Åhej vad det snöar!

Ni anar inte (eller jo, det kanske ni gör!) hur mycket det snöar i Göteborg just nu. I Partille också, för den delen. Har varit på konsert i Betlehemskyrkan, ett såkallat Gospel train var där och sjöng. Min syster och hennes kompis Moa var två av de deltagande, och det var grymt bra! En kille från Chicago, Walter Owens, var huvudtemat och också han som ledde sången, och det var roligt att se hur annorlunda han var mot alla vanliga svenskar. På något sätt var det verkligen en grymt stor skillnad på honom och oss. Konstigt, men sant.
.
I alla fall, när jag åkte in mot stan tillsammans med Mamma såg man inte ens asfalten, på motorvägen! Det var för mycket snö. Bilarna åkte lite vart de ville eftersom man inte kunde läsa av vart de streckade linjerna är målade. Sjukt! Kul att bussarna kommer vara fett sena imorgon, och att man kommer vara ful i håret hela dagen. Heja vintern! Har spelat in en video på systers  mobil som ni kanske får se, om ni är snälla. Där ger jag tips om hur vi kan stoppa kylan. Låter väl grymt?
Ska stoppa om mig och tyskaboken (kuuul) strax, och sedan blir det skola och tyskaprov imorgon. Looove it.

Det är mer snö än såhär! Och det är fett mycket, faktiskt.

aristocatsmorgon

Hej alla snubbar! Vet ni vad jag sitter och underhåller mig själv med? Just det, Disneyklassikern Aristocats! Har inte sett den på hur länge som helst, eftersom vi har den på en gammal VHS hemma. Inget jag använder dagligen precis. Har kommit på hur bra denna film faktiskt är, när jag var liten förstod jag ju inte grejerna. Kom bara ihåg att jag tyckte att min syster var lik den lilla orangea katten Toulouse, men jag antar att det inte stämmer..?
.
Frida?
Toulouse?
.
Visst är det ganska likt? Visserligen är det inte världens bästa bild på Frida, men jaja. Nu är hon på läger med sin konfirmation så jag kan vara lite halvtaskig. Jag vet att hon gillar mig ändå, höhö.
I alla fall, jag älskar filmen! Att råttan är döpt efter en mögelost är ju klockrent! Och scenen när Marie och den där svarta kattungen ska spela piano är ju underbar. Varför har jag inte tittat på denna film tidigare? Brukar hålla mig till Bernard och Bianca, Lejonkungen och de där andra klassikerna.
Nu, återgå till filmen! Här får ni ett smakprov, varsågod! xoxo
.
Jag ser ju på svenska, men aah. Underbart, ellerhur?
.
Har ni sett aristocats?
Vilken är er disneyfavorit?
____________________________________________________
Update:
.
HAHA, jag tror jag döör. Fatta vilka charmiga gäss! Och musiken gör det hela underbart, åååh.
Emilia: Abilgail, om vi går länge kommer jag bli plattfot!
Abigail: Men Emilia, vi är ankor. Plattfotade!
Båda: Åhå. hahaha

Och sen säger den lilla svarta katten att ankorna har gummifötter. Och Thomas Oh'malley kallar de för pullor. Är jag trött eller har jag bara grym humor? Klockren film, hursomhelst. Ni som inte sett, seee!


tack blogg.se!

När jag äntligen har en fri dag att blogga på vägrar blogg.se att samarbeta. Visst, tänker ni säkert. Nu skyller hon bara på det. Men nej, det gör jag inte. Jag har varit irriterad må ni tro.
.
Har i alla fall hängt på Ikea för att titta på ny säng till mig. Gött med en lite större, nyare och fräschare. Älskar min gamla säng eftersom farfar gjorde den till mig när jag var mindre, men efter femton år är den lite väl gammal kanske? 70 brett är ju inte något att hänga i granen precis. Får se när jag får hem min nya nu då.
Efter Ikea tog jag en hal promenad med kusin och bebis. Skönt att röra lite på sig, höhö. Det var tjejkväll hos Jenny enda tills nyss så har hållit till där ett tag också. Vi körde Sanning och Konkaspelet, kortleken nivet? Kulkul.
Nu ska jag stupa i sängen, vet inte vad det är med mig. Jag är egentligen inte trött men känner att min kropp håller på att falla ihop. Hjälp mig, någon?
.
I brist på bilder; En från en kusin som togs för ett tag sedan.
Gillar den tack vare syster som poserar glatt i bakgrunden. Mig hade man
ju lika gärna kunnat slänga ett täcke över, och bilden hade ändå varit lika bra.
Eller vad säger ni?

Oops I did it again!

Godkväll! Hade egentligen velat säga godmorgon, för jag vakande precis. Alltså, det här är ju helkonstigt. Shoppade lite med Johanna idag (köpte presenter till Pipkorn!) och när jag kommit hem och ätit så somnade jag faktiskt en stund igen. Ni som läste min blogg igår förstår vad jag menar.. Sedan jag vaknat har jag sett på Let's Dance (ett enligt mig värdelöst program) och Tv4s nya Solsidan. Helt okej, faktiskt. Nu ska jag lägga mig igen innan jag somnar ofrivilligt för andra gången idag. Egentligen kunde jag ha haft en toppenkväll ikväll, men icke. Har ätit morötter i dipp och bara varit seg, fail kan man ju tycka. Jag tycker det.
.
Hade förresten engelskareferat idag, muntligt på en bok som vi läst (på engelska). Gick dåligt enligt mig, men min lärarstudent tyckte tydligen att jag hade grymt uttal och var väldigt duktig. Aw! Lille Pelle, söt lärarstudent. Varför är alltid sådanna där översöta? Höhö. Dags för mig att dra mig nu, ni vet ju varför. Sov sött, mina fina små grisar <3
Btw, har blivit rådissad idag. Igen. Fast jag vet inte om det var jag som dissade? 
Jag är virrig för tillfället.
Allt bra med er förresten? :)

vill ni veta en sak?

Hej på ett tag! Jag mådde helkasst igår så hade knappt på datorn. Tänkte plugga när jag kom hem men somnade i boken och vaknade inte på tre timmar. Åt lite soppa och en somnade jag igen, och har sovit tills sex imorse. Nu mår jag finfint och väntar på att skolan ska dra igång. Sitter i datasalen, så det är ganska lugnt ändå.
Har ni haft för er sedan sist?
.
Ska fixa lite saker nu, så ni hör inte av mig förrän vid fyra/femtiden, men det är väl okej? Antar att det inte är många av er som är hemma förrän då ändå. Eller? Har inga planer för ikväll mer än att vänta på att det ska dyka upp något, eller så blir det skön hemmakväll mit der Mutter. Das ist ja toll! (ni som inte förstår tyska förstår väl ändå?)
Händer för er del ikväll?


