dags för kvällen!

Har fixat grejs med Johanna halva dagen. Snart ska maten lagas och magar mättas. TAGGA kvällen! Gott nytt år, jag kommer antagligen hålla er lite uppdaterade. Pöss <3

-10 C!

Det är svinkallt ute, men vädret är hur vackert som helst! Det är soligt, inga moln och frost på var buske och träd. Superfint, verkligen. Mamma bad mig gå ut och ta lite kort, och jag var inte långsam på att haka på hennes förslag. Så, här sitter jag med lite nya bilder som jag vill dela med mig av. Ni får två iaf, haha. Sedan blir det en lång dusch, gott!


Nyåååår

Ohyes, idag är det 2009s sista dag. Det är 00-talets sista dag. Imorgon är det ett nytt år, ett nytt decenium. Ett himla bra år, skulle jag tro! Vad har ni för förhoppningar/förväntningar/tankar om 2010?
Jag hoppas att skolan kommer gå som på räls. Har inte svårt för mig men när det blir stressigt är det ju verkligen hemskt! Ska även fortsätta träna på Sportlife (fick ju nytt gymkort i julklapp) och när det blir ljusare ute ska jag börja cykla igen, grymt! Sover mycket bättre då, så det är ju en investering av tiden, typ. Sedan ska jag ägna en massa tid åt kompisar, jag är jättedålig på det när det är mycket i skolan. Men nu så!
Idag blir det fixa med Johanna, vi ska laga mat och vara duktiga. Hon ska ju ha tjejmiddag idag, och jag är moraliskt stöd i städning och matlagning. Känns som en stark uppgift. Någon som har bra låttips? Det är ändå nyår, så vilken stil som helst går bra! Här har vi en riktigt fånig, svensk låt, som kom upp när jag gick in på youtube. HAHA!
Kick - Fest hos mig! (hands up remix)

shoes, shoes, shoes!

Fick H&Mkatalogen idag, horray! Massa fina saker, massa mindre fina saker. Hittade dock en hel del fina skor!
Titta
199 :-                                                                       99:-

Dessa skor ska jag köpa. Frågan är vilken färg? Svart är ju smartast men de andra är ju mycket coolare!
(från barnavdelningen, upp till storlek 39!)
Vilken färg tycker Du är snyggast?
Själv är jag nog mest inne på de svarta. 149:- spänn får man punga ut för ett par.

jag har flyyyt

Spontanstädade garderoben precis. Rensade ut gammal skit och vek ihop allting. Brukar alltid tillslut knö ihop allt och det slutar i kaos, men denna gång blev det faktiskt ganska bra. Har dessutom tömt alla papperskorgar i hela huset och gjort iordning bland mina träningskläder. Fick en ny träningsväska av mamma (har inte haft ngn riktig innan) idag så den har jag fixat till lite. Nu måste jag bara damsuga upp allt bråte som kom på mattan efter garderobsstädningen, haha! Det blir alltid mer jobb än man tänkt sig.
Imorgon är det nyår och jag är excited! Ska tillbringa kvällen och natten med finaste Johanna och hennes klasskamrater. Alltid kul att träffa nytt folk. Så, hela morgondagen kommer tillbringas åt att städa hennes hus, handla och laga mat och såklart; fixa sig! Ih, glitterkajal på, high heels och en galet snygga kläder! Det blir maxat, wohoo!
Nyår förra året!

love is in the air!



Ni vet väl att det är copyright på bilder folk lägger ut i sina bloggar? Nu vet ni!


today I bought...

Yoh Broh!
Idag är jag glad. Tänker inte berätta för er varför, men jag är ändå på väldigt bra humör!
Åkte först till Allum med Johanna, köpte ett par leggings till imorgon (ingen har väl missat att det är nyår? Nytt decenium!). Vi åkte och tittade på nya sportlife i Partille och det verkar hur bra som helst! Sedan träffade jag Lisa, Anders och lilla Rasmus i stan och vi åkte till Freeport i Kungsbacka. Har aldrig varit där innan, men det var ganska bra; billiga kläder från egentligen dyra märken. Slog inte på stort men köpte ett par strumpbyxor på MQ för 25 spänn! Grymt. Är lite zebramönstrade typ, fast det är ändå helsvarta nylon. Fina iaf!
Har precis käkat, det är grymt kallt nu så det är gott att få i sig lite värme. Ska köra på Oboy (feeest!) till Morden i Midsommer sen, och förhoppningsvis orkar jag med lite Vänner eller någon feel-goodfilm. Vill ju sova länge imorgon för att orka hålla mig vaken. Är så dålig på sånt, haha!
Nu känner jag att jag tråkar ut er, hörs senare <3

stressstressstress

Allum om 10 min! Bussen går då. Sedan direkt in till stan för att möta kusin och åka till Freeport. Min Freeportoskuld försvinner, har aldrig varit där nämligen! Men nu så, kulkul. Får be mamma sätta in studiebidraget nu, ifall jag hittar något fint!
Här får ni vad jag köpte igår!

BH - Fast en typ turkos, Asfin!                                  Klänning - Ih, love it!

dreams are coming true!

