På bästaste Instön i Somras. Då saknade jag vardagen. Nu saknar jag lugnet..

Kom precis hem från kören. Fina Amanda var med mig, hon är grym på att sjunga! Väldigt söt liten flicka, jag gillar henne massa! I alla fall, riktigt lång dag idag. Tröttheten drog sig över mig i skolan, men jag piggades snabbt upp av Hank efter skolan. Sju månader idag, heja oss vad vi är bra! Vi firade genom att dela på första chokladbiten i hans chokladkalender, tittade på Vänner (avsnittet när Ross och Rachel gör slut på sin ettårsdag, passande!) och pussades lite i bpusskuren. Finaste!
Ska gå och lägga mig, har en lång dag framför mig även i morgon (julkonsert med skolan vet ni!) och jag behöver verkligen sova. Jag kommer antagligen bli sjuk igen inom snar framtid om jag inte tar det lugnt nu. Är jättestressad över småsaker så jag får tvinga mig själv att tagga ner och prioritera. Det blir säkert bra om några veckor, jag får tänka positivt.
Ska verkligen försöka orka svara på era kommentarer, fast jag tror inte att jag orkar nu.. Ni vet att ni är de bästa i alla fall! Ni får pigga upp mig med fler av era fina kommentarer tills imorgon kväll, för då ska jag vara all yours.

Kommentarer
Postat av: Marcus Å

Är det mycket kring julen nu? :)

2010-12-02 @ 09:29:07
URL: http://slipsens.se
Postat av: Alexandra - ♥

Jaa, älskar ju självklart min kille och tycker att han är finast i världen, men man kan ändå tycka att kändisar är snygga ;)

2010-12-02 @ 11:01:01
URL: http://alexaandrabrunander.blogg.se/
Postat av: tess

grattis till er =)

2010-12-02 @ 11:12:08
URL: http://latess.blogg.se/
Postat av: LOWA - En musikblogg

Hoppas att december har börjat bra för dig!

2010-12-02 @ 19:47:45
URL: http://musiklowa.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Hej hejhoppas allt är toppen med dig :) jag skulle vilja tipsa dig om en sjukt bra sida http://www.spinglo.com/i/vadfanskajagheta

Där kan du vinna ipads, iphones, ipod. 100 st vinner varje dag :D. Jag vann faktiskt en igår :D Genom att bli medlem :D Sen får du större chans om du värvar andra att gå med :) Hoppas du blir medlem! Om du undrar något är det bara att fråga! Du skriver sen ditt mobilnr så får du ditt lösenord. Du ska skriva +46 innnan ditt nr och då ta bort den första nollan, tex +46070 om ditt nr börjar med 070. Sen är det bara att logga in på sidan, och sen logga in med din facebook, så är allt klart ;)

Om du inte är intresserad så ber jag om ursäkt att jag störde, men detta är hur bra som helst så kunde inte låta bli ^^,

2010-12-03 @ 08:54:35
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Emilia

Åh vilken fin sommarbild, har du tagit den?:) KRAM

2010-12-03 @ 22:55:09
URL: http://beautylicious.blogg.se/
Postat av: Emilia

Aha okej, ja riktigt fin var den :D KRAMIS

2010-12-04 @ 01:08:18
URL: http://beautylicious.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0