Och kylan har inte försvunnit än! Usch..


what do to, what to do?

Yoh brohs! Wazzup? *high five, dunk i ryggen*. Yes, så har jag sagt att jag ska hälsa på en kille i skolan. Tror inte det, va?
Iallafall, idag har jag varit svintrött! Efter skolan gick jag och fikade med Henrik i två (!) timmar. Mysigt var det, mindre mysigt när vi sa hejdå och råkade gå in i världens vattenpöl. Ibland ångrar jag att jag är lite väl optimistisk och tar converse när det är snöstorm ute, haha! Missade i alla fall bussen hem, och nästa buss var sen. Sedan missade jag min andra buss, och fick vänta en kvart till. Snökaos i Göteborg, ohja. Var hemma nästan halvsju vilket var lite överdrivet sent, kanske. Har ätit lite kyckling och ska se till att plugga stenhårt nu! Redan kvart i åtta ska jag ha pianolektion imorgon och jag har inte övat någonting nästan. Dessutom är det tyska och sångteknik tills imorgon, hurra..
.
känner mig lite uppochner, haha
.
Förresten är jag lite ledsen idag, fick mitt första prov med betyget G, någonsin! I och för sig var det i gehörs- & musiklära och typ hela klassen fick G tror jag, men aa.. Jag har ju aldrig gjort någon musiklära innan så egentligen är det inte ett misslyckande, och vårt slutbetyg kommer inte förrän i trean. Men ändå, känns tråkigt. Nu har jag riktigt mycket press på mig att fixa andra ämnen istället, tänker inte gå från MVGbarn till Gbarn. (höh) 
Allt fint med er i alla fall?


söte!

Hej gullegrisar! (härligt smeknamn tycker jag!)
Kom precis hem från en lång (!) dag i skolan. Började kvart över åtta och var inte ur skolan förrän halv fem. Inkluderat utvecklingssamtal men ändå. Gick bra och jag ska fortsätta som jag gör. Har alltid haft det som mål, hela vägen tillbaka i grundskolan också. Det visade ju sig att det gick bra också, höh. Hann faktiskt med en liten shoppingtur med mamma innan vi begav oss hemåt. Slutade i ett par jeans från Cheap Monday! Jag vet att jag köpte jeans för två veckor sedan, men det är ett plagg man kan ha flera av. Eller hur?
.
Har förresten gjort bort mig flera gånger idag. Förhoppningsvis har folk inte märkt det. Jag vet i alla fall att en kille i skolan (en riktigt godbit!) kommer se mig som jättekonstig. Fast, oturligt nog för honom, kollade jag in honom i bamba idag, och han verkade också ganska konstig. Men det gillar vi ju! En annan söt pojke vid namn Henrik har varit gullig och sagt att han tycker att jag är en duktig bloggerska. Sött, ellerhur? Att han ens läste min blogg liksom, kulkul! Speciellt efter mitt lilla träningsinläggsprat igår, haha. Trodde ju inte att vissa personer skulle få reda på det..? Men nu, Henrik, har du fått ännu mer information än vad du behövde ;)
.
Ska äta snart, och känner redan att jag babblat på för mycket. Vem orkar ta sig igenom allt detta liksom? Alla som orkade kan ju kommentera, haha! Ni är så söta och jag gillar er fett mycket <3
.
HAHA titta här vad jag hittade! En bild från första gången jag märkte Henrik. Vi hade klasskamp i skolan och vår klass hade tema purock. Om jag var honom hade jag dissat mig för all framtid, haha!
Den andra godbiten (med svart hår) är Amanda. Henne gillar vi i alla fall!

lite härligt träningsbabbel

&qTillbaka från träningen! Den vanliga instruktören var sjuk så det var någon vikarie, inte alls lika bra! Har redan lte träningsvärk men det betyder ju inte att jag hade roligt. Jag och Johanna livade dock upp den tråkiga träningskänslan och kramperna under situpsen med att säga en massa namn på killar och sånt. Det är för deras skull vi tränar liksom, haha. Det lät ungefär såhär; (J-johanna, H-hanna)
.
J: Åh! Dominikanska republiken.
H: Pust! Anton!
J: RÄVEN!
H: stön. Henrik!
J: En för Hannas Michal!
H: En för Johannas pappa Mikael. RAUWR!
J: Okej, nu ger vi oss. Hahaha
.
Gött att vi brudar kan liva upp stämningen i en svettig träningslokal. Vilka pojkarna är kommer jag inte gå in på mer detaljerat, haha.
Kvällen ska avslutas med min för tillfället mest spelade låt, enjoy <3
.
Samson - Regina Spektor

förlååt mig!

Förlåt men jag måste skynda. Är stressad och ska träna snart. Kom precis hem. Hörs ikväll mer seriöst! Allt fint?

Gothia, sommar 09. Går icke att glömma!

hit it with your best shot

Badminton har tagit upp min tid de senaste 3 halvtimmarna. För er som är lite efter, 3 halvtimmar är en hel timma och en till halvtimma. Antar att det inte finns någon såå efter. I alla fall, jag är trött och seg så ska nog hitta på något roligt. Typ byta lakan i sängen? Tvätta lite? Dammsuga? Och se på film. Gott!

Frågan är; ska man vara såhär duktig?


inte precis någon extreme makeover..

..men alltid något! Jag berättade inte jättemycket angående min hårtoning, men här kommer det. Jag var supertrött på mitt hår, grått i utväxt (ni vet, sådan där utväxt som ser tråkig ut för att solen inte blekt den!) och typ gult/orange längst ner. Fult, tyckte jag. Så gick och köpte en hårtoning från Herbashine. Tänkte att den skulle få en jämn färg på hela håret istället för att det ska se fläckigt ut. Lagom till sommaren kommer den ha tvättats ut och mitt naturliga hår kommer att blekas. Grymt! Här är resultatet:

Före:
Nej, håret är inte såå fett. Jag har bara kramat lite vatten i det, haha.

Jag såg helknäpp ut, tacka mig för att ni slipper drömma mardrömmar!

Heh, do you get my point? Gulorangegrå, nejtack!
Då gör vi såhär:

Verkligen ursnygg, ellerhur?

Slutresultat!
Jaja, lite morgonfrilla har väl ingen dött av? Det är egentligen inte så ljust, mer i en ljusbrun färg. Men visst ser det fräschare och jämnare ut?
Hiss eller diss?

inte som planerat..

