Yoh brohs! Wazzup? *high five, dunk i ryggen*. Yes, så har jag sagt att jag ska hälsa på en kille i skolan. Tror inte det, va?
Iallafall, idag har jag varit svintrött! Efter skolan gick jag och fikade med Henrik i två (!) timmar. Mysigt var det, mindre mysigt när vi sa hejdå och råkade gå in i världens vattenpöl. Ibland ångrar jag att jag är lite väl optimistisk och tar converse när det är snöstorm ute, haha! Missade i alla fall bussen hem, och nästa buss var sen. Sedan missade jag min andra buss, och fick vänta en kvart till. Snökaos i Göteborg, ohja. Var hemma nästan halvsju vilket var lite överdrivet sent, kanske. Har ätit lite kyckling och ska se till att plugga stenhårt nu! Redan kvart i åtta ska jag ha pianolektion imorgon och jag har inte övat någonting nästan. Dessutom är det tyska och sångteknik tills imorgon, hurra..
.
känner mig lite uppochner, haha
.
Förresten är jag lite ledsen idag, fick mitt första prov med betyget G, någonsin! I och för sig var det i gehörs- & musiklära och typ hela klassen fick G tror jag, men aa.. Jag har ju aldrig gjort någon musiklära innan så egentligen är det inte ett misslyckande, och vårt slutbetyg kommer inte förrän i trean. Men ändå, känns tråkigt. Nu har jag riktigt mycket press på mig att fixa andra ämnen istället, tänker inte gå från MVGbarn till Gbarn. (höh) 
Allt fint med er i alla fall?


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha.. upp och ner. hoppas det vänder :)

2010-01-28 @ 12:09:12
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: jennie ♥

jobbigt med massa snö & läxor, haha =)

2010-01-28 @ 16:35:19
URL: http://jenniiem.blogg.se/
Postat av: MALINHE |foto|

är allt bra med dig ikväll ?:D

2010-01-28 @ 18:16:04
URL: http://malinhee.blogg.se/
Postat av: vesna.blogg.se

haha jaa =)

2010-01-28 @ 20:20:25
URL: http://vesna.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0