valborgseld



Flyger runt i huset med dammsugaren i högsta hugg och skön musik i bakgrunden. Brownies står i ugnen och det mesta överflödiga är bortplockat. Snart kommer Henrik och hjälper till med matlagningen. Ikväll står det nämligen Valborgschill på schemat. Parmiddag typ, och jag och Hank är värdar. Lite för att fira vår ettårsdag, det var nämligen exakt ett år sedan vi blev tillsammans inatt. Galet - på ett bra sätt. Ska hoppa in i duschen och sedan springa iväg för att slänga skräp och panta flaskor, kul syssla.

Hur blir er valborgskväll?

ingen big deal?

Skrivit klart mitt argumenterande tal om saltgurkan på McDonalds hamburgar, haha. Gillar egentligen den men skriver emot i alla fall. Sitter och övar in det och fixar stödord. Är precis så långt som det ska vara, så hoppas att jag varken pratar för fort eller för långsamt imorgon. Kommer nog att ordna sig, för talet i sig är bra. Självgod..

Gillar ni gurkan på McDonalds hamburgare förresten? Visst är de flesta emot den? hehe

Har varit en bra skoldag. Åkte till Henrik för att sedan åka tillbaka till stan igen. Satte oss på mysiga Espresso house på vallgatan och drack kaffefrapino till middag. Planerade lite inför helgen och Valborg. Kommer bli så himla bra! Hur mår ni?


peace & love



JAG SKA JOBBA PÅ PEACE & LOVE I SOMMAR - LYYYYCKA!
Alla ni som ska dit, se upp! Jag är nämligen er nya säkerhetsvakt.. hehe

på ett berg


gotte

Skoldagen har gått ganska fort. Folk påpekade att jag var brun, så det kändes ju bra i alla fall, höhö. Träffade Johanna en snabbis innan jag mötte upp Henrik för att åka hem till honom. Bestämde oss för att gå upp på ett berg med utsikt över dalen han bor i. Satt där i solen och åt resten av vår Ben n' Jerrys Chunky Monkey och njöt. Kom hem för en timma sedan och har sedan dess druckit te framför datorn. Småpillat med sånt som alltid behöver fixas. Kort skoldag även imorgon så blir förhoppningsvis en liten tur till H&M. Vill så gärna ha en fin klänning och lite blusar. Ett par skjorts hade inte suttit fel heller. Vi får se! Nu säger jag godnatt i alla fall. Sov sött ♥ 

Hur mår ni?

t w e l v e



Jag har insett att min senaste kyss var helt perfekt
Jag pratar oftast som om jag var helt efterbliven
Jag tycker om att somna bredvid Henrik
Jag avskyr orättvisa och falska rykten
Mina närmaste vänner är ovärderliga
Kärlek är på min sida just nu
När jag lagar mat lagar jag aldrig lagom mycket
Jag tänder på beröring
Det sexigaste yrket är att jobba på statoil (hallå, typ alla är ju snygga där!)
Den värsta känslan är känslan av att känna sig fruktansvärt ensam och liten
Den bästa känslan är känslan av liv och lycka, frihet
Jag är bäst på att vara jag

sleeping beauty




Jag har skrivit klart mitt argumenterande tal idag. Inte gjort så mycket mer vettigt. Promenad med moster och mamma, kikat på körslaget och övat på min orgelläxa. Druckit mängder med vatten i solen. Ska göra lite styrketräning nu innan jag hoppar in i duschen. Prata lite med Hank innan jag somnar. Sjukt lång sovmorgon imorgon men vill hinna uträtta lite saker innan skolan börjar, så ska försöka att inte sova så länge i alla fall. Dags att börja komma igång igen, inte skjuta upp saker som på lovet. Tillbaka till vardagen. Fem veckor kvar, jag ska hålla ut.
Hur mår ni, fina?

