888 bingo

42 000 kronor hade väl inte suttit fel på kontot såhär i vårtider? Nej, verkligen inte. Det är vad superpotten på bingosidan 888bingo erbjuder just nu. Vilken grej, tänk va? Vinna en massa, massa pengar. Hade varit gött, verkligen. Jag är riktigt kass på sådana där spel men drömma kan man ju alltid. Eller vänta tills man är arton.. När jag tänker på bingo tänker jag iofs inte på artonåringar, utan snarare på gamlingar i amerikanska filmer. Faktum är att jag tycker att det ser så mysigt och roligt ut att jag ibland önskar att jag själv var i den åldern då jag hade tid att sitta sådär på söndagkvällarna. Även om tid inte är ett problem längre, iofs. Nej, för på internet går det snabbt, lätt och det är säkert att spela. Inga ficktjuvar som snor dina sedlar, haha!
Hade jag fått hade jag garanterat testat, tjänat en stor kosing och sedan slösat alla mina pengar på kläder. Haha, ibland är man naiv. Men friskt vågat, hälften vunnit. Och hälften av 42 lakan är ju inte illa pinkat.. Ellerhur?

Hanna, the one and only

fröken babyface ska festa till det ordentligt ikväll!

Japp, tonight's my night! Efter en lång dag och första dagen med riktig mat sedan i fredags var jag på topphumör. Brydde mig inte om vad jag tog på mig för kläder utan gick till skolan och andades in den friska vårluften imorse. I skinnjacka och utan bekymmer. Engelskaredovisning och svenskadebatt men det löste sig bra. Köpte svarta jeans och en kamelfärgad t-shirt med Josefine efter skolan (sammanlagt 150 pix, way to go!) och sedan var jag väl hemma halv sju ungefär, blir ju hemkomst sent när man slutar sent. Har en lång lista på vad som ska hinnas med ikväll. En lista utan ångestfyllda saker, dock. De jobbiga, tråkiga momenten är redan avklarade. (dammsuga, byta lakan, tvätta.. snark!) Istället ser jag nu fram emot en grym kväll som inte behöver ta slut allt för tidigt med en massa delar kroppsfix, några avsnitt av Glee, tedrickande och sånt där mysigt och sinnesstämningshöjande. Imorgon är det nämligen idrottsdag - curling står på schemat för mig och Henrik. Innan ett två timmar långt pass sådär mitt på dagen ska vi mysa med lyxfrukost inne i stan (vi har faktiskt tio månader imorgon, så man får allt fira!) och efter det blir det mys hos mig hela dagen. Ska försöka hinna med en liten löprunda också. Värt!
Kan inte annat än att säga att livet flyter på - och på ett bra sätt!
Mår ni bra?

spring fling

Nya jeans - blåa och svarta. Söta blusar. Enkelt matchade toppar. Stickat.
Vårfräscht. Mindre väska. Smycken. Underkläder. Tunikor. Klänning. Skor. Smink.

Finns mycket jag behöver och vill köpa. Jeans är det panik på - jag lyckas alltid göra sönder dem. Slita ut dem, rättare sagt. Köper sällan kvalitetsjeans, men cirka halvåret är för kort levnadstid tycker jag. Behöver lite nya tröjor och sånt också. Vårskor. Helst av allt hade ett par snygga, vita converse fått pryda mina fötter nu i vår men jag kan inte lägga så mycket pengar på ett par skor. Är ju nästan hela studiebidraget. Offer me a job, please! Vi får se vad jag hittar - imorgon ska jag försöka få mig en shoppingtur efter skolan i alla fall. Min garderob behöver verkligen fräschas upp, har knappt köpt några klädesplagg sedan november! Varit en massa nöjen och presenter som pengarna gått till, så nu får jag ha en måndag och tänka på mig själv lite. Hihi!

1 dygn senare..

tack finaste josefine, du fick henrik att känna sig oromantisk, hahah!

