149:- H&M


Åh, jag är så galet stolt över mig själv att det inte finns, typ. Sprang nämligen 4 km idag också! Tog inte tiden på passet men kändes riktigt bra ändå. Att jag trotsade kylan, min vilja att dega framför Vänner och mörkret.. Heja mig! Firade med pannkaksmiddag just, måste tipsa om banan istället för gamla hederliga sylten. Galet gott faktiskt. Påminner om när man köpte bananpannkakor i små stånd på gatorna i Thailand. Dit vill man tillbaka..
Ska städa lite, öva på pianoläxan och göra klart dagens matte C. Känns som en sten föll från huvudet idag när jag pratade med studierektorn för att få hjälp med mina individuella inför trean. Vet vad jag ska välja och vad som kommer bli bäst för min framtid. Tack Martin!
Dags att börja sysselsätta mig. Klockan är redan sju. Visserligen har jag fått mängder av bra saker gjorda redan men jag vill ju hinna lite till. Lång håltimma imorgon så planerar plugg, handla mat och lite shopping. Vill ha en liten väska och jag gillar den ovan stenhård! Innan jag går; stor kram till er mina fina!
Har ni haft en bra dag?

Kommentarer
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv. tack så mycket, vad glad jag blir :)vad söt du är!

2011-01-27 @ 20:14:37
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Malin

Oh, duktigt! Jag nöjde mig med en halvtimmes uppförsbacke-promenad hem från skolan, inte fy skam det heller :)Svar: Haha, fåglar är sådär läskiga som på den bilden! Hm, nu blir jag förvirrad här.. Minns inte att jag har frågat nåt om nån dansmatta? :S Har inte heller testat wii fit dock.. Men det verkar kul!

2011-01-27 @ 20:35:18
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Sara

Snygg väska :)

2011-01-27 @ 22:21:00
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: annelie

SV: Sov nästan som en stock, haha om du läser mitt senaste inlägg så fattar du ;)

Asså förstår dig vrf du gillar att springa ute nu, för på något sett så blir man mycket piggare och får nya krafter av den kalla friska luften :D ja hah får väl göra deeeet, men det är nya inneskor som jag behöver ;) till spinningen som jag alltid går på ;DVad duktig du äääär! fett imponerad asså ;) Matte C är också jävligt imponerande! jag är glad att jag fick ett G i matte A ( DVS att matte är mitt svagaste ämne, men vill säga att jag äger i allt inom No (A) ) Väskan var skit snygg btw! :)

2011-01-27 @ 22:35:01
URL: http://bodinsblogg.blogspot.com
Postat av: Emmie

sv: haha, jaa :) Allt väl? :)

2011-01-28 @ 09:52:04
URL: http://emmiev.blogg.se/
Postat av: L I N N ♥ - allt och lite till!

älskar verkligen din design! :D

2011-01-28 @ 13:09:32
URL: http://liinnmagnusson.blogg.se/
Postat av: lindshe

åh! fick du några fina saker då ?

blev du nöjd över resultatet?: :D

2011-01-28 @ 17:37:53
URL: http://lindshe.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0