dagen efter godisbomb


påskaftonspromenad

Stressad. Haft en nästan för bra påsk. Först mys hos Farmor och Farfar på påskafton, sedan direkt till landet för sömn. Där omhändertogs vi av mormor och morfar hela söndagen. Henrik kom också - sjukt bra. Vi var på äventyr och hittade en huggorm, hahaha. Jag ska aldrig glömma det. Sjukt mycket påskmat, godis och andra gottigheter. Fått en massa presenter (tack!) och myst. En massa sol, så jag är lite smått brun! Sovit hos Henrik inatt, käkat Ben n' Jerrys (Henriks påskpresent till mig - love!) och haft det gott sista lovnatten. Imorgon börjar skolan igen. Det är därför jag är stressad. Måste planera mig igenom de kommande fem veckorna. Så sjukt mycket skolarbete att jag får ångest. Måste ut och springa idag. Och gå. Och styrketräna. Panik på allt! Har i alla fall kommit igång med mitt svenskatal (tack Johanna!) men har så sjukt mycket mer att prestera. Blir ingen gó dag idag, men vad gör man inte. Blää


kycklingvinge



Efter mysig dag med Henrik drar jag vidare till Farmor och Farfar för påskmiddag och släktumgänge. Inatt somnar jag på landet och imorgon ska vi fira påsken ännu mer där, med mammasläkten. Hur underbart som helst! Solen skiner, mina fräknar är nästan permanenta och min hud är varm. Léendet sitter fast utan tvång. Jag vill bara dansa!

charmknutte


jag? eh.. nej! 

Precis hemkommen från middag hos Miranda. Grillat fläskfilé med klyftpotatis, käkat chips, banansplit och ananas. Druckit alldeles för mycket påskmust. Pratat och haft det mysigt. Tack mina fina för kvällen!
Dagen har spenderats mestadels på altanen i solen. Tror faktiskt att jag fått en del färg - hurraa. Nu ska jag småpilla lite i rummet innan Henrik kommer och myser med mig. Sent men vad gör det, det är ju lov. Åh! 

Har ni haft en fin långfredag?

påskfixeri



Härligt med sovmorgon. Har druckit apelsinjuice på altanen med en Hänt extra i handen. Solbrillor på! Gött. Snart kommer Johanna med moppen - vi ska nämligen dra till Willys och köpa fett med godis för lite pengar. Ska skriva lite ledtrådar och gömma dem tills imorgon, sedan. Måla ägg och sånt roligt också. Lite fjädrar här och var. Jag älskar att pyssla!
Vad gör ni idag?

jag går på moln


miss babyface! 

Haha, jag inser hur dålig jag är i samma stund som jag inser att detta nästan är första gången på lovet jag sitter stilla vid datorn utan att behöva dra någonstans inom en väldigt snar framtid. Har precis kommit hem från gårdagens kväll hos Jocke (tack för sällskap Mimmi, Hedvig, Emmy, Jocke och Hank!), morgonens Wallanderfilm med Henrik, hans kusinkalas och lyxmiddag med allt man kan önska hemma hos Vilma, tillsammans med Johanna, Clara och Jenny - the fantastic five, haha. Tack fina Vilma!
Ska verkligen bli gott att krypa ner i sängen nu, helt själv. Ibland saknar man ensamheten lite, även om det inte är särskilt ofta. Blir att försöka sova länge och verkligen stressa av imorgon. Jag njuter som en gris av att ha lov i detta underbara väder med fantastiskt sällskap dagarna i ända, men jag inser att jag måste ta det lite lugnt också. Och det ska jag som sagt göra nu - gött. Förhoppningsvis är det sol imorgon så att jag kan ligga ute och gotta mig på altanen hela dagen. Åh!
Hur mår ni, finisar? ♥

nittonde tjugonde april

systers bild

Fantastiska påsklov! Igår var det firande av min fina Mamma - nu hela femtio år gammal - hela dagen. Upptagen tjej hela dagen, alltså. Började med sång och paket vid sängen, sedan frukost ute på altanen. Veronica Maggio, Håkan och lite allt möjligt gött i iPhonehögtalarna och någon dryg timmas solning tillsammans med min finaste Henrik och brorsa - topless - efter det. Galet gött, solen höll sig glad hela dagen sen. Tio timmar med så sjukt mycket god mat, fantastiska tårtor och en väldigt massa folk hemma hos moster sedan, inte undra på att jag var slut igårkväll. Somnade hos Henrik efter att ha kikat lite på tjenare kungen.
En härlig sovmorgon imorse, sedan bar det av mot staden för att träffa min Johanna. Glass i solen, mumma. Fick med mig en massa fynd hem, ska visa er senare förhoppningsvis. Nu blir det att sätta på en tvätt och sedan vankas det räkor till middag. Livet leker ganska så rejält just nu. Lycka!

