Ha en fin valborg allihopa!

Just hemkommen från skolan och utkommen från en dusch, har fixat håret och lite sånt där. Ska snart bege mig in mot Göteborg för att se på chalmeristernas Cortege - Cortegen - eftersom det är en kul grej varje valborg. Inte kanske jätteroliga bidrag, men det är ändå kul. Efter det blir det en kul kväll med roligt folk. Nu måste jag fixa lite till, wihoo! Hur ska ni fira er Valborg och Kungens födelsedag? 

happy meee

Shoppingsuug

Ni anar inte hur tråkigt jag har. Finns mängder av saker jag kan göra - borde göra - men nej. Jag tänker inte göra det. Ska njuta lite av datorn innan jag skickar in den på reparation imorgon. Sedan blir det utan dator i typ en vecka. Problemet är att den brummar något extremt, får typ huvudvärk när man pratar i telefon med mig, sittandes i samma rum som datorn. Ja, typ.
Något som jag gärna hade tillbringat min tid med är shopping, men är lite för sent för det nu. Köpcentret nära mig stänger om 50 minuter, helt värdelöst. Får springa och handla lite saker snabbt imorgon på lunchrasten, finns en del nödvändiga saker jag måste lägga pengar på. Strumpbyxor tillexempel, verkligen viktigt! Synd att det är så sjukt dyrt med sånt, men aja. Nödvändigt faktiskt. Nu; måla naglarna och tvätta. Segt, men också en av de nödvändiga sakerna. Hur ska ni tillbringa er kväll? 

21 plåster på mina ben...

Skillsen! Här får ni ett recept på vad man inte ska göra samtidigt som man rakar benen..
  • Prata inte i telefon med förälder
  • Smsa inte med någon för stunden halvtaskig person
  • Gör ett halvhjärtat försök till att få allt lite mer musikalliknande
  • Halka och ramla på rumpan
Gör ni detta - allra helst på samma gång för maximal klantighetseffekt - kommer ni garanterat att få stå och plåstra om era små lemmar med 21 plåster, precis som jag. Kul att jag inte kan peela mina små spiror nu, utan måste vänta till de små blodkropparna stoppat blodflödet. Hej Hanna "smidigheten själv" Bengtsson! 


två små äckliga spindlar...hej regn!

Åh, jag pratade med Hank (läs: Henrik) i telefon när han plötsligt kom på att kolla in min bilddagbok. Som jag inte använt på typ ett-två år. Panik fick jag och sprang för att sätta på datorn och låsa min gamla dammiga bilddagbok. Kuul att det sitter en spindel rakt ovanför mig i taket som jag märker och börjar skrika. Ska döda den - jag är verkligen skitskraj för spindlar, usch! - och den hissar ner sig på golvet och springer bakom mitt skrivbord. Drar ut det och vad hittar jag om inte en till spindel! Fy, fick typ panikångest och hann döda en av dem i alla fall. Skyll på mig om det regnar imorgon, jag tänker inte vakna av att en äcklig spindel har hittat till mitt ansikte inatt.. Så, nu vet ni. Jag har gjort bort mig för resten av min framtid men det är ganska lugnt.

Today I'm wearing this:
1. H&M    2. H&M     3. Cypern     4. Fanny&Michel

i keep writing these notes about love


Åh, internet har varit avlagt sedan igår, verkligen irriterande! Har haft idrottsprov idag så det var väl lika bra igår, antar jag. Men idag, verkligen ingenting har gjorts! Borde kanske tagit en joggingtur men nej, jag orkade verkligen inte. Är jättetrött. Ska försöka komma ut lite imorgon, slutar mycket tidigare än vanligt på grund av nationella i engelska A, så tänkte ta en liten shoppingtur med en söt tjej. Klirr i kassan imorgon - studiebidraget landar på kontot. Alltid lika välkommet. Denna månaden har jag faktiskt varit grym och inte gjort slut på alla mina pengar. Den ni!
Finns så mycket fint man vill köpa nu när solen tittar ram bakom molnen, ellerhur? Cubus har faktiskt en del fina saker, har aldrig hittat något där (well, har väl inte letat heller egentligen) men tänkte ta ett kik imorgon. Sweet! 