Åhnej, jag hade bestämt mig för att sova läänge idag så att hela veckan kan passera utan minstra trötthet. Men.. jag vaknade nu vid kvart i elva. Det betyder att jag inte sovit mycket mer än nio timmar. Nio timmar! Jag sover nästan lika mycket på vardagarna. Dumma mig! Hoppas att ni har fått sova ut i alla fall.
Igår var jag i Smyrnakyrkan i Göteborg med ett härligt gäng! Det var Smyrna Night Live, lite underhållning för ungdomar som vill komma. Blir en hel del som kommer dit, faktikst. Bland annat Andreas Wijk, som bloggar på Veckorevyn, ni vet? Kvällen var lyckad, åkte nog inte hem förrän vid tolvtiden tror jag. Hade det jättemysigt med goa personer, ska göras om!
.
När jag vaknade imorse var jag väldigt glad. Har ingen aning om varför. Det är ju inget att klaga på, men just idag känner jag inte för att vara så glad. Vissa vet varför, andra inte. Jag tror inte jag kommer skriva så mycket om det, menmen.
Jag hoppas att ni som vill är glada där ute!

bara småsaker..

Var på Allum en ganska lång stund tillsammans med Josefine. Jättemysigt! Vi har kul hon och jag, och lite roligt tackar man inte nej till? Nej, precis. Köpte inga gigantiska köp precis, tänker köpa en jeansskjorta på Gina, men den får vänta tills i veckan. Fick däremot med mig ett busskort som är 50 kr rikare, ett armband och en concealer. Det bästa var nog ändå glaset jag fick i min Maxbox på Max. Vi blev hungriga och jag ville ha den minsta menyn, och se vad man fick på köpet!
Cute!

Blev även detta!
Billig concealer men jag tycker inte att det finns många bra av de som är dyrare ändå.  Armbandet gick på 19 kr på H&M barn, då gäller det att man inte har för stora handleder. Nu ska jag köpa hårfärg (toning, men aja) och sedan bär det av mot stan. Puss!

dagens outfit om... 65 år?

Hallå i stugan! Har varit social med min lillebror större delen av dagen genom att äta frukost med honom. Vi satt som ett gammalt par och drack te och läste tidningen. Sweet. Min lillebror är dock bara 13 och inte i närheten av en gammal gubbe. Vi hade mysigt i alla fall!
.
Nu ska jag göra något jag inte gjort på väldigt länge; (fanfar, tack!) raka benen. Det är så himla gott när de är jättemjuka och lena och jaa, typ det? Känns ganska onödigt att hålla på med sånt på vintern, men jag tänker börja med vår från och med idag. Så det är väl bäst att börja någonstans. När jag ändå är på G ska jag åka och shoppa lite med Josefine i min klass, kulkul! Får se om det blir något, känner att mitt bankkort är ganska så tomt. Om jag har något kassavalv någonstans skulle man nog höra en knappnål falla där inne. Halvkul. Får kanske fjäska lite med Mamma och be om mitt studiebidrag några dagar i förväg, det kan väl inte skada så mycket? Brukar ju köra på den taktiken. (Och ja, jag vet att jag är dålig på att hålla i mina pengar. Men nu har jag vant mig vid att vara vad jag brukade kalla "rik" och tänker därför bli riktigt duktig. No more fikas and no more onödiga stuff!) Men nya kläder behöver jag så det får det bli!
.
Min och brors dagens outfit!
Samtliga kläder kommer från klädkällaren och myrornas second hand.
Victors byxor är ärvda av mormors far.
Skor kommer från "Bekväma fötter", halva reapriset.
.
eh, jaa?
Dagsplaner hos er?

meuspeus

Nu ska jag mysa ner mig i min säng med min engelskabok. (pluggis, javisst!) Har haft en myskväll och varför inte fortsätta i samma tema? 
Förresten så har jag varit duktig idag, medans resten av familjen proppade chips så åt jag grönsaker som jag dippade, haha. Var jättesugen på chips, men ibland får man ju vara duktig. Cred till mig? Tack! Ses och hörs imorgon, right?
förresten, visst vill vi ha vår och blommor nu? Inte snö fortfarande!


det går bra nu.

Hemma! Skönt, men lite trist med helg. Gillar ju att ligga och dra mig i sängen, se på mysiga filmer och sådant, men trivs man i skolan så gör man. Gött när en lärare är sjuk (jaa, jag tycker synd om henne också..) så att sista lektionen ställs in och man kan sitta med góa folk och underhålla sig själv istället.
Förresten, titta här vad som dök upp på LMs (min skola) klottertavla idag. Hanna B i Mu1, det är jag det. Och inte är det jag som skrivit dem! Tusen fingrar upp till Gud på det!

den här:

den här:


den här:


Det går bra nu! Höh.

4 favoriter från Gina

Vilken gillar du mest?

segaste dagen på året hittils?

Jag tror faktiskt att detta har varit den segaste dagen hittils. Visst, jag har haft det jättekul, men alla har varit helt degiga. Nästan alla i alla fall. Började med matte, segt. Hade tyska, segt. Inställd sånglektion, segt men skönt. Håltimma, segt. Svenska, haha chill lektion vid datorn! Jag, William och Amanda såg på Askungen. Vi ska forska om Disney och hålla tal inför klassen om det, så det blev att kolla lite Disney. Vem tackar nej till det?
Kom hem precis, gick nämligen och fikade med sötaste Mimmi efter skolan. På hemvägen träffade jag Clara som jag inte träffat på jättelänge, så jag gick av hos henne och följde henne hem. Skönt att träffa folk man inte träffar så ofta, speciellt när de är nära och kära!
Middag, plugg och klädtvätt står på schemat för kvällen. Såklart ett härligt modeinlägg också, höhö.
Vad har ni inplanerat?



julen varar fram till påska!

En bit på vägen iaf. Dricker fortfarande två koppar om dagen av mitt gröna Julte, och än är det inte slut. Just nu är jag på min tredje kopp, höhö. Tillsammans med tyskaglosor känns det mycket bättre. Har en ny Veckorevyn som kvällen ska tillbringas med, när jag är klar med läxan. Blir en tidig kväll, huvudvärken har inte släppt.
Har ni en massa saker ni ska göra innan läggdags?
Jag hatar att jag har det! Hade helst dykt ner i tidningen direkt. Måste lägga fram kläder för morgondagen, så vi hörs inte mer ikväll. Sov sött mina fina!
Cheers!

huvudvärk ohja!

Har varit superstressad hela gårdagen, och även imorse. Jobbigt! Har slutat med huvudvärk och en seg eftermiddag. Försöker att plugga lite glosor men det går trögt då hemsidan inte vill samarbeta. Ska troligtvis hoppa över kören idag och bara sova, för jag behöver det.
Hurra för att Veckorevyn har kommit, alltid lika trevligt. Blir en myskväll med den när jag kan alla glosor. Återgå!
Underbara Cypern! Tänk att ligga på en strand med någon härlig person nu...

ni anar inte..

