Min första aprildag har varit helgó! Gårdagen var minst lika bra men jag hann inte blogga som ni märkte. När jag kom hem hade jag kör direkt och sen blev det varma, sköna sängen för min del. Från och med idag har jag påsklov, imorgon är första riktiga dagen. Är hur skönt som helst! Ska inviga lovet med två favoriter - Jojjiz och Mirre (bäst att se upp nu, de kommer döda mig när de får sånna smeknamn!). Blir myskväll vilket vi aldrig tackar nej till.
Förresten, har ni blivit lurade idag? Jag har blivit tråklurad av Johanna när hon berättade att tåget från STHLM var försenat till 3 inatt, så att vi inte hinner träffas ikväll. Dålig brud, det där. Jag skulle kontrat med något värre, som att jag bestämt med någon annan ändå. Tråkigt nog är jag för snäll för att komma på sånt direkt. Läste en artikel i GP i alla fall om att Västtraffik ska skaffa nytt biljettsystem igen. Ja, bussarna alltså. Måste ju vara skämtet! I Partille Tidning (lokaltidningen) stod de att man ska DNAtesta hundbajset som ligger på gatorna för att få fast ägarna så att de kan böta eller något. Sjukt! Helt klart aprilskämtet! Läs hela artikeln här!


I Metro idag var det tydligen inga aprilskämt. Men McDonalds hade försökt fått till någon dålig reklamkampanj om att osten från cheeseburgaren ska tas bort och läggas på hamburgaren. Så att det ska bli tvärt om. Jag fattade ingenting, men antar att det skulle vara ett skämt. 
Biopalatset försökte ganska bra med 3Dlinser som nu skulle kunna köpas om man inte ville vara lika ful som i 3Dglasögon när man dejtade, men hur sjukt är det inte med en blå och en röd lins? Jättesjukt! Skämt, eller?
Nu ska jag kolla kläder på internet och bara ta det lugnt tills kvällen börjar.


Bild från April förra året, sicken plutt! 
Brunt hår hade jag också, haha.

Vad ska ni ha för er en dag som denna, Skärtorsdagen?

Kommentarer
Postat av: HEVE DOSKI - BLATTEBRUDEN !!

G L A D P Å S K =)

2010-04-01 @ 19:04:47
URL: http://hevedoski.blogg.se/
Postat av: Liiiissa

Sv: Haha ja :PHaha jasså ja det är ju bra det, du svävar på måln nu då eller vad man ska säga ? :PJo då det är att bra :D

2010-04-01 @ 19:06:35
URL: http://liiiissa.blogg.se/
Postat av: sigge

gött! ;)

me mig e ede bra! ;)

2010-04-01 @ 19:07:52
URL: http://siiiiigge.blogg.se/
Postat av: BLATTEBRUDEN!!

tack babe!! bloglovin ? =)

2010-04-01 @ 19:10:53
URL: http://hevedoski.blogg.se/
Postat av: BLATTEBRUDEN!!

tack söötis !:) ha en bra kväll!

2010-04-01 @ 19:22:17
URL: http://hevedoski.blogg.se/
Postat av: FOTOGRABBEN.SE

sv; :)

2010-04-01 @ 19:40:39
URL: http://FOTOGRABBEN.SE
Postat av: johanna

fast jag såg att aftonbladet också hade om linserna, så det borde vara SF som haft den isf...

2010-04-01 @ 22:55:30

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0