Hej hopp! Jag har sovit i ungefär ett dygn och inte fått i mig mer än lite avslagen cola, några smörgåsrån och någon deciliter nyponsoppa. Ändå mår jag som en prinsessa! Lite huvudvärk som troligen beror på att jag inte har så mycket energi i kroppen, men annars så. Uttömd och rensad från massa gift - så känns det. Härligt faktisKt! Fanns väl en anledning att jag blev sjuk, antar jag. Var nog inte magsjuka, utan bara någon matförgiftning eller något annat kortvarigt. Well, frisk är jag i alla fall. Ska få i mig lite mat snart, blir gott.
Skulle egentligen spenderat dagen på Schtunks (en humorgrupp) föreställning med Henriks familj, men blir inget av det. Ska vara hemma och ta det lugnt istället, är det bestämt. Har ju varit en massa sjuk det senaste så är nog något som ligger och spökar ändå. Får se till att bli av med det. Ska nog bänka mig framför Glee som jag fått låna av världens bästa Josefine, har aldrig sett det men verkar vara helt i min smak. Kommer bli grymt ändå! Städa lite och fixa med mig själv såsom varje söndag - alltid lika härligt! Ska förhoppningsvis hinna formatera om min dator också, den har fått en virussläng som mitt gratisantivirusprogram inte vill lyckas få bort. Har krånglat några månader nu så känner att det är dags, orkar inte med den. 

Hur spenderar ni er söndag?

Förresten så säger vi grattis till min övergrymmaste kusin Lisa som fyller år idag! Hipp hipp Hurra!

illamående


nästan hela, fina Mu2 var tjocka i torsdags på kören. bilden är snodd från evelinas facebook!

Fina ni! Jag har knappt använt datorn på en vecka nu eftersom internet krånglat så väldigt och jag har suttit med plugg varje eftermiddag till sen kväll. Ganska skönt, men nu har jag en hel del att ta igen!
Igår var det myskväll hemma hos mig med fint folk, dock var alla så väldigt trötta att det mest blev att käka massa mat och slöa framför film. Henrik kom hit för att mysa massa, men hela natten har jag varit uppe och spytt så blev inte så mycket av det precis. Valde att sova på en filt på golvet (ajajaj, min kropp!) för att inte smitta honom. Kunde knappt sova och mådde bara fruktansvärt illa, usch. Fick frukost på sängen bestående ett glas fil som jag inte fått i mig, innan han åkte iväg för att döma fotboll. Måste ju vara världens sämsta värd som bjuder in nattliga gäster och sedan låter de sova själva i sängen medans man själv hänger över toastolen? yes. Tror dock inte på magsjuka utan på antingen matförgiftning eller bara något annat konstigt. Någon som vet hur man blir frisk igen? Och vad man kan äta utan att behöva få upp det igen? bläää..

Hade en massa grymma planer för helgen. Skulle ju först haft mysigt med Hank, sedan spendera pengar med Johanna i stan. Sjukt mycket grejer jag behöver köpa! Har fått min första blogglön nu - sjukt grymt! Har inte slösat pengar på en vecka faktiskt, heja mig. Skulle avslutat kvällen hos Henrik och imorgon vaknat sent för att sedan åka till Borås och se humorgruppen Schtunk uppträda. Kvällen skulle bestå av våfflor med tjejgäng. Antar att jag får ligga här i sängen, sippra vatten och ta igen veckan. Fy, varför just jag?! Varför just nu?!

and I was there!



Förlåt, jag har verkligen haft tid att blogga men har inte känt för det. Huvudvärk hela helgen så har sovit som en gris, och pluggat de timmar jag varit vaken. Åkte till skolan idag med 38 graders feber på mammas beordran, men åkte hem innan gymnastiken. Visade sig att jag hade 38,9 grader, så är väl inte helt frisk då. Fast jag mår ändå på något sätt bra. Är ju inte förkyld eller så, bara feber och huvudvärk. Konstig känsla! Inte så gó..

Igår då? Körslaget var här! Jag var sökande (yes, sex timmar drygt i bara väntan. Och sen några minuter sång..) men misslyckades. Fast ändå inte - känns som en modighetsgräns som har passerats. Jag vågade faktiskt! Kommer ni ihåg mitt modighetsinlägg? Jag är en bit påväg nu! Men; tror att jag hade lite för mesig röst. Jag menar, många körsångare som är grymma och professionella kom inte med, jag är nog en av dem som bara är körduktig fast inte bra för ändamålet. Vissa som har grym sångröst fast antagligen inte är så körrutinerade kom med så jag (och många med mig!) kom fram till att det Casper var ute efter var en kör med rockstuk. Vi får se hur det blev sen när programmet sänds! Blev i alla fall intervjuad i Partille Tidning och Tv4. Kommer bli superkändis i alla fall.. Höhö. Någon mer som sökte?