..hur trött jag är på nittiofyror just nu! Inte just personligheterna, men själva kullen liksom. 94or hängde på vår skola idag, kul men man blir verkligen trött. Som guide fick man tänka till en del, och gå runt och berätta om samma sak flera gånger. Segt! Dessutom försov jag mig imorse. Inte så att jag kom försent, men jag sov längre än vad jag tänkt. Missade alltså pluggtiden. Så nu sitter jag här igen, och ska göra ännu mer musiklära. Känns som jag kan en del men jag vill ju vara säker på allt! Har i alla fall lyckats flytta ett svenskareferat tills nästa tisdag från torsdag, smörig som jag är ibland. Tack Sven!
Förlåt att jag är jättetråkig. Imorgon ska jag bättra mig. Peppar ni mig med plugget tills dess? Genom att lämna en massa fina kommentarer? Love you, xoxo
jag är trött och vill sova!

du dududum dum!

Träning avklarad för dagen! Så även en del musikteori. Gillar faktiskt det, nu när jag fått in lite flyt. Ska försöka plugga till kvart över tio, sedan blir det sängen och en bra bok. Har sovmorgon till tio i tolv imorgon (well, hela skoldagen är förflyttad till kvällen!) och ska stanna i skolan tills klockan slår åtta. Kul men jobbigt! Det värsta är att jag ska vara guide och det lär ju bli spännande.. Förhoppningsvis kommer det mycket folk som är nöjda med vad de ser.
94a och bor i Göteborg?
Kolla in LM Engströms gymnasium från fem till åtta, där kommer jag hålla till!
Ska ni inte söka kan ni ju komma och säga hej till mig i alla fall ;)

Nu, mer teori! Måste ju kunna innan onsdag och imorgon lär jag inte hinna plugga mer än på morgonen. Ambitiös, javisst!
In action in school -autumn 2009!

100 gånger värre... Tack och lov!

Chacha alla fans!
Nä, nu skojade jag. Ett vanligt "hej" låter bättre, tycker ni inte? I alla fall, har varit hemma i en trekvart nu, har hunnit få i mig en smoothie. Hinner förmodligen inte äta middag innan jag ska träna så tänkte att det var bäst. MRL på schemat även idag, kulkul! Älskar det.
Ska plugga musikteori även idag, halvkul men jag antar att det är nödvändigt. Har en hel del i skolan känns det som, men man kan ju bara vara glad. Satt och tittade på gamla bilder igår (as usual) och hittade en del från när jag var i Tjeckien. Om man jämför med dem som befann sig på denna plats så gör jag hellre hundra gånger så mycket än vad jag har i skolan nu..
Den värsta bilden:
Fattar ni hur sjukt dålig stämning det är på ett sådant ställe? Hemskt, verkligen. Hade jag haft lättare till gråt hade jag antagligen stått där och bölat, men jag klarade mig från det som tur var. Det var ändå en intressant upplevelse, som jag verkligen inte vill ha ogjord. Men stämningen... jag ryser! Tycker att man nästan kan se ledsna spöken gå runt i bilderna. Magra sådanna. Är jag fånig? Kanske.. Men man kan ju inte förneka att det hänt!
Har ni varit på något koncentrationsläger? Vad tyckte ni om stället?

sexexperten svarar!

HAHA! Stormade in i systers rum (som vanligt!) och råkade komma med i en väldigt annorlunda (men ändå ganska normal) konversation med hennes kompisar. Jag utsåg mig själv till sexexpert och gav dem goda råd - dock inte särskilt sexiga. Men alltid något? Nu har jag blivit utskälld (liksom en av de två kompisarna) av syster för att jag avslöjat vem hennes stora kärlek är. På fejjan. Ajaj! Tur att jag är så snäll, annars hade jag aldrig raderat kommentaren på facebook och därmed gjort det synligt för hela världen vem som är hennes crush. Haha.
Hon är glad ändå! Eller aa..

Nu ska jag plugga musikteori och dricka te. Ansiktsmask, dusch och stojeri är redan avklarat. Önska mig lycka till?

pluggis!

Hemma från träningen, han tyvärr inte skriva något inlägg innan jag bar mig av. NU ska jag duscha, plugga och äta middag. Kvällen ska jag tillbringa med rytmdiktat, melodidiktat och terser och sånt där. Ganska roligt eftersom man vet att det kommer bli användning för de kunskaperna inom musiken. Ansiktsmask ska på och sen ska jag gotta mig!
Det behöver jag nu, är ganska trött.
Hur ser era kvällsplaner ut?
Detta är mina!

Om det är någon som ska söka till musikprogrammet är detta
en grym sida att plugga inför antagningsprovet!

I will leave you..

Inte så seriöst! Det blir inget drastiskt, inget hemskt eller sorgligt. Jag ska bara ta en tur på Allum med Mamma och Victor. Jag ska köpa smink och Victor ska få 96jeans. Tillbaka innan tre, men sen blir det träning!
Vad ska ni göra idag?


Igår!


Vinn presenter för över 10000 kr!

Titta häär! Julia Berg har en tävling med priser för över 10'000 kr, tänk att vinna det va? Klickar du på bilden nedan kommer du direkt till tävlingen. Kom igen nu, vi ska vinna, right? :)

Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljersexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orangegrön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask
Obs: av dessa kommer vinsterna från jholmtshirt, wild outdoor life, l8nyberg, bagatoo, styleimport, ecozoom och önskefoto att levereras separat (pga storlek eller dyr frakt t.ex). Resten av vinsten, som redan finns hemma hos mig, skickas till vinnaren i ett stort paket när tävlingen är avslutad.
Vem vill gå miste om att bli 10000 kronor rikare i en massa härliga saker? Inte jag i alla fall!

färdigkalasat!

Hejåhå! Nu har jag kalasat färdigt. Släkten är borta och det är bara fullt med disk kvar, how fun? Har tagit en del bilder med Sanna (kusin) och sis Frida. Halvsnygga, men helsköna. Ungefär som bilderna brukar vara på min blogg, right? Ska snart dra till kojs, och imorgon blir det foundationshopping och plugg! Någon som testat Second Skin foundation? Jag vill ha en bra, som smälter in och stannar kvar. Vad ska man välja då? Speciellt när man är ganska torr.. usch.
Urval av bilder från kvällen

freaky!

Vavavoom! hårsläng

Detta vet jag inte riktigt vad det är..?

