not like Estelle



Mår inte som en prinsessa precis. Enda förbättringen från gårdagen är väl att jag finally har lyckats slumra i nästan tolv timmar. Hade så gärna velat hoppa in i en varm dusch och rengjort mig på djupet, men olyckligtvis är batteriet slut till vår värmepanna (alltså, vad är oddsen?) så det saknas varmvatten här i huset. Kommer dock ändå tvingas ställa mig i denna ismaskin till dusch om ett tag, för ikväll är det nämligen inte mycket sämre än att min Miranda tar studenten, och min Johanna har bal. Waah! Nyss var vi bebisar och satt och åt banan med hela ansiktet i en lekpark här i närheten..

Ah, fram tills dess ska jag i alla fall dricka hinkvis med te, titta in en massa fina bloggar, städa lite i mitt rumm, fixa en skolgrej och tvätta kläder. Skön dag, trots mitt bultande huvud och snoriga kranen.

Godnatt!



Mår riktigt kasst (halsont och tät i näsan) och är fruktansvärt trött (sov ungefär tre timmar inatt pågrund av mina härliga förkylningsandningsproblem, samt att jag sov ungefär fem timmar natten innan. kaos) så ska gå och lägga mig i hopp om en riktigt lång och god natts sömn. Har fixat så att jag i princip är ledig imorgon, det enda jag missar är en konsert som jag ändå inte kan delta i med min ack så krassa röst. Förhoppningsvis mår jag mycket bättre imorgon, så att jag kan hinna med diverse sysslor under dagen. Shopping tillexempel!

vad är väl en bal på slottet?

[bilder lånade från diverse facebookanvändare]

Jag hade en så fantastiskt rolig bal! Alla mina vanligtvis vackra flickor strålade som stjärnor och det var så fantastiskt kul att se hur alla njöt av att känna sig så fina. Det var god mat, sjukt bra sällskap, ett grymt husband och mycket, mycket dans. Så mycket att mina fötter dagen efter var uppsvullnade. Så värt! Jag kände mig dock lite misslyckad, hade varit hps Ida och fixat mitt hår, men eftersom det är som det är var allt borta när jag kom hem. Fick därför stå och stressfixa det själv och jag blev inte alls nöjd över hur jag såg ut. Men men, vad ska man göra liksom. Hade i vilket fall en väldigt rolig bal. Och det viktigaste var faktiskt inte hur jag såg ut, utan hur jag hade det!

fri som en fågel



Efter att ha gjort klart alla prov, läxor och inlämningar i fredags (freeeeeedom!) var det Johannas 19-årsfest som vankades. Det var god middag, trevligt sällskap, snygga tjejer och utgång på det.  Härligt sätt att avsluta 13 år av skolgång på, kan man lugnt säga. Lördagen spenderades på stan där jag i hundragradig värme lyckades komma på tanken att prova lite jeans. Tips från coachen: prova aldrig jeans i hundragradig värme. Resulterade nästan i blod, svett och tårar. Fick i alla fall med mig 2 par dösnygga jeans (varav ett par rosa med gulddetaljer, woop), Morsdagspresent, lösögonfransar till balen och fransfärg inför sommarens alla beachhäng. Melodifestivalen på O'learys med fina klassvänner senare på kvällen - vilken grej att Sverige får ta hem segern! Äntligen slipper vi fåniga programledare, en massa töntmellanakter och får lite kvalitét! Man blir dessutom lite stolt över sitt land när man har en så fantastiskt sångerska som Loreen på scenen. 

Idag har jag legat ute och läst. Fattar ni - läst! Av egen vilja. Det är tecken på både sommar och frihet. Godaste lunchen också - grillat. Snart bär det av mot min lillebrors konfirmationsredovisningsmiddag och sen ska jag somna gott ikväll och tagga inför balen som är imorgon. Är så nervös men det blir säkert bra. Hoppas att jag blir fin i både hår, smink och klänning och att jag kommer känna mig som en prinsessa både på insidan och utsidan hela kvällen.

korallfärgad


Lite Alexander Wang, Nelly och River Island och sådär..
Hett en varm sommarkväll med tjejgänget!

svettfjärt



Svettas som en gris, vad hände med vädret? Ska hoppa in i duschen en snabbis innan Henrik kommer. Vill inte behöva låta honom stå ut med en äckelkorv! Haha. Pluggar ihjäl mig och printar in massa klassisk musik i min redan överfulla hjärna. Hej och hå! 

