Mental förberedelse



Den här veckan är kaos! Inatt sov jag 2 timmar (!!!), låg vaken från tio till fyra. Gick upp sex. Snacka om sjukt död dag. Kom inte hem förrän åtta heller, var nämligen på jobbmöte hos Promoters (jag är så lycklig för det jobbet, det är verkligen så sjuukt bra!) och nu har jag suttit och råpluggat i en timma. Snart klar med inlämningen dock och det känns fantastiskt bra. Trodde aldrig att jag skulle orka bli klar med den faktiskt. Hur som helst så ska jag fixa med morgondagen och sedan hoppa ner i sängen. Kommer förhoppningsvis tuppa av på sekunden. Längtar!

Eldigt



Det är så fint ute! Verkligen vår. Kvällarna blir sådär riktigt eldiga när det varit fint väder på dagen. Igår var en fin kväll för en annan anledning - tjugoårsmiddag för Maria. Riktigt gött häng med klassen. Somnade hos Henrik och vaknade ganska sent, så man är ju rätt seg idag. Våfflor på altanen till frukost och sen satt vi i solen i någon timma, togn en kort promenad och sa sedan  hejdå när min prins åkte till Rom med klassen. Kunde inte vara mer avundsjuk, typ. Istället ska jag ha en riktigt slitig vecka, ska bli skönt när den är över. Musikal onsdag, torsdag och fredag. Än är den inte klar. Stressad till tusen.

Ska snart ut och springa innan middagen. I kväll är det plugg som gäller. Inlämning (sämre timing finns ju inte) och musikalgrejer. Dans, sångtext, stämmor och repliker ska sitta stenhårt på onsdag. Åh, ingen ork..

New in!



Svarta jeans från Vero Moda (mina gamla har gått sönder i skrevet på tre ställen på två dagar, kaos). Det snygga skärpet hängde med och det gjorde mig verkligen ingenting. Glasögonkedja från Lindex för bara 29 kronor. De tre färgglada smyckena köpte jag på Glitters 75rea, vilket resulterade i bara 47 kr för samtliga. Fick även med mig en födelsedagspresent och iphoneplast hem. Gó shoppingtur!

Sko mig!



Hittade just de perfekta pumpsen på Dinsko för 299:-.
Lagom höga, lagom platå, lagom tjock klack, lagom rundning där fram.
Mums på mocka också. Kärlek!

let's play bingo

6844924356_5d9df7c3cc_z_large

När jag var liten tyckte jag att det var jättespännande att spela bingolotto på söndagskvällarna. Tänk om man skulle ha turen att vinna den där gången? Även om jag inte tittar på programmet längre så har jag väl spelar några få gånger. Kanske man borde göra oftare? Idag finns det bingohemsidor på nätet där man kan spela - verkar kul! Jag har dock inte tiden, och jag har sällan turen att kamma hem vinsten. Men annars är det ju bra att reglerna verkligen är simpla, och att det mest är turen som avgör. Då kanske man skulle kunna ha en liten chans i alla fall.. 

[REKLAM]

21 mars



Fröken babyface har precis kommit till det stadiet där hon känner sig nöjd med dagens prestationer och ska börja gotta sig istället. Har varit PA-redovisningsdag och extra musikal idag - en ganska lång skoldag alltså. Ska sätta mig en stund med en kopp te och Herkulesreplikerna (imorgon är det en vecka tills premiär, sjukt!) och sedan är det sovasovasova sängsängsäng. Can't wait!

strawberry och promoters



Lycka är när Kinesen börjar sälja jordgubbar igen. Då är det vår! Kostade dessutom bara 15 kronor asken och de smakade faktiskt riktigt gott. Mumma!

Lycka är också att bli uppringd av en glad tjej vid namn Pernilla som vill anställa en! Jaa, jag har fått extrajobb! Känns verkligen superbra att jag verkar ha gjort ett bra intryck första gången jag var på intervju, och att de vill ha mig. Wii! Från och med nu är det Hanna - promotern som skriver. Yihaa!

Lycka är också att jag snart ska sätta mig på bussen mot en restaurang där Henriks mamma ska firas. Gott med vardagslyx och trevligt sällskap!



19 Mars



Körde just hem Henrik och är stolt över mig själv för att ha åstadkommit den bästa övningskörningen någonsin. Ikväll har vi pluggat tillsammans och haft det mysigt. Annars har jag väl inte gjort så mycket vettigt idag. Eller jo, jag lämnade in mitt CV på ett ställe jag verkligen hoppas på, så håll tummarna nu! Känns gott att ha sovmorgon imorgon så att jag kan sova ut, är riktigt utmattad av någon konstig anledning. Första lektionen består av disikering av hjärta och lever, kommer vara med blandade känslor jag går in i den illaluktande lektiossalen imorgon..

Hoppas ni har haft en fin dag! Sov så gott nu 

New in!



