Igår såg jag Snowwhite and the Huntsman med min man på bio efter jobbet. Vi hade myskväll och var sugna på lite mys i biomörkret, var alltför längesedan. Vad vi tyckte om filmen? Jag vet inte riktigt.. Kom fram till att det var en blanding av typ Twilight, Harry Potter, Sagan om Ringen, Hunger Games, Avatar och Alice i Underlandet. Visserligen är de ju bra filmer, men var väl kanske lite väl wannabe. Drottningen hade dementorkrafter (kapat rätt av!) och de fanns elvor som såg ut exakt som en blandning av Gollum och en avatar.. Njaa, det var lite väl tycker jag. Filmen kändes också lite ogenomtänkt, som att de hade med aldeles för mycket grejer. Den kunde gott varit en halvitmma kortare! Var i alla fall sevärd trots att man kan Kristen Stewarts enda ansiktsuttryck utantill efter redan fem minuter (inga överraskningar i denna filmen heller..), och att man kommer på sig själv med att tro att man ser Twilight. Drottningen (Charlize Theron) var däremot snyggare än vad jag orkade med, haha. Tummen upp för dvärgarna också! 
 
Kort och gott: En bra version av Snövit som man borde se! Passa på nu i veckan, då går den nämligen som studenbio. Jag och Henrik betalade blott 120 kr för bådas biljetter. Hett tips alltså!  

Kommentarer
Postat av: Johanna Öberg

åh den vill jag se!:)

Svar: None
Hanna

2012-06-27 @ 13:27:06
URL: http://asiwantit.blogg.se/
Postat av: Julialinnea

Tack så jättemycket! :)

2012-06-27 @ 17:10:30
URL: http://julialinnea.bubbleroom.se
Postat av: Sannalitens.se

Alltid trist att bli besviken på filmer :/

Svar: Joo verkligen! :(
Hanna

2012-06-27 @ 18:31:14
URL: http://Sannalitens.se
Postat av: Linn

Känns som en som där film som jag kommer att se, oavsett recensioner och rekommendationer, bara för att jag är så nyfiken :-)

2012-06-29 @ 13:57:11
URL: http://lyckoland.blogg.se

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0