vår vill jag lova


igår

Har precis varit ute på nästan en timmas promenad med Miranda i solen. Riktigt varmt ute, ju! Har lite småfix att göra innan jag åker till stan för att möta upp Henrik. Vi ska köpa present till min fina mamma som fyllder femtio imorgon, och sedan äta middag ihop. När han drar på IFKmatchen åker jag för att möta upp Johanna och några till för ett Zumbapass på Sportlife. Har lite fribiljetter, och det kommer bli grymt att få träna lite strukturerat igen. Förhoppningsvis åker Henrik med mig hem ikväll men vi får se vad som händer. Åh, undebara vår! Det enda negativa är att det är svårt att veta vad man ska ha på sig.. haha.

Har ni lov? Vad sysslar ni med idag?

gosegris



Sitter och har det segt i sängen. Kollat på lite gamla tvprogram och druckit te. Ätit frusna bär, hur gott som helst. Precis smörjt in hela kroppen och borstat tänderna så känner mig fräscht och gó. Kommer förhoppningsvis somna gott i min ensamhet, har varit en så sjukt lång dag känns det som. Den har iofs varit ovanligt kort egentligen, haha. Ska bli skönt att sova i alla fall, har mest fördrivit kvällen utan mening. Ganska gott det också, att man slipper göra en massa saker jämt. Fina lov!

Sov sött mina fina! ♥

mer av dig!



Jag är kär! Fantastiska Joakim och Joel. Videon är klockren. Åh! 

Kvällen spenderas med sånt här och en massa fina bloggar eftersom jag inte har så mycket annat för mig. Ska kanske måla naglar och göra ansiktsmask men jag vet inte om jag orkar. Är helt galet trött, så ska nog sova snart. Mango- och hallonsmoothie till middag först (eftersom jag fortfarande är supermätt efter dopkalaset!) men sen är jag i John Blunds händer. Fantastiskt att inte behöva gå upp klockan sex imorgon, ja verkligen obeskrivligt skönt. Har ni också lov? Visst är det skönt? Älskar't!

vintage me

Härliga vår! Jag är helt överförjust i fräknarna som dyker upp på näsan och i alla små blommor som ler mot mig utifrån trädgården. Har faktiskt grävt upp en påsklilja och en skilla och planterat i en minikruka som nu står på mitt fönsterbräde. Love!
Tidig morgon, så för en gångs skull var det Henrik som fick gå upp på grund av mig. Min finaste kusdott (kusindotter alltså) Tuva döptes idag. Superhärlig tillställning hos dem med grillat och kakor, påskmust, hembakat bröd och tårta. Jag gillar min släkt!
Resten av dagen blir lugn och skön. Hoppas på att få åka till Henrik med räknar inte med det. Annars blir det gott att ta det lite lugnt, jag är ganska trött ändå.

Hur har ni det ute i vårvärmen?

dear DAD


i söndags - it's spring time!

Förlåt mig, jag har varit upptagen och därför ingen uppdatering för er. Resumé; Gårdagen spenderades efter skolan tillsammans med Henrik. Vi gottade oss med varsin kaffe och en gigantisk chokladboll på Sweet Coffee Bar precis vid Brunnsparken. Köpte en liten blomma och tog bussen till Pappas grav, eftersom han skulle fyllt år om han levat. Var där en stund och tänkte lite. Åt middag med Henriks familj. Tog oss till Bergakungen för att se Rabbit Hole (återigen, tusen tack för biljetterna, Christoffer Röstlund Jonsson från Aftonbladet!). Vi kom fram till att man antagligen måste ha barn själv för att tycka att den är så fruktansvärt hemsk, för det var svårt att sätta sig in i situationen. Blev inte lika sorglig som den antagligen skulle varit, eftersom man inte fattade.. Efter en massa baconchips och Marabous nya choklad med maränger i stupade vi i säng hemma hos Henrik. Mys!
Just nu sitter jag hemma hos Johanna och har det gott. Åkte hit direkt efter att ha sagt hejdå till min finaste. Var så väldigt längesedan vi bara umgicks som förut, så efter mycket planerande slutade det med dagens dejt. Vi ska tillbringa dagen genom att gotta oss en massa, värt! Ikväll blir det mys med Henrik igen, can't wait. Lycka är att det är lov, också. Love it!
Vad gör ni fina därute idag?

