Inte okej, inte okej. Igår när jag kom hem från skolan somnade jag. Bara sådär, mot min vilja. Skulle sätta på mig strumporna men tänkte att jag kunde lägga mig ner och vips, så sov jag. Jag som tänkt blogga en massa.. Vaknade åtta, hade 37,9 graders feber. IGEN! Förstår inte hur det gick till riktigt. Försökte sätta på min datorn flertalet gånger men den envisades med att låsa sig. Nu fungerar den i alla fall, konstigt nog. Hade inte feber när jag vaknade imorgon i alla fall, så blev en skoldag till. Mycket att göra nu, får panik på att aldrig få ta det lugnt. Imorgon är det matte Anationella och jag dampar. Det är egentligen inte så svårt men jag måste sätta MVG nu, måste.. Pluggat hur mycket som helst senaste veckorna, löser sig inte detta kommer det stå fastställt att jag inte är så bra på matte som jag varit. Jag vill verkligen inte ha det beskedet.
Ska snart få i mig lite mat och sedan blir det extra lång kör. Ska öva inför Luciatåget som är på söndag. Jag dör på allt vi har att göra nu. Egentligen är det kanske inte mycket. Fast ändå. Tre nationella i matte A och B närmaste veckan får en att vilja kräkas. Plus en massa annat då förstås. Ta mig härifrån. Tack och lov att det är jullov snart..
Har ni det bra i alla fall, sötnosar?

Jag har förresten blivit utvald till att bli veckans blogg HÄR, så var vänliga att kika in där och rösta på mig om ni tycker om det jag gör! Även anonyma (dvs. ni utan blogg) kan rösta! Jag är nummer tre. Tack!

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad drygt att bli sjuk.. Krya på dig! Och. You can do it! Jag ska hålla tummarna när du gör provet :)Jag har haft en bra dag fast ändå inte. Eller den har varit bra, men mitt huvud är inte att leka med, har sån himla vidrig huvudvärk så jag blir galen!Kram

2010-12-08 @ 20:14:32
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Bara bra med mig. Mycket att göra eller?

2010-12-09 @ 09:16:05
URL: http://slipsens.se
Postat av: Josefin

hehe joo, man blev lite förvånad när man tittade ut på morgonen när man såg att det var plogat och nästan allt var vid bilen hehe.

nja det händer inte så mkt. slappar just nu, har nästan precis fått dottern att somna :)

2010-12-09 @ 10:20:40
URL: http://olgajosefinnilsson.blogg.se/
Postat av: E

Hej! Eftersom du följer min blogg via bloglovin' (eller ska göra iallafall) så har jag en frågestund i bloggen nu.. Om du skulle ha en fråga eller så =) Ha det bra!

2010-12-09 @ 18:25:43
URL: http://elleneliza.devote.se

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0