Mornin' Folks!
Haha, jag drömde en jättebra dröm. Eller bra vet jag väl egentligen inte om den var, men den var väldigt verkligen och jag var typ.. väldigt lycklig? Inte för att jag är olycklig precis, men ibland händer det ju saker som man blir extra glad över. Flera sådanna saker hände i min dröm, underbart! Tyvärr vaknade jag av att nässprayen hade slutat fungera (HAHAH), så tog ett tag innan jag kunde somna om igen.
Igår hittade jag ett recept på några kokospannkakor som man skulle ha till frukost. Huvudingrediensen var ägg så det var ju nästan som en omelett. USCH! De var inte goda någonstans. Åt inte ens en hel (dvs inte ens en halv vanlig) och nu ligger jag här och har ont i magen. Tänkte ta något annat gott men det gick inte ner. Uschusch.
Meeting med Johanna idag, ouioui. Det gillar vi!
Once upon a time. Gorgeous <3

Följ mig med Bloglovin'

bloglovin bloglovin bloglovin
Klicka på bilden för att börja följa mig!

Länkvinnare 2!

Idag (eller aa, igår..) vann denna flicka en länkning, med svaret att hon skulle vilja kunna flyga, och titta ner på oss från himlen. Ganska så smart, va? Att kunna flyga hade ju inte varit helt fel!
Klicka på bilden för att komma till vinnaren!

mellandagsmys! Vinn länkning 2!

Har varit hos mormor och morfar på middag en sväng. Hur mysigt och gott som helst! Fick egengjorda revben, mumma! Innan det stressade jag och mamma iväg till Frölunda torg för att kolla lite rea. Köpte en klänning och en Bh, kan i alla fall visa klänningen sen, haha! Nu ska jag ut och gå, traska av mig förkylningen som blivit aningen bättre nu mot kvällen. Ahoj!

JUST DET!
Dagens fråga: Om ni var trollkarl och precis skulle få trolla till er en sista trolldom, vad skulle ni göra?

Ganska lik gårdagens fråga på något sätt, men jaja, denna är ändå annorlunda? Huvudet är på tok för trött för att klura ut något bra. Imorgon drar jag vinnaren :) Puss!

kändis videobloggar hos mig!

...Och i typ Sveriges alla bloggar! Hur skön, klockren och bra är inte denna? Visst älskar vi honom?!


Vinnare nummer 1!

Med sin roliga kommentar och antagligen ganska störda humor tycker jag absolut att denna flicka är värd första länkningen! (klicka på bilden för att komma till bloggen!)

Vinnande svar; ""Dude I was so drunk last night.. apparently this girl said I drew a line on her forehead with my cum and whispered, "Simba"."
DEN människan , sååå epic"

Alla ni andra som var med och tävla: Lite senare under dagen kommer nästa dagens fråga, och då är det Ni som ska ge mig svaret!

usch, fy, tvi, blää!

Åh jag har blivit sjukare under dan! SÄMST! Inte för att jag är snorig eller så, men ögonen rinner och jag kan inte andas. Dessutom känner man ju sig så himla äcklig. Och huvudet gör ont. Fy!
.
Har ni något bra tips mot förkylning? Bästa huskur, bästa medicin eller vad som helst välkomnas!
.
Har i alla fall varit ute och gått en gång till, det är verkligen halt ute. 7 minus låg det på också, tur att det inte finns mer vatten på gatorna som kan frysa. Hade varit hemskt för alla stackars små tanter med sköra ben och sånt där då.
Kvällen tillbringades med smälta, värmda hallon, mamma och Damernas detektivbyrå. För himla mysig film! Ett måste. Man får sådan där feel-goodfeeling. Åh!  Måste läsa böckerna. Kan ju ta de på engelska och skriva bokrapport på dem, grymt!
Avslutar med en bild från julafton. Sådär frisk hade jag velat vara för tillfället!
.
Förresten, kul med så många nya besökare! Det gillar vi ju :)

vårkollektion!

Har suttit och fördrivit tiden på H&Ms onlineshop. Har inte klickat hem något men har drömt lite. Finns fina, marina tröjor och bra treggings (visste ni att typ jeansleggings kallas för treggings? Varje dag lär man sig något nytt, detta blev min lärdom för dagen). Massa fina smycken och söta underkläder. Vill ha mycket! Om jag hade råd hade jag köpt en hel del, men är man en fattig student så..
Fint marint! Allt jag hann se i princip, innan sidan fick lite ryck.

Vinn länkning!

Kom på en lite rolig sak (?), tänkte ha en fråga varje dag fram till nyår. Den som kommer med -enligt mig- det bästa, fyndigaste, roligaste, intressantaste svaret vinner länkning nästa dag! Man kanske inte vinner jättemycket på det, men jag tycker att det är en kul grej iaf. Det tar ju bara en minut för er att kommentera med ert bra svar :) Tipsa gärna folk om detta, då blir det ju ännu fler som kommer läsa din blogg om du vinner, right?
Vi börjar redan nu!
Om ni fick byta liv med en person för en dag, vem skulle det då vara? Varför?
.
Nu får ni klura ut något!

kall som en glass

Blev trots halvsjukdom tvungen att åka med mamma och Victor till Allum för att köpa en trådlös nätverksmottagare. Fungerade fint, har installerat den nu och det är perfekt sändning. Så nu har varje liten individ i vår familj bredband, på var sin dator. Gr8!
Sedan gick jag och sjuka mamma ut på en hal promenad. Riktigt HAL! Tog trean i Skatås och den var varken grusad eller sandad mestadels av vägen. Usch. Har i alla fall fått av mig en del baciller ute i friska luften, känns det som.

fever, fever!

