C3a5sims3_large
åh, älskart!

Förmodligen har jag genomlidit halva den mest värdelösa dagen i mitt liv idag. Har liksom inte gjort något vettigt förutom att baka chiabattas (som blev så galet goda, va! På med pesto, skinka och ost och min lunch var räddad!) och sett lite på Vänner. Gjort min pianoläxa också, duktigt Hanna. Ska skicka in en ansökan till Liserbeg också hade jag tänkt, men de viktigaste personerna jag kan använda som referenser svarar inte på sms och mail. Jobbigt läge, men det är ändå en vecka kvar. Hade iofs varit skönt att gjort klart de där.
Får se om det blir kören senare, ska prata lite med mamma om det. Har ju fortfarande ont i huvudet men det är ju egentligen inte någon stor fara. Ska sätta på Sims 3 som jag nyss installerade på min laptop, ska bli både roligt men lite sorgligt att spela det igen. Alltid lika jobbigt när man måste sluta, ju.. Höhö.
Någon som vågar erkänna att de håller med mig?

Kommentarer
Postat av: amanda ~ annasdotter

ÅÅ va söt bild :D!

japp, hotad ;) dom hotade med att lägga ut fula bilder på facebook ;)

2011-01-19 @ 16:21:34
URL: http://annasdotter.se
Postat av: Malin

Tycker det låter som du har gjort en hel det vettigt ändå, det har inte jag :P Eller jo, handlat lite mat. Och nu ska jag diska och gå ut med soporna, så det tar sig ;)Sims är riktigt kul, jag var helt fast när det kom från början.. Nu har jag inte riktigt tid att spela det..

2011-01-19 @ 16:24:35
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Josefin

Håller med dig helt och hållet! Men sims är kul! Blir dock inte att jag spelar det ofta nu eftersom man har allt plugg...

2011-01-21 @ 21:48:01
URL: http://pastamedpesto.blogg.se/
Postat av: Kashaya

Vad söt bild.=)Roligt att du är med och tävlar, lycka till!=)

2011-01-24 @ 21:16:15
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: Kashaya

Vad söt bild.=)Roligt att du är med och tävlar, lycka till!=)

2011-01-24 @ 21:18:55
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0