true..

javisst ska han leva uti hundrade år!



Japp, sådan här lyx unnar jag mig just nu. En Limited edition faktiskt, ganska så nice! Och inte att förglömma; te underhåller min kalla kropp här i min ensamhet. Har just kommit hem efter en "promenad" med Johanna och Miranda. Ska antagligen mysa ner mig framför film om inte Henrik ringer och ber mig komma dit på studs. Annars blir det som sagt bara mys nu efter en lång skoldag. Hur tillbringar ni måndagskvällen?

..och så ett bra avslut också!



Regnet smattrar lite gulligt mot rutan, jag är lite halvfuktig efter en promenad med fin vän alldeles nyss och en dusch. Nu ska jag sysselsätta mig med att måla naglarna. Mossgröna, hösten är ju här. En kopp te ska väl kunna slinka ner också. Imorgon ska jag upp vid sex (halleluja!) för att ha drama och religionskunskap innan temadagen tar sin början. Hela LM ska få lyssna till en debatt mellan politiker för att ha en chans att förstå och bilda sig en uppfattning om partier i valet. Jag är egentligen inte så intresserad av politik, men det kan nog bli ganska intressant ändå. Om fyra år är det jag som ska stå där med valblankett bakom ett litet bås och visst kan det vara bra att ha lite koll redan nu. Dessutom är det väl lite allmänbildning, antar jag. Eftermiddagen ska tillbringas med Henrik och eventuellt blir det bio på kvällen, så räkna inte med mig så mycket imorgon. Sov sött mina fina, och ha en bra start på vecka 35 (galet!) imorgon <3

fjäderlätt



Har precis fixat ett litet collage, eller rättare sagt fyra stycken. Har fått skärmdumpa en massa notsystem och satt ihop dem i picasa så att jag tillslut fått hela låten. Det är The Feather från Forrest Gump som jag tänkt lära mig på piano, ska bli hur bra som helst. Och vill man inte betala för noterna får man vara lite kreativ. Nu säger vi hej till fru Piano som står där nere, hon ska få lite massage!



Vill ni ha noterna kan ni alltid maila mig genom att trycka på "kontakta mig"-knappen i vänstra menyn.
Jag skickar dem som bilder i A4-format, så det är bara att skriva ut och börja plinka!

inget mjöl i påsen



Huset doftar gott av mina chokladbiscottis och jag är duktig och ambitiös när det gäller skolarbete och tedrickande. Promenad står på schemat liksom dammsugning av mitt rum. Tvätta kläder också, just det! Borde ta något att äta eftersom jag inte ätit mer än en halv macka till frukost. Middagen står iofs på bordet om två timma så känns lite meningslöst. En chokladbiscotti kan jag väl trycka ner. Mumma!

jag är inte människa, fast i ett gränsland


nyvaken och lycklig

Åh, härliga söndag!
Förstår inte riktigt vad alla har emot denna dag. Mycket fint händer på söndagar, faktiskt. Blev väckt av att telefonen ringde tack vare att Henrik precis slagit mitt nummer på andra sidan luren. Mysigt sätt att vakna på, tycker jag. Nu ska jag läsa lite historia och skriva i lite mål i olika skolämnen som jag ska lämna in till klassföreståndaren imorgon. Lite småpyssel alltså. På Spotify spelas farväl gullmarsplan med Alexis Weak - en låt jag aldrig gillat förut men som för tillfället känns grym. Konstig känsla, men så är det. Vad hittar ni på denna söndag?

trä en pärla på tråd

Sökte runt bland bloggar i min uttråkighet (bra svenska) och råkade hitta den här bloggen med söta smycken som var förvånansvärt billiga. Jag tycker att ni ska kika in och titta, sidan är inte så stor än men visst finns det potential! Jag gillar det svarta läderarmbandet med vingen i hänget - många av er vet hur galen jag är i änglar och vad passar då inte bättre än smycken med vingar? För bara 18 kronor blir det ditt. Ja, jag sa ju att det var billigt!

stuck in a moment



Sista skoldagen för veckan igår. Fredagar är alltid lika trevliga. Jag har lyckats bli tilldelad ett schema med en fyra timmars lång håltimma på fredagar, så jag drog väl mest runt med lite folk. Köpte fina skolmaterial på Åhlens tillsammans med Ida, och efter skolan blev det fika med Jenny. Ingen hemfärd sen, utan direkt till Johanna för mat med henne och Miranda innan det bar tillbaka in till stan där NRJ höll till. Liseberg våldgästades (utan våld) och Condecco blev en cafe au lait fattigare. Första gången jag beställer kaffe! Lite stolt är jag. Är ju egentligen en tedrickare, men tänkte att jag skulle mogna lite nu. Natten var perfekt och Henrik höll om mig till Män som hatar kvinnor. Igen. Sjukt bra film, fast sjukt äcklig. Vaknat efter för lite sömn, drog till Allum med Johanna och köpte ingenting. 
Nu: mys i sängen framför Shrek den tredje, tillsammans med grönt te, mjölk, plommon och lite nötter. Jag är trött och ska ha ultimat mysdag!

military black

Åh, jag är sjukt sugen! De kostar 149:- på H&M och militärgrönt är faktiskt skitsnyggt. Min Jimmy är halvvägs på väg till de döda - inte okej - så jag kommer behöva en ny.