Vaknade med en enorm huvudvärk. NU har den börjat gå ner, men jag känner mig ändå kass. USCH! Jag som kanske skulle till Ikea idag. Och till stan med Johanna och Vilma. Dessutom skulle det vara box på Sportlife ikväll. (Okej, jag var inte jättesugen på det igår. Men idag var jag riktigt pepp) Men jag vet att man inte ska träna om man är sjuk. Får gå ner och ta tempen sen, förhoppningsvis har jag inte feber och då kan man väl träna?

Aja, vi får se hur dagen blir.
.
Åh, fin väska! Nästa gång jag ska till någon Second Handbutik ska jag definivt leta efter något liknande. Asså typ en portfölj. Ih!

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

På vilket sätt är hon bäst som syster? Typ ger hon dig presenter eller bäddar din säng eller så?
Hon är bra på många sätt, men hon är faktiskt bättre (Läs: mycket) på att ge presenter än vad jag är. Kan få lite läppglans, tidningar och sånt då och då, dock har hon inte för vana att bädda min säng :P Kanske någonting hon borde börja med... mm!

Nämn ngt pinsamt som hänt Hanna ngn gång.
Tja, detta kanske inte är det pinsammaste men det är alltid något. Hon träffade (okej, spanade in) en kille som hon satt och stirrade på dagarna i ända. Helst seriöst - hon döpte honom till och med till greta så att han inte skulle fatta att det var honom hon pratade med? (Han hette Alexander btw) Hur som helst så har hon stött på honom fler gånger på stan nu vilket hon tjatar om att  är sååå pinsamt. Man börjar ju undra om hon verkligen är över honom?
Hon har även smugit runt i buskarna utanför hennes gamla crush(s?) hus. Normalt...?

hur gammal är hanna?
93:a (16)

brukar ni prata om killar och sånt?
Tja, hon brukar i alla fall, haha :)

Tycker du att Hanna är en bra syster?
Jodå, irriterande ibland, och mer ofta, men i längden så är de klart det blir ett ja på frågan. Vem ska jag annars kunna sno saker ifrån? Haha, skämt åsido.

Brukar ni bråka?
Nja, inte bråka så... mer skrika åt varandra. Som när hon sitter på mitt rum och vägrar gå ut - för att internet inte funkar?

Blir Hanna lätt kär?
Oh JA! Hon snackar om sina klasskamrater hela tiden, vilka hon får kramar ifrån och bla bla bla.. det verkar näsan som om hon är kär i hela bunten. Inte lite heller, haha. Mamma sa en gång att hon får sluta vara kär så mkt, haha. Fast jag tror nog inte hon är kär, hon bara larvar sig.

Vad är det jobbigaste med Hanna? :P
För att bara nämna en sak är det sjukt irriternade när hon kommer in i rummet och slänger sig över en, pratar bebisspråk och fånar sig. Sedan (om det går till som det brukar) sätter hon sig på mitt golv i någon sorts strejk och vägrar lämna platsen innan hon får låna t.ex. mina tidningar. Och tro mig, processen kan ta timmar...! Suck'
För att nämna en grej till - hon fejkkommenterar hennes blogg i mitt namn! F.A.I.L.
HANNA KOMMENTERAR: Neej, jag fejkommenterar inte min blogg i hennes namn. Ibland ber jag Frida kommentera och orkar hon inte skriver jag vad hon säger att jag ska skriva. Såå låg är jag inte! Hrm.


Hanna tvingade mig att lägga ut den här! ÅHH

yes, det var allt ;) haha, inte jättemånga men lika bra det för jag hinner inte mer. Har fått vissa frågor till min blogg också, men de kan vi ta en annan dag. Jag ska nämligen åka iväg imorgon och dissar Hanna i 5 dgr. NAAJS! Och jag vet att det är fail attlänka sig själv, men sak samma.
Puss&Kram

inte långt kvar nu!

Syster har suttit och knepat för att få till bra svar till era frågor. Har trott att hon skulle uppdatera tidigare idag, men nähe! Därav bristen på inlägg. Har varit en sväng på Allum och köpt lite smått och gott, bland annat ett par strumpbyxor med små rosetter på, på rean. Grymt! Kan vara söta att använda någon gång när man ska vara lite småsöt, höh.
Förhoppningsvis får ni ett inlägg av Frida snart då, jag ska tjata på henne. Håll ut!

if you were a sailboat

Är lite smått upprörd. Imorse frågade jag lite gulligt mamma om hon mådde bättre så att vi kunde åka till Allum och kolla rean och jeans. Kanske, blev svaret. När syster var jättesur för att hon inte hade några kläder hon kan ta med till Lima (skidresa med konfan) så åkte mamma med henne direkt till Allum. Jag blev lämnad hemma med min simsspelande lillebror. Jaha, så nu var dagens planer förstörda! Tänkte göra lite pianoläxa, kanske lite datorkunskap också. Annars får vi se vad som händer.
Förhoppningsvis blir det Ikea imorgon när syster åkt, vill verkligen ha en ny säng! Har en 70 cm bred säng, ni kan ju tänka er hur knödd man är! Armbågarna går liksom utanför. Dock gillar jag den, är ju farfar som har gjort den till mig. Men det var femton år sedan, har sovit i den i hela mitt liv. Dags att  byta? Ja! Frågan är om man ska ha en 90, 110 eller 120säng. Får ta en funderare!
Nu ska jag knarka gó musik och läsa GP en gång till. Var himla kul att se allt som hänt under 00-talet! Funderar på att göra en egen liten summering, men är rädd för att det kommer ta alldeles för lång tid. We'll see!
Njut,
If you were a sailboat - Katie Melua
Samson - Regina Spektor

hej dåliga bloggerska!

