Vem vill köpa rökelse med doft av cannabis eller opium? I mitt fall behövs de inte, jag ska städa för första gången på jag vet inte vad (alltså typ minst en månad, jisses) så ni förstår säkert att det luktar skunk -eller nej - cannabis här. Och det ska bli överfräscht. Nya lakan, dammsugit golv, ordning i garderoben och alla dammråttor ska få ett nytt hem i dammsugaren. På med grym musik, skitiga kläder och det är dags. Sedan blir det lyxlunch a la Hanna, värt! Heja mig som är duktig idag!

Kommentarer
Postat av: HOGGELINA

Du har rätt. :)

Jag vet vem Agyness är. JAG skulle inte vilja ha den frisyren men jag tycker hon passar i den ändå. Hon är inte så feminin i sig tror jag.Jo, jag tror jag vill klippa mig så som Willow har det. (Fast hon har ju rakat på båda sidorna även fast det inte syns på bilden) men jag kommer nog bara raka en sida i så fall och ha den andra sidan lite längre, som längst vid hakan och sen kortare o kortare mot nacken.Det jag är mest oroad för är hur det kommer se ut när det växer ut liksom.. När jag väl vill att det ska växa ut. Får nog ha en hatt i så fall.

Och finns det några snygga frisyrer man kan göra till det?

Och på vintern, hur kommer det då se ut med en mössa på?

Och, och och...AAH! :P

2010-08-13 @ 14:16:16
URL: http://hoggelina.blogg.se/
Postat av: JENNY

Nej men åh, tack va snäll du är!

Är inte så speciellt nöjd med designen nu, men den får duga ett tag till! :)

Kram

2010-08-13 @ 14:44:12
URL: http://jennyjanssons.se
Postat av: jasmin

aw vad skönt att ni klarat av sommaren så bra! det brukar vara så att om ett förhållande klarar av en sommar så klarar den av nästan allt. för det händer så mycket under sommaren :) jag är också sjukt fast vid min kille. haha, är sjukt okänslig av mig egentligen men så fort han ringer mig från kosovo så börjar jag gråta :D riktig crybaby hohoho :)

2010-08-13 @ 15:35:24
URL: http://jazii.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0