Bjöd Johanna på födelsedagsfrukost på Café Kanold förut, så mysigt! Sedan när jag kom till skolan visades Estelles dop i bamba - rojalistskola javisst! Missade tyvärr själva dopet på grund av elevkårsårsmöte, men det var okej. Så väldigt intresserad är jag faktiskt inte.. Tycker ändå det är fint att ha en liten kungafamilj där det händer saker i! Vad tycker ni?

Love is the word



Bilden är tagen i Budapest när jag var där för några veckor sedan. Längtar tillbaka! Åh! 

Idag har det verkligen varit sjukt varmt! Har svävat runt i min långklänning hela dagen, och det tänker jag fortsätta med imorgon om solen tänker steka imorgon också. Var hemma hos min klassföreståndare imorse, tillsammans med min klass, för att ha ett litet avslut. Var mysigt! Nu känns det verkligen att allt är nära.. Bara en vecka kvar till bal ju!

Mötte upp Henrik på stan för att göra lite ärenden och äta glass på Lejontrappan. How romantic, haha. Sedan jag kom hem har jag trotsat värmen och suttit inne och pluggat. Svårt alltså! Kändes riktigt gött när åskan kom för en stund sedan, så att jag slapp ha ångest över att sitta inne. Ska ut på en liten joggingtur nu, sedan blir det fortsatt plugg. Hejaheja! Gud vad jag längtar tills jag inte behöver skriva att jag pluggar i var och varannat inlägg. Snart så, håll ut!

Effektivist, javisst!



Vad jag lyckats åstadkomma idag ser ni ovan. Tolv sidor psykologiarbete. Haha, tack Gud att jag bloggat länge! Det har lärt mig att skriva idiotsnabbt på datorn vilket är mer än behövligt i sådana här fall. Skriver typ snabbare än jag tänker när jag väl kommer igång. Woop! Dessutom har jag lyckats skriva en ekonomisk årsredovisning inför Elevkårens årsmöte, en ordbok till musikhistorian, en rättning av mitt svenskatal och lite klassisk musiklyssning inför ett prov. Plus att jag hunnit sola i en halvtimma och klippt gräset i ytterligare en halvtimma. Och än är inte dagen slut! Effektiv tjej, det går undan! Känner mig ganska stolt faktiskt. Kommer somna gott ikväll, då ska jag nämligen vara klar med den här lilla uppgiften, och förhoppningsvis även lite annat. GÖTT! Det var kanske inte så omöjligt som jag trodde ändå..
Fingrarna glöder!

snart är jag friiii



Det är tjugotvå grader utomhus, men jag sitter inne framför datorn och ugglar. Har huvudvärk men den struntar jag i, jag måste ju. Sitter och pluggar och tänker faktiskt göra det hela långa dagen. Fastän det är typ sämst dag någonsin att göra det på. Peppen är att det bara är fyra dagar kvar av ångest och jobbigt plugg. Sedan kan jag börja leva. Då är det inga mer läxor, det är bal och student och det är frihet och värme och sommar och kärlek och ett riktigt liv.

Coral Rose



När vi är inne på kap kan jag ju visa er mitt nya mininagellack från H&M i färgen Coral Rose. 9 kronor får man betala för det och det är totalt värt pengarna! Kommer bli snyggt när man är lite brunare och ligger på stranden och gottar sig. MUMS!

New in!



Kap!
Ja, så detta är klänningen jag fyndade idag. Ska ha den på studentfesten på kvällen.
Är jättesnyggt v-ringad i ryggen också, så passar utmärkt att jag just köpt en freebra. Haha!
Kommer från Vila.

hard work work

saknar Köpenhamn med världens bästa Josefine och min blivande ickeexisterande gymnasieklass..

Sitter och försöker fokusera på de sista arbetena som ska göras - nästa vecka är totalkaos men också den sista jobbiga pluggveckan i hela mitt liv. Förutom högskoleplugg då, men det är ändå en annan grej. Om en och en halv vecka sätts mina sista betyg och då ska jag bara njuta av livet! Fram tills dess är det hard work work. Har faktiskt lyckats skriva klart mitt svenskatal, lyckats plugga lite musikhistoria och nu har jag nästan skrivit en sida på psykologiarbetet. Känns gött att vara igång! Har även hunnit med studentklänningsletande på Allum med mamma. Fick dock inte med mig någon studentklänning hem (att det ska vara så svårt!), däremot fick jag med mig en mängd reastrumpor, nya solbrillor (döösnygga!) och en klänning att ha på kvällen den femte, då det vankas studentfest. Ett riktigt kap! Om några timmar ska jag köra hem till Henrik för att ha ett mysigt dygn där. Det är just vad jag behöver just nu!

