take care of everything

Titta så fina! Jag vill ha en bustier, det är så sjukt snygg. Och har man fina underkläder, känner man ju sig genast snyggare. Ellerhur? Dessa kommer från H&M, Lindex och Lindex och kosar runt 170 kr. Lite för mycket kan jag tycka, men visst blir man sugen?
Den svarta till vänster (H&M) är min favorit.
Vilken gillar du bäst? 
Visst är det snyggt?

jag sätter regler för eran kommande vecka!

En duktig bloggerska kallad Emmelist brukar köra tävlingar som går ut på att säga något bra om sig själv. Nu när det är en ny vecka tycker jag att alla ska kommentera det bästa med er själva, något som man är stolt över, och sedan ska man tänka på det varje gång man känner sig depp, missnöjd med sig själv eller någon är taskig, hela veckan ut. Bra va? För alla där ute vet ju att ni är grymma, det finns alltid något bra med varje person där ute. Så berätta för mig, se det inte som att skryta; vad är det bästa med just dig? Har du en grym sångröst? Är du alltid jättesnäll? Brukar du laga mat åt trötta föräldrar efter skolan? Vad som helst blir perfekt!

Själv är jag ganska duktig i skolan :)
typ som på gehörs- och musiklära, när man skriver egna stämmor!
(ganska gammal bild, haha)

Sov sött och ha en fin söndagskväll, nu blir det Wallander för mig.

lasange, badminton och mobilfunderingar

Hola amigas/amigos. Ser ni, jag är grym på spanska. Och har inte ägnat en enda sekund av mitt liv på en spanskalekion. Tyska, det är min grej, na klar!
Har i alla fall tillbringat en tid i Vallhamra för att träna badminton med syster. Kulkul. Har man gjort av med frukosten idag då, hahaha. Ska snart proppa i mig lasagne vilket jag verkligen är fett taggad på. En av favoriterna, javisst. Gottgott!
Presenterade tabben om mobilen för mamma också, hon blev varken arg eller irriterad. Tyckte bara synd om mig, eftersom mobilen är något som jag använder dygnet runt (i princip). Och jag är ansvarsfull gällande mina saker, tar hand om dem så gott det går. Alltså, hon förstod att det var en olycka. Det går inte att skicka in den på lagning eftersom skadan är självförvållad, och inga försäkringar gäller, tror vi. Förslaget var att jag ska få en mobil i födelsedagspresent av flera släktingar (haha) men få den i förskott. Eller så får jag väl vänta. Segt! Jag vet inte ens vad jag vill ha för telefon, om inte en Iphone såklart. Den hade jag inte tackat nej till, men det är lite mycket begärt tycker jag. Någon som har lust att sponsra mig?

Vad har ni för telefon? 
Vad vill du ha för någon? 


i min godispåse - converse!

SATC - love it! Chokladpudding i byxan, hahaha. Gjorde min morgon. Annars var det en grym film med bra mening, min dag har börjat perfekt. So far so good allså :)
Min mormor är jättesöt, hon har lovat att jag och Frida ska få varsina par converse - hur snäll är hon? Bäst. Har alltid velat ha vita, men nu såg jag att finns nya ljusrosa. Såå fina. Titta här, vilka godbitar. 

ellos.se finns det vita, gråa och blåa converse för 449:-
Men de rosa? 699:- på junkyjard. Tråkigt nog finns de inte i min storlek, 4.

sex and the citymorgon!

Mornin' sunshines!
Vaknade just av att någon gammal gubbe ringde, jättejobbigt. Det lät som om han inte hade tänder och var aningen påverkad av något. Så jag försökte för femte gången snällt förklara att han ringt fel men inte den minsta gnutta glöd syntes i glödlampan han bar över huvudet. (jag antar det i alla fall, jag såg honom ju inte...) Jag väcktes även mitt i natten av en kille som var aningen berusad och sökte någon jag inte förstod namnet på. Jag är ingen telefonterapeut, okaj? Så sluta ringa och väcka mig hela tiden! Om det inte är något viktigt, såklart..
Nu blir det frukost och sex and the cityfilmen som Frida och hennes kompisar hyrde igår. Najsnajs, blir en grym morgon.
Har du sett filmen?
Vad tyckte du?

back to basics, klant!

Hade en trevlig (om dock kort!) kväll i Redbergskyrkan med fina Johanna och Henrik. Det gillar vi! När jag skulle gå på bussen hem tappade jag min telefon i asfalten och den sprack, så man ser inget på skärmen. Bara en spricka och lite färger. Usch! Back to basics och nokia 3310, åh så roligt!
bye bye Beauty!

perfekt för försommaren, ohja!

Allt från H&M, men sjukt snyggt ändå!
Väskan kostar bara 29:-, min imorgon om den finns i affären!

HISS ELLER DISS?

Nya Zeeland och hårfix

Hola! Har precis gjort klart lite skolarbete, tack för det! Slipper göra det imorgon alltså, ska åka och shoppa istället då. Mohaha! 

Min älskade Johanna har landat och jag var den första att ringa henne, ofc. Båda började snyfta i varsin lur, och det föll en liten tår från mitt öga. Haha, vi har bara varit ifrån varandra i två veckor, men det är ändå tomt liksom. De senaste veckorna har det hänt en del (jag vet, jag har inte berättat massa för er här, men lite privat får det ju vara också...) och det har varit minst en gång per dag som jag tagit upp telefonen för att skriva ett meddelande om vad som nyss hänt, men kommit på att hon inte kommer att få det ändå.. Världelöst! Jag som trodde jag hade lärt mig att hantera när folk försvinner, antingen i en evighet eller bara för en jämförelsevis kort stund, men tydligen inte.
Aja, hon är grymt välkommen hem och när vi ses ska hon få världens bästa kram!
bara för att vi var grymt fräscha på klassresa!
Nu blir det hårinpackning för min del, behövs kan jag meddela! Torrt vinterhår är äckligt, tycker jag.