HAHA, det här är så dåligt av mig! Jag har typ inget att göra på dagarna, så går runt som en liten zombie i huset. Varför bloggar jag inte? Helt enkelt av anledningen att jag inte har något att blogga om. Lovar att återkomma till det normala om någon dag eller två, men just nu har jag ingen inspiration någonstans. Ska kanske ut på äventyr imorgon om det blir av, dåså. Annars får jag väl tvinga fram något, hur kul det nu kommer bli. Sov sött, sötingar

'morning sunshine

Tjoho! Dagen har börjat halvbra, är jätteseg och hes. Aja! Har spelat Sims med lillebror, hahaa. Det är faktiskt fånigt roligt. Man fastnar och kan inte gå där ifrån. Nu har jag i alla fall lyckats, höh. Ska ta en promenad med Miranda snart och sedan blir det julklappsfilmer hela dagen. Härligthärligt. Får fixa fram en massa godis och sen kan jag och eventuellt mamma myysa dagen lång. Ha det fett,

juldagsmys

Har haft en gó dag, tack vare typ ingenting. Ska snart bädda ner mig med VÄNNER, mamma och Julmust, lalalalike! Har försökt att spela Sims 3 destination Världen (töönt! Men det är nostalgi, och roligt, höh) men datorn har stängt av sig varenda gång jag försökt. Konstigt nog gör den alltid det när jag ska spela men inte när Frida eller Victor ska det. Aja, tur att man kan rädda kvällen på annat sätt! 
Förhoppningsvis blir det en tur till stan imorgon, eller någon annan utflykt. Nu är det ju mellandagsrea som jag hoppas att ni andra glömt bort. Då blir det ju en hel del grymma grejer som jag kan köpa, yeey!
Oh, vilken skönhet. HAHAH!
Tagen igår i alla fall, så nu går det inte att skylla ifrån sig.

nostalgijulafton

Oui, halvsnygg bild som vanligt. Tagen mitt i natten när jag inte kunde somna, haha!
.
Åh, ni anar inte hur glad jag är över mina presenter! På något konstigt vis är jag hur nöjd som helst. Brukar ju alltid vara så att det är något man önskat sig och byggt upp en förhoppning om att få, men som man inte får. Därmed blir alla julklapparna lite sämre. Men jag hade inga förväntningar. Fick en massa saker som jag verkligen är lycklig över.
  • Rosa mjukisdress från SunShine
  • Söt sjal
  • 3 första V.Ä.N.N.E.Rsäsongerna
  • 10klippskort Sportlife
  • Datorfodral
  • Fotobok
  • 2 filmer
  • Faceskrub och krämer
  • Parfym
  • Ljus som byter färg (asfräckt!)
  • Smycken
  • Pengar
  • Superfin vattenflaska
  • en plastsnopp (HAHAHA jag ska tillägna ett helt inlägg till den, det är nämligen inte vad ni tror det är!)
Och en massa mer saker! Känner mig bortskämd, men det känns ju bra, höhö. Som sagt, jag är hur glad som helst och längtar inte ens till julen 2010. Det känns som om denna var så perfekt den kunde bli. Helt ärligt!
Allt var som när man var barn, ungefär. ÅH! 

När juldagsmorgon glimmar...

...begav jag mig till kyrkan. Tillsammans med kusinmannen Anders som är ursprungligen från Norge och jobbar som präst. Klockan var bara sex när jag åkte iväg och kom inte hem förrän nio. Sedan lade jag mig igen och vaknade när klockan var ett. Därefter begav jag och kusinmannens fru - dvs. min kusin - oss ut på en promenad i slaskväder. Kom hem först nu så ska lägga upp lite bilder och sådant när jag hunnit fixa med det. Ville mest bara ge er status med detta inlägget, haha!
Fin juldag <3

Have yourself a merry little christmas

Jag för nästan exakt ett år sedan

Blir en lite juligare bild senare på dagen, ska ju fota under själva julafton. Men just nu innehar jag ungefär 0 bilder som hade passat. Därför tog jag en av dem. Jag, i början av januari 2009. HAHAH! RIP jackan, den var trasig och det fanns inga kvar i affären som jag kunde få. Aja, nu är det jul och det är kul! (är fortfarande inne på rimmen sedan igår, höh) Ska se om vi ska äta frukost snart, sen blir det julklappsbyte med Johanna och klockan 2 ska släkten samlas hos moster. MYYS! Måste se Kalle och gänget också, såklart! GOD JUL <3
.
Vad ska ni göra på jul? Sitter ni bänkade klockan tre för att se Kalle Anka?

