Staff på Gothia Kviberg

Ingen blogg denna veckan. Jobbar jättemycket på Gothia, vilket är helt underbart!
Jag säger bara; att stå och ha hand om lagen mitt på planen under Gothias invigning är ju helt galet underbart! Älsk på hela jorden!

Isadoras mineraler

Heej!
Idag har jag, Klara och Clara gått till allum (hurtigt, vi vet) och tittat lite. Skulle egentligen köpa en mascara och en foundation, men jag märkte att om man börjar prenumenera på en tidning får man den mascaran jag vill ha, för bara 80 spänn! Ett kap, måste jag säga. Foundationen då, visste att jag ville testa mineralsmink men jag hade ingen aning om vilken. Så jag köpte inte, får göra lite researching först. Någon som har något bra foundationtips?Den ska inte vara dyr, ska täcka men samtidigt se naturlig ut, hålla hela dagen och inte behöva massa dyra extrasaker, ex facespray och liknande. Hm...

ingen ork alls

Idag har jag blivit drabbad av huvudvärk liksom de cirka 75 % av dagarna den senaste veckan. Måste bero på ovädret, för om det är något jag inte brukar ha så är det huvudvärk. Blir inget mer inlägg just nu, orkar helt enkelt inte.
Keep your smile <3


Michael Jackson

Åh, jag har faktiskt aldrig brytt mig om Michael särskilt mycket. Blev dock lite rörd idag ändå när cermonin för honom hölls någonstans i USA. Vackra låtar har han i alla fall en del av!


Värst var det när hans äldsta dotter skulle säga hejdå och hon började gråta.
 Jag känner med henne  <
3


Fruktansvärt orättvist!

Fick ett mail av min sommararbetsgivare om att man kunde begära jämkning för att slippa betala skatt på sin lön om man ändå inte ska tjäna över 16000 år 2009. Superbra tänkte jag, då kan jag  ju slippa vänta ett år för att få åttahundra spänn som jag betalat för mycket i skatt. Skatteåterbärgning tror jag det heter. Presenterade förslaget för mamma och hon tyckte det lät bra. Ända tills hon kom på att jag inte kan genomföra en sådan här jämkning.
Eftersom jag inte har Pappa i livet får Mamma en speciell barnpension för att få extra pengar då hon är ensamstående. Hade hon fått dessa pengar direkt in på hennes inkomstpengar, hade hon behövt betala extra mycket i skatt. Därför går dessa pengar in på ett av mitt och mina syskons bankkonton, fast vi inte ser pengarna ändå. De går liksom till Mamma hur som helst. Men ändå räknas de in i min skatt och jag behöver alltså betala skatt på min lön, utan att få tillbaka den, bara för att jag inte har en pappa.

Är det rättvist att jag ska behöva betala för att min Pappa är död?
I mina öron är det absurt och bara fruktansvärt orättvist!

Glitter och glamour

Oj, vilket impulsköp det blev idag på Allum med Sanna (kusin) och Sis. Ett turkosblått hårband i paljetter! Gillar det skarpt men vet inte riktigt när jag ska använda det. Om jag ens kommer använda det. Men snyggt är det!

Det bästa med bilden är bildkvalitén, ellerhur?
.
Tröjan på bilden är också nyinköpt och precis en sådan fast mörkblå och vit har jag. Känner att intresseklubben antecknar, intressesmurfarna hoppar och intresseflugan äntligen stannar och allt sånt där, men kände att jag behövde lägga in en bild. Och Voilá, it's done!

Emma-lee

Jag har ingen inspiration, mycket ont i huvudet och är seg som en sengångare. Det enda jag orkar göra just nu är att lyssna på den här låten, som är grym! Enjoy people.


tråååkigt

Åh, jag sitter och ser på min blogg och tycker att den är såå ful. Jag vill ha mer bilder och sånt men jag tar inte så mycket bilder och det är ju tråkigt med bara bilder från google, ellerhur? Borde verkligen ta lite mer kort men jag är nog för lat. What else can I do for you?

Ohnej

Om det är någon som vill gifta sig med en nigerian så snart som möjligt, skaffa barn med honom och sedan leva "lyckligt i alla sina dar" med honom i en liten nigeriansk by, så är det inte jag. Även om nigerianen vid namn Clement tror det.

Har hängt på Ugglum med Klara, Stina och Maria i två dagar nu. Först var det snygghenke från Skövde som fångade vår uppmärksamhet. Igår var det några nigerianer som ville ha oss. Jag - åtminstonde - ville inte ha dem. Men visst underhöll det oss kvällen igenom. Får se om jag går till skolan idag, halva jag vill, halva vill inte. Folk från Afrika är inte så spännande som man kan tro..

Imorse var det "före-frukost-promenad" med Miranda. Vi höll på att dö av trötthet. Men sånt är ändå ganska najs, då vet man att man lever. Typ.


PC

Och nu är Partille Cup in da town! Faktiskt skoj, eftersom jag har lite minnen därifrån från förra året. Jag och Klara hängde med Egypter från tidiga kvällen till sena natten och från tidig morgon till mitt på dagen. Fett kul, även om Egypterna är på oss fortfarande.
Nu ska jag ut i värmen och dricka flädersaft. Återkommer inatt <3

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0