my husband, Crap Bag

älskade göteborg i somras!

Haft en fin, om än konstig dag. Började med att jag fick veta att jag fått MVG på mitt första Matte C-prov. Lycka! Var ju så himla osäkert på om jag ens fått godkänt, kunde verkligen ha gått hur som helst. Nu är det avklarat i alla fall, skönt. Efter det flöt skolan på som vanligt. Dubbel historialektion som spenderades framför en film om medeltida munkar. Medeltida porr, typ. Läraren blev lite vild när det kom sexscener och började luftjucka. Bra där Robert, proffsigt intryck. Vi gillar't!
När skoldagen var slut begav jag och Henrik oss för att köpa skor till honom. Bestämde oss för att köpa glass och sätta oss på Lejontrappan i det fina vädret. Och så gjorde vi. Jag var överlycklig för att jag äntligen var en del av alla söta par som flockas där på våren. Lyckan höll inte i sig så länge, plötsligt började Henrik blöda näsblod. När vi stod och försökte fixa det dyker det plötsligt upp en man bakom oss, som knäpper upp byxorna och sätter sig ner och bajsar! Mitt på dagen i Brunnsparken! Helt sjukt och vidrigt att sånt händer inne i centrala Göteborg... Usch!
Har spenderat mesta tiden efter min joggingtur framför Vänner. Ska titta på sista avsnittet nu, känns lite vemodigt. Jag vet, jag har gjort det en gång innan. Men ändå. Mina vänner är plötsligt bara borta.. Resten av kvällen kommer antagligen spenderas i sängen, gråtandes. Hey cry baby!

Hur har ni haft det idag, mina fina?

min nya vän Lu



4 år. 62 kilo. Helt sjukt! Stackars lilla Lu. Tack vare dagens metro hittade jag honom, och föll pladask. Bilden på honom i leopardtights (fick inte med den här ovan, sorry!) sitter nu uppetejpad på min helkroppsspegel och agerar min psykiska träningspepp. Sjukt fet, verkligen. Så varje dag när jag ser honom ska jag tänka på alla onyttigheter jag får i mig. Inte bra för kroppen någonstans.
Och visst, han ger resultat! Jag har nyss varit ute och sprungit. Åt fisk med spenat till middag. Ska göra två åttaminutersstyrka från youtube också, precis som igår. Min rumpaa, aj.. Heja!

urban necklace



Jag vill till Stockholm! Vill shoppa.. Är jätteförälskad i det fina halsbandet med en liten berlock med inristad initial på - från Urban Outfitters. Dryga hundralappen. Hade såklart velat ha ett "H", både för Hanna och Henrik. Visst är det fint? Why oh why finns inte Urban i Göteborg?
Någon stockholmare som ska hit till göteborg och vill importera ett halsband åt mig?

flams trams flams



Jag är så galet töntig. Sitter och skrattar åt nässprayen som står på mitt nattygsbord. Helt sjukt, tårarna sprutar. Vet inte vad som är så roligt egentligen men jag kan bara inte sluta skratta. Kramp i magen och ryck i ena näsborren också. Jag dör! Hahahaha

Trött, antagligen.. Bilderna ovan togs för 10 minuter sedan, och då var jag tröttis. Ska hoppa in i duschen och fixa kläder inför imorgon. Tillbaka till sängen och titta på Vänner. Dricka ännu mer te och njuta. Oboy kanske, förresten. Är värd det. Så gott att vara nyduschad och genomfräsch! 