Visst är det bra att man alltid är snygg? Eller vad säger ni? Merparten av bilderna är ju inte precis vackra. Men, kul har jag! Sleep tight,

moralty for beautiful girls

Dusch; check
Hårlockning; check
Paketinslagning; check
Påklädning; inte check
Smink; inte check
Så det är väl vad jag ska tillbringa min kommande timme med. Lär ju inte ta så lång tid, men vissa gäster kommer ju alltid tidigt. Vad hände med Fint folk kommer alltid sent? Jag själv gillar inte att vara sen, så tji fick jag. Fult folk, haha! Blir jag klar tidigt ska jag i alla fall sätta mig och vara duktig, dvs. göra engelskaläxan. Läser tvåan i serien Damernas detektivbyrå på engelska! Den är bra, men aningen svår ibland. Har ändå lovat mig själv att läsa de tre första, eftersom min snälla moster just köpt dem till mig. På engelska. Nu ska jag ta tummen ur röven (oh så vackert uttryck!) och sätta igång. Tju så länge!
Boktips!
Någon som läst?
De är helmysiga böcker i alla fall.

fix it

Rummet färdigstädat. Gillar när det är fräscht och fint! Hade helst velat byta gardiner, lakan, hänga upp lite tavlor och sådant shit för att få pricken över iet, men det hinner jag inte just nu. (jaa, mitt rum har inga hyllor! Gjorde om det i somras och har inte haft tid/ork att leta efter ett par snyggingar. Dessutom vill jag inte förstöra min fina tapet med hål, ifall jag skulle ångra mig. hahah!)
Ska hjälpa mamma med maten, och ta en dusch. Locka håret! Wihoo, det gillar jag.
Varför har jag redigerat så fult? Antar att jag bara tog någon bild för att testa olika
tekniker i Picasa, då jag precis fått programmet. Too bad!
.
Visst hade jag långt, fint hår? Det var tyvärr ganska slitet och i en ful färg (ni ser!) eftersom det var på urtoning från brunt till blondt. Nackdelen med att tona håret brunt är ju att det blir sjukt fult när det håller på att försvinna. Men kolla, själva frisyren hade jag alltid velat ha! Halvlockigt, långt hår (även om det just vid denna tidpunkt var jättefult framifrån, hahaha).
Hur vill ni ha ert hår? Långt, kort, lockigt, platt, snaggat? Berätta!

städa städa städa

Yes, familjen är lite småuttråkade eftersom det står städning på schemat för idag. Vi ska fira mina småsyskon eftersom de föddes imorgon för tretton år sedan, och på tisdag för femton år sedan. Kul! Förutom att det ofta är jag som städar deras delar, och de nöjer sig med sina egna rum. Skönt att de kommer ha dåligt samvete när jag sedan sitter på hemmet och behöver någon som städar åt mig. Då kan ju de känna sig skyldiga eftersom jag städade för dem i ungefär tio år, haha. (Kom ihåg detta, Frida!)
Nuså, dags att bädda och fixa. Vad ska ni göra idag?


I miss this!

hej glitter och glamour!

God..natt fina folket! Sitter här och ska snart lägga mig med den nya Glamourtidningen, gottigt. Kommer dock somna i den, men vadårå? Har haft en myskväll med Miranda, tillsammans med föör mycket chips och två filmer. Mysfaktor 100, verkligen! Kanske ett litet minus när Stifler i American Pie underghåller sig själv med en jordnötssmörgås, men det var ändå underhållande. Nu var det ju iochförsig mysfaktor vi räknade med, haha!
Har ni haft en bra kväll?
Måste borsta tänderna nu, nivet när man ätit en massa skit så känns det ju äckligt? Usch! Den känslan ska bort nu. Sweet dreams, babies <3
Flätat!

the book of love

Har just kommit hem från skolan och en tur på stan med Miranda. Har inhandlat en vårjacka på Zara som jag är tveksam till, men det är ju öppet köp! Den är marinblå och lite längre. Får se om jag inte hittar något bättre! Ska hem till Miranda om en stund, vi ska se den nya American Pie och skratta så att vi får magkramp. Men det gillar vi ju!
Jaa, vad tror ni?

Vad ska ni göra en fredagskväll som denna?

jag har magpumpat!

Nej, inte magpumpats. Men magpumpat! Utan S alltså. Jaa, Core var det vi körde idag. Ett styrkepass för bålen, dvs typ rygg, mage och rumpa. Mycket situps, plankan och lite sånt där. Inte jättejobbigt, mest bara skakigt i musklerna efter ett tag. Sixpack nästa, eller vad tror ni?
Kanske inte... Men nu har man gjort lite styrka i alla fall! Dock har vi kommit fram till att MRL verkligen är vår grej.
Och nej, jag är ingen träningsnörd. Fråga någon som känner mig, haha!
Nu ska jag plugga engelska och lite sångteknik and stuff. Kul, faktiskt! Är på plugghumör, haha.

dagen före fredag

Ahoj! Det är torsdag och jag är glad. Jag vet inte varför, men slappnar alltid av på torsdagar eftersom jag vet att det är fredag dagen efter. Och då kan man sova ut dagen därefter. Haha!
Idag har det varit brandlarm på skolan. Precis när jag slutade. Mig störde det alltså inte. Men halva klassen hade datorkunskapsprov och en del tid kvar, vilken de inte fick utnyttja när vi väl varit ute ur byggnaden. Stackarna! De kunde ju inte hjälpa att någon tryckt på brandknappen! Istället för att stanna kvar i skolan (vilket vore helt onödigt då vi slutat) begav några sig till Kafé Vanilj för lite fika. Gott! Kom precis hem, ska slänga i mig en Kiwi och sedan blir det en halvtimma Core på Sportlife. Härligt! Svarar på era kommentarer sen, oki?
Spänning utanför fönstret.

Vad ska ni göra ikväll?
Brandmännen var snygga, tyckte vi i alla fall!

nu är det natt!

Dags att sova. Kören var saknad och jag hade kuul, som vanligt. Gillar körledaren, hon är jättegó och sjunger som en liten ängel. Hon lär oss roliga låtar och jaa, kören är grym! Finns inget bättre sätt att tillbringa kvällen än sjungandes, skulle jag tro.
Men, nu ska jag dra mig till kojs ändå. Kan vara bra att vara utvilad även imorgon. Även om jag helst hade varit jätteflummig med någon rolig person just nu. Bara vara sig själv på ett urtrött stadium, det är ju alltid lika roligt!
Typ med han där! En riktigt goding som jag ofta skrattar med. Vi gillar oss, även om det kanske inte är våra vackraste jag på bilden. Hrmpf.
.
Har er kväll varit bra?
Sov sött mina fina

Sing for life!

Efter en timmas plugg (fråga mig inte vad jag pluggat, för jag vet inte. Men pluggat har jag gjort!) och lite (läs: mycket!) pianospel är det dags att bege sig mot kyrkan. KÖÖÖR igen, loove it! Har saknat jättemycket, gillar verkligen att vara där. Ouioui. Och att sjunga gör en på bättre humör, den ni!
Hur ska ni tillbringa kvällen?


