100 g Cream Cheese, hallon och florsocker.

1 januari 2012



Känns sjukt att skriva att det är 2012! Hade knappt fattat att det redan var 2011 förra året. Lite efter och sådär. Skönt med ett nytt år i alla fall! Gårdagskvällen/-natten var perfekt. Verkligen precis så jag ville ha den. Massa god mat, trevligt sällskap på en och samma plats, skön musik och så champagne vid tolvslaget förstås! Med tomtebloss och raketer ovanför våra huvuden sa tackade vi det gamla året och sa hej till det nya, och sedan fortsätte vi att mysa i några timmar efteråt. Tusen tack Vilma! Lovar att visa några av bilderna i mitt snygga collage lite tydligare senare, man ser ju inte så mycket. Sneek a peek på min nyårsoutfit får ni i alla fall! Haha. Hade ni det bra igår?

Vaknade såklart sen idag och ska inte göra något så väldigt ansträngande idag. En PW i min ensamhet nu strax (SKÖNT!) och sedan ska jag äntligen få skypea med världens bästa från andra sidan jorden. Vi har varit tillsammans i 19 månader idag, så det måste ju "firas". Den mannen har en del att ta igen när han kommer hem, det ska sägas. Nyårskyss, julaftonskyss, 19månaderskyss.. Förväntar mig en överrösning när han kommer hem på lördag, haha. Efter vårt lilla prat blir det övningskörning nu när det antagligen inte är så mycket folk ute på vägarna. Och ikväll står det MYS med stora bokstäver på schemat. Inte mig emot alls!

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0