Hur mår ni?

miss daisy elle

fantastiska mobilbild..

Det passade perfekt att dessa godingar damp ner i brevlådan just idag. Inga läxor och mysigt regnväder. Blir att gosa ner mig med en massa koppar te, en varm filt och mina magasin. Åh! Tack tidningskungen för ELLE och kusin Lisa för Daisy! Lycka är att bli överraskad ♥

walking talking


how beautiful

Varit en sjukt lång dag. Har haft på mig mina converse i över tolv timmar. Oskönt. Har varit på stan med Josefine efter lång skoldag, och har såklart fått med mig lite saker hem. Två klänningar och tre småparfymer. Bytt en tröja som var trasig också. Funderar på klänningarna jag köpt ett tag, är ju öppet köp. Känner mig som Josefine Bornebush i Solsidan, haha.
Ska ut med kusinhund Ramses och Johanna om en stund. Sedan ska jag nog stupa i säng med en kopp te. Bara gosa. Hur skönt som helst, jag är så sjukt trött i kroppen. Ska kika på alla era fina kommentarer senare, för nu bär det ut. Tut!

la fraise



Neej, jag skojar inte när ja säger att detta är vad jag och Mamma just nu sitter och mumsar på!
L    Y    X

paain!




Hahaha jag döör! Jag har precis tagit mig igenom det här passet iklädd underkläder på golvet och jag säger bara ooouch! Min nacke är så sjukt spänd nu att jag vet inte vad.. Tänkte faktiskt ge övningarna ett försök. Räknar inte med magrutor precis, men det är gött med lite styrketräning. Ger en ju bättre hållning och sånt här. Tänkte variera med den här och den här. Varje övning var tredje dag, alltså. Får se hur länge jag orkar hålla på med det. Kan ju inte skylla på att jag inte har tid i alla fall, åtta minuter kan väl vem som helst offra.

Någon som hänger på och antar utmaningen? April ut!
höhö.

..när livet leker

min vackra!

Min finaste och jag har haft mys! Vid elva åkte vi in mot Linné för att jag skulle bjudas på lyxfrukost. Condeccos uteservering i vårsolen med bästa och en hallelujafrukost - svårslaget! Blev en liten stadspromenad sedan, innan vi var tvungna att hastigt skiljas åt. Tog en tur i stan för mig själv, och fick med mig småsaker. En billig tröja från H&M, ett rött nagellack (finally) och en lagom stor necessär för 30 spänn. Gott. Skulle gärna visa men kameran har inga batterier kvar.. Ska shoppa med Josefine imorgon så hoppas på en massa fler fynd. Någon som vet varför kungsportsplatsen och stora delar runt omkring var avspärrade idag, förresten? Kändes lite småläskigt sådär.
Well, kom hem och begav mig direkt ut på promenad med Johanna och Miranda. Skönt att vara ute i dryga timman och röra på sig i solen! Var lite röd i ansiktet igårkväll, hoppas på samma soleffekt idag. Underbart att kunna gå runt i bara t-shirt och kofta ju.
Blir en lugn kväll så att förkylningen verkligen släpper. Ska se på Stolhet och Fördom och dricka en massa te. Me like!

Hur har ni det, mina fina?

 


ooh la la

mina naglar ska vara rosa i vår!

Jag ska hoppa in i duschen efter ännu en stunds Vännertittande. Ska fixa lite med bilder jag tog på en massa fjärilar i trädgården förut, hur härliga som helst. Ger er smakprov imorgon. Efter pastapestokyckling till middag ute på altanen åker jag mot Henrik för mys. Förkylningen har faktiskt gått ner under dagen, har nog svettats bort alla baciller. Höhö fräsching här..