Ska fortsätta plugga religion och lägga mig för lite sömn sen. Jag vill bli frisk!
Hur mår ni?

mustaschhenrik

20090123224402
Hej fina ni! Sitter hemma hos Henrik och försöker hitta på gåtor till hans lillebrors presenter. Ska gömma fyra Wallanderfilmer runt i huset och ledtrådar ska hjälpa honom att hitta dem. Jag är övergrym och Henrik är fortfarande inte klar. Kvinnohjärnor - grymma! Ska sova här inatt och imorgon bitti blir det simning med min grymma tjej Josefine. Skönt att få röra lite på sig, trots att min kropp är helt slut. Shopping igår och grymt seg kväll och natt så jag är sjukt slö. Fått lite luft nyss när jag och Henrik gick för att fika på konditori, så blir säkert bättre snart.
Sista dagen på lovet nu, om man inte räknar helgen då. Grymt skönt att det ändå är två och en halv dag kvar, de är nämligen behövliga. De flesta får lov idag va? Gött!

surprise in my letter box



Fått paket på posten innehållande lösnaglar och lim. Tack Gniztra.com! Dubbel lycka, slog nämligen vad om att jag skulle få brev. Fick jag inte det skulle jag ge Henrik massage, och tvärtom. Haha - lucky me!

three golden days


vacker!

Lycka! Lite sorg också, Henrik åkte precis. Efter att ha varit med honom sedan halv tio i måndags känns det lite tomt nu. Firat Alla hjärtans dag, dagen efter Alla hjärtans dag och Dagen därpå. Fira ska man ju göra i dagarna tre, right? I alla fall, har haft det helt underbart. Tittat på Valentines day. Somnat bredvid finaste. Vaknat sent. Fått present. Glassfrukost på sängen. Film. Flera koppar latte. Promenad in till stan och smyga runt i områden vi aldrig sett förut. Hittade utsiktsplats över Göteborg. Bjuden på middag på The golden days. Kings Speech på kvällen. Hem och somna som små torskar. Vaknade halv ett idag och gjorde scones. Myst sen dess framför gamla barnprogram. Jag har världens finaste pojkvän! Tål jn att sägas ett flertal gånger..

Ska hoppa in i duschen (så ofräsch man kan vara just nu!) och sedan äta middag. Blir en lugn kväll med läxböckerna idag, välbehövligt. Hur mår ni?

love is all around


vi ♥

Glad Alla Hjärtans Dag mina fina! Spread the love! Jag gick upp extra tidigt för att vara inne i stan när det öppnade. Köpte en liten småsaker till min finaste som han ska få ikväll, plus ett halsband och en ros till min fina Mamma. Ska fortsätta min kärleksdag tillsammans med familjen (minus syster) och mormor och morfar. Alltid lika mysigt när de kommer hit! Senare åker jag till Henrik och spenderar natten där. Vi ska fira hjärtdagen imorgon med restaurang och bio, hur underbart som helst. Jag kommer njuta som ett barn i en leksaksaffär!
Småfix med present till ikväll (jag visar er när jag är klar!) och sedan ska jag ta hand om mig själv. Kärleken ska ju inte bara skickas i överflöd till andra, utan även till en själv! Nagellack, ansiktsmask och raka benen och sånt där är ju en lyxig present till sig själv. Dags att baka muffins och att börja klura på en dikt. Jag är kreativ idag! Hur ser era dagsplaner ut? 

All kärlek till er!

vårdagsdröm


igår var det minsann fint!

Kom just hem från Johanna, har hängt där ett tag och bakat muffins till hennes romantiska kväll. Började dagen med en massa vänneravsnitt (efter elva timmars sömn - yeeah!) och en pannkaksfrukost tillsammans med henne. Ska sätta på en kopp te för att sedan börja pilla med en alla hjärtans dagpresent. Ska bli sjukt kul om det blir som jag vill. En interngrej, så blir svår att förklara för er.

