Woah! Vilket galet besöksrekord jag hade igår! Ni var ungefär 100% fler som kikade in på min blogg igår än vid sist jag hade besöksrekord. Åh vad vi gillar't! Jag hoppas såklart att många av er stannar, och för att inte glömma mig bland alla andra så underlättar det ju märkvärt med bloglovin'. Dags att klicka och lägga till mig?

bloglovin bloglovin bloglovin

Snart kommer finaste Henrik och säger hej till mig. Jag är frisk idag, men eftersom jag hade massa feber igår fick jag inte gå till skolan. Ska inte anstränga mig det minsta, så när som på några läxor. Skönt! Vad hittar ni på idag? Antar att många är på jobbet eller i skolan och sliter. Jag lovar att jag ska ta det massa lugnt för er också!

Kommentarer
Postat av: Anonym

ohja, taggad till tusen till ikväll och på söndag :D wi-ho

2010-11-25 @ 10:19:29
URL: http://refflan.blogg.se/
Postat av: pillpill

riktigt bra kväll!

nej det är klart det är svårt att tänka så när man är i ett förhållande, jag tänkte som du när jag hade kille, men nu är det ju både skönt och tråkigt utan kille. jo precis tiden är viktig!

2010-11-25 @ 10:24:51
URL: http://pillpills.blogg.se/
Postat av: Catharina

Ja eller hur, haha får nog ta och jobba lite med det tror jag;) Envis är jag, men jag har inte tårlamod om det kör ihop sig hela tiden :P , Jag ska försöka med att laga ett halsband när jag kommer hem, så lite pyssel blir det. Oh vad trist att vara sjuk! :( Hoppas du blir bra snart :D Några planer för helgen? :)

2010-11-25 @ 12:51:03
URL: http://cathauiina.blogg.se/
Postat av: mikael

tack så mycket för tipset :)

2010-11-25 @ 15:08:09
URL: http://miikkes.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0