Nyår
För väldigt många där ute är ju nyår som en slags nystart, så varför dissa det? Dessutom, nyår är alltid mysigt vad man än gör. Sist hade jag ju hur kul som helst och det tänker jag inte låtsas som att jag inte hade. Att man skjuter raketer och får natthimlen att lysa i fina färger och har en anledning att stanna uppe och göra något roligt är ju bara ett plus. En anledning att få pussa söta pojkar och skylla på tradition gör ju inte hela kvällen sämre heller?
En bra kamera
Jag älskar att ta kort! Har en i alla fall ganska bra kamera som det blir snyggare bilder mycket lättare med. Blir ofta irriterad när jag ser på bilder, typ närbilder, som egentligen kunde varit jättebra men som kameran förstört. Det dumma med bra kameror är att de ofta är lite dyrare, och systemkameror är ju ofta jobbiga att bära runt på..
Kallt!
Usch, jag har halkat säkert tre gånger bara idag. En gång föll jag på rumpan, haha! Varför måste det vara så sjukt halt? Bussarna tar längre tid på sig, en massa gamla tanter ramlar och slår sig och det kostar sjukvården enormt mycket pengar. Det är kallt, näsan blir röd och håret fryser till is. Hur mycket man än tar på sig fryser man, och det är jobbigt att sedan gå runt med en massa vantar och mössor i skolan. Någon mer som längtar tills typ April, maj?
Smink
Ja, jag älskar smink. Det är när sminket tar slut som jag hatar det! Har ungefär 0 ml foundation kvar och concealern ekar det typ i. Som fattiglapp orkar man inte lägga dyra pengar på smink, men samtidigt är det ett intresse jag har och jag vill vara fin. Så, what to do? Kunde man inte få det gratis?
Gamla bilder på gammalt smink!


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Du kan ju regga dig på någon gratissida. :)Massor med tips på min blogg om du är intresserad!

2010-01-12 @ 19:03:44
URL: http://mbym.blogg.se/
Postat av: bella

sv: tack! din blogg mke finare då men, då due sötare! :)

2010-01-12 @ 19:30:15
URL: http://bellakittelsen.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Haha, men Hanna då lite kyla gör ju inget!?! Hade du hellre velat ha en grå och regnig vinter med medelvarm temperatur då allt blir pisseblött så fort man sätter foten utanför dörren? :O ;)

2010-01-12 @ 20:13:34
URL: http://jagheternathalie.blogspot.com
Postat av: Moa

SV: hoppas bara det funkar :)

kram

2010-01-12 @ 20:19:58
URL: http://moagoes.blogg.se/
Postat av: VERITAS

Oj.. vad är sunshine för en affär??

Allt bra med dig sötis? :)

2010-01-12 @ 21:31:18
URL: http://veritas.blogg.see
Postat av: Sara

Sv; Hihi :-)

Är allt bra med dig?

Kram

2010-01-12 @ 21:54:26
URL: http://www.februaritjej.se
Postat av: johanna bengtsson wowowoow

tur att det är rea på maybelines foundation nu då, nån kostar 79, de andra är nersänkta till 119:-

pousssss

2010-01-14 @ 17:11:02
Postat av: Vendela

Jag brukar önska mig presentkort vid födelsedag,jul å' andra tillfällen,så använder jag dom när sminket börjar ta slut! Ett litet bidrag hjälper mkt!

2010-01-15 @ 08:29:09
URL: http://cherryize.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0