Hej alla sötnosar! Äntligen kan jag slå mig ner vid datorn @ home igen. Inte min egen dator, dock. Den hade krossats när posten skulle frakta den till lagningen, så nu är hon död! Jag har sörjt i en vecka så det är ganska lugnt nu., men det är verkligen värdelöst att behöva sitta i brors rum jämt när jag behöver datorn. Alltså fortsatt dålig uppdatering. Dock inte lika som senaste dagarna, har inte varit hemma som många av er vet.

Har i alla fall varit på lägerhelg på Kornö i västsveriges skärgård. Hur mysigt som helst, stundtals. Ibland väldigt tråkigt. Har i alla fall varit en värd helg! Jenny och en massa annat gött folk fick mig i alla fall att ha det grymt.
Just nu är jag lite halvstressad, dags att plugga ihjäl mig. Ska ha livräddning imorgon på gympan (döö!) så måste packa badkläder också. Varför ska man visa att man kan simma och sånt när man har kunnat det sedan trean typ? Drygt hälften av alla elever sitter säkert och kommer på bortförklaringar varför de inte kan vara med, när problemet egentligen sitter i att man inte vill visa sig i badkläder. Men plåga oss, kära lärare. Vi älskar er ju ändå...


Kornö


Kommentarer
Postat av: Bloggarmaja

riktigt söt bild :)

2010-05-17 @ 19:05:34
URL: http://bloggarmaja.webblogg.se/
Postat av: Erika

Fin bild =)

2010-05-17 @ 20:16:14
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: Sofia

haha vilket dilemma ;)

SV: Jag med, helt underbart! :)

2010-05-17 @ 21:19:43
URL: http://gummibollen.blogg.se/
Postat av: Agnes

Tack! :)

Bara bra :P

2010-05-18 @ 16:21:37
URL: http://syrranagnes.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0