mina fötter skriker



WOW! Alltså, jag skojar inte när jag säger att jag skulle kunna betala typ vad som helst för dem här. Om de är lika fina som jag föreställer mig att de är. Visst är de helt underbara? Vart hittar man dem? Likande kopior?
KÄRLEKKÄRLEKKÄRLEK!

lyxig brunch



Tack fina Vilma! Är så mätt att jag kan spricka närsom. Yoghurt, müsli, melon, fruktsallad, amerikanska pancakes, sylt, grädde, rostat bröd, crossiant, vindruvor, bacon, grönsaker, smoothie, latte, juice.. Helt underbart! Skönt att träffa mina fina flickor Johanna, Vilma och Clara också. Blev en riktigt lång brunch som smakade himmel. Vilma är matfixaren numero uno. Verkligen. Fick kompensera att jag gick upp klockan halv åtta idag (allt för dig, Henrik! höhö) och sitta som ett vrak på bussen i en timma.. Sjukt trött nu men jag ska lägga mig tidigt. Planerna för dagen är att leta lite sommarjobb, plugga och planera veckan. Blir ganska lugnt och skönt. Hade velat hinna med en promenad ute i de fina vårvädret men det har redan börjat mörkna så blir nog inte av. Inte så roligt att gå själv när man mest går runt och aktar sig för att bli kidnappad. Typ.

Har er söndag varit lika lyxig som min?

pizza and gossip


Tack för grym kväll igår! Karlo, Josefine och Joel, ni gjorde den mer än värd. Handbollen var till de intresserades en besvikelse. Pizzan däremot - godkänd! Godis, chokladkaka, glass och annat gott var svårt att banga. Känns skönt att man lyckats få sådanna grymma folk omkring sig som man kan prata om allt med. Kärlek på er, mina fina!
Senare kom dessutom Hank, Johanna och Markus förbi. Trevligt! Till slut lämnades jag och Henrik ensamma och bestämde oss för att mysa framför Vänner. Eftersom det stod fotboll på schemat för hans del har vi varit uppe ett bra tag. Jag ska dra mig ut för en liten springtur (trotsa vädret, kylan och tröttheten. Heja!) och sedan åker jag till stan för att fynda Ceannisväskor på rea hos Iems. Visar er senare! Blir myselismys hos Henrik sen, I like.
Vad ska ni hitta på idag?

pannkaksbelöning


149:- H&M


Åh, jag är så galet stolt över mig själv att det inte finns, typ. Sprang nämligen 4 km idag också! Tog inte tiden på passet men kändes riktigt bra ändå. Att jag trotsade kylan, min vilja att dega framför Vänner och mörkret.. Heja mig! Firade med pannkaksmiddag just, måste tipsa om banan istället för gamla hederliga sylten. Galet gott faktiskt. Påminner om när man köpte bananpannkakor i små stånd på gatorna i Thailand. Dit vill man tillbaka..
Ska städa lite, öva på pianoläxan och göra klart dagens matte C. Känns som en sten föll från huvudet idag när jag pratade med studierektorn för att få hjälp med mina individuella inför trean. Vet vad jag ska välja och vad som kommer bli bäst för min framtid. Tack Martin!
Dags att börja sysselsätta mig. Klockan är redan sju. Visserligen har jag fått mängder av bra saker gjorda redan men jag vill ju hinna lite till. Lång håltimma imorgon så planerar plugg, handla mat och lite shopping. Vill ha en liten väska och jag gillar den ovan stenhård! Innan jag går; stor kram till er mina fina!
Har ni haft en bra dag?