Ska ni ge bort någon present imorgon? Hur ska ni fira? Med vem?

Jag älskar att ge bort presenter men eftersom min ekonomi inte är något att skryta med får det bli något kreativt. Vi får hoppas att det blir uppskattat ändå!

luxorious


Tack tidningskungen.se för min Elleprenumeration som började idag!

Läser ni ELLE? Vad tycker ni om den?

Gó dag som börjar leda mot sitt slut. Dryga milen promenerades med Johanna förut, sjukt gott väder. Fryser som en sill nu, trots att det var några timmar sedan. Ska hoppa in i duschen och gosa ner mig framför Melodifestivalen med migrän-mamma om en stund. Stackarn! Ska göra lite te och popcorn så att hon kan slappna av. Blir en tidig kväll (well, dreamgirls slutar ju typ elva), och jag är jättesugen på att sova på riktigt en natt. Kommer vakna som kvinnan av freschness och må grymt. Can't wait! Sov sött sedan, och ha en grym lördagskväll! Puss!

fell in LOVE

sötaste älskade!

Det är verkligen vår ute! Här i Göteborg i alla fall. Hur är det hos er? Hörde att det var snökaos i Sthlm.. Wierd! Här kvittrar fåglarna trots minusgrader och snart ska solglasögonen och gympaskorna på - det vankas nämligen långpromenad med Johanna. Sånt man ska syssla med på lovet ju! Hade en grym start igår, faktiskt. Landade hemma hos Henrik efter skolan, tittade på Kopps och firade Oskar (grattisgrattis!) som just blivit nitton, på kvällen. Har sovit som en prinsessa tillsammans med Hank och legat och myst en massa imorse. Kärlek, kärlek, kärlek! Resten av dagen ska fortsätta i friskhetens tecken. Jag ska baka bröd, ta hand om mig själv och läsa Elle som just landade i brevlådan. För första gången på sjukt länge är det hemmakväll en lördag. Dreamgirls på teve som jag helst inte missar.
Hur spenderar ni dagen?

bingosidan.com



Haha, vet ni? Igår tittade jag igenom gamla bilder och sånt och hittade en smygbild jag tagit på Lasse Kronér när han befann sig på Marstrand samtidigt som jag. Tyvärr är bilden så liten (tagen med en skitgammal mobil för några år sedan!) så jag kan inte lägga upp den här för att visa er. Man ser knappt någonting. Men jag minns det så himla tydligt! I alla fall - blev supersugen på att spela bingo. Tänker alltid på binglotto när jag ser honom. Ni vet, när man sitter där framför TVn med sin lott och är skitsur för att man aldrig vinner något? Haha, älskar den känslan. Är lite barndomsnostalgi, faktiskt. Jag minns en gång när jag vann 50 spänn, hur roligt som helst. Tyckte att det var jättemycket pengar. Är det inte bingo som spelas i alla amerikanska filmer? När pensionärer samlas och spelar? Sött! Tror att jag har ett sådant spel hemma också, faktiskt. Inget man vinner storkovan på, precis. Fast jag blev ändå ganska sugen nu.. Hihi!

mystorsdag

ungefär en timma sedan framför VÄNNER!

Det snöade när jag vaknade imorse. Tråkig överraskning! Jag var verkligen jättesugen på vår och skinnjacka. Blev att klä på dig något varmt och mindre snyggt, istället. Skön skoldag som tog slut mycket snabbare än väntat. Konsert med Betels Afrolinje dessutom - sjukt duktiga folkhögskoleelever! Har sedan jag kommit hem hunnit vara ute och gå en sväng, titta på Vänner och myst med en massa tända ljus, rensat under sängen, bytt lakan och städat lite sådär. Slog mig att jag städat tre dagar i rad. Ni måste tro att jag är ett städfreak! Well, kanske lite.. Resten av kvällen är fylld med småplaner; 

♥ Pianoläxa
♥ Duscha
♥ Dricka massa grönt te framför några Vänneravsnitt till..
♥ Sova tidigt!

Inte särskilt ansträngade saker att ta itu med, alltså. Förutom pinaoläxan, som är lite knepig. Ser fram emot morgondagen, sista skoldagen innan lovet ju! Alltid lika trevligt med lov. Jag ska ha det så grymt bra! Sjukt mycket mysiga Henrikplaner och lite smådejter med folk. Me like!