Vad gör ni ikväll, mina fina? ♥

solpaus

fiiint ute i trädgården

Vad händer med vädret? Rena försommarvärmen ute, ju. Helt galet gôtt! Kan inte riktigt njuta 100% på grund av min förkylning, men jag försöker i alla fall.
Vaknade med Henrik och sedan drog vi för att titta på lite fotboll. Hans bästa kompis hade sin första domarmatch, nämligen. Har sedan dess tittat på sista avsnittet Vänner på säsong 9, lite sorgligt sådär. Har ju sett alla avsnitt innan, men det är  ändå lite tråkigt att det lider mot slutet. Legat ute och solat i någon timma också. Kände att det blev lite för varmt nu, med min igensnorade näsa. Torrt, liksom. Mår inte så bra egentligen, borde nog ligga inne och sova.. Märkte dock att jag fått fräknar redan, så blev peppad på att gå ut och bättra på dem om en liten stund i alla fall. Ska hälla i mig en massa vatten först, så att jag inte torkar ut. Sen så! 

Hur spenderar ni denna fina lördag?

lingerie



Sötaste underkläderna hittar man hos Accessorize! Kostar dryga femtiolappen.
Jag smälter och vill ha allihopa!

noble

ska krypa ner i min gosiga säng.. I wish!

Har faktiskt hängt i skolan idag. Var tvungen, ville så gärna se treornas musikal. Gryym var den, kan inte vänta tills det är min tur nästa år. Yeah! Ska gå och lägga mig en stund trots att solen skiner ute. Har inte feber längre men är trött ändå, efter en 8,5 timmars lång skoldag. Förhoppningsvis kommer Henrik hit ikväll, planerna var att äta frukost på stan tillsammans imorgon. Vi får se hur det blir, jag vill inte smitta honom. Samtidigt vill jag mer än gärna att han kommer.

I brevlådan låg det idag två fribiljetter till Nicole Kidmans nya film Rabbit Hole. Blir en dejt med Henrik, alltså! Sjukt kul, tack så mycket Christoffer Röstlund Jonsson från Aftonbladets Alltomstockholm.se!

7 april 2011

underhöll mig med kameran förut..

Haha, jag har gått runt med ett léende på läpparna hela eftermiddagen. Henrik är fin, gjorde min dag. Min finaste kusdott Tuva var här en sväng också, och jag kunde inte sluta skratta åt henne - så fantastiskt söt! Gjorde min dag, också. Snart kommer mamma hem efter att ha varit borta med skolan sen i söndags. Jag och syskonen har klarat oss alldeles själva, höhö. Ska försöka sova så småningom också, eftersom jag vill till skolan imorgon. Kör och sånt där vilket jag inte kommer klara av eftersom jag låter som en alkoholiserad ett-paket-om-dagen-rökare. Osexigt och inte så charmigt heller. Vill ändå dit! Treornas musikal ska tittas på, och jag kan inte missa den. Jag är jättespänd på hur den blivit, man har ju gått och längtat i ett år. Tiden går så galet fort.. Förhoppningsvis fika efter skolan med några godingar, om vi orkar. Åtta till halv fem - fredagarna är inte att leka med ibland.

Sov sött, mina finaste ♥

skor jag suktar efter

Helt fantastiska alla fyra! För ynka 99:- kan du fynda dessa på H&M. Hittar jag dem i butik ska jag absolut slå till, frågan är ju vilken färg man ska satsa på. Svarta är enkelt, kamel supertrendigt och korall och blåa är färgklickar som passar hur bra som helst till sommaren. Åh! Jag är en riktig ballerinatjej som trippar runt i de små skorna så tidigt och länge vädret tillåter. Extra kul när de är riktigt snygga ju, som dessa. Vilka gillar ni mest?

världens bästa



Känner mig älskad! Plötsligt stod Henrik i dörren med ett leende på läpparna. Hade tydligen slutat tidigare så han hade bestämt sig för att komma hit och överraska sjuka mig. Inte nog med det, han hade med sig massa gottigheter! Baked Alaska för första gången - love it! Vi har nästan ätit upp hela, hehe. Kan fortfarande inte fatta att han var här, kändes så overkligt. Gjorde inte ens något att jag var ofräschast på jorden. Åh, vad har jag gjort för att förtjäna denna underbaring till pojkvän? Jag dör av lycka. Sånt här är för bra för att vara sant!

Ska kasta mig i säng så att min härliga sjukdom försvinner. Somna med ett léende på läpparna...

svörvel host prosit


bebisliknande, halvmysig i myskläder. uschuschusch!

