Snart har jag och min finaste Henrik varit ihop i 17 månader. Helt galet vad snabbt tiden går när man har roligt! Förstår inte hur jag klarade mig utan honom, han är verkligen bäst!
Det enda jag saknar är väl spänningen när man var lite småintresserad sådär i början, haha. Visst är det kul att flirta och dejta? Idag är det ju jättevanligt med nätdejting vilket också måste vara fantastiskt roligt! Jag tycker faktiskt att det är ett seriöst sätt att bli medlem på en dejtingsajt om man vill hitta kärleken. Det är ju mycket bättre än att ragga på krogen. Man får liksom det man är ute efter! En dejtingsajt är ju Spraydate, och det är väl den första jag tänker på när jag tänker nätdejting. De verkar både seriösa och bra. På deras site kan man även hitta en massa romantiska tips - jättebra ju! Många är säkert både ovana och nervösa när de ska lägga upp en profil som deras förhoppningsvis framtida kärlek, men jag tror att spraydates artiklar hjälper en att komma i rätt mood och sådär. Tummen upp!
[reklam]

Kommentarer
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Hej! Jag har lagt upp en ny tävling där du kan vinna konsertbiljetter till Britney Spears samt hennes nya parfym. Var gärna med! :D



http://adaras.se/2011/september/vinn-biljetter-till-britney-spears-konsert-oc.html#comment



Var gärna med och tävla om en chilladress:

http://adaras.se/2011/september/vinn-en-chilladress.html#comment

och en valfri vara från uffessakerochting:

http://adaras.se/2011/september/vinn-en-valfri-vara-fran-uffessakerochting.html#comment



Hoppas du vill vara med! :)



Ha en fin lördagskväll!

Kram! <3

2011-09-24 @ 22:26:37
URL: http://adaras.se

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0