Har ni haft en fin torsdag?

i ett mörkt Nefertiti

bohuslän big band!

Skön dag! På andra (och sista!) lektionen drog alla LMs musikelever till jazzklubben Nefertiti här i Göteborg för att lyssna till Bohuslän Big Band. Inte alls min musiksmak egentligen, speciellt inte improviserade solon av diverse instrument, men när det började spelas filmmusik (James Bond och sånt där!) så trivdes jag ändå. Slutade halv tolv och begav mig på hemligt uppdrag med Frida och Karl-Oskar. När jag kom hem blev det en joggingrunda (jag är för himla duktig alltså!) så jag har knappt hunnit komma ut ur duschen. Om någon timma kommer Henrik för lite onsdagsmys, så tills dess får jag underhålla mig med att epilera benen. Mina ben är som gorillben. No joke. Just det ja,  plocka undan kläder som ska in i garderoben också. Kör ikväll, till min förtjusning faktiskt.
Vilken gödig dag!

Jag har förresten vunnit en tävling hos Emmelist! Gniztra ska skicka hit ett par lösnaglar. Tackar och bockar!
Update: Dessutom har jag vunnit en hel veckans länkning hos FridaAndersson, yeey. Lyckodag? ;)

kardemums



Åh, jag är glad. Fin dag! Resumé; Sovmorgon till tjugo i tolv. Fåglarna kvittrade och log när jag promenerade till bussen. Isen är nästan borta, bara en massa grus. Ser lite tråkigt ut, men allt som pekar mot att våren är på väg är ju positivt för tillfället. Skinnjackan på, frös inte alls faktiskt. Hade engelskaprov och kör, plus en kort orgellektion, sedan bar det av hemåt igen. Kastade på mig joggingkläder och gav mig ut. Närmade mig fem kilometer den här gången tror jag, fast jag hade en liten dejt med Johanna efter fyra av dem. När jag kom stod det fisk och spenat på bordet, så det vara bara att njuta av god middag! Blir alltid så konstigt med min mat på tisdagar, blir aldrig någon lunch för mig på grund av sen skolstart. Resulterade i att jag var rejält hungrig, jag hade ju sprungit också. Duschade, satte på en tvätt, städade rummet och började baka bullar. Doftar kanel, kardemumma, choklad och vanilj i en härlig blandning i hela huset nu. Gjorde en massa olika fyllningar så det får bli en överraskning vilken man får. Värst vad busig man kan vara.. Eller kreativ. Kanelen tog nämligen slut. Gott blir det i vilket fall!
Ska göra mig lite latte och bestämma mig för vilken av bullsorterna jag ska välja som kvällsmat. Blir nog mys framför teven med mamma, eftersom jag inte har något bättre för mig. Skönt att bara kunna dega, precis som när man var liten och slapp plugga dagarna i ända. Snart är det lov, ni anar inte hur mycket jag längtar.
Har ni haft en fin dag?

pluggpluggplugg

det är snyggt att se ut som en blåsfisk i regn!

Jag är så himla snygg just nu. Okej, kanske inte. Men ambitiös! Orgelläxan sitter och nu är det engelskaprov som ska präntas in tills imorgon. Sedan blir det en ganska lugnt vecka - lycka! Har fruktansvärt ont i munnen efter att ha spänt tandställningen i fredags. Halvkul att få en smäll på munnen på gympan. Well, vill man vara fin får man lida pin. Ja, det stämmer ju faktiskt.
Ska vara fortsatt osocial mot er för att istället slösa min tid på att lära mig de sjuttio shakespearglosorna. Heja heja! En kopp te ska rädda mig och sedan blir det belöning i form av sömn. Förhoppningsvis kommer Henrik hit men det tvivlar jag på. Tråkigt nog. Ganska taggad på veckan i alla fall. Om några dagar är det lov så livet känns ganska skönt just nu. Körlägret i helgen var toppen, förresten! 

Har ni en fin vecka framför er?

körläger

Förlåt mina fina. Jag vet att jag är dålig. Kommer varken kunna blogga eller kommentera idag eller imorgon. Mitt schema säger nämligen: KÖRLÄGER!

och nu; reklam!