one last goodbye before christmas

Uppesittarkväll framför datorn! Har precis haft gäster men nu var det dags att åka hem. Vi ska ändå träffa alla imorgon igen, mysigt. Ska se på någon film med Hugh Grant sen, vet inte riktigt vad den heter men det är ju ett sätt att fördriva tiden såhär dagen innan julafton. Spänningen börjar gripa tag i kroppen, man undrar ju vad alla ska säga om ens presenter. Och man undrar vad som kommer att ligga i paketen man själv ska öppna.
Nu får ni ha en grym natt, sov sött <3
Bild från i höstas.

ps. Glöm inte att rösta på mig häär, om jag ska vinna Jenniiems tävling!

dress up with a dress

Hänge på Allum med Miranda idag för att kika på en klänning. Köpte en på Bikbok som var supersöt! Ska ha den på julafton i alla fall.
Har märkt att det är få som är inne och bloggar idag, antar att många är borta såhär vid jul? Tråkigt! I alla fall, blir nog inget mer inlägg ikväll då. Vi har gäster och då vill man ju vara social med dem, ellerhur? Sov sött och vakna gott imorgon, det förtjänar vi alla!

julrim!

Här får du en dos av spänning
om ett hat mot allt med klänning
Den har nyss på bio gått
men det är ej en film du fått.
en fantastisk historia, Du måste bara få veta,
om den konstiga flickan och vad hon kan heta,
ett offer som jagas och själv är på jakt,
hon flyttar runt och är alltid på sin vakt.
Du lämnar inte historien innan den är slut,
jag lovar Dig mycket spänning varje minut...
Åh internet idag alltså! Iaf:
Här får du en dos av spänning
om ett hat mot allt med klänning
Den har nyss på bio gått
men det är ej en film du fått.
en fantastisk historia, Du måste bara få veta,
om den konstiga flickan och vad hon kan heta,
ett offer som jagas och själv är på jakt,
hon flyttar runt och är alltid på sin vakt.
Du lämnar inte historien innan den är slut,
jag lovar Dig mycket spänning varje minut...

Julrim i stugan! Sitter och slår in lite klappar och fixar de fina! Dessutom sitter jag och filar på rim. Några har jag dock hittat på internet när jag inte kommit på något. Nog så bra ändå! Gissa vad som finns bakom rimmet ovan?
Såhär fina blev en del paket när de var halvklara, jag gillar det! Den snygga snögubben har jag designat själv, skillsen!
Glöm nu inte att fråga frågor till min syster i inlägget nedan!

Frågestund!

Hej alla glada!
Det är inte Hanna som skriver nu, det är hennes syster men det skadar antagligen inte så mycket.
Hur som helst så har jag tagit ett litet avbrott i julstädningen eftersom Hanna bett mig att ha en frågestund här. Ni får alltså chansen att fråga allt ni vill veta, vad det än är.
Grejen är då att det inte är hon som svarar, utan jag som är 100% ärlig. Det ni! Så nu borde ni verkligen ta chansen för här kan det avslöjas mkt! 

Mohahahaha - Känn makten jag har!
haha, nej skämt åsido. kände bara att jg behövde få vara lite oseriös också, har låtit som en reklamsnubbe alldeles för mycket nu.
Men sätt igång och fråga så kan jag redan nu garantera er ett svar - oavsett vilken fråga det är. Svarar någon gång ikväll beroende på hur många frågor det är, annars blir det på fredag svaren kommer.
Puss&Kram

hej mitt vinterland!

Nu ska det julstädas. Och julpyntas. Och den sista maten ska göras klart. Sedan ska jag åka pulka. Och köpa jul-/nyårsklänning. Hoppas att det finns några kvar! Vi får se om jag ens hinner, men förhoppningsvis.
Höres och synes!
Miranda,             Clara,             Johanna,                  Vilma,                    Hanna(jag)
Det är vi som gör sävedalens gator farliga. Host.

love you <3

Åh, jag blir så glad när jag läser flera söta kommentarer! De snenaste dagarna har ddet gått hur bra som helst med bloggen och jag är jätteglad, tack till er läsare! (även om jag har varit en superdålig bloggerska senaste dygnet..hrm) Se till att kommentera lite mer bara, haha! Men då har ju faktiskt jag chansen att se att ni också har en grym blogg jag kan läsa, ellerhur?
PUSS!

Jag är vit pga blixten, haha.

snöväder!

Kärlek i luften, i form av snöö. Det är såå underbart och vitt och fint att man blir helt lycklig. NU ska jag ladda upp en massa bilder på facebook, kolla era kommentarer och era bloggar, sedan blir det en god natts sömn efter en mysig tjejkväll och en galen promenad på vår lilla damm. Sov sött, änglar

ladies only


Ladies Night - Atomic Kitten
.
Ohyes, it iis!


Tävlingsfinalist!

Jag är framröstad som en av finalisterna i Jenniiems tävling om veckans blogg! Hur kul?  Rösta på nummer 3 om du tycker att jag borde vinna. För det tycker ni väl? haha.
Klicka på bilden för att komma till inlägget där du kan rösta fram mig - eller någon annan!

bildbevis av en kul kväll!