Snygg?
____

Nehej men inlägget funkar inte att kommentera... Ni får skriva i tidigare/senare inlägg, okaj?

 


I've got an award!


Tack Liza!

När man får ett award så ska man skriva 7 saker om sig själv. Sedan skickar man vidare awarden till 7 stycken andra, värdiga bloggare.

  • Jag är skiträdd för spindlar. Antagligen det läskigaste, obehagligaste, äckligaste djuret på vår jord. Usch, rysningar bara jag tänker på dem.
  • När jag var liten var jag grym på att spara pengar. Nu slösar jag som jag vet inte vad! Måste skärpa mig. Blev en intressant och mycket glädjande upptäck idag när jag märkte att mitt konto innehåller hela 1900 kronor.
  • Jag har beslutsångest gällande ALLT.
  • Jag är sjukt lyckligt lottad och hoppas att jag kommer fortsätta sväva på rosa moln ett bra tag till.
  • Jag är kristen, men tycker att det är lite läskigt med väldigt religiösa människor.
  • Jag är duktig i skolan, men anstränger mig pinsamt lite aldeles för ofta. Det syns dock inte på mina betyg.
  • Den bästa komplimangen jag får är att jag är charmig. Charm är en av mina favoritegenskaper hos andra så jag blir inte direkt ledsen när jag själv får höra att jag är är det.

REGLER:
Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den. 
Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av. 
Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem. 
Skriv sedan 7 intressanta saker om dig själv.


Alltså.
Jag ger mina awarder till:

miss Bambi



Titta vilket finbesök jag hade i trädgården nyss! De stod och käkade ett tag på våra äppelträd innan de hoppade in i grannens trädgård - vilka snyltare!
Nu ska jag hoppa in i duschen, efter att precis fått internet att funka (idiotinternet, det har varit helt efterblivet i två dagar nu..) och sedan fixa skolsaker igen. Yes, det är verkligen hej till vanliga livet.