NEHEJ NU VILL INTE INTERNET SAMARBETA MED BILDUPPLADDNINGEN! ILLA!
Får väl visa er imorgon...

Ni får njuta av en bild jag redan lagt ut innan då, höhö. Lång time no see.. Åh dampinternet!
Sov gott, för det tänker jag göra <3

inte så snygga som många tycker


Jag tycker faktiskt inte att det är något speciellt med H&Ms nya tishor. Ser på många bloggar att de är ursnygga och så vidare och så vidare, men vad  är grejen? Jag tycker att de mest ser jobbiga ut. Hellre söta blusar och annorlunda tröjor! Den jag hade kunnat tänka mig är den vita med bara svart tryck, men resten kan få hänga kvar i affären. Vad tycker ni, Hiss eller diss?

låt oss kalla det för minipaus!

Jag vet att jag inte bloggade igår, faktiskt. Men jag kände att jag hade annat för mig, vilket jag kanske egentligen inte hade. Det var en ganska bra dag, även fast den inte var det på något sätt. Måste i alla fall fortsätta på gårdagens planer med att plugga idrott.. Depp ibland alltså! Har sovit riktigt gott så tänker faktiskt ta mig i kragen nu och inte skylla på något. Heja mig, eller något? Om något känner för att förgylla min dag så varsågod! ;)


Oj, en sån vacker bild! Nej men nu måste jag draaa mig.

du fina, älskade

Åh, härliga dag! Lite jobbig också, men bortser från det. Är på gött humör eftersom jag precis kommit hem från Ida som gjort min kväll supermysig! Det var myskväll för den söta sjuttonåringen och vi firade henne genom att bli bjudna på en massa god mat, en söt film, god chokladmousse och bara en allmänt mysig kväll. Tack!
Ska läsa lite bloggar för att göra min kväll toppen, tända ljus och fixa iordning mig, vänta tills snyggingen Henrik ringer och sedan blir det bara en skön natts sömn. Imorgon blir det rajtantajtan så det är bäst att vara på topp, ellerhur? 

happiness

I underlandet

Nyss hemkommen från en hektisk men trevlig dag! Har varit på lite alla möjliga ställen idag, faktiskt. När jag skulle gå från skolan hade en spårvagn krockat med en bil, så fick halvspringa genom hela staden (tack Henrik för underhållningen!) och sedan missade jag bussen och fick ta en annan buss. På grund av detta också halvspringa till nästa ställe jag skulle vara på, på andra sidan berget jag just gått av vid. Kuuul. Aja, kvällen blev lättare när Mormor tog med syskonen, mig och kusinen Lisa på Alice i Underlandet. Imponerande film, verkligen. Tack vare underhållningen blir jag nu tvungen att tråka ut mig framför engelskaglosor, gamla psalmer och ett jobbigt klädval. Ibland är det jobbigt att vara Hanna, fast oftast inte. Åter till mitt roliga liv...

look into my eyes

du är som stjärnorna, som blommorna




Världens finaste reklam. Varje gång jag är på bio (på tal om det, ska gå och se Alice i underlandet med Mormor, syskon och kusin imorgon, tjohoo!) och den kommer blir jag helt lycklig, så himla söt. Hittade den på youtube igår så satt och myste framför den halva kvällen, haha. 

Visst vill man bara ha någon där bredvid som man kan pussas lite med när man ser sånt där?
Eller det kanske ni redan har?

mysteries

Åh, lyssnar på Lalehs nya låt som faktiskt är riktigt bra när man lyssnat ett par gånger. Hon är allt bra bra, den där Laleh. Cool tjej som man borde se upp till egenligen, hon är en av de vettiga artisterna. P!nk är en annan sådan, grym tjej som bland annat sjunger den här, den här och den här låten. Riktigt skön röst och meningsfulla texter, jag gillar't! Länkarna går till Spotify så ni som inte har får ta och kika på youtube istället. Ska försöka sätta mig vid pianot en stund och improvisera lite, orkar inte lära mig något speciellt men är alltid kul att bara sitta och plonka för sig själv. Är glad att jag inte ska göra några läxor idag, har fått tillbaka 3 prov idag och är mer än nöjd, så tycker jag förtjänar det. Blir en promenad sen för att låta maten försvinna, är verkligen proppmätt. 

who knows

Grattis Mamma!