Internet har inte velat samarbeta med mig sen jag kom hem från dagens äventyr. Men nuså! Här kommer ett litet collage från gårkvällen:
Kvällen var helmysig. Älskade sällskapet fullt ut. Rikard och Karl-Oskar - ni är sjukt underbara! <3
Det enda som var dåligt var Rikards hemtrakters brist på snö! Jag som var så himla taggad på pulka. Hemma hos mig var det en hel del snö igår och såhär fint var det!
.
Nu har vi precis pyntat granen, ska ge mig iväg till Johanna för tjejkväll - igen. Myyyys! Dagen har varit perfekt och jag kan bara säga att jag älskar julen!
.
Grown up christmas list - Kelly Clarkson

I'm a busy girl!

Helluu!
Jag loovar att berätta mer om igår och dagen men just nu hinner jag verkligen inte. Ska träffa kusinen med familj och sedan blir det sista julklapparna med Johanna. Kvällen blir det återträff med tjejorna, me like.
Bilder och filmer kommer sen, några timmar kvar bara. Men visst är det värt att vänta på?
Puss och Kram,

let it snow, let it snow, let it snow

Another christmas - Amanda Jenssen

Morning! Snön vräker bokstavligt talat ner här utanför. Hur juligt som helst! Älskar det verkligen. Var längesedan Göteborg såg såhär mycket snö, faktiskt. Kommer troligen inte hinna komma ut och fota det, eftersom jag måste duscha och sånt innan jag träffar lite kompisar. Men ikväll får ni en massa bilder! Ska ha med kameran under dagen och fota snöiga Götet. Får hoppas att batterierna håller för jag orkar inte vänta på att de nya ska ladda klart.
I alla fall, njut av den fina låten så hörs vi ikväll! Kisses,

black n' pink

Mysig filkväll med bästa tjejorna! Var vääääldigt längesedan nu och det behöves en liten återförening. Nu ska jag sova och imorgon väntar besök på gamla skolan med en massa folk! Därefter stan och en tur till Rikardo, kul!
Här kommer en avslutande bild för kvällen som är tagen när jag och syster var riktigt flummiga. Märks kanske!
Förresten, hur kul är det inte att jag har minibesöksrekord varje dag de senaste tre dagarna? Stanna kvar hos mig nu, pojkar och flickor. Ni vet att jag älskar er <3
Och ja, jag gillar när vi lägger till varandra på bloglovin'!

julklappsinslagning

Syster blev sugen på att slå in klappar, så hjälpte henne att hitta lite fin dekoration att använda. Dessutom var jag snäll och lånade ut mitt julklappspapper som jag nyss köpt på lagerhaus. Visst blev det gulligt med hjärtsnöret till hjärtpappret?

triwa wannabe

Titta vad jag hittade! Eller aa, hittade på en killes blogg. En klocka som är av plast, ser ungefär ut som triwa eller Jetsetklockorna jag önskade mig i julkapp. (tog bort de från önskelistan då jag tyckte att de såg för billiga ut, kostar ju 600 spänn men ser inte så dyra ut!) Nu finns ju dessa snyggingar för bara 249 kr! Kanske något jag ska satsa på om jag får pengar i julklapp? Står på hemsidan att de ska få in klockan i fler färger, men jag vill nog ändå ha en vit eller en rosa. Någon mer där ute som vill köpa tillsammans med mig och få lite i rabatt? Vi delar frakten, och vips så har vi en snygg klocka!

nu är det ljus här i vårt hus!

Titta! Jag har förutom julklappar även inhandlat små ljuslyktor idag. 1 krona styck. Lätt värt! Det blev 3 vita och 3 röda, som står på lite olika ställen i rummet. Sitter och har det riktigt mysigt här i mitt rum. Snart ska jag laga middag med Mamma och sedan blir det träff med Johanna, Miranda och Nathalie. Kuul!
Tavlan på bilden har jag faktiskt målat själv. Är jättestolt över den. haha!
.
Förresten, kul med så många nya besökare! Vart kommer alla ifrån? Hade varit kul att veta varför ni hittar min blogg.

details

Åh, hittade en fin ljusslinga som jag satte upp i mitt rum. Supermysigt direkt! Gillar när man kan förändra mycket med så lite. Tänkte jag kunde göra ett litet bildreportage med smådetaljer i mitt rum? Jag hade gillat det iaf, haha.
Snart ska jag och Johanna åka till Allum och fixa de sista julklapparna och kanske något fint till oss själva. Kvällen ska spenderas med två goingar, Johanna och Miranda. Vi ska ha filmmys vilket jag har saknat! Ohoj, så länge.
.
Kul med jul - Frans

sommartider, hejhej

Jag vet att jag är ute och cyklar på helt fel sida vägen nu, men visst är sommaren är himla bra årstid? Nej, jag har inget emot vintern. Jag tycker det är sjukt mysigt med snön (när den väl är snö och inte slask som så ofta i Gbg) och allt julpynt i fönstren. Jag älskar julmaten och julafton är min favorithögtid på hela året. Men tänk när man vaknar, fåglarna kvittrar och solen lyser så starkt att man har risk för att bli blind resten av livet om man tittar emot den. Tänk när man sitter på ett berg vid havet och hör fiskmåsar skrika. Man är sådär härligt gyllenbrun, och luktar fräsch utan ansträngning. I somras hängde familjen på Cypern i två veckor. Härligt härligt!
Jag är halvsnygg men det är det som är det snygga!