to be or not to be



Galet vad dagarna flyger iväg snabbt! Ursäkta mig för min bloggfrånvaro.. Skolan har varit grym idag, jag gillar verkligen att vara tillbaka på banan. Efter allt pluggeri bar det av mot café med fyra personer jag håller kära - riktigt mysigt. Min fina Frida har bytt till musikklassen, hurray! Jag är lycklig, hon är så himla gó att man blir glad i hela kroppen när man ser henne. Och nu ska hon gå i min klass på riktigt, väldigt roligt! Efter fika bar det av mot Hankys place där det hades mysigt. Inte förräns för en kvar sedan kom jag hem och tryckte i mig en macka - dagens middag. Bra jobbat, där.
Jag är jättenervös, imorgon ska jag ha drama för första gången. På schemat alltså, det är en kurs på femtio poäng. Ska ha bästa läraren på skolan, men ändå. Jag är nervös! För det första vet jag inte vart sal 505 ligger, då jag bara trodde att det fanns upp till 405, och jag är ringrostig när det gäller att agera. Men som ni ser på bilderna ovan, jag har sjukt mycket talang när det gäller olika miner. Menmen, heja mig?

~~~

Jag tar era kommentarer imorgon, jag måste stupa i säng nu.
Upp sex imorgon igen, yeey.

stone face


hahahahaha

Nu säger jag godnatt med ett riktigt seriöst face. HAHA jag kan inte sluta skratta, verkligen apaful bild. Ser ut som att jag har ett halvt kilo knark i massa påsar i munnen. Nej juste, det är ju en tågstation som håller till där inne.. Dessutom - kunde blickar döda hade jag nog fått ner en eller flera av er från stolen där borta. Tror ni inte? Nåväl, jag kommer somna med ett leende på läpparna och en hjärna i totalt kaos. Jag är trött, men ska försöka varal lite seriös nu. Okej.. Nä, jag kan inte sluta skratta. Blir att borsta tänderna nu (ah för det lär ju vara lätt när man flabbar och flamsar! Lär ju tappa tandborsten i toastolen eller något..) och sedan dra av mig kläder och krypa ner i sänghalmen. Mobilaalarmet ringer klocken sex imorgon och då ska jag vara pigg som en nötkärna. Och kanske se lite mer normal, leende och levande ut. Önska mig lycka till!

tillbaka till verkligheten


känns som om det var ett tag sedan

Hejdå sommar, hösten har tydligen bestämt sig för att ta över nu. Det regnar, blåser, är kallare och det luktar lite höst tycker jag. Ajjamen, nu är det igång på riktigt. Ny engelskabok ska fixas (påminn min alltså om att skaffa lånekort på stadsbiblioteket snarast!), matteuppgifter är gjorda, nya körsånger är påbörjade och skåpet är ännu en gång i oordning inför nya terminen. Känner ni igen er? Imorgon är det lång skoldag, upp klockan sex för min del. Jag är faktiskt inte otaggad någonstans, det ska bli kul att se alla ettorna springa runt i korridoren med kartor (första dagen i skolan för dem imorgon) och att äntligen få trängas med snygga pojkar och söta flickor i bambakön. Hur känner ni er nu när skolan satt igång för de flesta?

a good reason to wake up every day

Åh, perfect day! Frukost på stan, skolstart som var ganska seg men ändå helt okej, känslan över att vara tillbaka på banan, fika och stan med Johanna och nu bara ta det lugnt en stund innan promenad. Blir att fixa massa skolrelaterade saker ikväll, och imorgon kan jag sova läänge. Sovmorgon till tolv. Sovdag, ju! Ganska värt. Jag är i alla fall riktigt glad över att skolan är igång igen, jag mår sjukt bra när jag hänger där. Happiness! Hur har er dag varit?

In lumine tuo videbimus lumen



Jaa, sista inlägget sommarlovet 2010 nu då. Jag är ändå sjukt taggad på skolan så det är lugnt. Jag och några jag gillar massa ska ut och äta frukost på något mysigt café innan det är dags att gå tillbaka till verkligheten. Skolan kommer nog vara ganska lugn denna veckan hoppas jag på, så som sagt - jag är lycklig. Mitt gymnasieval förra året var grymt, jag har aldrig varit såhär glad som jag varit det senaste halvåret. Tacka bland annat LM för det. Är ni taggade på skolstart?

en aning på sned



Jag försöker hitta något bra att ha på mig imorgon, går jättedåligt och jag har ingen fantasi eller inspiration alls. Inga fina kläder heller, det här är illa. Blir att duscha, samla tankarna och fundera lite till. Grejen är att det ska vara lite oömt, för det blir utflykt (hemlig destination) efter uppropet. Jobbigt läge! Har i alla all testat mina nya örhängen med snedtofs - ser ganska bra ut väl? Kanske inte ska en rosa rosett (hehe, nödlösning) men annars så. Eller vad säger vi?
Peppa klädhittning nu då, kan någon skicka hit en personlig stylist? Gah, help me!

fastkedjad svala

jag vet, himla bra bild alltså