Hur ofta gör ni inpackning?

söta accesoarer!

Snygga accesoarnyheter från H&M. Billiga, snygga och några av de snart i min ägo, wihoo.

Mest taggad är jag på de snygga väskorna, ringarna för 40 spänn och armbanden här nere, åhh!

Hiss eller diss? 
Vilken nyhet gillade du mest?

haha, ja så var det ju det här med bloggen också..

Kändes verkligen som om jag missade något när jag kom hem förut. Men jag kunde inte komma på det. Sedan, när jag hade åkt iväg för att underhålla mig för kvällen, kom jag på det. Har inte haft på datorn idag vilket har varit grymt skönt! Men jaa, bloggen blev ju lite lidande. I alla fall:

  • Imorgon kommer min finaste Johanna hem från två veckors semester på Dominikanska. (fyy vad orättvist!)
  • Imorgon börjar även min och söta Saras deal med "ingetsockergodisläskkakorosvtävling". Den som bryter först förlorar, och visst hejar ni på mig? Jag kommer lätt klara det ganska länge, det är ju bara viljan som behövs. Och nu har jag ju en anledning att hålla mig borta från det, grymt!
  • Imorgon blir det Vista på kvällen, i Redbergskyrkan. Mysmys!
  • Och såklart, shopping står på listan att göra imorgon. Åker till Allum när jag vaknar och ser vad jag hittar, studiebidraget är på plats nu. I'm the king of the money! (typ)
Sov sött mina fina, jag är så glad att ni finns där trots att jag är så dum mot er. Men nu kör vi pepp på helg, godistävling och Johannas hemkomst. Wihoo! Har ni några shoppingtips förresten? Vad borde man köpa nu? Har hittat en del fint men man måste ju prioritera, right?

här är man då ambitiös!

Ojoj, ingen bloggning igår. Jag tycker nästan att ni borde tacka mig, för hade jag bloggat hade det bara blivit något om min speedbakning, min stress och nervositet. Inte kul! Nu däremot; all stress, nervositet, hunger och törst är borta. Jag är alltså på väldigt bra humör för tillfället. Inte en läxa jag behöver anstränga mig för förräns nästa torsdag. Som grädden på moset (euuw) har jag fått reda på att jag fick grymma betyg både på tyskaprovet och engelskaprovet, wihoo. Det enda jag kan säga är GÖÖÖÖTT!
Har tillbringat dagen från klockan kvart över åtta till sju i skolan, av roliga anledningar. Har varit en toppendag, alltså. Puss på alla som gjorde den underbar, speciellt Ida!
Blir att se film, fixa naglarna och bara ta det lugnt ikväll, myspys alltså. Superskönt, var ett tag sedan känns det som, trots att det bara var en vecka sedan jag hade lov. Men tiden går långsamt ibland, och det kanske var bra i alla fall.

Saknade mig igår?
sötnosar!

sweet Ida och fiskiga jag i höstas.
Visst är vi snygga? ;)

äntligen hemma!

Jaa, har inte varit hemma sedan klockan 7 ända tills typ för en halvtimma sedan. Segtsegt! Ska snart äta, så utnyttjar min datortid innan. Sedan blir det plugg för hela slanten. Kvinter ska ritas och kontrolleras, en tysk tidningsartikel ska genomskådas och analyseras och sedan blir det en hel del matte inför provet imorgon. Låter som en rolig kväll jag har framför mig, right?
Oh, maten kallar redan. Klyftpotatis och kött, GOTT! 
Allt bra med er?

good girl, good girl

ÅH, skolan har börjat igen! Jag vet att typ hela Sverige har lov denna veckan, men inte jag. Förra veckan var the one för oss goá och glada göteborgare. Jovisst.
Kom försent för första gången i morse, inte på grund av mig själv utan på all trafik. I vanliga fall tar det ungefär 25 minuter att komma från dörren till skolans dörr, men inte idag. Då jag inte fick komma på två bussar fick jag vänta i en halvtimma. Sedan var bussen sjuuuukt sen och väldigt långsam i trafiken. Nästa problem var att alla spårvagnar i Göteborg var kassa, och min råkade köra fel! Så fick man gå från en annan hållplats på motsatt håll, jippie. Skoldagen slutade i alla fall bra med betygssnack som gjorde mig sjukt glad, sista lektionen inställd och ett trevligt meddelande från en kompis. I like this!

Nu blir det plugg och sedan gymmet, och såklart mer plugg.
Wazzup at yo' place?

snowflakes on my thounge

Har snötemat gått lite för långt i bloggarna? Ohja, definitivt. Men det har snöandet också, så varför inte köra på liksom?
Sitter och pluggar matte, är grymt ambitiös känner jag. Lyssnar på lite gó musik på spotify också, har en grym söndagskväll alltså. Vad har ni för er? Åter till pluggandet, wihoo!

oj, så fint!

jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt

Ännu en morgon ute i kalla Sverige för att skotta. Jag har iofs inte gjort så mycket, mamma och Victor var de duktiga idag. Vaknade lite för sent för att hinna ta en skottare. Eller skyffel, heter det nog. Jaja. Ska göra lite matte, duscha och raka benen, fixa mig och sedan bär det av till Lisa, Anders och Rasmus. Kalas på g! Roligtroligt.

Bjuder på en bild från gårdagen, då jag faktiskt var duktig.

åhej!
Vad händer för er idag då? :)


what a night!