Åh, kommer ihåg denna dagen! Det var i höstas och riktigt kallt tyckte jag, men det var ju hela 10 grader!
Fy mig.
Gillar att jag ser ut som en mupp, men vem gör inte?

zebra härta rosett

Hoppas ni har haft en härlig dag på platsen ni befunnit er. Det har jag haft själv. Dagen började med att Frida i klassen märkt att hon har sommarställe på samma ö som jag, fräckt! Vi får hojta på varandra i sommar, alltså.
Sluta skolan vid elva eftersom en lektion var inställd, så det blev en lite tidigare tur med mormor än väntat. Vi har köpt present till syster som fyller år den artonde. Själv slog jag till med att köpa nytt te (alla mina har tagit slut, haha!), en present, ett par örhängen och ett halsband som var på rea. Hade egentligen planerat att kolla lite kläder men jag orkade inte, och ville inte stressa mig hemåt sedan.
facelook!
Nu har internet varit cepe i en timma, f'låt att inlägget kom så sent... Nu blir det middag!
btw, går det att kommentera? En kompis berättade att det inte funkade för henne, jag hoppas att det inte är så för er också!

jag ska bli stjärna!

Jag såg just på TV4s Jag ska bli stjärna och funderade över om det verkligen är barnen som vill bli såkallade stjärnor. Inte kan det väl vara så i 10 utan 10 fall? Jag menar, tänk att ödsla så himla mycket tid på något som man kanske inte ens vill göra hela livet? Jag tror att det ofta är föräldrarna som försöker tvinga sina barn att göra saker som de själva inte gjorde när de var unga. Men inte kan det väl vara värt allt?
Visst, den där flickan Zara som vann talang (?) förra gången. Hon är ju verkligen duktig. Men bara därför verkar hon vilja ha uppmärksamhet jämt, verkar tro att hon är störst, bäst och vackrast och nu har Laila Bagge försökt att få med henne i en tvserie på DisneyChannel? Är det verkligen någon idé att slänga bort hela tonåren för att vara någon slags stjärna i Disney som blir mer hatad än älskad? Jag vet inte..
.
Om jag hade fått välja hade jag nog gärna stått på en scen i resten av mitt liv. Och sjunga för att beröra de som lyssnar. Men inte hade jag gjort det för att min mamma hade velat att jag skulle göra så. Liksom killen vars pappa lever drömmen genom sin son genom att försöka få honom att vinna så många tävlingar i cross som möjligt.
Okej, det var inte ens detta jag skulle skriva om, menmen. Nu blev det så i alla fall, haha.
Sov så gott så hörs vi imorgon,
HAHA en härligt tidig morgon. USCH!

Lite hiss och diss!

Nyår
För väldigt många där ute är ju nyår som en slags nystart, så varför dissa det? Dessutom, nyår är alltid mysigt vad man än gör. Sist hade jag ju hur kul som helst och det tänker jag inte låtsas som att jag inte hade. Att man skjuter raketer och får natthimlen att lysa i fina färger och har en anledning att stanna uppe och göra något roligt är ju bara ett plus. En anledning att få pussa söta pojkar och skylla på tradition gör ju inte hela kvällen sämre heller?
En bra kamera
Jag älskar att ta kort! Har en i alla fall ganska bra kamera som det blir snyggare bilder mycket lättare med. Blir ofta irriterad när jag ser på bilder, typ närbilder, som egentligen kunde varit jättebra men som kameran förstört. Det dumma med bra kameror är att de ofta är lite dyrare, och systemkameror är ju ofta jobbiga att bära runt på..
Kallt!
Usch, jag har halkat säkert tre gånger bara idag. En gång föll jag på rumpan, haha! Varför måste det vara så sjukt halt? Bussarna tar längre tid på sig, en massa gamla tanter ramlar och slår sig och det kostar sjukvården enormt mycket pengar. Det är kallt, näsan blir röd och håret fryser till is. Hur mycket man än tar på sig fryser man, och det är jobbigt att sedan gå runt med en massa vantar och mössor i skolan. Någon mer som längtar tills typ April, maj?
Smink
Ja, jag älskar smink. Det är när sminket tar slut som jag hatar det! Har ungefär 0 ml foundation kvar och concealern ekar det typ i. Som fattiglapp orkar man inte lägga dyra pengar på smink, men samtidigt är det ett intresse jag har och jag vill vara fin. Så, what to do? Kunde man inte få det gratis?
Gamla bilder på gammalt smink!


dinner time

Tjofaloff. Nu är det dags för middag för mig, kom precis hem från skolan efter en trevlig busstur med Arthur och Jenny. Hörs senare, förlåt att jag är tråkig, men jag svälter ihjäl snart...

utmattad, men humöret är på topp

@home. Gött! Har ätit middag, tränat, duschat, svarat på kommentarer, druckit te och pluggat. Grymt jobbat! Datakunskapen är inte jätterolig, men inte heller särskilt svår. Det kommer förhoppningsvis gå bra imorgon, det finns alltid sätt att lösa saker på i Word. Enligt min lärare så presterar man 20% bättre på prov och redovisningar om man tror att det kommer gå bra. Så varför inte köra på den taktiken?
.
Gymnastik som första lektion imorgon, halvgött. Hinner inte blogga förrän vid fem på kvällen, så det blir ju lite tråkigt. Men för att göra hela mer roligt tänker jag bjuda på mig själv...
HAHA! 2004, jag var alltså 11 år iförd grön fleece och rosa piratbyxor.
Stolt riddare på ett lejon vid Brunnsparken i Göteborg.
Vad hände här?
.
Njut, kära läsare och vänner, av denna bilden. Heela natten och imorgon! xoxo

Hej snygging!

Nu blir det mat och sen drar jag och Johanna för ett tufft MRLpass. Vi ska ju bli såå snygga till beach -10, höhö. I alla fall få lite bättre hälsa, vilket ju är en början. Och får man starka lårmuskler på köpet så är ju det helt okaj!
Höres ikväll, om jag inte får för mycket att göra. Pussar!
Sommaren 2008, Hönö. 2010 kommer slå den med hästlängder, right?
Har ni några planer för sommaren?
.
Ja, jag vet. Lite mycket sommarprat, men man har väl rätt att drömma? JAA!

en vanlig dag på.. liseberg?