Sneak a peak


Jag bjuder på lite bröst, extremt muskulösa armar och en fantastisk bildkvalitét!

Så generöst av mig.. Haha! Det här ska i alla fall föreställa en mycket liten del av min balklänning, som jag ska trippa runt i om en och en halv vecka. Kaos att det gått så fort! Hur som helst ser det ut som att den är lite osymmetrisk, men det är icke sant. Det är bara jag som korvar ihop mig som vanligt..

Studentoutfit

Örhängen H&M | Läppglans Dolce&Gabbana | Klänning Elise Ryan
Clutch Marc Jacobs | Ring Astley Clark | Skor Steve by Steve Madden

Såhär hade jag inte tackat nej till att se ut på studenten! Olyckligtvis har jag varken det ena eller det andra (förutom min fina studentmössa som ligger och väntar på mig i sin kartong här bredvid), och jag hittade inget fint under den korta tid jag var på stan idag heller. Får bli till att leta imorgon, ska försöka gå upp tidigt och ge mig ut på jakt! Önska mig lycka till!

Two pieces of good news!



Halva mitt liv börjar ordna upp sig! 2 bra nyheter:

Jag har fått jobb på Latteria! Det där caféet som jag provjobbade hos nivet, som ligger i Antikhallarna på Västra Hamngatan i Göteborg? Det som är helt perfekt för mig! Ska dit redan på lördag och lära mig allting, sedan kör vi hårt i sommar! Nu får alla komma och köpa en massa gott av mig, lova det! Är också väldigt glad för min bästa som fick klartecken om sommarjobb idag - hurra för oss!

Jag har fixat ALLT till balen! Klänning, skor, smycken, trosor, freebra, friör (fina Ida är hur gullig som helst och ställer upp!) och frisyr.. ALLT! Känns såå bra och jag tror att jag kommer bli jättefin! Eller det är väl i alla fall vad jag hoppas.. Slipper i alla fall tänka på det mer. Nu är det bara studentklänningen kvar men det blir nog lite lättare. Har en gigantisk håltimma imorgon mellan två prov och då ska jag verkligen försöka få till lite klänningsshopping. Gött! 

Nu är det bara resten av mitt liv jag måste ordna med, det vill säga alla sjuttioåttatusen skolarbeten, prov och redovisningar som ska göras. Skjut mig!

Hej verklighet!










Jag har haft den mest fantastiska vecka på tur runt i östeuropa tillsammans med fantastiska människor! Blev utvald till att åka med på min gymnasieskolas årliga Rumänienresa för treor, för att hjälpa till som volontär för en organisation kallad Networks som skolans elever skänker pengar till. Jag är så sjukt tacksam för att jag fått följa med! Ni ser ju här ovan hur sjukt roligt vi har haft tillsammans! 

Resan har gått genom Ystad, Polenfärjan, Autobahn, Auschwitz-Birkenau, Polen igen, Slovakien, Ungern och Budapest, Rumänien med Shiria och Taut, Tjeckien och Prag, liten Österriketitt, Tyskland och Berlin, Autobahn och Polenfärja igen, och sedan hem. Allt på en vecka. Sjukt, en dag hann vi med fyra länder! Höjdpunkten var ändå att träffa alla fattiga, smutsiga men glada barn i Rumänien. Det var en sån konstig känsla, men det var verkligen roligt! Vi fick hjälpa till att reparera deras hus med bajs och sådär.. Blir sugen på att åka tillbaka nu när jag tänker på det! Finns en risk.. 

Ska verkligen försöka blogga lite bättre nu igen! Har ju varit halvkasst med det där, men det blir ju så när skolan tar alldeles för mycket plats och man dessutom är ute på äventyr! Har lite grejer ni måste bli uppdaterade med, men det tar vi snaart. Känns lite för elakt att trycka ihop allt i det här inlägget som redan är alldeles för stort.. Stay tuned!

2 år av Kärlek



I två år har den här busen varit min.
Tror inte att det hade kunnat bli bättre än så här. Det finns ingen som hade varit mer perfekt för mig än Henrik.
Lycka är att vara lyckligt kär i världens bästa kille!

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0