Jag är en plugghäst. Sitter hemma en lördag och kollar melodifestivalen samtidigt som jag sitter och nördar matte. Vad är detta?! Jag är sexton, supposed to have a life och istället är jag världens tönt! Men what to do när det är lov, halva Sveriges befolkning är på andra breddgrader och snön vräker ner som mjäll från en torr hårbotten? (haha, vilken liknelse va!). Bussarna går inte, och jag har ändå inget sug efter att åka iväg någonstans i denna kyla. Istället sitter jag här och njuter över att vara klar med nästan all matte, för andra gången. (ja, jag räknar om hela kapitlet för att vara säker på att kunna det. Och ja, det står NERD inristat i min panna) 



Hur har ni tillbringat kvällen? På en lyxig nattklubb på avenyn eller bara hemma i TVsoffan?
Kom just på vem jag gärna hade varit hos nu, men det tänker jag hålla som en hemlighet. Vill inte att hela världen ska få reda på vem jag sitter här och drömmer om. Let's keep it a secret!


snö för de senaste femton åren?

Vintern -95 var det visst väldigt mycket snö, har jag hört. Men sedan dess har det ju varit lite fjuttit med all snö, tycker ni inte? Troligen så har väl all snö glömts bort på någon liten ö på Nordpolen, och nu har det börjat blåsa en hel del där uppe. Och all snö yr ner över Sverige. Vad tror ni? En teori i alla fall. Har sysselsatt mig utomhus idag, och en del bilder är för hemska för att bjuda på. Här kommer några i alla fall, jag bjuder! 

där jag går i mina gyllene skoooor!

dregel(?)varning

Euw, vilket uttryck egentligen. Det är ju inte ett dugg lockande att dregla efter någon/något? Uschusch. Men här har ni några riktigt snygga boys i alla fall, enjoy! 

Vilken kändispojke tycker du är snyggast?

_________________
För övrigt sitter jag och knåpar på en header och lite snyggare design, jag måste ha varit riktigt trött igår för det blev verkligen sjukt fult! Och ni sa inget! HAHA


mumsiga biscottis

Jaa, en seg dag har det varit här hemma.. Har varit ganska skönt ändå. Men jag saknar min powerwalk! Det snöar så mycket att det inte finns och mamma orkar inte gå ut. Och klockan 12 på natten är jag helst inte ute och går själv, så desperat är jag inte. Får kompensera med massa träning imorgon istället då, haha!
Har i alla fall fått en del matte gjort, och så har jag ju bakat skorpor efter eget recept! Ambitiöst, höhö.. Goda blev de i alla fall.
kanel- och kardemummaskorpor, yummie! 

Angående listan jag skrev förut har jag hunnit med allt utom powerwalk, ganska starkt gjort ändå, haha! Dags för lite mer läsning, sedan är jag klar för sängen. Myysigt!

planer för kvällen...

Okej, kvällens planer är inplanerade!
Kolla Let's Dance och göra matte
Plocka undan småsaker i rummet
Läsa ur min roman - skolarbete
Ansiktsmask och nagelfix
NY DESIGN TILL BLOGGEN!

Dags att skaffa lite inspiration till designen då.. Tänker mig något rosa, men det blir ofta fånigt då? Äh, jag fixar något grymt, ska ni se! Har ni några tips, tell me. Ursäkta om bloggen blir lite rörig under kvällen, men det är helt okaj hoppas jag. Nystart, ohyeah!

hey Summer, where are you?

____________________________
update: Försöker bara känna lite på färgerna. Lite vårigare va? Headern ska jag självklart byta bort, en sådan där ful vill jag verkligen inte ha. Ska be någon duktig göra en fin header till mig, jag är verkligen en amatör.
Vill du kanske göra en snygg header till mig?

nothing important to tell you

Hej söta!
Sitter här framför datorn i brist på annat att göra. (tråkigt nog har internet varit krångligt hela dagen, enda sedan igårkväll faktiskt. Blame Telia, not me!) Eller brist och brist, har en hel del att fixa med. Städa rummet kanske? Läsa en nyligen utkommen roman. Fortsätta göra piroger. Varför inte plugga lite matte? Eller skriva en egen låt? Njaa, få saker lockar mig. Hade gärna varit ute och sprungit en tur (hurtbullen som faktiskt finns där inne mår inte bra för tillfället, hon har inte fått aktivera sig på ett tag, får bli en powerwalk ikväll, igen..) men snön verkligen vräker ner just nu. Var ute och tog lite snöbilder precis innan det blev mörkt, haha. Verkligen misslyckade bilder, men är det mörkt ute så är det ju. Oopsi, nu kallar ugnen och pirogerna ska kavlas ut. Yummie!

stackars små fåglar..

ska försvinna igen..

Yes, nu drar jag. Vet ni, jag märkte att jag inte bloggade imorse! Det gjorde jag egentligen, men inlägget verkar inte ha kommit upp. Aja, det är ingen idé att lägga upp nu för det är ju lite efter.. Har i alla fall varit på Allum för att köpa presenter åt Ida och Karl-Oskar som jag ska till idag med några snyggingar från klassen. Grymt kommer det bli! Klockan tickar dock. Sorry babes, men måste röra på mig.

partyy! Haha, den här bilden är verkligen ful.

ohyeah, missa inte detta!

Kom ni ihåg inlägget där jag skrev om tidningsprenumerationen man kunde få gratis? Här kommer lite mer info, för jag antar att det inte bara är jag som vill ha en grym prenumeration på en av många valfria tidningar gratis? För oss bloggare är det enkelt, ni besöker bara en av länkarna ovan eller klickar HÄR för att komma till inlägget där bättre instruktioner finns.

Vilken är er favorittidning? Vilken hade du valt? Jag hade ju inte tackat nej till typ Cosmopolitan, någon träningstidning/hälsotidning eller typ Elle. Veckorevyn prenumererar jag redan på! Gillar de flesta tidningar, tycker om att läsa innan jag lägger mig. Har nog läst varenda tidning jag har (vilket är en del) ett flertal gånger.
Grym deal, heja tidningskungen.se!

just another day?