Kanske jordens sämsta bild, men ni ser ju i alla fall! 349 kr får man betala för den på H&M Divided. Får agera min nya vårjacka, har inte köpt en ny på två år så det var dags nu! Gillar detaljerna såsom slitningsskydden och dragskon i midjan. Lite annorlunda färg för att vara jag, men jag gillar faktikst den också. Så bra det kunde bli va, haha!

18 mars



Just nu är jag bitter! Skulle tränat Zumba med Josefine idag men eftersom tjejerna i receptionen var helt okapabla till arbetet de har och inte kunde bete sig som folk (orkar inte dra historian igen, är så sjukt irriterad!) så blev det inget av det. Istället kom jag hem för en stund sedan och dammsög huset. Ska plugga lite, sedan blir det jogging/PW istället för träningen. Ska fixa CV och sedan ta hand om mig själv. Ansiktsmask och sådär, japp.

Hade världens mysigaste start på dagen så egentligen borde jag inte låta träningsgrejen förstöra. Igår var det firande av Saint Patricks day med lite trevligt folk på North American. Pommes och sedan promenad hem för mig och Henrik. Vaknade av att min finaste kom upp med frukost på sängen, så vi hade mysmorgon framför Superhjältarna. Moget par, haha! Kändes riktigt ovärt när jag var tvungen att lämna det för att träna, och sen blir det inte av. Menmen, nu ska jag sluta klaga och dyka ner i läxorna. Ciao!

Resereporter för Solresor



Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka.
Vill du också ansöka så gör du det här.

Solresor är ju fantastiska! Nu har man chansen att få en resa gratis om man går med på att skriva resedagbok med mängder av fotografier från resemålet - hur roligt som helst ju! Jag skriver alltid resedagbok och tar kort tills kameran dör när jag är borta så det hade ju varit absolut nemas problemas för mig. Kreta hade varit drömresemålet eftersom jag älskar Grekland och mitt självklarara resesällskap Henrik drömmer om att åka dit. Det hade ju varit absolut bästa kombon att få ta dit honom och få ha det gött där och rapportera till er om det! Perfekt överraskning till honom också, hihi. Håller tummarna och drömmer mig bort..

Café Kanold



Vilken fantastisk start på helgen! Igår gick intervjun superbra (håller tummarna nu!) , jag fick MVG på ett prov jag trott gått jättedåligt och dagen var allmänt fin. Kvällsplanerna ändrades och jag och Henrik begav oss till Alingsås och strosade runt där innan middag hos hans farfar. Kan bocka av ett nytt djur jag ätit på min lista - rådjur. Fantastiskt gott! Lekte lite med hans små kusiner och åkte tåget hem vid halv tio. Vi somnade som stenar tidigt och vaknade därför också ganska tidigt. Tog en dusch och begav oss in mot stan för att äta frukost - ny favorit! Frallbuffé, yoghurt/fil med valfritt tillbehör (så mycket man orkar!), te/kaffe/lyxvarmchoklad och dessutom en chokladpralin efteråt. Kafé Kanold levererar! Det var fantastiskt gott och caféet är verkligen så fint! Efter frukosten blev det frisörbesök och shopping. Fick med mig en ny jacka (visar strax!), ett skärp, ansiktsmask, muffinsplåt och ett par gympabyxor hem. Är så nöjd! Ska klicka hem en senilkedja också, eftersom jag inte hittat någon någonstans. Det är årets vårmåste för mig, haha.

Ska göra lite te och sedan sätta mig och skriva ett litet personligt brev till ett ställe jag ska söka sommarjobb på. Säger inte mer än så, vill inte att ni ska ta det ifrån mig, hehe. Resten av dagen ska jag tillbringa med musikalmanus och gött häng här hemma. Städning och sådär. Ska bli skönt!

godnattsummeringar



DÖD. Har varit i skolan 8-18 två dagar i rad nu. Övat musikal och det har behövts, men åh så trött man blir. Åkte hem till Henrik för att trösta hans luftrörskatarr med lite glass efter skolan idag, och övningskörde sedan hem. Blev en kort PW med Miranda precis också. Ska verkligen bara slappna av nu, läsa CHIC och ringa min prins som har en glad nyhet att berätta! Taggar arbetsintervju imorgon också, hoppas att ni håller tummarna för mig!

Att inte unna sig..

kärlek

Sitter och råpluggar. Verkligen stenhård fokus som gäller! Tar en liten paus för att lufta hjärnan, sätta på te och gå på toa, haha. Det är så mycket som händer den här veckan känns det som. Förutom vanlig skola har det lagts till en massa extralektioner, sovmorgon borta, extraövning för musikal, två viktiga prov, en arbetsintervju (well, den klagar jag inte på precis!), lite småläxor, SYOmöte, livmoderhalscancervaccination plus ett hemligt möte, bowlingkväll.. Sen ska man ju hinna leva och ta hand om sig själv också! Hade hemskt gärna krypit ner i sängen med nya numret av ELLE ikväll, men jag ska faktiskt sitta här tills jag är klar med plugget för dagen. Stenhård! Glad över att jag på något vänster fick en gen som gör att jag har kontroll över mig själv, är målmedveten och gör vad jag faktiskt bestämt mig för att göra. Tack Gud för den!