Allum med Johanna och Miranda alltså. Skulle ju egentligen till Liseberg idag men det blev inte så. Lade lite pengar på en snygg kofta från H&M och på dessa godingar till örhängen. 25 spänn för ett par hos JC, antingen använder man bara ett sådär som jag beskrev igår, eller båda två till en vanlig tofs - nice. De jag kikade på hos Panduro var inte lika fina i verkligheten, så får titta någon annanstans. Jag är i alla fall nöjd med mina fina svalor! Jag är dock lite missnöjd med att jag bangade ett par skor från Sthlm Dg för 150 rikstaler, vi får se om jag åker tillbaka snarast för att se om de finns kvar antingen senare eller imorgon. Jag har en massa annat jag behöver göra nu.. Tummen upp eller ner för mitt nya örongodis?

touch it

Har försökt pilla lite med designen hela morgonen. Visst blir det ganska bra? Tar en paus för att gå till köpcentret med Johanna och Miranda (som just kommit hem från Tunisien med sin pojkvän - jag är avis!), jag ska köpa örhängesgrejerna. Göttgött. Vi hörs sen godingar!
Lämna gärna tummar upp och ner om designen så länge.

det hänger på örat


kors 34 :-               vinge 40:-/par                 peacemärke 24:-               hjärta 29:-

Har passat Ramses idag, tjänade lite (för mycket) pengar så tänkte dra mig för att shoppa lite pyssel imorgon. Har bestämt mig för att göra egna örhängen. Hittat råsnygga hängen på Panduro och ett fempack hängen kostar 29:-, billigt och bra! Ni vet när man har ett kors i bara ena örat, och håret lite bortdraget? Så galet snyggt! Vingen är jag översugen på - änglar är min grej - men jag vill bara ha en och inte två. Vi får se hur det blir. Vad tycker ni? Tänk vad mycket roligare att gå runt med sitt egengjorda smycke i örat, personligare och så kan man vara lite stolt över sig själv. Jag är grymt taggad!

someone's a wannbe


Men heey! Titta vad jag märkte. H&M har ett Lady Gagalinne sedan en tid tillbaka. På Modekungens hemsida hittade jag en liknande sweatshirt  med samma bild, annorlunda text. Och plötsligt dök jag på en tygpåse på H&Ms hemsida med exakt samma text som på tröjan hos Modekungen. Vem är boven i wannabedramat?

on the road to askim



Passar hund en stund. Blev en timmas promenad alldeles precis, riktigt skönt att komma ut och gå med bara sig själv i huvudet. Mat om en kvart, sedan bär det av mot Amanda för film och mys. Vi har inte setts på hela lovet så det är väl på tiden nu, ungefär 30 timmar innan skolstart. Värt! Jag är sjukt trött och helt efterbliven i hela kroppen, men nog ska jag orkar mig iväg en stund. Catch ya later..

I'm glad I spent it with you

snott bilden från Jenny, jag gillar den skarpt! 

Varit vaken i nästan en och en halv timme. Sista utsovningen för det här sommarlovet nu då. Igår var det middag hos Hank, fest hos Emma med massa goa folk och sedan sovs det över med en viss man på H. Syster hade folk här också så det blev en övernattningsnatt på olika folk för hela familjen. Sjukt mysigt! Blir att fixa iordning mig nu, sedan ska jag möta upp lite folk. Man måste ju utnyttja det sista av sommarlovet nu, helt galet att det redan är slut..

thank God it's friday!


Jag och min bästa Johanna har varit ute och haft det gött ett tag. När hon berättar om skolan blir jag helt pirrig i hela kroppen, jag börjar på måndag! Nästan samma människor, samma lokaler och samma lärare. Men ändå. Nytt år, nya lektioner, nya betyg.. Jag är riktigt nervös märkte jag! Nu ska jag sluta tänka på sånt, göra mig iordning och sedan dra mig mot Hank. Blir middag där och sedan ska vi dra mot lite party i Mölnlycke. Ska bli kul, många jag inte träffat på ett tag. Hur spenderar ni fredagskvällen?

varje fredag ska det städas!

Jag och snyggingen till bror har bestämt oss för att vara sjukt duktiga. Eller aa, visst mutade jag honom en aning. Men fint ska det bli, vårt hus ska dofta rengöringsmedel! Nej men seriöst, jag är trött på att det ligger småsaker överallt som aldrig blir bortplockade och att dammråttorna frodas bakom soffan. Nu tar vi tag i det hela, överraskar mamma som är borta i dryga dygnet och är överduktiga avkommor med städtalang. Hejahejaheja, vad vi är bra!

en flicka som gillar män



Kvällen har tillbringats i en mysig anda. Efter överdrivet lång (och skön!) dusch gjorde jag och syster popcorn, varsin skål med glass och stora koppar vanliljte - ny favorit! Därefter bänkade vi oss framför TVn och Män som hatar kvinnor. Jag är så sjukt lättskrämd och blir helt knäpp när jag ser sånt där, men jag gillar det och kan inte låta bli. Stieg Larsson må vara ett geni, jag har blivit lika tagen varje gång jag sett filmen. Tvåan och trean är dock inte alls i klass med numero 1! Trots filmens grymma handling blir man ju mest tagen av Lisbeth, varför vet jag inte. Hon har bara det. Like!
Nu säger jag godnatt - Godnatt!

kvällssysslor

I förrgår, mumma! 

Jag är precis hemkommen, har alltså varit ute och flängt hela dagen. Jag är jättetrött i fötterna, och väldigt sugen på att vara rik. Har hittat mängder av snygga höstkläder och skor som jag suktar efter. Några små fynd har jag gjort, jag kan visa senare. Maten står på bordet, och jag är jättehungrig. Blir att duscha och fixa naglar och sånt ikväll, känns som inte så längesedan men jag har ändå längtat efter det hela dagen. Ska ta en powerwalk också, jag är så duktig! Woopsie, mamma ropar. Hej kyckling och potatissallad.