Morning sunshines! Många av er har säkert varit uppe med tuppen, men i Göteborg har vi lov och sover läänge. Riktigt skönt. Ska till stan senare för att träffa Henrik, och efter det blir det bowling med familjen Fors. Ska nog ställa in min träning ikväll, för jag lär inte hinna hem till och till gymmet till klockan halv fem. Too bad! Hade gärna kört ett pass idag, var längesedan. Menmen, vi får se vad som händer. Kan ju åka dit senare och köra lite på egen hand, även om det är jättetråkigt när man är själv.

Need to dress up, and than off I go! Vad händer för er idag?

let's give me some help.

Jag har suttit och försökt skriva ett antal inlägg. Men vet ni, jag raderar dem och sedan börjar jag bara skämmas. Inte för att jag skriver något konstigt, utan bara för att allting bara kändes så fejkat. Jag vet inte varför, alla mina inlägg kommer från mig. Annars hade det ju inte varit någon idé att skriva dem. Det är ju min blogg, jag rätt igenom. Varför blev det då så fel? Jag kanske tappade bort mig någonstans i trappan förut, har ingen förklaring till varför det blev som det blev. Känner bara att min blogg är så himla tråkig. Ni läsare är där, precis som förut. Men kommentarerna sinar, tråkigt! Det var för de jag bloggade, många gånger. Men nu när de inte dröser längre är det ju bara sjukt tråkigt. Finns det inget att säga längre? Tråkar jag ut er? Något är ju felet. Jag vill ju driva en bra blogg, en intressant som är rolig att skriva. Samtidigt som det är jag som skriver.
Men ni ska ju vara nöjda. Så vet ni vad jag tycker att vi gör? 

Ni skriver precis var skon klämmer. Varför är min blogg tråkig? För mycket text, för lite text, för få bilder, tråkiga inlägg, för lite mode, avskyvärd design, för lite skönhet, fler tävlingar kanske behövs? Vad som helst! Och ge mig förslag på vad som kan förbättras. Tycker ni att allt är bra, säg det också! Tre av er kommenterare får en länkning, och det är ju grymt! Så peppa mig till att blogga grymt, det är ju ni som drabbas av det här också, right?
Logan kommer egentligen från Fanny Michal, vars webshop du hittar här!

jag kanske behöver förnyas?


Ni vet att jag älskar er, söta

en stor besvikelse..

Jag gick upp, duschade och klädde på mig. Kusin + kusinmamma skulle komma och vi skulle ut på äventyr. Gissa vem som ringer och säger att kusin blivit magsjuk, just när jag sitter och är förnöjd vid frukostbordet? Just det, kusinmamma. Inga äventyr för mig idag alltså. Tråkigt! Får se om jag hittar på något annat, matteboken ligger och hånflinar mot mig. Borde verkligen plugga inför matteprovet, men det är ju lov?! Blir förmodligen en tur till Allum eller ngt annat halvkul ställe, menmen.

Vad har ni för planer för dagen? 


looking like this at the moment. TEA!

GRATIS PRENUMERATION!

Vet ni vilken underbar överraskning jag fick när jag vaknade? Jo, på tidningskungen.se kan du som bloggare just nu få en gratis prenumeration värde 120-450 kr. Jag gillar't! Du ska bara gå in på deras hemsida, blogga om detta och sedan får du en underbar kod. För att hitta till hemsidan där erbjudandet finns klickar du på bilden nedan, smart va?

Erkänn värsta grymma dealen? I think so!

Love, a word that comes and goes

Hej flickor och pojkar, tanter och farbröder. Och hej till alla er som inte tycker att ni passar in i den kategorin.
Har precis kommit hem från ett himla mysigt, roligt, lärorikt och trevligt körläger. Jag har haft en rolig helg och jag är verkligen glad över att jag inte bangade. Tack till alla som var där och gjorde det roligt!
Ska se film snart, orkar verkligen inget annat. Men först, det är alla hjärtans dag idag, remember?

Who is going to be your valentine? Vem ska du fira med? Vad ska ni göra?
Jag har ju firat med körerna, men annars ska jag ge kärlek till mig själv idag, haha. Men det kan också behövas ibland, right?

nytt i garderoben!

Det blev den blåa för min del, jättefin tycker jag! Köpte även ett linne på H&M, svartvitt med rosor i gråvitt typ. Jättefint, vardagligt. Två tjugor gick det på, inte jättedyrt precis! Berodde på att det var 20% rabatt på valfri produkt på H&M idag, men annars hade det kostat en femtiolapp och det var ju inte mycket heller. Vill ni hitta det finns det på Dividedavdelningen.
Har precis kollat på Let's dance med morotsdipp och bubbelvatten. Värst vad duktig jag blivit, kanske ni tänker. Men neej, tvärtom. Jag är inte duktig någonstans. Skolan tar för mycket tid, jag orkar inte ens bry mig om när jag ska hinna träna och så. Blir bara tre gånger i veckan och det är ju inte jättebra. Aja, livet leker ändå, så det är ju lugna puckar än så länge! Hur ofta tränar ni? 

Nu ska jag sova, är jättetrött och tänker inte vara det under helgens körläger. Wihoo!
_________________________
Update: Jag åker på körläger nu, hinner inte skriva ett grymt inlägg innan jag drar. Så här kommer ett hejdå istället. Hörs imorgon, lovelies

taggad på lov!

Livet leker! Har haft en grym dag, proven var lätta och nu är det äntligen efterlängtat lov! Underbart, verkligen. Lov för er del också? Ska tillbringa mina första lovtimmar med att åka till Allum med mamma, ska shoppa tröjor. Nu; Tacos!  Hörs ikväll mina fina!
min älsklingstjej är i dominikanska och göttar sig!
Borde ha världens grymmaste lov nu så att jag slipper vara avundsjuk på fubben.

vinter för andra gången?