4_large

Jag har aldrig lyckats vara bra på spel. Hade suttit gott men en riktigt rejäl slant just nu. Tänk om plånboken var så tjock så att den inte gick att stänga? Inte av kvitton då, som i mitt fall.. Jag har aldrig spelat på casino eller liknande (är ju fortfarande inte myndig) men Morfar har gjort några tappra försök att lära mig kortspelet med samma namn. Jag är verkligen inte någon talang, men om jag hade varit det hade jag kanske kunnat utmana ödet och spelat lite? Är ju egentligen roligt med lite risker (även om det är en sjukt stor risk att spela med pengar i mitt fall) och vem vet, man kanske vinner? Finns ju en massa mer spel. Poker och sånt. Roulette är ju en annan grej, men jag har faktiskt ingen aning om hur det går till. Det där bordet med kulan antar jag? Är det någon som provat och vunnit någon gång? Ni har väl alla sett Vänner, när de hänger i Vegas? Monica är galet grym – tänk om man hade haft den turen! Tyvärr (fast ändå inte..) är jag inne i en period med ”otur i spel – tur i kärlek”.

Fast visst hade det varit kul att prova?


det händer i en avstängd by

Lång dag idag. Fast egentligen väldigt kort! Slutade vid halv tolv (kära onsdagar, puss på er!) och mötte Mormor och Morfar på stan. Vi fixade lite saker inför deras resa till Uganda om någon månad, och så fikade vi på konditori. Mysigt! Kändes gammaldags, var typ bara jag som var under sextiosträcket. Gott var det i alla fall, fick räksallad som jag njöt av till lunch. Åkte hem till Henrik en kortis när han slutade, sedan bar det tillbaka mot skolan eftersom jag skulle ha uvecklingssamtal. Gick verkligen jättebra! Heja mig, heja mig. Hann inte ut och springa när jag kom hem, fick trycka i mig lite middag innan kören som jag inte kom hem från förräns nu. Lite sur för att jag inte hann komma ut, får bli imorgon istället. Kändes riktigt roligt på kören idag, så det var ju skönt. Körläger till helgen som jag faktiskt ser fram emot. Kan bli grymt! Gospeltema så musiken är i alla fall bra!
Welliwelli, snabb sammanfattning av dagen det där. Jag ska putsa gaddarna och sedan krypa ner under täcket för att ladda inför en ny dag imorgon. Jag ska vara bambatant! Äckligt..

9 månader


Emmy är en finurlig prick!

Dagen med stort D. Fast kanske inte egentligen. 1 februari. Bara? Inte alls, det är nämligen exakt 9 månader sedan jag och Henrik bestämde oss för att hålla varandra sällskap. Bli man och hustru minus själva giftemålsgrejen. Vi bestämde oss för att gänga. Pola. Kallas för dem istället för han och hon. Vara varandras fredag- och lördagskvällsunderhållning. Oftast. Vara varandras mun som man får pussa lite på. Sammanfattningsvis: bli tillsammans. Ett långt tag sedan den dagen nu. Vi har varit tillsammans länge. Tre kvartal. 276 dagar är faktiskt en del. 6624 timmar. 397440 minuter. 23846400 sekunder. Ojojoj, crazy shit.
Inget riktigt firande egentligen, vi hinner inte. Bestämde mig för att överraska med fika till historialektion istället. Gick upp lite tidigare än jag borde (iofs inte jättetidigt, började ju klockan halv tolv idag!) och begav mig mot Espresso house för att slösa pengar. Finaste fick njuta av latte och chokladmuffins. Myselimys! Åh vad jag gillar att ge bort saker, även om det bara är småsaker eller på impuls! Och att överraska, för den delen..
Skulle egentligen ut och springa idag, men regnet öser ner och jag har inte några vattentäta löparkläder. Springer i collegetröja och innegympabyxor så det är väl inte det smartaste att ge sig ut då. Borde fixa riktigt löparställ men det har jag inte pengar till just nu. Får sitta hemma och plugga istället, vilket iofs är galet behövligt! Mysbyxor på...
Har ni pojkvän eller flickvän? Man eller fru? Lycklig singel?

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0