Var bara tvungen att skriva ett sommarinlägg när jag såg denna bild. För visst finns det så mycket minnen bakom varenda litet foto? Jag älskar det!

söta oldies

Jag vill ha söta knytskor! Titta så fina, och lite gammeldags sådär. Det är jag och Ida som är avundsjuka på Birgitta i trean för hon har såhär söta skor. Fubb! Frågan är om man ska satsa på någon av dessa?
Vilken tycker du?

De dyrare är väl snäppet snyggare?

följ mig med bloglovin'

bloglovin
yes, nu är det meningen att ni ska klicka på bilden och därmed följa mig via bloglovin'.
För er som inte vet vad det är ska det vara ett smart sätt att hålla koll på alla dina favoritbloggar samtidigt.

old chocolate

Sitter här och äter lite marabou mjökchoklad, kärlek! Tittar på gamla bilder och hittade en från förra vintern (08 december ungefär) som såg någorlunda okej ut. Tagen av Rebecca någon gång utanför Vallhamra torg. Härliga minnen, faktiskt. Sitter och försöker fixa bloglovin' till mig nu också, ska bli spännande att se om det fungerar. Härlig lördagskväll, trots allt.
Old times. Well, not as good as new times.

på sååå bra humör!

ÅH, min lördagkväll börjar bli något bra! Var precis nere och hällde ut en glas vatten över min syster som satt och kollade film med Anne. HAHAH! Sjukt kul! Visst är jag en underbar syster? För tillfället är hon inte det kan jag ju få be att tala om.
Nu ska jag städa, bara för att ha något vettigt att göra. Goodiegoodie!

en vanlig dag hos Bengtssons

Har just haft en sjuk konversation med min syster om köttbullar och tjocka barn, typ. Anne (hennes typ andra hälft? De är som lillfingret och ringfingret, kan aldrig göra något utan varandra) stod bakom och kollade på och skrattade. Plötsligt kom min lillebror (13 år, vilket man inte kan tro) och skrek I'm a way blocker och kramade fast sig på Fridas ben. Resten är så konstig att jag inte ens vill berätta. Frida kastade sig i alla fall ner för trappan.
En vanlig dag hos Bengtssons, alltså.

Nu har jag skickat iväg ringfinger och långfinger att hyra film - flickan som lekte med elden - och köpa lite godis. Gottigt!
Sedan blir det filmkväll för hela slanten. Popcorn, julmust, choklad och halvgott sällskap. Synd att ringfingers lillfinger inte är typ världens snyggaste man med en talang för att klia i hår. Tyvärr är hon bara en fjortonårig tjej som mest flamsar runt med ringfinger.
Aja..


Glädjeskutt! Taget av Ida på KarlOskars kamera.
För er som undrade, haha.


Hiss och diss!

Hanna hissar

Jullov
Rätt obvious, eftersom det är det mest aktuella för tillfället. Hur mysigt är det inte när det är kallt och vitt (förhoppningsvis) ute och man kan njuta av att sova länge? Dessutom har man en speciell känsla i hela kroppen när det snart är jul/precis varit jul och den lever man på under jullovet. Loove it.

Långpromenader
Känner att jag är påhittig idag, höhö. Nä, men det är faktikst jättegott att komma ut på en lång promenad, speciellt när man har någon goding med sig att prata av sig med. Man blir friskare och sover bättre på köpet, alltid bra! Ett stort plus är att man möter många andra när man är ute och det känns så himla härligt på något sätt. Haha.

Hanna dissar

Trasig julbelysning
Märkte imorse att min julstjärna i fönstret har slutat fungera. Hur kul? Det är mörkt och tråkigt och utanför fönstret är det svart och trist. Julstämningen har typ dött ut ur mitt rum! Tur att man då har lite fler julstjärnor i källaren att välja och vraka bland!

Fryst korvbröd
Vet inte varför jag ens smakade när det var fryst, men vad ska jag säga? Det är verkligen ingen hit! Tina korvbrödet innan du käkar eller välj annat bröd!


winterspringsummerfallwinter

All I want for Christmas is you - Maria Carey


Fin låt, den där! Riktig julstämning blir det. Sitter här och har väntat på att min dator skulle låsa upp sig och det tog sin lilla tid. Hade nämligen skrivit ett inlägg som var grymt, men såklart försvann det när datorn äntligen låstes upp. Haha, alltid samma gamla tur hos mig.
Ska kanske träffa några i Smyrna ikväll, får se hur det blir med det. Folk verkar inte höra av sig till varandra och jag har ingen koll. Blir nog hemmakväll men det är helt okej faktiskt. Blir mysigt med streamad film. Någon med filmtips? Något roligt och romantiskt vill jag ha, eller något fint drama. A walk to remember är ju himla bra men har redan sett den.. Aja!

Frosten är fin!