Ja, var precis ute och gick med moster och mamma och deras hår frös till is. Det är alltså kallare igen, min termometer visar -13 och det är ju inte dåligt. Usch. Det som ska bli vår nu, ellerhur?
En sista titt på engelska, sångteknik blir det på bussen imorgon. Sedan blir det en tur till duschen och hopp i säng. Sköönt!
mörkt och kallt

Njutit av en bra dag? Taggad på fredag och helg nu?

dagen före sista dagen innan lovet!

Känns underbart att kunna säga så! Jag hade lite skolabstinens där ett tag, i måndags och tisdags måste det ju varit.. Men nu känner det bara skönt att äntligen få kunna sova ut ett tag till. Inga läxor (dock plugg!) och bara götta sig. Har ni några planer för lovet? Min Johanna ska iväg till dominikanska, hur fubbigt på en skala 1-10? Högt siffra där! Jag vill också ut till värmen och bara hänga i solen och bli brun utan ansträngning. Sånt gillar jag!


tänk att tillbringa lovet på en sådan här härlig strand! ÅH
kort taget i Alanya 2007 - by moi! 

Ska plugga ett tag till nu, men imorgon är jag frii! Wihoo, det är värt. Vad har ni för er?

Hjälp mig att välja!

Hellu, god eftermiddag!
Jag är glad över att vara tillbaka på banan igen, har dock en del att ta igen nu. Det klarar jag lätt, tror jag! Har en lång håltimma imorgon som jag ska vara duktig på, hade jag tänkt. Varför inte plugga engelska då, liksom? Finns ju inget bättre att göra, ellerhur?
Sitter och filar lite på mitt tal tills imorgon. Om Disney, kommer ni ihåg? Det kommer bli grymt, Amanda och William är grymma partners så det kan inte gå fel! 

Titta här så fina! Hittade på Ginas hemsida, visst var de snyggare? Billigare och typ lättare än jeansskjortan som jag aldrig tog tummen ur och köpte. Segaste tjejen på jorden, kanske.. Men i alla fall, vilken borde man välja? Gillar den bruna minst, men samtidigt är den jättefin också.. Rutig skjorta är iofs aldrig fel nu på våren. Blå är bäst då, eller? Tell me!


Vilken tycker ni är snyggast? 

För övrig tycker jag synd om min bror, som jag tydligen råkat göra lite sjuk. Han ligger i en soffa och låtsas halvdö. Påstår att jag också var sådär fånig, inte då!
Det är även synd om min syster, som råkat (?) krascha en spegel idag. Grattis till sju års olycka, babe!

i drömmarnas värld..

Neej, jag är inte alls trött. Med sovmorgon till 12 och 12 timmars sömn i bagaget kan jag ju inte klaga på att tröttheten ligger som ett tjockt moln över mig precis. Men vad har jag att klaga på, det är ju bara jätteskönt! Ska nog ändå försöka hitta in i drömmarnas värld.
Och jag är lycklig, det blir skola imorgon! Känns konstigt att verkligen längta till skolan, men det gör jag. Trots en massa prov, tal och läxor som jag måste kämpa en del med. Jag antar att jag valt rätt skola, och hamnat i precis rätt klass. Jag stormtrivs ju! Vissa av er har hört det lite för många gånger, kanske? 


Jag har ingen aning om vad denna bilden ska föreställa egentligen.
Är bara en av de fulsnygga jag tog förut, ohja.

Vad händer imorgon?
Skola för er del as well?


nagelproblem, Hanna tipsar!

Åh, sitter här och försöker bestämma färg på mina naglar! Jobbigt och svårt.. Haha, vissa tycker säkert att jag är fånig, men inte alls! Hör bara hur mycket möjligheter jag har, tufft jobb alltså.

Knallrosa, ljusrosa, vita, fransk manikyr, eau naturelle, svarta, gråa, ljusblåa, vinröda, ljusröda, glittriga...

Ni hör! Mina naglar är ganska förstörda nu eftersom jag varit sjuk, hår och naglar blir ju alltid lite tristare för att man får i sig för lite vatten och vitaminer och sånt. Så något måste jag göra! Blir att pensla på lite Diamond strength
från Sally Hansen först i alla fall, så ordnar det sig nog snart. En topprodukt, tycker jag! Speciellt för mig med tunna naglar som ofta går sönder så fort de blir lite längre. Man penslar bara på lacket som vanligt nagellack, det är genomskinligt och man kan ha det under vanliga nagellack (dock inte över!). När det inte hjälper nageln längre är det lätt att bara dra av som en tunn plastbit, man behöver alltså inte använda skadligt aceton eller sånt. Kostar en dryg hundralapp på Lindex har jag för mig, ganska dyrt, men personligen tycker jag att den är värd pengarna.

Färgen får jag ta ett tag till på mig att bestämma...

varför banga?

Varför inte bara klicka här och hålla koll på mig?
bloglovin
Förresten:
Buhuu,
det känns som om jag aldrig mer kommer kunna äta! Gjorde sallad till middag men orkade typ ingenting! Säämst, jag är jättesugen på mat men magen säger stopp. Varför? Såhär har det ju aldrig varit förut..? Iofs, det var typ 3 år sedan jag var magsjuk sist (eller ngt?) och jag kommer inte riktigt ihåg, men hallå. I'm hungry! Eller aa, inte nu längre. Nu har jag bara ont i magen, haha!

emo kid, hahaha

Något som verkligen förgyller dagen! Och bevis på min knäpphet..

HAHA vet ni vad jag gjorde för bara någon minut sedan? Stod och dansade och sjöng med i den här underbara låten, hahaha.

