Har precis sagt hejdå till världens finaste efter att ha myst sedan i torsdags kväll. Känns så galet tomt. Ensamt. Imorgon åker jag till Peace&love med Johanna. Helt sjuka arbetstider - tolv timmar i sträck mitt i natten. Kommer bli kul men antagligen ganska tufft. Resten av familjen åker till Turkiet och jag känner mig så väldigt ensam. Visst, jag har valt att åka till P&L, men aldrig i livet att jag hade gjort det framför en utlandsresa. Om jag fick välja. Men ingen verkar fatta. Stress för att jag inte har packat men åker redan om några timmar. Vet inte vad jag ska ha med mig. Vill inte glömma något. Vill ta med mig Henrik. Klart att man klarar en vecka men jag vill inte behöva göra det. Jag vill ha honom med mig. Man vänjer sig för fort med att umgås dygnet runt. Min älskade!

Som ni förstår kommer jag inte kunna blogga. Eventuellt någon gång, men räkna inte med det. Ni får komma tillbaka på söndag!

Kommentarer
Postat av: Livettaraldrigslut - Ronja & Caroline

Vill du ha chansen att bli dagens blogg? :) Gå in på länken och anmäl dig nu!



http://livettaraldrigslut.blogg.se/2011/june/dagens-blogg-3.html#comment



Lycka till! :D

2011-06-26 @ 20:31:15
URL: http://livettaraldrigslut.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Hej :) Jag har en tävling där du kan vinna valfritt märkesplagg, bla converse gucci, louis vuitton osv! Var jättegärna med

och tävla :)

det är bara klicka på inlägget här för att komma till tävlingen :)

http://vadfanskajagheta.se/2011/june/tavling-vinnvalfritt-markesplagg.html

2011-06-28 @ 09:33:47
URL: http://vadfanskajagheta.se

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0