TRÖTT

ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT BLOGG.SE VÄGRAR LÅTA MIN BLOGG FUNGERA SOM DEN SKA! 
Fungerar högst typ var tionde gång att skriva ett inlägg med bilder och sånt, vilket leder till att jag aldrig bloggar. Och jag älskar att blogga! ååg trött. ska göra något åt det snarast.. kanske dags att säga byebye love till blogg.se? 

Pretty New

Iphoneskal Marc by Marc Jacobs   Jacka Lindex   Halsband Tin Tino   Örhängen Complement
 
Några nya godbitar i min garderob! 
 
 

Sol vind och vatten

 
 
Har haft fantastiska dagar i Skåne (Brantevik mer exakt, nära Simrishamn!) men min finaste Henrik och hans släkt. Har solat och haft det riktigt gött. Hälsat på äpplena i Kivik, ätit fisk i Simrishamn och njutit av de små husen precis vid vattenkanten i Brantevik. Åh, vill tillbaka! Men icke, jobb kallade och idag har jag varit uppe redan vid fem för att knata iväg till jobbet.. Snart åker jag iväg till bästa Maria för lite filmmys med henne och Josefine. Kommer bli riktigt mysigt och ett bra avslut på en gó dag! 
 
Förresten; Ursäkta värdelös uppdatering! Visserligen har jag knappt varit hemma någonting den senaste veckan, men när jag väl varit det har inte bloggen velet samarbeta med mig.. Kändes tråkigt att lägga upp inlägg utan text så jag har väntat och väntat och väntat - men nu är jag här! LOVAR att uppdateringen ska bli bättre, är så tråkigt när det är dött här!

This week

(Här skulle det varit en fin bild men blogg.se vill inte lägga upp den för mig..!) Upptagen tjej, hej! Jobb, kompishäng, födelsedagsmiddag och annat smått och gott har tagit min tid. Imorgon åker jag till Tjörn för att hänga med ett gött gäng, men somnar sedan på min egna Instön med min finaste pojke. Där hänger vi hela fredagen och gottar oss av ledigheten och det varma vädret. På lördagen hoppar vi på tåget mot Skåneland och Österlen för att hänga på hans sommarställe tills tisdagen. Fläng från ö till ö till kust till kust - vi gillar't! Ni kommer alltså inte höra så mycket från mig förrens på tisdag, men det klarar ni väl? Ja såklart! KYSS

Starbucks Seattle Latte

 
Jag säger bara en sak: BLURK
Har ni smakat? 

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0