Mina nya godingar - lovade ju att visa er!

Just hemkommen från en mysig kväll med mina fina tjejor Johanna, Clara och Jenny. Var sjukt längesedan sist så var dags nu, tyckte vi. Har haft en riktig kanondag idag faktiskt. Vaknade bredvid min bästa, kollade färdigt på Forrest Gump som är en av mina favoritfilmer, åkte en sväng för att fixa lite på Pappas fina grav och sedan blev det en superhärlig tur för att hälsa på min nya lilla högst välkomna och väntade kusinbebis - Tuva! Världens vackraste tillsammans med sin storebror, jaa, de är verkligen vackra. När jag får barn ska min familj vara precis som deras, så himla idealisk att man bara vill vara en del av den direkt, eller ha sin egna lilla familj som är likadan. Grymma föräldrar - vackra barn, det är så vi gillar't.
Kvällen har varit långkort, jag är dötrött och känner en längtan efter att krypa ner i min säng alldeles själv för att vakna upp närhelst jag vill imorgon, vilket betyder sent! Gott, jag behöver krya på mig lite och sova ut en massa. Taggar redan en ny vecka serni.
Godnatt du fina <3

Kommentarer
Postat av: smyckestokig

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )http://smyckestokig.blogg.se/

2010-10-02 @ 23:31:58
URL: http://smyckestokig.blogg.se/
Postat av: sofie

Hej :D allt bra??

2010-10-03 @ 12:39:36
URL: http://sofiiestyle.blogg.se/
Postat av: En bögs liv

Hej :) allt bra?

2010-10-03 @ 12:43:47
URL: http://morgans.nu

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0