Jag och syster har varit gulliga (höh!) och bakat tårta till Mamma som blir äldre idag. Titta så fin! Helt egenkomponerad, innehåller bland annat mörk choklad, marzansås, hallon, ananas och lite annat smått och gott. Mumma!



syster works hard! 

Okej, snart är hon hemma. Då blir det överraskning med presenter och den goda (?) tårtan. Spännande att se hennes reaktion, tror inte att hon förväntar sig en smaskig tårta. Hur brukar ni fira era föräldrar?

me being sick


Var tvungen att spärra upp ögonen för att se liite friskare ut. Slutar ju i kaos, ser ut som om jag går på droger och har världens elefantpanna. Menmen, dagens facelook i alla fall! 

Ska snart kolla igenom lite matteuppgifter inför provet som blev skjutit på till morgondagen. Borde kanske pluggat mer idag men jag tror jag kan det. Har firat mamma idag så är hur trött som helst, jag borde egentligen sova nu. Men icke, istället har jag precis kommit hem från en välbehövd promenad. Skönt med frisk luft, jag har legat hemma i tre dagar nu ju. Gillar inte att vara sjuk! Men vem gör det... Ha en fin kväll, alla sötnosar. Har ni några roliga planer för veckan?

gina möter våren




Heja Gina, detta är snyggt!

let's celebrate now!

God morgon! Har varit vaken sedan åtta på grund av min täta näsa men annars så är allt fint. Har dammsugit hela huset för att hjälpa mamma inför det lilla släktkalaset senare. Blir att återgå till städningen, och sedan ska jag hoppa in i duschen. Kan behöva kompensera upp min sjuk-ofräschhet med lite annan fräschhet. Dags att jobba på den biten, ahoj!

Haha, jag skulle försöka göra en grej i PS men det gick åt pipan...

skrivet från soffan, voila!

Åhja, visst förstör sjukdom (även om det vara är en liten förkylning!) det mesta? Har kollat på film hela dagen, först blev det Just my luck med Lindsay Lohan. Efter det spelades Min stora feta grekiska semester, och som grädden på moset blev det några avsnitt Bert också. Han är för himla skön den killen, om jag hade orkat hade jag absolut skrattat! Istället somnade jag i soffan och vaknade inte förrän en och en halv timma senare då Johanna ringde. Jag känner mig lite bättre nu men enligt Johanna lät jag jättesjuk. Njaa. Jag är på bättringsvägen, faktiskt. Måste ändå stanna hemma ikväll, men det blir skönt. Behöver sova mycket tills imorgon, Mamma ska fira sina ett år mindre mot hundra med kalas för släkten. Om jag inte blir frisk och förstör den planen, vill säga. Förresten, Berts kompis Åke är ju en riktig gullegris. Vill man inte bara krama om honom? 


Oliver Lofteén, aw! 

dagens önskeoutfit!

Blää. Usch. Fyy! Här ligger jag i sängen, halvdöd. Är jätteförkyld - ögonen rinner, näsan är täppt och min hals gör ont. Fick världens hostattacker inatt också.. Dessutom har jag en grad feber. Känner mig verkligen ofräsch och det är ju aldrig kul. Hade egentligen planer för igår men de försvann åt skogen (läskigt nog precis vad mitt horoskop i Metro ville). Nä, jag vill bli frisk nu! Annars blir det ännu en ganska skön (om man deletar min förkylning ur bilden) kväll hemma framför TVn. Trååk! Idag ska jag gå klädd såhär; 

Ganska snyggt? Jag hissar! 

Back to bed, sleep and hostmedicin. Alla som vill får underhålla mig! Allt bra med er i alla fall?

it's love


smicker, smicker!

När jag slog på datorn -lite halvirriterad på min jobbiga förkylning och på en halvtaskig skoldag- och gick in på facebook möttes jag av det här: 



När jag kikade vidare..



Min fina Johanna är väl för gullig! Här har hon suttit och skapat en facebookgrupp om mig, bara sådär. Jag är jättesmickrad, haha. Sitter här och rodnar, typ. Visst var det fint? Jag tycker att alla som vill kan gå med i den, haha.