En gång i Phuket..


Har haft en supermysig start på helgen! Efter skolan drog jag och Henrik på bio tillsammans med några fina vänner. Såg En gång i Phuket som absolut var sevärd. Bättre än vad jag trott och jag räknade ändå med att den skulle vara bra. Så - se den! Efter bion drog vi hem till mig, beställde pizza och tjockade oss med den i sängen framför Love and other Drugs. Somnade mitt i filmen.. Antar att det var matkoma som övergick till sömn, eller något. Haha! 

Blev att se klart filmen imorse. Latmaskar som vi är låg vi kvar i några timmar i sängen innan frukost. Sedan gav vi oss ut på långpromenad och avslutade den med att äta varsin glassnyhet. Blev en Ben n' Jerry's Oh my, Applepie för min del. God men kommer inte att köpa den igen. Är ett för stort fan av alla andra sorter som är mycket godare! 

Övningskörde hem Henrik och sedan blev det kräftor till middag. Pluggat en stund också, och nu ska jag styrketräna och duscha innan det blir Melodifestivalsfinal med en massa tjejer hos fina Emma. Ska bli jättemysigt!

på minussidan..


följ mig på instagram: hanutt

..ligger temperaturen denna afton. Det är fullmåne också (vackert men förödande för sömnen!), så det känns riktigt vintrigt ute. Burr! Kom nyss hem från en pluggeftermiddag hos Henrik och har övat lite halvbra (dåligt) på det jag ska sjunga på lunchkonsert i Domkyrkan imorgon. Känns inte alls bra men jag ska försöka tro på mig själv ändå. Laddar med lite honungste eftersom halsen fortfarande känns lite slemmig efter förkylningen för några veckor sedan. Om ni vill får ni mer än gärna hålla tummar och stortår och önska mig lycka till!

sa du mars sa du?



Alltså, det SNÖAR ute! Det borde ju vara vår eller sommar.. Galet. Jag och mamma var ute och övningskörde och bestämde oss för att åka hem en sväng till mormor och morfar. En halvtimma senare när vi lämnade deras hus möts vi av vita gator och minusgrader - inte okej! Övningskörningen gick i alla fall galant, något positivt!

Idag vaknade jag bredvid Henrik. Sedan har jag haft en ganska okej skoldag. Mötte upp Anton och tog en två timmar lång fika på Fröken Olson efter skolan. Vad riktigt kul att snacka lite och umgås! Eftersom jag mest haft det gött hela eftermiddagen är det alltså nu dags för plugg. Ska läsa lite engelska och natur och sen blir det sömn. Ska bli så skönt!

vårfräsch outfit

Jacka H&M | Tröja Gina Tricot | Jeans H&M  | Clutch Accessorize | Pumps H&M | Örhängen Topshop 

Bara för att det är snyggt behöver det ju inte kosta skjortan!
Det ovan kostar max 450 och jag är förälskad.

VITT



Fräscha vårnyheter hos H&M
Gillar speciellt skjortan och skärpet!

this weekend



~ UF-mässan i fredags var imponerande ~ Fikafirande av Miranda blev riktigt mysigt ~ Myskvällar med Henrik ~ shopping ~ två joggingturer ~ 5 promenader ~ Lantchips och Ben n' Jerrys ~ Våren är verkligen här! ~ Övningskörning och körkortsteori ~ Mycket härlig sömn ~

And yet is more to come. Kanske inte jättemycket med tanke på att klockan visst är jätemycket mer än vad jag trott och det är söndag.. Ska i alla fall plugga en stund, sedan ska jag ta hand om mig själv. Klassisk söndagskväll alltså! Ansiktsmask och sånt där gött, och uppladdning inför nya veckan. Känns som att den kommer bli riktigt krävande...

1 Mars



Vårsol och härligt kort dag
i skolan! Dagens största händelse är helt klart att jag lämnat in projektarbetet - så sjukt skönt att inte ha det hängande över sig! Tips till er som ska ha PA nästa år - välj något som ni verkligen tycker är roligt att jobba med. Annars kommer ni aldrig att orka! Jag är verkligen nöjd med både mitt projektarbetesval och insatsen jag gjort, så det känns riktigt bra just nu.

Plugg på Espresso House med finaste Ida innan det bar av hemåt. Tog en liten PW och sedan dammsög jag hela huset - vårstädning jajamän! Tog en tefika på altanen aldeles nyss och passade på att bläddra lite i Topp&Hälsa medans huden andades d-vitamin. Ska sätta mig en stund med ännu mera plugg, har prov imorgon. Kvällen ska ägnas åt att skriva personliga brev så att jag kan lämna ut mitt CV i lite olika butiker i helgen. Sommarjobb, here I come!


Förresten - dagens bästa måste utan tvekan vara detta, från Jonas Gardells facebooksida:


Min profilbild

Hanna

RSS 2.0