God eftermiddag!
Sitter här med en god kopp te och njuter av att precis kommit hem från skolan. Jag är glad, det går som på räls för tillfället. Har haft betygsprat i de flesta ämnena och jag är stolt över mig själv, aldrig fel ju! Nu ska jag bara plugga lite extra på datorkunskapen, och sedan är även morgondagen i goda händer. Gött!
Såg på baksidan av GP att Liseberg ville ha folk till sommaren, och såklart nappade jag! Kul att jobba på liseberg, ellerhur? Men, inte för min del. Såklart måste man vara arton för att ha möjlighet att jobba där, och det är ju tråkigt. Jag är antagligen lika duktig som en artonåring, det är väl inte bara åldern som spelar roll? Jag tror säkert att jag hade gjort ett minst lika bra jobb som de flesta som jobbar på Liseberg. Åh, tråkigt! Hade varit kul att ha ett sommarjobb fixat, liksom.
Någon som har förslag på vart jag kan hålla till för att tjäna pengar under sommarmånaderna? Ta hänsyn till att jag bara är en liten plutt, sexton år. Huh.
Dåligt Liseberg! Gå på personerna istället, varför är alltid
18 bättre än 15, 16 eller 17?

morsning korsning

Är det mänskligt att behöva gå upp vid sex? Borde det inte vara mot någon speciell lag? Om inte, ska jag någon gång införa den lagen. Sitter i skolans datorsal och klockan är bara tjugo i åtta. Börjar om en halvtimma. Borde egentligen tagit en senare buss men jag hade lust att åka med Johanna idag, och då får man offra sig. Jag hade inte haft något bättre för mig hemma ändå, haha. Nej, klaga ska jag inte göra. För jag är egentligen inte trött, och i skolan gillar jag ju att vara. Inte tack vare lektionerna, lärarna eller själva skolan. Men jag gör inget annat än trivs när jag går runt i korridorerna med helsköna människor.
Vaknat än?

Förhoppningsvis inte, hoppas du har en låång, härlig sovmorgon. Och när du vaknar står din pojkvän/flickvän/man/fru med nybakade bröd vid sängen och tidningen på en liten bricka. Önskedröm? Kanske.


3 things 'bout Hanna

Dags för kvällens sista inlägg, innan jag lägger mig i sängen tillsammans med en gammal tidning. Mysigt, ellerhur?
Tänkte göra lite avslöjanden eller vad man ska säga. Eller aa, det är inte grova hemska saker, men ändå saker man antagligen inte vet om mig. Here I go!
  • Jag är kristen och går på ett gymnasium med kristen profil. Tror på Gud och Bibeln men är inte överdrivet religiös av mig. Ibland skräms jag över hur religiös en Gudstjänst är, med jag kan inte låta bli att tro på Gud ändå. Jag tror bara inte att man ska vara överdrivet speciell när man är med honom.
  • Jag pratar med min pappa varje dag, trots att han inte lever längre. Ibland inbillar jag mig att han pratar tillbaka, men sedan blir jag sur på mig själv för att jag är dum och tror det. Dock är jag stensäker på att han är någonstans och väntar på mig, och jag hoppas innerligt att hela mitt liv bara är några ynka timmar på platsen där han är, precis som i bröderna Lejonhjärta.
  • Jag har inte alls svårt att ta till mig komplimanger. Får jag en komplimang är det klart jag blir glad, varför ska jag bara vifta bort den? Tycker att det är dumt av folk att inte tro på vad personer säger till en, bara för att ens självförtroende är i botten. Inte säger du väl snälla saker till folk när du verkligen inte menar det? Precis, det gör inte folk till dig heller!
Inte jättefarligt tycker jag, vad tycker ni? Är det tråkigt att läsa sådant här eller ska jag köra lite till?
Sov nu sött, finingar

jeans!

Pust! Har hunnit med en hel del idag, måste jag säga. Mamma gick med på att dra en sväng till Allum, och vi köpte både jeans och kofta och mat. Hittade en hel del fint men hann faktiskt inte gå runt och kolla, så det gör jag någon dag efter skolan istället. Efter det blev det badmintonträning med syster, och efter det middag. Revben, mumma!
Hur har ni tillbringat dagen?



My new pair of jeans

Förresten, ingen här har en invite till Lockerz va? Isåfall, ge mig, haha :)

KILL ME!

Åh, jag är supersur. Hade skrivit värsta grymma inlägget igår (tro mig!) men det kom ju aldrig upp. Sedan började internet krångla och det har inte börjat fungera förrän nu. Ni kan ju fråga min lillebror om ni inte tror mig, han har varit lika irriterad som jag!
Men nu lägger vi det bakom oss. Jag ska snart till Allum om mamma ger med sig, vill ha ett par nya jeans och ett par skor. Mamma har lovat att köpa mig byxorna, men vi får se. Träning klockan 3, så jag har lite bråttom iväg i så fall. Hur ska jag övertala henne? Aja, vi hörs senare! Tack för alla fina kommentarer jag får, även om jag är jättetråkig för tillfället, love you
HAHAHA hittade det i en gammal bildmapp. Bara 1 år sedan, pinsamt!
En liten plutt

F.R.I.E.N.D.S

nej, det är inte den riktiga. Men vadårå?

Får inte tag på syster som är ute i backarna och åker pulka. Ville plötsligt dra med henne till Allum, men aja. Det blev att ligga nerbäddad i sängen med myskläder, te och clementiner. Tillsammans med de bästa - Vänner! Har sett varenda avsnitt under en hösttermin en gång, men nu fick jag de tre första säsongerna i julklapp av mamma och är såklart fast igen. Om det är något jag inte hade bangat är det en myskväll med valfri person och Vänner!
Om någon där ute inte har sett ett enda avsnitt tycker jag att ni är skyldiga att gå och hyra en säsong genast! Ni anar inte vilket stor tjänst ni gör er själva, haha!
Visst älskar vi dem?

Nu dansar vi ut julen

Morning! Vet ni? Jag vaknade inte förrän klockan blev kvart i ett! Moget av mig.. Känner mig helt utmattat efter skolan, så det är ju skönt att jag kunde reparera tiden inatt, höhö. Har gjort lite datakunskap sen, därav ingen bloggning. Jag ska faktiskt inte sänka mig i datakunskap! Inte för att jag vet mitt betyg än, men det lär ju inte vara jättedåligt.
Idag ska vi plocka bort julsakerna, tråkigt nog. Jag gillar när man har en anledning att ha massa julmys, tända ljus och en gran som doftar, även när julen är förbi. Men idag ska tydligen julen försvinna helt, tyvärr. Då kommer det vara både kallt och tråkigt inomhus och utomhus. Nu skulle det verkligen sitta fint med en trip till ett varmare land, eller vad säger ni?
.
Heey, vill ni veta en jättebra sak? Visst har man mycket att göra nu när skola/jobb börjar? (svar: ja!)
Då kan det vara svårt att hålla koll på alla bloggar man vill läsa eftersom man fokuserar på en hel del annat än bara livet som bloggerska. Ett bra sätt att hålla koll på när ens favoritbloggar, eller bloggarna man vill läsa, uppdateras med nya härligheter är Bloglovin'. Så, alla ni därute som gillar min blogg en aning, och vill ge mig en chans:
bloglovin
Skriv gärna och berätta om du följer mig, så håller jag gärna koll på er också!

sommarminne

Har tittat igenom en del bilder på datorn och hittade bland annat dessa i ett album från Cypern i somras. Underbart? JA!



