Chacha alla fans!
Nä, nu skojade jag. Ett vanligt "hej" låter bättre, tycker ni inte? I alla fall, har varit hemma i en trekvart nu, har hunnit få i mig en smoothie. Hinner förmodligen inte äta middag innan jag ska träna så tänkte att det var bäst. MRL på schemat även idag, kulkul! Älskar det.
Ska plugga musikteori även idag, halvkul men jag antar att det är nödvändigt. Har en hel del i skolan känns det som, men man kan ju bara vara glad. Satt och tittade på gamla bilder igår (as usual) och hittade en del från när jag var i Tjeckien. Om man jämför med dem som befann sig på denna plats så gör jag hellre hundra gånger så mycket än vad jag har i skolan nu..
Den värsta bilden:
Fattar ni hur sjukt dålig stämning det är på ett sådant ställe? Hemskt, verkligen. Hade jag haft lättare till gråt hade jag antagligen stått där och bölat, men jag klarade mig från det som tur var. Det var ändå en intressant upplevelse, som jag verkligen inte vill ha ogjord. Men stämningen... jag ryser! Tycker att man nästan kan se ledsna spöken gå runt i bilderna. Magra sådanna. Är jag fånig? Kanske.. Men man kan ju inte förneka att det hänt!
Har ni varit på något koncentrationsläger? Vad tyckte ni om stället?

Kommentarer
Postat av: sigge

LÄSKIGT!!!

med miig är det sådär=(jag skrev väl det i inlägget=)?

2010-01-18 @ 17:19:46
URL: http://gulligasigge.blogg.se/
Postat av: Petra

sv:Låter trevligt fin blogg

2010-01-18 @ 18:16:15
URL: http://petrasjogren.blogg.se/
Postat av: svea

tack, mina sötnosar. :)

2010-01-18 @ 19:46:11
URL: http://karinmattson.blogg.se/
Postat av: Sofia

Aa, hehe jag har också haft det men sparade ut det och nu klippte jag den igen :D

2010-01-18 @ 20:03:40
URL: http://soofiiass.blogg.se/
Postat av: Therese ♥

fina bilder men sånna ställen är hemskta :/ Bara tanken på dom :S

2010-01-19 @ 16:54:24
URL: http://tezzilicious.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har varit där ;O

2010-01-19 @ 18:11:03
Postat av: Adrian

Det är så sjukt hela grejen så man faktiskt skäms över att vara människa. Att man är av samma art och, till stor del, delar gener med de som stod bakom det hela.Kommer du ihåg det lilla rummet, där vi stod och trängdes ca 30 pers? När guiden sa att det vanligtvis va minst dubbelt så många fångar i samma lilla rum. Ihopträngda. Att folk stod upp och sov. Att de sov i sin egen avföring. Att de dog av syrebrist för att de inte fick öppna fönstret.Så jävla lågt en människa kan sjunka.... Men bilderna var fina! :) <3

2010-01-19 @ 19:51:59
URL: http://lindholmarn.blogspt.com/

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0