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

Bikbok

nu vill jag...

Ja, precis. Imorgon ska jag få domen - tandställning eller inte? Läskigt.. Något jag hellre vill ha är ett par snygga sommarskor, för man blir så lycklig nu när alla vårgalna människor klär av sig till svalare kläder. Underbart! Okej, måste plugga matte (Jag vet att jag är tråkig!) och sedan äta lite. Vad har ni för er? :)

En underbaring!

Vet ni hur dum jag känner mig just nu? Jag är så glad över att ha så himla fina vänner! Idag, första dagen efter lovet, verkade alla i klassen glada över att se varandra. Extra glad var jag över att träffa vissa sötnosar som rymt några dagar för tidigt, som jag då alltså inte träffat på ett ganska bra tag. En av dem var Ida, som för övrig fyller år idag. Jag hade planerat att gå och köpa något fint till henne men jag har varken hunnit eller kunnat, dum som jag är. Födelsedgsbarn nyss hemkomna från USA borde verkligen vara värda bättre. Men vet ni, istället är det jag som får presenter! En supersöt papperspåse (Idas specialitet!) med jättegott godis i fick jag. Och inte nog med det, i påsen låg även en fräck penna från MARC JACOBS, som ser ut som ett fräckt läppstift. Hur underbar är inte flickan från en skala ett till tio? Tusen tack fina Ida! 

till mig för ingenting! Visst blir ni en aning avundsjuka? Bara liite? ;)

Efter skolan blev det en tur till Triumfglass med Miranda och Johanna. Gott men sjukt dyrt, 30 spänn för två kulor! Nästan lite Ben n' Jerrysklass.. Har fortfarande inte smakat. Nu blir det mer matteplugg (anledningen till frånvaron, haha) och en promenad med Mamma innan läggdags. Gott! Har ni haft en fin dag?

kisses from Lindex

♥  ♥  ♥  ♥  ♥

freshness, that's me!

Har precis hoppat ur duschen, var duktig och använde balsam idag. Är jättedålig på att göra det, dels för att mitt hår blir fett så snabbt med balsam i och för att jag helt enkelt inte orkar. Men idag så. Gjorde också en härligt mintgrön ansiktsmask som gjorde att ajg var tvungen att se stensur ut i tio minuter. Kul! Som grädden på moset har jag fått en hel population fräknar i ansiktet idag. Gillar när man ser lite pubertetsprickig ut, haha. Nä, men mina fräknar för tillfället är fula. När man blir brun och de bara ser härliga ut är de snygga.
Har du fräknar?


Oh so beautiful! 

Ska fortsätta kvällen framför TVn tror jag, blir skönt med lite mys bara. Oops, moster ringer och ber om en promenad! Ute och gå är härliga grejer, när man hinner och orkar. Förresten, litet tips såhär på kvällen. Innan du går och lägger dig borstar du läpparna med en torr tandborste (eller gnubbar med en frottéhandduk) och sedan stryker du på ett lager honung. Precis innan du går och lägger dig alltså, du ska ha borstat tänderna och sånt innan. När du vaknar imorgon kommer du ha jättelena läppar! Dessutom smakar det ju sött och gott; bra ifall du vaknar mitt i natten och är sötsugen...höh



jag summerar

ut och gå med mamma. plugga matte. läsa gamla tidningar. badmintonträning. tvätta. fixa inför imorgon. se på mysig film och njuta av att det är sista dagen av lovet. bland annat. Ni då?

vind i mitt hår

Mysig kväll igår! Fint folk och vackert väder. Idag var jag taggad på att ligga ute och sola men icke, det blåser kallt och är molnigt. Har varit en sväng på Kviberg och kollat när Henrik dömt sin första match, kallt och blåsigt. Jag som hade låtit bli sminket idag för att solen skulle komma åt, haha. Istället var jag grå och ful..
Idag är det Idol i Göteborg, ingen i trakten har väl missat det? Har fått ett flertal sms och två telefonsamtal av folk som är sura på att jag inte sökte, haha. Jag hade tyckt det var jättekul men jag tror inte att jag hade kommit med. Men lova att tjata på mig nästa år, då är jag astaggad! Ska öva i månader, okaj?
Någon där ute som sökt/tänker söka?


ute på altanen med matte i högsta hugg!