I'm too sexy

Fråga mig inte varför, jag bara råkade tänka på låten och blev liksom tvungen att sätta på den och dansa. Hoppas inte att det dunkade för mycket i golvet så att mamma -två våningar ner- undrar vad det är för knäpp dotter hon har lyckats få. Det var skönt för mig i alla fall, fick bort det mitt onda i magen efter att ha ätit en halv muffins som jag och mamma delade på. Ojoj, min magsäck har krympt, eller något? Skadar inte, iofs. Nu ska jag duscha, men först;

Vet ni vad jag tycker att ni ska göra? Klicka på play och skaka loss, det var faktiskt det roligaste jag gjort i min ensamhet på ett bra tag. Sedan kan ni återgå till plugg eller vad ni gör, ni lär ju ha fått lite mer energi i kroppen efter en session skaka rumpa! 

När man befinner sig här är man också ganska glad!
Jag gillar att mina ben är brunare än bruna stenar. Rauwr!


dammsugardamp och skokärlek

Skulle precis vara duktig och dammsuga övervåningen när det visar sig att uttaget här uppe inte fungerar. Vi har en sådan där inbyggd dammsugare, ni vet? Bara en slang alltså. Men aa, den funkade tydligen inte. Så fick ta fram en gammal rosa, som väsnades så mycket att jag fick huvudvärk. Och luften i hela rummet blev jättevarm! Inget bra alternativ alltså. Halvstädat rum nu alltså, men det räcker kanske.
Dags för mig att börja plugga sångteknik lite mer seriöst, prov på fredag. Tänker inte kugga eftersom det är sista provet vi har i sångteknik med våran ordinarie lärare. Sedan ska hon gå och föda barn. Kul för henne, tråkigt för oss. Hon är den bästa sångläraren tycker jag, så det är ju tråkigt att "förlora" henne. Aja..
Vad jag egentligen ville säga! Titta här vilka underbara skor! Hur fina som helst, ju. Somriga, men ändå våriga. Och de passar typ till allt, precis som converse. Eller aa, beror ju på. Man kanske inte vill vara mönstrad från topp till tå, men ni förstår. Tänker slå till, tror jag. Förhoppningsvis är mamma gullig och jag får dem, men man vet aldrig. Hälften kanske man kan hoppas på, i alla fall. Vad tycker ni, hiss eller diss?


Vad man kan göra sista dagen som sjuk..

  • Sova till klockan tolv utan att få dåligt samvete
  • Baka muffins till Mamma, i XXLformar
  • Städa och tvätta all tvätt som ingen annan orkar tvätta (vuxenpoäng!)
  • Plugga
  • Dricka avslagen cola, mummaa
  • Njuta av att det inte gör något att man är konstig i sin ensamhet
  • Låtsas att man är jättesnygg i jättefula kläder
  • Sjunga högt och vackert (såklart) på någon gammal schlagerdänga
  • Fotografera en massa oinressanta motiv
  • Hitta gamla lärare på facebook och märka att ens gamla engelskalärare som verkar vara värsta hälsofreaket både röker och dricker
  • Skriva en lista på vad man kan göra sista dagen som sjuk
Jag har det ändå ganska gött faktiskt. Men det är ju skönt att jag får njuta lite också, efter två hemska dagar! Trots att jag inte ätit riktigt sedan lördags har jag energi. Har ingen aning om hur, menmen. Det är ju tråkigt att missa skolan, nackdelen är ju att jag måste ta igen massa saker när jag kommer tillbaka, men det har jag ju hela lovet på mig att göra. Såå, vad händer mer er fina idag? Alla mår bra hoppas jag? :)

Gottigt!

Megastora!

Tittut!

Kul att jag ens kom med på bilden?

Stackars klasskamrater slutar inte förräns tio över fyra! Jag lider med dem <3

långtråkigt med sjuka..

Usch, har nog haft den tråkigaste dagen på länge! Har försökt fixa så att mina inval blir riktiga, men det är lite svårt. Jag kan inte hjälpa att jag är sjuk när jag ska lämna in mina papper, ska jag bli bortprioriterad då? Försökte få svar men det gick inte så bra.. Får hoppas att det löser sig!
Har inte gjort något vettigt idag. Förutom att dricka blåbärssoppa. Har druckit en halvliter nu, höhö. Är dock det enda jag fått i mig på två dygn, nästan. Ska försöka äta lite riktigt imorgon, är inte sådär jättesugen på mat men jag måste ju ha något i mig. Blir helt skakig när jag reser mig upp, måste krypa ner för trappan för att försäkra mig om att inte svimma och dö, haha. Känner mig lätt handikappad, men det är faktiskt lite roligt. Jag är helt konstig och kan inte styra över mig själv. Hemskt, men sant. Men alla vet väl hur man blir med vinterkräksjukan i kroppen? Ja, precis. Konstig och lite vimsig.
Imorgon ska jag städa, plugga, plugga och plugga. Sångteknik, engelska och svenska är det som ligger högt på prioriteringslistan. En del piano hade varit skönt att förstå också. Har ju hela dagen på mig, så det går säkert bra. Måste vara hemma imorgon också, men det känns ganska skönt. Lite tråkigt bara, men jag har så himla gulliga kompisar som hör av sig på telefon så det blir inte så farligt ändå. Man märker att man saknar dem när de inte är jämte en hela tiden.
Okej, varning för tråkigt inlägg här va! Nu ska jag ta och ge mig, ska nog sova trots att jag inte alls är trött. Sov lite förut idag, och har ju inte precis ansträngt mig något vidare. Wish me luck! 

Hey, vad jag saknar gothia! Bästa veckan under hela 2009. Åh! 