änglakyss


favoritmotivet mitt!
Mina fina!
Har haft en sjukt lång dag. Och inte är den slut än.. Jobbigt men jag har ändå något roligt framför mig - kör! Har redan hunnit med shopping, skola, pianouppvisning, gympalektionsplanering, dejt (jag och Hank var ju tvungna att fira att det var exakt ett år sedan vi hade vår första dejt!), laga middag och ta en 4 km lång löprunda. Ni förstår att jag är seg i både kropp och huvud. Kommer antagligen somna så fort jag kommer hem och placerar huvudet på kudden ikväll. Borde verkligen ta fram kläder och sånt inför imorgon nu, så att jag slipper göra det sen.
Förresten, det går sjukt bra med träning och ingen kaffegrejsen! Jag har redan hunnit springa tre gånger, tro det eller ej. Idag sprang jag 2 minuter snabbare än sist - också en grym känsla. Jag försökte liksom inte ens slå mig själv, men ändå så gick det som på räls. Jag och mina rälsar... Höhöhö.
Jag är lycklig i alla fall. Good to know. Längtar till helgen, men njuter ändå av att skolan är såpass seg att det inte tar så mycket på krafterna det skulle kunna göra.
Är allt fint med er med?

Galabilder!


Blev drygt trehundra bilder från P3 i lördags, men jag varken orkat, hunnit eller haft lust till att redigera dem än. Ni får lite smakprov i alla fall! Någon som höll koll på Tv? Förutom väldigt många duktiga artister fick jag en CD av talangfulla Chris Mhina utanför. Grym kille som var riktigt söt! Någon jag tror att man borde hålla lite koll på inom snart framtid..
Såg ni P3 Guld?

beloved father

taget för ungefär 14 år sedan

Fem år sedan nu. Har både gått fort och så otroligt långsamt. Många sömnlösa nätter med tårar på kudden. Många minnen man märker att man ler åt. Det är inte alltid lätt, men jag skulle ljuga om jag sa att det bara var fruktansvärt. Pappa, du kommer alltid att finnas kvar hos mig! Trots att du inte svarar när jag pratar med dig vet jag att du hör. Att du ser mig och ler med mig. Gör mig stark när livet känns tungt. Är stolt över vad jag åstadkommer. Förlåt för att jag oftast gråter när jag tänker på dig. Du är bara så saknad.

Jag älskar ju dig.

plans for week four

oj så mysigt man kan ha och så bra man kan må! 


Det blir veckans titel. Jag har nämligen bestämt mig för att vara nyttig den här veckan! Kanske inte behöver gå överstyr, som att inte äta bröd och sånt. Men jag ska i alla fall hålla mig borta från kakor, godis och sånt där. Inget kaffe! Ni anar inte hur mycket pengar som kommer sparas, haha. Te och grönsaker/frukt istället. Ska försöka ha med mig frukt till skolan så att man slipper falla för grupptryck och köpa annat gott. Planerna är att hålla mig fram till fredag kväll i alla fall, sedan får vi se om det är nödvändigt mer. Jag menar, bättre att ha mål man kan klara, ellerhur? Har börjat med en 4 kilometer (enligt jogg.se) lång löprunda på 25 minuter (jag är imponerad faktiskt, haha!) med min iPod i öronen. På det blev det en kvarts styrka. Så himla grymt och skönt nu när man kommit ur duschen! Har planerat in 3 löprundor till i veckan; nu jäklar ska jag träna!
Gör detta för att må bättre, slippa sötsug och komma lite i form. Få bättre kondis och för att min kropp ska må bättre och bli starkare. Få snyggare hy och sånt där. Vänja av mig dåliga vanor. Jag tycker ju egentligen att det är sjukt härligt att få komma ut och röra på mig. Känna frisk luft, se himlen skifta färg och ha härlig musik i öronen. När man ändå börjat träna kan man ju lika gärna börja vara nyttig också! Ska väl väga mig och se om det ger något resultat på bara en vecka, för om det gör det kommer man ju såklart bli ännu mer peppad! Inte det viktigaste dock. Vill se bra ut för att jag mår bra, inte för att jag har perfekta kroppen. Jag är inte den ytligaste typen. Vill ni hjälpa till att peppa mig under veckan? :)

Bilder från gårdagens P3 Guldgala kommer ikväll, så stay strong där ute! 