Yes, Godmorgon! Jag ska ta mig i kragen och plugga matte idag. Vädret är jättefint så måste ut; fräknar hej! Visst låter jag ambitiös? Kan kommer säkert inte få något vettigt gjort. Men försöker man så har man ju vunnit hälften, eller hur är det? Okeej, nu drar jag mig. Svårt att slita sig när det finns roligare saker som lockar. Kan i alla fall bestämma att jag ska belöna mig med ansiktsmask när jag är klar, göttans! Vi hörs sen, snyggingar!


jag är sur men ändå glad, jao

Irriterande att sedan jag skrev ett grymt inlägg imorse har internet inte fungerat, och nu har jag glömt vad jag skrev.. argh! Har i alla fall sysslat med att komma på ett eget recept, räknat matte och dansat runt lite här hemma idag. Irriterande har jag också varit, fråga mina syskon. Vet inte hur många gånger de har skällt på mig idag, heh..
Hade egentligen bestämt mig för att åka till Allum idag, men orkade inte och fick inte med mig syster. Hon är egentligen väldigt bra att ha med sig för hon tar inte tid, bara hänger med mig dit jag vill. Ganska najs! Men nu fick jag ju gjort lite andra vettiga saker. Ska hoppa in i duschen alldeles strax och ikväll bär det av mot Mölndal, ska ha en trevlig kväll där ser ni!
Förresten, snygga grejor från Gina som jag tycker kan komma lite lägligt i min brevlåda nu - gärna helt gratis!
Gillar't?

Vilken härlig dag!

Yes, prick på tolvslaget började jag och Bex gå mot stan. Två timmar senare, en colacalippo och lite drama senare var vi framme vid Liseberg. Vårt mål var genomfört, vi hade gått hemifrån Partille till Centrum! Sjukt stolta var vi, och bestämde oss för att träffa Johanna. Det var jättevarmt i våra skinnjackor, och inte förrän vid femtiden fick våra stackars små conversebeklädda fötter vila, då vi satte oss på bussen. Efter middagen blev fick jag finbesök av Joel i klassen, och efter en halvgó promenad bar det hemåt till nybakade scones och gamla Idolauditions. Körde precis hem Joel med Mamma så ska gå och bli bästis med sängen snart igen. Vi gör slut och blir tajta ganska ofta, varje dag faktiskt. Konstigt va? 

Vad tycker ni om min nya design förresten? Grå, tråkig och ful? Trevlig, vårig och fin?
Jag vet inte vad ni tycker, tell me!

ute på äventyr hela dagarna!

Tjoho! Vaknade nyss efter att ha somnat jättetidigt igår. Jag är så himla dålig! Det är lov; sena kvällar och sena morgonar. Varför kan inte jag? I alla fall, var ute på Näset igår hos en söt klasskompis och två till. Vi var extremt ambitiösa och pluggade matte. Slutade framför soffan med Juno på TVn och en massa gott, heh.

Nu ska jag plugga lite till (åh, jag är duktig!) och sedan blir det äventyr med gamla, góa kamraten Bex. Vi har länge haft som mål att gå hela vägen in till Göteborgs centrum, och idag blir det av. In till Göteborgs kommun är det inte alls långt, max typ tio minuter att gå, men idag kör vi järnet. Ska bli kul, trots att det är lite mulet. Vi får hoppas att det klarnar upp lite. Blir en tur i stan sedan också, måste kolla vårkläder för att det är allmänt underbart!
Vad ska ni ha för er idag? 


don't get mad, get even


leaving for bed!


outside moving

Det ar varit hyfsat fint väder idag, så har varit ute och gått med Amanda en ganska lång stund. Fick i alla fall gå våra tiotusensteg. Innan dess var det MRL som gällde, med Johanna. Hemskt att jag var sjukt otaggad, men skönt  nu efteråt. Snart blir det kväll hos Clara, så ska gå och byta om strax. Har ni haft en bra dag? 


I Lördags. Lite twilightfeeling, tycker ni inte?

shake your booty, touch the sky!