Nu när det är -20 grader hade jag gärna spenderat lite tid vid varmare breddgrader. Är superavundsjuk på de som är iväg och gottar sig. Dessutom hade det inte varit fel med lite färg såhär i blekfistider, ellerhur? Och nej, varken solarium eller BUS är min grej. Wellwell..
Eftersom jag var uppe med tuppen (eller nej, en timma tidigare än honom faktiskt!) ska jag gotta ner mig i sängen nu. Tillsammans med datorkunskapsboken, dock. Men vad gör man inte när provet bara är fyra dagar borta? Jo, pluggar. Hoppas ni har en mysigare kvällsaktivitet än vad jag har, för om det är något jag önskade att alla slapp så är det plugg. Visst känns det bara onödigt? Nuså, dags för mig att arbeta lite. Sov sött mina fina,

lite fredagsmusik!

Här kommer underbara låtar som ni kan underhålla er med medan jag är borta på kalas!


Hero of war - Rise against

Sunshine song - Jason Mraz

Hon är så söt - Bo Kaspers Orkester

Någon som har låttips?

hemma i alla fall!

Åkte hem efter skolan i alla fall, det är oskönt kallt ute och det gillar vi ju inte! Händerna fryser och näsan blir röd, inte kul. Har dock fikat en sväng med Johanna och Vilma, en frapino blev det för min del. Gottgott! Nu ska jag svara på alla era fina kommentarer, och sen bär det av mot Morfars födelsedagskalas! Har haft en grym dag i skolan, kul att träffa alla igen. Dock har jag haft träningsvärk i ryggen, inte skönt. Vad har ni gjort idag?

Vem vill ha en puss? HAHA

wakie, wakie!

GODMORGON! Usch, hatar att säga det såhär på morgonkvisten (som man kan kalla det om man inte är lika trött som jag!). Alltså, egentligen är jag inte alls särskilt trött. Jag är bara lite sur på att jag inte får ligga kvar i sängen och gosa. För det är svinkallt ute, och även i mitt rum. Burr!
Just nu:

Dvs. Trött, kall, vill inte gå ut i snön.
Haft en bra morgon?

Ska bara påminna er om att jag inte kommer ha riktigt bra tillgång till datorn förrän kvällen, då ja direkt efter skolan åker och grattar Morfar. Jag ska dock försöka så gott jag kan, okaaj? Pussen

Inför morgondagen

Läxa till morgondagen:
Anywhere the heart goes - utan sång! Det är ju nämligen jag som ska stå för sången, haha!
Någon som känner igen den?
Har kommit hem från kväll hos Vilma, mysigt hade vi det! En prinsessas dagbok 2 underhöll oss och Vilma hade gjort maränger som vi smaskade på. Ni anar inte vad gott! Tur att jag tränat idag, haha. Lär ha rejält med träningsvärk imorgon, men det gillar vi ju. Sängen ska jag träffa tidigt idag, får se hur lång tid det tar innan jag somnar. Vad ska jag göra om jag inte somnar? Får alltid panik då, och vaknar som ett vrak nästa morgon. Inte kul! Har hört att man ska dricka mjölk men jag tror inte det stämmer så bra..



Nu får ni bomba kommentarer om hur duktig jag är som ska upp 6 imorgon, medans en hel del av er andra inte tänker vakna förrän vid ett. Kan ju lova att jag inte kommer vara fräsch som en nyponros precis, höh. Gör så att jag blir glad när jag vaknar! Sweet dreams

Dagen i bilder!

Det är dags för mig att bege mig iväg till den söta tösen på nedre bilden. Vi ska ha myskväll tillsammans med min sötnos på resterande bilder. Efter det ska jag packa inför skolan imorgon, och försöka lägga mig tidigt. Klockan sex ska man ju vara uppe på fötter imorgon, men det ska väl lösa sig? Nu ska jag fixa mig lite, så jag slipper göra det ikväll. Man behöver ju inte smink på tjejkväll!
Har ni börjat jobba/börjat skolan än? Hur ska ni tillbringa kvällen?

Me at the moment

Halvtaskig redigering, haha!
.
Sitter med en stor kopp grönt te, framför Vänner med syster. Mysmys! Har precis varit ute med Johanna och Vilma och åkt skridskor på Bockemossen. Gick halvbra eftersom isen var jätteknölig och fylld med snö.  Det blev en del fina bilder från Johannas kamera, som ni får ikväll! I alla fall, om ni inte har något att göra tycker jag att ni ska gräva ner er i en soffa framför en mysig film. Det är tummen upp!
Har ni varit ute och lekt i snön idag? Supermysigt!

skynda, skynda!

Precis hemkommen från träningen! Gött. Dock blev jag och Johanna förvånade när vår gamla afrodansinstruktör var ledare även för MRL i Partille. En riktig goding som tjuter av glädje när han ser 20 tjejer stå och stampa svettigt framför honom. Usch!
Nu blir det skridskor för hela slanten. Ska träffa Johanna och Vilma för exakt 2 minuter sen, vid mossen precis ovanför mitt hus. Kul! Skridskoinvigning, vi får se om de fortfarande passar. Är inte varje dag jag åker skridskor precis.. Smell you later!
Det är fullt med snö ute! Wihoo <3
Hur tillbringar ni dagen? Har ni åkt pulka, skridskor eller kanske snöscooter än?
Jag ska passa på nu när det är sista dagen på lovet, för min del!

åhej, åhå, åhej

Nu åker jag till Sportlife och kör en timmes MRL! Förlåt för ett väldigt ointressant inlägg, men bussen går om 12 minuter. Heja mig! Vad har ni gjort nu på morgonen? Svarar på kommentarer från gårdagen senare, okaaj? Puss!

a wonderful evening

Hallelåja! Har precis blivit hemskjutsad av Idas underbara pappa som har örnkoll på adresser runt om i Göteborg. Gulligt, eftersom jag då slapp åka buss, tåg och buss hem själv. Har, för er som missat, hängt med ett par klasskamrater hela kvällen. Vi har lagat tacos, sett på film, kastats i snödrivor, pratat om en massa viktiga saker och bara haft allmänt trevligt. Ska göras om, har vi kommit fram till!

Ida, Josefine och jag, i våra bästa poser. INTE!

Rikard, jag och Karl-Oskar. Jättefina här också.
Alla haft en bra kväll? Nu ska jag sova, vill inte störa resten av la familia som ska upp och jobba/gå till skolan vid sju. Snäll syster får man vara ibland! Imorgon blir det gymmet på morgonen, men jag hör av mig innan dess! Sov sött,

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0