Allt bra med er fina förresten?
Vare sig det är bra eller dåligt tycker jag att ni kan bli på bättre humör genom att klicka på bilden nedan!


style by me

Ni kommer ihåg tävlingen jag hade i fredags? Här är vinnaren! 
Den här tjejen är en riktigt gó och glad tjej som hänger en del med min syster. Hennes blogg är grym och jag tycker att ni ska besöka den! Klicka på bilen för att komma till bloggen!

be careful what you wish for

Hej alla glada (ja, jag hoppas att det finns folk där ute som är glada, jag är inte!) Här ligger jag och är sjuk, hemskt är det. Har ingen mat i kroppen, ingen energi kvar och jag är jättetörstig. Men om jag dricker kommer det komma upp igen, så det är liksom ingen idé. Vet ni att om det är någon jag inte önskar någon, så är det vinterkräksjukan? Så himla hemskt. Är svinhungrig. Fast vill inte äta, vet vad som kommer hända. Folk jag har pratat med under dagen har sagt att de bara ska gå och äta. Om det ändå var så enkelt! Från och med när jag kan börja äta igen ska jag njuta. Jättemycket! Borde jag gjort i morse, men inte. Jag ångrar det nu! Blir en härlig bantningskur iaf, hahaha. Usch, nejtack.
this is not how I feel right now

Har sett Vänner och halvsovit hela dagen. Såg att jag önskade förut att jag hade tid till att ligga och läsa. Nu har jag all världens tid. Men fel tid! Har gjort klart alla dagens läxor, har nästan bestämt mig för vilka inval jag ska välja och jag har börjat med pianoläxan. För tillfället önskar jag att jag inte alls hade tid till tidning.

Vad är ert bästa tips mot magsjuka? Coca Cola, nyponsoppa eller knapra pepparkorn?
Jag är beredd att testa allt!

Kalle ankas jul!

Yes, rubriken berättar för er om vad jag håller på med. Ska hålla tal i svenskan med William och Amanda, om just Disney. Jag har delen om Kalles jul, ganska roligt faktiskt. Ska fixa klart det sista i talet och sen är allt finemang. Sedan ska jag öva pianoläxa, och bestämma om mina individuella val. Halvkul! Jag har inte alls koll på vad jag borde välja, tycker att vi fått dålig information om det. Menmen, det löser sig. När jag är klar med Disney har jag ju resten av dagen till att bestämma mig. Usch, vad är söndagar för dagar egentligen. Jag har bestämt mig för att alltid plugga på dessa tråkdagar, och det brukar fungera. Men hur roligt har jag? Verkligen tråkigt! Brukar ni också ha tråkigt på söndagar? Uschusch.
Igår var jag i alla fall på sexton plus i Fiskebäcks missionskyrka. Kulkul! Inte för att vi gjorde det man kanske borde, dvs. att lyssna på banden som spelade, men vi hade nog mycket roligare. Spelade pingis, alltså. Jag är verkligen värdelös på det, men jag var duktig som publik och kommentator istället. Man kan ju inte vara bra på allt, ellehur? Haha. Var sjukt trött när jag kom hem, så sov i typ tolv timmar. Känner mig fortfarande trött och lite illamående, så borde nog lägga mig en stund till. Har varit såhär konstig i en dryg vecka nu, jag orkar inte! Gör mig frisk, någon?

hade ju inte varit fel för tillfället..

töntvarning!

Hej alla fans!
Skämt åsido. Har städat min översta skrivbordslåda också, bara 2 more to go. Orkar inte idag bara. Var kreativ och sprayade några fula träramar med silverspray så att de blev jättefina och passar bra i mitt rum. Ska sätta in fina kort i dem som jag beställde (gratis) från fujifilm för ett tag sedan. Grymt!
Fick ett ryck och klistrade på massa klistermärken över bokstäverna på min dator, hahaha. Mycket roligare att skriva då, jag kan ju redan vart alla tangenter sitter, höhö. Fick ett andra ryck och gjorde ett fint (host) armband till min syster också, av gamla pärlor jag hittade i badrummet. Hon blev sjukt glad, och tittade på mig med en töntblick. Känner mig så givmild, kärlek på det! 

Usch, vad töntig jag är, verkligen. Skäms lite över mig själv, haha. Nu ska jag mogna genom att duscha, tvätta och skriva mitt tal som jag ska hålla på måndag. Skjuter man upp saker får man skylla sig själv. Sedan bär det av mot Fiskebäck med bland annat Johanna och Henrik, och där ska vi träffa Amanda. Tjuuhu! 


nytagna. Visst ser det både sorgligt och romantiskt ut? I like it.

nagellacksrensning

Morgen! Vaknade för en trekvart sedan (okej, det är typ en timma plus nu eftersom datorn har dampat!), och har sedan dess mest inte gjort någonting. Tänkte för ungefär en kvart sedan att jag borde rensa vårt badrumsskåp - fråga mig inte varför - and so I did. Hittade en hel del där inne, kan jag berätta. Och än är jag bara på första skåpet, av fyra + två lådor. Spännande vad jag kan hitta där mer.. Iallafall, överraskningen till mig denna lördagasmorgon var att jag hittade en massa gamla smycken som både jag, syskon och föräldrar haft. Kolla bara på bilderna här nedan, en del är ju användbara! Hittade också en gammal låda som jag fick i julklapp för några år sedan, som var supersöt. Bestämde mig för att flytta alla nagellack som legat i en papperspåse till den istället, och det blev jättemycket bättre. Vet inte vart jag ska ställa den bara, den är ju fin men frågan är om jag kan ha mer saker uppe. Intresseklubben antecknar.

jewellery


nagellack! Kolla in det nya rosa, Night Club från Mavala. URSNYGGT!

Nu ska jag nog se film, I love you man, och städa lite till. Blir en skön dag! Vad har ni för er?

när jag ändå var på hugget!