16803 steg

Har kommit hem från en långpromenad (för min del mitt i frukosten) med Miranda. Vi gick länge, drygt 2 timmar! Resulterade i kalla ben, stenhårda skinkor, andedräktsisbitar på halsduken och 16803 gågna steg. Grymt jobbat, tycker vi. Nu kan vi chilla på det heela jullovet. Höh.
Ska gå ut och ta bilder till min header snart, Frida hade tagit så fina frostbilder att jag blev supersugen på att göra detsamma. Men snart smälter det säkert så får nog passa på snarast.
Njut av dessa härliga mobilbilder så länge!

Halsduken har jag stickat själv. Är en sådan där löspolo nivet!
Tog inte alls lång tid och var väldigt lätt.


Ny design, igen..

Visst blev det fint? Headern ska jag fixa, min syster fixade en snabb bara. Det är alltså hon som gjort designen och jag är hur nöjd som helst! Ser mycket mer avancerat ut tycker jag, haha. Det tråkiga är att jag inte kommer kunna fixa sådanna där snea och snygga bilder längre, då bakgrunden i inläggen inte är enfärgad. Men vadådå? Det blir ju lika snyggt med en svart ram, tycker ni inte?

Förresten så är det jullov nu och jag kommer kunna uppdatera som en datornörd! We liiike!

HAHA efterbliven!

Bevis på att jag verkligen var trött när jag skrev mitt inlägg i Torsdags..


Jag vet att det är en gris och inte en hamster. Fråga mig inte vad som hände!


JULLOOOOV!

Hur underbart som helst är det! Skönt att äntligen få sova och bara ägna sig åt sina favoritsysslor. Imorgon ska jag träna för första gången på länge, härligt. Har haft en konstig dag i dag, min kära rektor har dock gjort den minnesvärd. Han skulle sjunga Oh helga natt och det lät väl sådär, ärligt talat. Men tummen upp!
 Nu blir det kyrkans julavslutning med min kära Miranda. Om ni inte vet vem hon är kan ni ju alltid kolla in bilden här nedanför. Vågar inte gissa hur gamla vi är (då jag tror att vi är på tog för gamla för att se ut sådär!) men skulle väl ändå gissa runt tolv/tretton? Måste tillägga att vi är way much hotter nowadays. Bara så ni vet!

Usch, sjukt hemsk bild verkligen!


Namnge hamstern!

Åh, det funkar att ladda upp bilder med internet explorer! Jag som alltid använder chrome får väl ta och byta tillbaka från mitt älskade internet nu då.. Sånt är livet!
Yesyes, en grym dag börjar gå mot sitt slut. Sitter med en kopp Grönt Julte som jag köpte på Liseberg förut, supergott och nyttigt (+juligt) är det och jag är nöjd med mitt köp. Har även fixat en dejt mellan två exkompisar nu (eller hjälpt till på traven, rättare sagt. Eller mest rätt; tvingat den ena att ringa den andra.) och det känns härligt! 

Skolan började med betygssnack och jag ligger på MVG i tyska, svenska, engelska och samhäll så det känns bra. Resten har jag inte fått reda på. Matteprovet fick jag VG på så det lär väl bli mitt betyg. Tur att vi inte får betyg förrän sommaren, så kan jag jobba upp matten. Talet jag höll om min egyptenresa gick också bra tycker jag och det är ju ett stort plus. Jag som blev så nervös typ 30 sekunder precis innan jag skulle börja! Men det löste ju sig när jag väl började snacka. Efter skolan gick jag, Rikard, Wilmer och Mimmi och fikade, mysmys! Riktigt goa kompisar har jag gått och skaffat mig, över förväntan!
 
Svinkallt ute, ändå gick Jag, syskonen och Mormor på Jul på Liseberg - hur mysigt som helst! Det snöade och var fejksnö p granarna så julstämningen var verkligen på topp! Köpte en silvrig spargris för att jag är så cool. Nu sitter vi här vid skrivbordet och är coola tillsammans. Funderar på vad han ska heta, någon som har förslag? Alla förslag är såklart välkomna! Den som kommer på bästa namnet får en länkning, okaaj?

Förövrigt så är jag stolt över Göteborg som har anordnat pussstationer på olika platser i centrala Göteborg. Hade jag haft någon att pussa hade jag definitivt stått där hur länge som helst och bara njutit. Nu är fallet annorlunda (trots Johannas fina bröllopstal till mig och Rikard!). Får allt se till att bli kär i någon goding snart!
Nu, cosmopolitan och en ny dos te!

IRRITERANDE TILL TUSEN!

ÅHHH! Sitter i skolan och märker att här går det minsann att lägga in bilder och shit, nu blir jag arg! Då är det alltså min dator det är fel på, argh. Förlåt kära blogg.se för att jag klagat. Sen ska jag hem och slå min dator!

Jul på Liseberg ikväll. Julshopping igår. Just nu lyssnar jag på Erik på NRJ, grymt söt mot sin flickvän är han och jag blir kär (typ). Nu börjar skolan strax och jag ska börja öva på mitt tal, awesome! Ha en fin dag,  


godnatt

Sov sött, nu ska jag försöka överleva vreden mot blogg.se, haha. Puss

@ home

Har haft en grym dag med två timmar sovmorgon! Underbart att äntligen få sova ut. Nu ska jag plugga och skriva ett tal tills på torsdag. Kuuul. Jättetrött på att blogg.se inte är snäll mot mig så snart byter jag till devote! Detta är faktiskt inte roligt! Se hur tråkig min blogg är!

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0