jag och Jimmy

Gotcha a better pic!

Godmorgon snyggingar! Jag ska inte babbla på i evigheter, min buss går om tio minuter. Ska ut och shoppa ser ni! Galet bra. Jag ska borsta tänderna, sedan drar jag och Mr Jimmy iväg i ljusets hastighet. Jag orkar inte missa bussen. Vad har ni för planer idag?

en puss på John Blund


Dagen har varit lång, och nu är jag övertrött! Ska bli riktigt gott att borsta tänderna och krypa ner under svala täcket. Läsa lite kanske, och sedan hälsa på John Blund. Eller det är kanske han som kommer hit? Smyger in när ingen märker, och sedan kramar han om mig hela natten... Mysigt! Fast tänk om John Blund egentligen är världens äckligaste snubbe - sliskig, smutsig och överhårig. Man kanske inte ska fundera på sådanna där småsaker som inte betyder något så mycket?
Godnatt alla godingar, jag gillar er!

död mans kista


Någon som är vänlig och sponsrar mig denna outfit?

egoboost av Hanna


jag är sjukt trött men jag vet att ni står ut!

Jag är så himla glad. Har precis fått ett vykort, eller i alla fall så hittade jag ett hemma i köket nu när jag kom hem från landet. Att man alltid blir så glad av vykort! Det bästa är att jag har skickat det själv. Och att jag pryder det i egen hög person också. Tur att jag tänker på mig själv så himla mycket att jag gör mig glad när jag själv minst anar det. En såkallad egoboost, jag kanske borde skriva min egen bok om saken. Köra över all hets över Blondinbellas debutbok. En möjlighet!
Kortet är taget på Göteborgskalaset i Postens egna tält, och snyggingarna Johanna och Johanna står vid min sida. Alla som hade blivit glada över detta kort i brevlådan räcker upp en hand!

jag har fått svamp

japp, ser galet äckligt ut. men icke!

Anledningen till min frånvaro är denna: direkt efter frukost ute på altanen drog sällskapet ut med båten till en ö lite längre bort i skärgården. Där befann vi oss ett tag för att leta svampar i alla små skrymslen som fanns. Tjejteamet (jag och mormor) fick ihop en hel del soppar och kantareller, medans de tre pojkarna bara lyckades skrapa fram några fjuttiga töntsvampar. Östrogen rocks! Nu ska jag hjälpa mormor att göra svampomelett till mat, innan det blir dags för hemfärd. Får se vad som är på g hemma sedan, jag har i alla fall lovat mig själv att jag ska ut och springa. Peppa mig? Ja, tack.

nattaprat i mörkret



Åh, jag fryser och är lite kall efter att ha suttit utanför huset i ungefär en och en halv timma. Ja, det var mörkt och skitläskigt, men jag ville ha lite privatliv när jag pratade i telefon. Gillar inte när folk hör vad jag säger även om det är det mest vanliga sakerna man pratar om. Det känns på något sätt respektlöst mot den på andra sidan luren. Nu har jag i alla fall fått öppna mitt öra och min mun för både Karl-Oskar och Henrik vilket känns bra, kan somna lugnt nu, haha. Ska värma mig och göra mig iordning, sedan är det godnatt för min del. Ska upp tidigt imorgon - måste komma in i gamla vanor - och efter frukost blir det kanske svampplockning om vädret är på bra humör. Jag håller tummarna!
Sov gott mina hjärtan!

I heart legs



Jag vill så gärna hitta en affär med sådana här söta strumpbyxor! Galet fina och jag hade trivts som fisken i vattnet i dem. Dock verkar ingen av de vanliga kedjorna ha dem, någon som vet vart man kan köpa? Vet att Åhlens har med prickar på, men det är ju inte lika gulligt. Får kanske bli prickar i alla fall, jag vill ju dekorera mina ben på något sätt när hösten drar in. Är det bara jag som är sugen?

puss på dig


Vi har det allt bra här på landet! Jag är trött men det är lugnt, jag har ingenting jag behöver vara pigg för. Efter middagen bestämdes det att en omgång alfapet skulle spelas. Jag var grym i början, men som alltid när jag har spelat spel den sista tiden slutar jag alltid i botten. Morfar vann överlägset, jag blev trea efter lag J.V och sist kom stackars mormor. Men som man säger; Otur i spel - tur i kärlek. Jag har börjat gilla det där ordspråket mer och mer, nu när jag plötsligt drabbats av en sådan spelotur för jämnan!

lyft på hatten!


Jaha, då var det höst.

doft av hav



Äntligen framme på Instön - the place to be just nu. Det luktar gott av hav och ljung, den ultimata sensommarkänslan infinner sig i min kropp och jag njuter! Morfar har skaffat en router så internet är fritt i hela huset, görbra! Min laptop har alltså fått följa med på semester, den verkar trivas här uppe den också. Sitter och försöker fixa min kamera, tror jag gör framsteg. Hittat lite olika hjälpsiter så får väl se om jag lyckas snarast. Vill ju kunna ge er massa bra bilder! Ska visa mormor och morfar lite semesterbilder i alla fall, sedan blir det mys med en god bok i handen. Lite te ska få förgylla min mysighet. Regnet öser ner så jag har all rätt att sitta inne och bara gotta mig! Vad har ni för er?