Nu drar jag och Johanna till gymmet för lite hederlig MRL, sommaren närmar sig hörrni! Idag iviger vi Johannas gamla góa moppe också, snön är ju äntligen borta på vägarna i Göteborg. Ska trycka (ja!) i mig lite frukost och sen bär det iväg. Visst är vi duktiga...
Vad har ni för planer idag?



sleep tight dream sweet good night

Nu ska jag flyga till drömmarnas land!

Välkommen hem till mig själv!

Åh, jag har haft facebook-, blogg-, och allmän internet-/dataabstinens sen i fredags, men nu äntligen kunde jag sätta mig en stund. Har redigerat bilder (tog drygt 500 i helgen!) ett tag och håller på att ladda upp dem på fejjan nu. För er som missat varför jag inte varit här så har jag hängt på mitt sommarställe hela fredagen och lördagen, igår var jag hos Farmor och Farfar och imorse sjöng jag i kyrkan. Har varit ute och gått mina tiotusen steg med moster och mamma också, i Skatås. Giltig frånvaro alltså.. Bra början på lovet! Hemsk att det redan är tredje dagen, men det återstår ju en hel vecka nu så jag håller humöret uppe ändå! Här får ni lite härliga bilder istället för att jag ska tråka ut er med en massa tjatig text.


Blir mer bilder sen! Ha en fin dag, nu ska jag sätta på en film och mysa :)

Off to Instön!

Okej, let's have a boring Långfredag! Eller inte. Jag ska till landet och mysa med halva tjocka släkten. Passar på att åka förbi Pappa och plantera påskliljor först. Vackra, små söta blommor. Ska se om jag kan uppdatera i helgen, tänker ju ha det så gött jag bara kan och funderar på att lämna min laptop hemma.. Hrm! Åter till packandet, men i alla fall:

Vad ska ni göra i Påsk?

H&M loves shoes, and so do I!

VILKA LÄCKERBITAR!


Vilket är ditt favoritpar? 
Jag gillar allihopa!

hela du är ett stort aprilskämt!

Min första aprildag har varit helgó! Gårdagen var minst lika bra men jag hann inte blogga som ni märkte. När jag kom hem hade jag kör direkt och sen blev det varma, sköna sängen för min del. Från och med idag har jag påsklov, imorgon är första riktiga dagen. Är hur skönt som helst! Ska inviga lovet med två favoriter - Jojjiz och Mirre (bäst att se upp nu, de kommer döda mig när de får sånna smeknamn!). Blir myskväll vilket vi aldrig tackar nej till.
Förresten, har ni blivit lurade idag? Jag har blivit tråklurad av Johanna när hon berättade att tåget från STHLM var försenat till 3 inatt, så att vi inte hinner träffas ikväll. Dålig brud, det där. Jag skulle kontrat med något värre, som att jag bestämt med någon annan ändå. Tråkigt nog är jag för snäll för att komma på sånt direkt. Läste en artikel i GP i alla fall om att Västtraffik ska skaffa nytt biljettsystem igen. Ja, bussarna alltså. Måste ju vara skämtet! I Partille Tidning (lokaltidningen) stod de att man ska DNAtesta hundbajset som ligger på gatorna för att få fast ägarna så att de kan böta eller något. Sjukt! Helt klart aprilskämtet! Läs hela artikeln här!


I Metro idag var det tydligen inga aprilskämt. Men McDonalds hade försökt fått till någon dålig reklamkampanj om att osten från cheeseburgaren ska tas bort och läggas på hamburgaren. Så att det ska bli tvärt om. Jag fattade ingenting, men antar att det skulle vara ett skämt. 
Biopalatset försökte ganska bra med 3Dlinser som nu skulle kunna köpas om man inte ville vara lika ful som i 3Dglasögon när man dejtade, men hur sjukt är det inte med en blå och en röd lins? Jättesjukt! Skämt, eller?
Nu ska jag kolla kläder på internet och bara ta det lugnt tills kvällen börjar.


Bild från April förra året, sicken plutt! 
Brunt hår hade jag också, haha.

Vad ska ni ha för er en dag som denna, Skärtorsdagen?

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0