Äntligen är allt jobbigt i skolan över! När dramauppspelningen var klar idag var jag mer än lycklig, hoppade runt som en tok och pussade på Henrik tills han blev knäpp, hehe. Efter skolan var det dags för lite julklappsshopping med Hank, efter en välförtjänt tomtefika på espresso house. Mysmys!

Blev några julklappar som jag sitter och slår in nu. Kändes faktiskt lite sorgligt - vill ni veta varför? Jo, om en vecka är allt slut. Man har fått alla sina fina julklappar och sett alla glada ansikten när de öppnat klapparna från en själv. Men det är liksom ett helt år kvar till nästa gång man får fira jul igen. Jag tycker att det bästa med julen är all spänning och nervositet innan. Så kom att tänka på värsta grymma grejen - tidningsprenumerationer! Hur bra som helst ju, de varar länge och är jätteuppskattat eftersom det finns så många olika sorters tidningar. Något för alla, liksom. Förra året gav jag mamma det i julklapp, året innan fick min lillebror en "Goal"-prenumeration i födelsedagspresent och själv har jag fått det flera gånger. Hur bra som helst! För att lätt beställa kan man gå in på helsköna Tidningskungen.se och snabbt och lätt beställa hem (eller bort då..) en prenumeration. Det är rabatterat pris jämfört med att köpa tidningarna i affären, och det fungerar jättelätt. Själv fick jag en gratis tidningsprenumeration för något halvårsedan, och ska nu få en till i julklapp! (Elle, du är så galet välkommen att gästa mig i några månader framöver!) De är alltså mer än överdrivet trevliga att ha och göra med också. Sista minuten, affären stängd och du vet fortfarande inte vad du ska ge till lillebror? Varför inte smita in på tidningskungen precis efter omtyckta Kalle Anka och överraska honom med Kalle Anka i brevlådan resten av året? Ett förslag bara.. Värt att kika in? Ja!

Kommentarer
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

jepp <3 själv da ?

jag tittade på anagina show på svtplay

hur har din dag varit ?

<3

2010-12-16 @ 21:41:20
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/
Postat av: Malin

Låter som bra presenter! Synd att jag redan har fixat alla då ;P Tycker också om allt mys och fix innan jul, har precis slagit in massa julklappar. Det är så himla roligt :)



Kram

2010-12-16 @ 22:18:02
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: REBECKA BOKI ÖHLUND

sv: Åh det är ju typ det värsta som finns. En seg dator. Jag har tagit över min pappas gamla dator som han aldrig rensade, och jag kan få panik när saker inte går så fort som det ska haha :p Så liite virusfylld var den kan jag säga. Men skönt att du mår bra annars då!

Jo med mig är det rätt hyfsat. Lite ångest över att jag ska behöva ta mig ut i vårat 30 cm nya snölager på vägarna.. Det blir en liten match!

Kram

2010-12-17 @ 07:36:25
URL: http://rebeccaohlund.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Härligt att du är tillbaka, med mig är det bra förutom att jag är förkyld. Hur är det med dig då?

2010-12-17 @ 09:18:55
URL: http://slipsens.se
Postat av: Johanna -fluffmonster & karameller

Nej verkligen inte, men fick en som sitter på både fram och -baksida så gör ändå rätt ont. Tänderna vill ju flytta sig men skenan låter dem inte, så det känns ungefär som när man spänt tandställningen nu :p men skenan syns ju iallafall inte! ;)

2010-12-17 @ 13:38:52
URL: http://narei.blogg.se/
Postat av: R O B I N A :)

Okej! Jo här har det varit bra :) Haft en bra dag? =)

2010-12-18 @ 22:46:38
URL: http://refflan.blogg.se/
Postat av: sandra-en bra blogg!

vacker kvinna det där! :)

2010-12-19 @ 20:07:08
URL: http://saandraans.blogg.se/
Postat av: Emilia

Så snygg tunika :D

2010-12-22 @ 02:23:57
URL: http://beautylicious.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0