måndagsmys



Har passat hund sedan halv två, och sedan passade jag på att passa pojkvän tills nu också. Pojkvän minst lika busig som hund.. Nej, men har i alla fall varit upptagen av två stycken jag gillar! Twilight har underhållt oss en stund, annars har vi bara myst och myst och myst! Vi har megamåndagsmyst, alltså. Imorgon drar jag till landet med bror och granne/brors kompis, så dags för mig att hoppa i säng efter lite packning. Har med mig datorn så ni ska bli uppdaterade till max, jag lovar er. Hoppas verkligen på fint väder så att jag kan fota lite, fiska krabbor och eventuellt plocka svamp. Åh, ser fram emot det. Saknat landet ett bra tag nu, inte varit där på en månad. En sista låt nu, innan jag dumpar er. Jag älskar den, en av mina favoriter!

If you're out there - John Legend

turqoise



Köpte ett dösnyggt nagellack på Rhodos - turkost! I like, I like, I like!
_______________________________________

Syster fixar en ny design till mig, ska bli en överraskning så jag vet inte hur den ser ut. Spännande! Hoppas på något höstigt men ändå enkelt liksom. Nu vet du Frida!

vrak upphittat i Sävedalen



Upphittat på övervåningen i en villa i Sävedalen. Ser egentligen inte ut att vara mer än tolv, men visade sig redan ha kommit upp i en ålder av 17 år och två månader. Drygt. Hon är i allmänt bra skick, ytskiktet har inte hunnit flagna än men nog kan hon kallas vrak då hon verkar behöva lite uppfräschning. Vi återkommer med mer rapporter när någon har fått ta en titt på vraket och konstaterat att hon är i iordninggjord och lämplig att visas upp.
DH

...och till sist


Rix Fm vid storan fick avsluta Göteborgskalaset för i år. Jag har haft galet kul och blivit trött i benen. Idag tänkte jag och Johanna vara onyttiga och köpa lite fudge på Gustav Adolfs torg, och plockade på oss typ fyra fudge var. Gissa vad det kostade? 58 SPÄNN! Inte okej alltså, men blev väl vårt avslut på hennes sommarlov antar jag. Japp, det börjar dra ihop sig nu. Jag ska dock mysa ner mig med te och en bra bok nu innan jag somnar för kvällen. Börjar ni skolan/jobbet imorgon redan?

sol på min näsa

Åh, livet är aningen bättre igen. Har duschat, rakat benen och gjort sånt där som gör att jag mår bättre. Typ ansiktsmask och sånt, ni vet. Älskar det! Bara pyssla med sig själv liksom. För tillfället håller mitt nagellack på att torka ute i sommarvärmen - jaa, det är 27 grader ute. Helt underbart! Sitter på altanen med laptopen i knäet och försöker bättra på/behålla brännan, vet inte om det är så extremt lyckat men känns i alla fall bättre än att sitta inne. Om en timma blir det lunch och sen blir det stan igen. Förhoppningsvis får jag en titt på Henrik också, innan han drar hem och sover efter Frizon.
Saknad just nu: Blåbär! Jag är så galet sugen och vill inget hellre än att sitta i skogen och bli full med antioxidanter..

almost dead


Göteborg var fint igår!

Min hjärna jobbar på halvkapacitet. Jag är jätteseg efter tio timmar sömn, känns som om fötterna hängde två meter efter när jag gick till badrummet förut. Vad är det med mig? Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu, sista veckan av sommarlovet. Jag som ska göra så mycket grejer jag längtar efter! Sjukdomen får vänta till någon tråkig skolvecka. Eller helst gå och dö i något hörn.
Nu ska jag sätta på en tvätt, baka lite rabarberpaj till en gäst på G och duscha. Känner mig ofräsch så det sjunger om det. Fixa naglarna också, vi gillar't!

Göteborg mitt i natten



Stan hela dagen, en liten titt hemma för att äta grillat och hälsa på mormor och morfar bara. Har hunnit med en hel del, men kvällen tillbringades i alla fall med Johanna, Anel och Axel. Plus Clara i några timmar. Mycket angenämt och blev verkligen en värd kväll. För Johannas del var det sista dagen innan sommarlovet slutar, helt galet vad snabbt tiden går. Inte okej alltså! I alla fall, vi lyssnade på lite MJ-låtar vid storan och drog runt lite överallt i stan. Tyvärr blev det så att varken Axel eller Clara fastnade i min mobilkamera, livet är hårt alltså.
Nu är jag i alla fall övertrött och borde gå och lägga mig. Klockan är prick 1.59 så är väl inte helt konstigt att hjärnan snart domnar bort. Vilka har hängt på kulturkalaset ikväll?

broken love

kameran funkar fortfarande inte..

Åh min Jimmy Choo som jag köpte på Rhodos - yeeah, fake! - håller redan på att rasera. Jag är irriterad och sjukt sur, den är så snygg och jag hade räknat med att använda den längre än en vecka. Ska sätta mig och laga en liten reva i fodret, annars finns det nog inte mycket att göra. Sjukt ovärt, 300 spänn för en vecka liksom. Inte okej någonstans. Får se om jag ska köpa en ny med lite kvalité eller bära runt på mina gamla godingar nu i höst. Men jag vill ju ha en hel, ny och galet snygg väska! Åh depression..