Hemma från skolan, och tur är väl det. Jag är ett vrak! Kan inte prata för min röst är helt kaputt, min hjärna har bytts ut mot en snorklump och febern hänger trotsigt några ynka tiondelsgrader kvar. Vaknade imorse av att en man pratade i mitt rum. Tydligen var det bara jag med min förstörda röst som pratade i telefon med Henrik. Som inte pratade med mig. Nej, telefonen min var avstängd och han hade mattelektion. Kanske har jag gått och blivit psykiskt sjuk?
Fast jag mår bättre än igår, helt klart.

Ska nog sätta på en film och dricka latte. Städa i min garderob. Leka lite i Polyvore. Klippa collage och sånt som jag gillar att göra när jag egentligen borde göra massa annat. Men idag.. Jag kommer att ha en fantastiskt tråkig dag. Jag har inget plugg som verkligen måste bli klart eller så, ganska gött. Får fixa naglarna och sånt idag då. Fast det känns ändå bara som en tradig syssla. Jag saknar mina finaste i skolan! Äkta kärlek när man håller sig borta ENDAST för att inte smitta dem? Eh, ja.
Hur mår ni? ♥

i'm naked

Waah, I like!

ny design!



Ja, när man är sjuk så har man äntligen en massa tid! Jag har legat i sängen hela dagen framför datorn och nysit. Och designat om bloggen. Ni ser ju! Vad tycker ni? Ganska annorlunda mot vad jag haft förut, men fortfarande jag. Lite stilrenar och enklare, i alla fall. Lite småfix kvar men i det stora hela är jag färdig. Får se hur lång tid det tar innan jag tröttnar den här gången.. haha.