Tjoo! Idag mår jag fiint. What about you? Har dock inte mått så bra hela dagen, men nu känner jag mig bättre. Mamma har blivit förkyld så jag hoppas att jag inte bär på viruset, usch. Förkyld är jag ganska ofta, och det är sämst.
I alla fall, när jag kom hem från skolan idag var jag superhungrig och på riktigt myshumör, så jag bakade scones för att överraska familjen med när de kom hem. De blev grymt goda, om jag ska vara ärlig och lite självgod. Men är man duktig på att baka så är man, höhö. Visst gillar vi scones?


mobilbilder
.
Nu har jag precis ätit tacos och ska mysa ner mig under täcket med nya Glamourtidningen. Har glömt att avbeställa min prenumeration så jag får hem numren hela tiden, både bra och dåligt. Just idag var det perfa! Ska snart bege mig av mot Johanna så det är bäst att jag skyndar mig om jag ska få lite myspys. Vad händer mer er ikväll?
.
Förresten, titta vad som kommit upp på anslagstavlan i skolan! Ni kommer väl ihåg tidigare lappar? För tillfället pryder mitt namn 7 lappar på skolans anslagstavla. Jag kan lova med tio fingrar upp till Gud att det inte är jag som skrivit denna lapp, men visst, jag kanske har ett litet finger med i spelet, höhö. Undrar vad som blir svaret på frågan, ellerhur?
.
Glöm inte länktävlingen som ni hittar HÄR!

kvällsmys!

Håll koll på mig med Bloglovin här!
.
Har haft en ganska lugn dag, vilket känns skönt. Ska göra lite sångteknik innan jag lägger mig, annars är jag klar med allt för veckan. På söndag börjar pluggandet dock igen, men det är ju några dagar kvar trots allt. Skönt! Ska leva livet i helgen, känns så otroligt roligt. Behöver ha lite kul efter en jobbig vecka. Vad ska ni hitta på i helgen?
Nuså, dags för sängen och sista plugget för veckan! (wuhuu!) För övrigt vet jag inte om jag är glad eller ledsen för tillfället, vilket känns lite tråkigt. Tur att jag är positiv för det mesta. Fast ibland är ju det också jobbigt.. Hoppas att det försvinner under natten.  Sov sött, och glöm inte att vara med i tävlingen i inlägget nedan!
.
vinter, vinter, vinter. Vår?

are you the winner? tävling!

Ett hej till er är kanske inte heller helt fel? Här får ni ett; Hej! Sådär, avklarat. Allt bra med er? Känns som om vi inte pratat seriöst på evigheter, men det har vi nog. Igår var jag dock väldigt dum och lämnade er i sticket. Men har man tyskaprov, pianouppvisning, sånguppvisning och kör finns det en del annat att lägga tiden på. Tur för er att jag är tillbaka, och med mig har jag en liten överraskning.
.
Vad sägs som en länktävling? Jaa! Reglerna lyder;
  • Senast på lördag klockan 13.00 vill jag ha din kommentar.
  • Du ska kommentera i detta inlägget, det gills inte om du skriver att du är med och tävlar i ett tidigare eller senare inlägg.
  • Du får kommentera hur många gånger som helst, du får ju mer chans att vinna eftersom jag drar vinnare med en slumpgenerator.
  • För att vinna måste du svara på frågorna: Vad heter jag? och Vilken är din bästa egenskap?
Inte jättesvårt, ellerhur? Vinnaren drar jag på lördag, så ni har nästan två dygn på er! Tipsa gärna era kompisar om tävlingen, för om alla gör det blir det ju extra mycket läsare till vinnaren, vilken kanske är du? Så kör hårt, och lycka till!
Jag, in action. Mattelektionen idag, ohyes.

btw; Följ min blogg med bloglovin

tysk grammatik för hela slanten.

Det är tyskaprov på g. Och en massa annat. Jag är tråkig men jag tänker inte faila! xoxo

hallonsorbet

Hej gubbar och gummor! Åter vid datorn, har inte suttit här idag. Känns gött. Har istället ägnat mig åt läxor. Vad jag har fått gjort vet jag inte, men jag har i alla fall försökt. Tanken som räknas? Ohja.
Dagen började på Hedens skridskobarna, där hela klassen tillbringade gympalektionen åkandes. Vi var grymt snygga, måste jag berätta. Att så många skridskoproffs skulle hamna i samma klass, det anade man minsann inte!
Slutade inte förrän tio över fyra, så det tog ett tag att komma hem iochmed kylan, snön, trafiken och allt det där. Segt, men man får väl överleva. Har precis ställt in sorbet i frysen, för vet ni vem som är duktig och kan göra glass? I am! Ni får se bilder på resultat senare, det kommer vara så grymt smarrigt att ni inte anar.
.
Här får ni lite mobilbilder från snöiga Göteborg igår. Sjuukt, right?
välkommen hem syster!
från stan påväg mot motorväg. Vitt, vitt, vitt!
Told you so!

snövitt.
Det är ju både mysigt och tröttsamt. Jag vill ha vår nu, men egentligen borde man ju inte klaga.
Vår eller vinter för er del?


klockren dag!

För det första! Systers svar på aristocatsliknelsen:
.
Sjukt bra! Märks att vi är släkt trots allt.
.
För det andra trodde Amanda i min klass på mig och William när vi försökte övertala henne om att man måste kvalificera sig för att få sluta dagis. Man skulle vara tvungen att ha varit trevlig vid matbordet, kunna sortera legobitar i färgordning och gå på toa själv. Lika klockrent!
Har haft tyskaprov idag, gick nog ganska okej. Kom precis hem och har ätit middag, ska träna om en stund nu så får dra mig. Allt bra med er, söta?

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0