Hanna goes smarthead #2


jag har paint- och photoshopskills och är galet snygg som nyvaken!

Snilleblixt alltså. När jag duschade igår började mina hjärnceller arbeta som aldrig förr. Varför har man schampo för torrt, frizzigt eller tunnt hår? Det är ju egentligen för SMUTSIGT hår man behöver! Dah. Nen men seriöst, egentligen? Eller tas det bara för givet att håret är smutsigt liksom? När jag blir stor ska jag göra en egen schamposerie för smutsigt hår, vem vill inte köpa?

you bring me to life


Johanna och Johanna

Kom nyss hem från en mysig kväll med Johanna, Johanna och Clara. Blev en tur vid avenyn, hälsa på en kompis på Liseberg, käka Ben n' Jerrys och sedan fika på Condecco. Kikat på folk och förundrats över mycket, pratat och haft det allmänt bra! Borde vara Göteborgskalas oftare, känns som om stan blir så himla mycket mer levande då.
Ska snart slumra, ska bli riktigt skönt. Jag är seg och övermätt på cookie dough (hallåå, första gången jag äter Ben n' Jerrys på riktigt! Har bestämt mig för att det ska vara en "dumpadglass" men jag lyckades tydligen inte hålla mig borta..) så ska bara ta en snabbdusch och sedan får natten ta mig i sin famn.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Weey, jag blev dagens blogg hos Alexandra, tur att jag redan firat med glass nu då. Otursdagen - dö i en Abrunn!

ta på dig skorna



Kan inte bestämma färg! Är sugen på den bruna, för den är egentligen sjukt mycket snyggare, men jag har svart skinnjacka och svarta väskor. What do to? Funkar bruna skor ändå? Har ju andra grejer jag kan matcha.. Ska i alla fall satsa på denna goding, jag är såld faktiskt. Fast på den bruna. Svart har inte riktigt landat i mina tankar än.

det luktar cannabis här!


Vem vill köpa rökelse med doft av cannabis eller opium? I mitt fall behövs de inte, jag ska städa för första gången på jag vet inte vad (alltså typ minst en månad, jisses) så ni förstår säkert att det luktar skunk -eller nej - cannabis här. Och det ska bli överfräscht. Nya lakan, dammsugit golv, ordning i garderoben och alla dammråttor ska få ett nytt hem i dammsugaren. På med grym musik, skitiga kläder och det är dags. Sedan blir det lyxlunch a la Hanna, värt! Heja mig som är duktig idag!

friday the 13th



Ojojoj, bäst att hålla hårt om sig själv idag, den mest omtalade otursdagen av alla. Nej, men seriöst? Jag är nog egentligen ganska skrockfull utan att själv veta om det. Varenda gång jag råkar gå på en A-brunn får jag typ panik, haha. Men idag, en vanlig dag som liksom råkat passa in i någon slags kategori kallad "Fredagen den trettonde" känns det bara överdrivet (nej, A-brunnsgrejen är inte överdriven, pfft!). Jag ska inte sitta hemma och ruttna på grund av detta faktum. Jag ska redan nu gå ut och plocka ett äpple i vårt sämsta äppelträd - det enda som finns kvar. Och drabbas jag av otur lär det ju inte vara värre än ett äpple i huvudet? Kom igen, trotsa datumet lite nu va!
Stannar du hemma i säkerheten idag?

våt och kåt

Ja, blev rubriken eftersom blöt och söt inte riktigt heller passade in...

Äntligen hemma, eller vad man ska säga. Inte för den sakens skull att jag inte njöt på götaplatsen, men regnet hade ju kunnat vänta tills typ nu. Jag hade paraply, men var dum nog att lämna både jacka, luva och bättre, vattentåligare skor hemma. IdiotHanna i farten, men så kan det vara ibland, och nu sitter jag här. Blöt som en daggkåpa i gryningen, en ankfot i en damm eller som en kväll på krogen. I alla fall - massa folk och bra stämning bjussade Göteborg på idag, och The Teddybears kom struttandes med sina poppiga rytmer och stora björnhuvuden. Amanda och Klara var söta som vanligt, och på gott humör. Nu är jag dock väldigt trött och seg, har myst med lite varm oboy (galet längesedan, jag äälskar ju varm oboy!) här under täcket medans mitt hår torkar. Ser ut som en mupp men sånt får vi leva med. Ska lämna er för drömmarnas land om en stund, men jag ser redan fram emot morgondagen
TGIF - ellerhur?

the teddybears


Yeeah, jag drar in till Götaplatsen för att göra stan osäker med Klara, Amanda och Victoria.
Kommer bli grymt, så sitt inte uppe och vänta på mig! Kysss <3

blåbärskaka med vaniljsås

söta Ida!

Har precis landat i mitt sovrum efter en dag inne i stan med denna fina flicka. Vi har lyckats fika två gånger, målat tygpåsar i metroståndet i bältesspännarparken, kikat runt i små söta affärer och försökt hitta en överraskning till en viss person. Mission failed, i det sista fallet. Mindre hemlighetsfull tänker jag inte vara, haha. Är egentligen grymt sugen på att åka in till stan nu igen efter en grymt god middag (lagad av moi!) för att kika på en massa grymma spelningar som håller på nu på kulturkalaset, men samtidigt är jag jättesugen på en skön kväll hemma. Klockan är ändå helt okej mycket nu för att kunna skylla på att det är lite sent, om jag ska göra mig iordning och sånt. Plus att hela helgen är paxad för Göteborgsröj.