Hade planerat att trotsa min feber och gå till kören ikväll ändå, men det kommer inte gå. Jag är tät i näsan, hes i halsen och ögonen rinner. Utöver feberdunket då, alltså. Vill inte riskera att bli sjukare en längre period så blir att sova istället. Usch, usch..


~~~~~~ pffftss! Varför är alla mina länkar blåa? Jag har inte blått NÅGONSTANS i stilmallen. Daaampet, ja.

gratination



Intar det kanske nyttigaste mellanmålet i världen ljust nu - fruktsallad. Gjorde den dock lite mindre nyttig genom att ösa på lite havregryn med en klick smör, ställde in den i ugnen och voila. Det blev en gratinerad fruktsallad! Lite vaniljyoghurt på toppen och jag njuter som en gris. Förjtänar det. Bara en lektion idag - historiaprovet. Sjukt svårt men nu är det i alla fall över. Skönt att komma hem och krya på sig nu, febern sitter i idag också. Snart kommer Mormor och Morfar hit, bruna och glada efter deras Ugandaresa. Fräckt! Har bakat banankaka som välkomstfika, ska bli gott. Mycket C-vitamin idag, hehe.

Har ni en fin onsdag?

trumandoktrinen

Tumblr_lfn3nmubes1qg6z6no1_500_large_large
jag vill ha!

Ja, ännu en tråkig, historisk rubrik. Olyckligtvis präglas även idag av detta tråkiga historiapluggandet. Slutspurten idag, skönt det i alla fall. Har haft en undebar morgon hos Henrik, fattade liksom inte att jag var där. Trodde jag drömde. När jag åkte till tandställningstandläkaren kom den bistra verkligheten som en vindpust i mitt nyvakna ansikte. Spände överkäken, ska tillbaka om 6 veckor och byta båge där nere också. Fotografera och se så att allt ser bra ut, så att jag kanske får ut den snart. Det hade varit lycka!
En annan olycklig händelse är att jag fått lite feber. Och blivit förkyld. Känns snorig i hela huvudet. Ögonen rinner. Jag får inte vara sjuk imorgon på provet. Vill kunna fokusera till 100%. Efter provet har jag verkligen ingenting jag måste plugga, känns fantastiskt skönt. Ska gosa ner mig i sängen och bli frisk. Men det är i inte förrän imorgon. Verkligenheten kallar igen, och tvingar mig att plugga färdigt. Så mycket att göra, så lite tid.

Fast jag är nog glad ändå.

the vietnam war



Åh, jag är så trött på historian nu att jag dör. Gör typ allt för att slippa plugga. Om några få timmar åker jag till Henrik för övernattning, eftersom jag ska till tandställningstandläkaren imorgon. Han bor mycket närmare den än vad jag gör. Har bestämt mig för att om jag verkligen ska förtjäna att åka dit och mysa måste jag plugga klart det jag planerat att göra idag. Går sådär. Eller jaa, jag har gjort allt jag planerat att göra men jag lär mig det inte. Som sagt - jag döör!
Well, på onsdag är det över. Då är allt gött igen. Innan dess bara en massa jobbigt. Jag ska nog orka. Annars får jag ångest och är sur när jag märker att jag misslyckas. Kom igen kom igen kom igen kom igen!
____________________

Förresten, jag vill såå gärna ha spotlife! Någon som kan bjuda in mig dit? Är trött på blogg.se!

ett öga grönt


H&M 49:-

Mina gamla pilotbrillor har gått och dött. Gjorde inget, de var ändå för stora och satt fel på mina sneda öron. Ska ut och köpa nya imorgon. H&M har grymma, bara en femtiolapp. Har femtio spänn gratis där så det kommer inte kosta mig någonting. Värt!


eat pray love

haha I love us! 

Åh, det senaste dygnet har varit perfekt! Jag och Henrik myste med mina kusinbarn tills de somnade, sedan myste vi själva. Igårkväll, alltså. Tittade på Eat Pray Love, fin film! Kom överrens om att det är ett ganska bra sätt att leva på. Låg och lyssnade på Håkan under en filt med tända ljus och choklad. Så skönt när allt bara är lugnt och tyst. Så sällan det är så. Somnade utan att märka det när vi kommit hem och vaknade utan att klockan ringde. Har legat och gosat hela morgonen, tills för en stund sedan. Då blev det att säga hejdå både till min bästaste Hank och till min Johanna som ska till Barcelona. Avundsjuka!
Dagen ska fortsättas med plugg, eventuell promenad och lite självuppfräschning. Kommande vecka blir ganska jobbig så det är bäst att må bra inombords för att orka. 

Hur har ni det?

morgonhurtbulle


tjeeena

Vaknade vid kvart över tio. Redan vid fem i halv var jag ute och förbrände fett! Sprang, alltså. Duggregn men tio grader, så det var helt perfekt väder! Jättegott att komma hem och känna sig helt utpumpad, få hoppa in i en långdusch med hela köret och bara njuta över att man varit så duktig medans det ljumna vattnet sköljer bort all trötthet. Har ätit frukost och städat lite, så det är dags för en lång pluggstund nu. Några timmar, alltså. Ska såklart pausa lite och underhållas av er, höhö.
Vid halv fyra hoppar jag på bussen mot kusinfamilj för att passa min bästa kuson och kusdotter tillsammans med bästa Hank. Blir en grym kväll, alltså.
Vad gör ni idag?

ett stort skämt!

Tumblr_lio8uz2nji1qzbdsao1_500_large

Ja, dagen är präglad av en del sådana som rubriken lyder. Ett av dem är att jag sitter hemma ensam för första fredagkvällen på jag vet inte hur länge, och riktigt njuter! Ett annat är att jag och Henrik idag varit tillsammans i elva hela månader. Galet! Som varje månad, alltså. Hehe. Har firat genom att strosa runt och fikat i mysiga Haga.  Kärlek ♥

Ska somna ganska tidigt hade jag tänkt, ska bli så sjukt skönt! Har längtat jättelänge efter att bara få slänga mig på sängen, helt ofräsch, seg och gó, och bara somna hur som helst. Kunna sova länge, och slippa vakna av klockan som ringer och stör just när man sover som godast. Strunta i hur man ser ut och blaha blaha. Undebart! Dessutom är det helt övergott med April nu. Våår på riktigt hoppas jag. Har ni blivit lurade idag? Det har inte jag, sjukt tråkigt! Besvikelse..

Har ni en fin fredagskväll, vänner?

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0