Min kamera är fortfarande lite konstig så blir inga shoppingbilder än, har glömt sladden på landet så kan inte visa bilder från själva kameran heller.. Illailla. Blir snart, I promise!

äta pengar

Nu bär det strax in till stan (idag igen..) för att träffa finaste Ida som jag inte sett sedan skolavslutningen! Känns ju inte lång tid sen man hängde i skolan, men när man märker hur längesedan det var man träffade folk förstår man ju att det har varit ett tag man varit ledig. Vi ska i alla fall gå och äta (vilket får mig att tänka på hur mycket matpengar jag lagt ut denna sommaren, ouch!) och ha det mysigt i staden, vi får se vad vi hittar på. Har i alla fall saknat att driva runt på stadens gator tillsammans med henne! Blir skönt att komma in lite smått i gamla grejer man gillar. På tal om det: imorgon kommer bästa Johanna hem från skogen och då ska vi göra staden osäker! Taggad.
Facelook
absolut megaseriös tjej

Ah men vi hörs senare, nu ska jag kika brevlådan och borsta tänderna en andra gång. Hang in there!

stukad penis

Min tumme ser helt vrickad ut! Lite av en stukad manlig stolthet, kanske?
Om man inte tittar så himla noga.

Loove it. Har lyckats poppa popcorn på spisen för första gången i mitt liv, internet verkar vilja samarbeta och på tv3play finns en massa härliga serier jag vill se. Sex education nu, sedan blir det Danska hollywoodfruar och supersize vs superskinny. Eventuellt får jag checka lite andra kanaler för att se vad de har att erbjuda också, jag ser verkligen aldrig på tv men måste hålla mig lite i form nu. Känner mig väldigt seriös och social  - precis som det ska vara. Hur spenderar ni kvällen?

i mitt öra

Gina tricot 19:- /rea

ÅH min slappdag börjar lida mot kväll. Inte ska den få ta slut, kväll betyder supermegaövermys! Jag ska sätta på en grym film och poppa popcorn och göra te nu efter en promenad i regnet. Hur mysigt? Saknas bara någon som myser med mig, men grejen är ju faktiskt att jag ska ha tid med mig själv idag. Syster har dock tagit några timmar, vi gjorde stan och med mig hem fick jag ett par jeans och en jacka bland annat. Ni ska få se, men min kamera har fått damp så jag måste fråga någon som vet hur man fixar grejen. Någon kameraexpert där ute som vet vad man gör när det står att kortet är skyddat?
Bjuder i alla fall på ett sommarfynd, sjukt perfekta örhängen till mina två extrahål i vänster öra. Japp, fyra hål pryder mina små öron. Något jag är sjukt nöjd med, och absolut inte ångrar att jag gjorde. Är faktiskt sugen på ett till, men känner att jag kanske går lite för mycket wild då? Vi får se, vi får se.

lite Rhodos i bilder


the sartorialist

Många av er modebloggare där ute har säkert inte missat the sartorialist - en blogg med mannen vid namn Scott Schuman bakom skärmen. Hans hobby är att fota människor på gatan lite varstans i världen för att sedan lägga ut deras oufits på sin blogg, som numera är känd världen över.



Tänk att gå runt på i stan och plötsligt bli knackad på axeln av en kille med en stor, fet proffskamera som presenterar sig som Scott Shurman och undrar om man kan tänka sig att bli fotad till hans blogg. Shit, tänk när alla som sett den överproffsiga bilden på en sedan klickar sig in på ens lilla blogg och plötsligt är man aningens kändare över hela världen.
Önskedröm eller mardröm?

transparenta axlar

Sugen! 199 riksdaler på H&M, om den sitter snyggt är det ju värt! Blir supersnygg med jeans, en kofta och en färgglad sjal/oversized halsduk snart när hösten är här på riktigt. I like it!


this is my life

Sitter här och myser, lyssnar på härlig musik som får mig att tänka på den varma sanden på Rhodos. Har precis varit ute och gått i två timmar och fyrtio minuter med Miranda, och det visade sig vara ungefär minus 800 kalorier som försvann där, utöver en massa prat som behövdes komma ut. Känns riktigt gott i benen, är helt stumma. Mumsar på lite paj nu, riktigt god trots att den var nyttig. Alltid lika somrigt med paj, jag älskar det. Har även fixat lite bilder från min semester, sjukt många att bläddra igenom. Imorgon ska jag för första gången på drygt tre veckor ha en riktig mysdag. Inga planer, bara ta hand om mig själv. Det vill säga: vakna sent, dra mig läänge, äta övergod frukost, titta film, ringa personer jag tycker om, läsa någon bra tidning, göra exakt vad jag känner för och bara dega övermegamycket. Jag längtar redan! Vad ska ni hitta på?

mitt hår har blekts sjukt mycket! måste tona..

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0