P3 GULD



Ikväll smäller det! P3 Guld på Lisebergshallen. Jag och syster tänker befinna oss på plats 23 och 24 på rad nummer ett och njuta av grymma artister och en antagligen sjukt bra kväll! Någon mer som ska dit? Taggad till tusen! Om ni inte har turen så sänds det på SVT1 idag klockan 21.30. Lite efter men troligen värt!
Har vaknat hos Henrik efter en lång gårdag. Släktkalas för syster och bror och en jobbig skoldag på något vis. Somnade som en sill i ättiksvatten på kvällen. Grymt skönt! Fikat på stan med Johanna och shoppat lite för någon timma sedan, men nu blir det ut och springa. Förhoppningsvis med sällskap av syster och min iPod fullproppad med Håkanlåtar. lovelove. Vad händer hos er idag?

Btw, jag är utvald som finalist i en "veckans blogg"-tävling HÄR! Enkelt och väldigt uppskattat om ni röstar. Kyss!

klä på mig

gina tricot 199:-, finns dessutom i blått och brunblommigt!

Så himla fin! Fick en överraskning när jag gjorde ett kontoutdrag eftersom där befann sig en mycket större summa än jag vågade hoppas på. Nu när jag tänker efter har jag faktiskt inte köpt så mycket denna månad så det var väl för väl att pengarna fanns kvar. Inte ens en vecka tills nästa studiebidrag och jag har mer än hälften kvar. Way to go, Hanna! Imorgon ska dock en del spenderas på syskon som fyllt år, och förhoppningsvis även på denna vackra skapelse om jag hinner och orkar. Hoppas att den är lika snygg på som den verkar. Yummie!
Har haft en helt okejdag i skolan. Finns inte så mycket att säga. Drog en sväng till Lagerhaus med Ida och märkte att det var halva reapriset, plus ta 3 betala för 2, så blev en liten shopping där. Hihihi, som vanligt alltså. Ska snart åka iväg och handla lite med mamma innan middagen, och sedan blir det förhoppningsvis bara en vanlig myskväll. Orkar inte göra så mycket annat. Ska städa lite, men annars är jag ledig. Har ni haft en fin dag?

håller tummarna nu!


Där ser man vad en sjukling som jag kan fixa i tristess! Tog väl någon timma men det var det värt, jag har funderat på det så sjukt länge nu ju. Skrev värsta långa brevet, så jag hoppas att de charmas. Kanske blir jag sommar 2011-kaninen? Eller cafévärd. Jobbar i entrékassorna.. Jag kryssade i det mesta, vi får se vad som kan erbjudas. Håller ni tummarna för mig?

nörd 2.0

C3a5sims3_large
åh, älskart!

Förmodligen har jag genomlidit halva den mest värdelösa dagen i mitt liv idag. Har liksom inte gjort något vettigt förutom att baka chiabattas (som blev så galet goda, va! På med pesto, skinka och ost och min lunch var räddad!) och sett lite på Vänner. Gjort min pianoläxa också, duktigt Hanna. Ska skicka in en ansökan till Liserbeg också hade jag tänkt, men de viktigaste personerna jag kan använda som referenser svarar inte på sms och mail. Jobbigt läge, men det är ändå en vecka kvar. Hade iofs varit skönt att gjort klart de där.
Får se om det blir kören senare, ska prata lite med mamma om det. Har ju fortfarande ont i huvudet men det är ju egentligen inte någon stor fara. Ska sätta på Sims 3 som jag nyss installerade på min laptop, ska bli både roligt men lite sorgligt att spela det igen. Alltid lika jobbigt när man måste sluta, ju.. Höhö.
Någon som vågar erkänna att de håller med mig?

in my kitchen



Åh, jag är frisk! Egentligen är jag inte helt säker eftersom min termometer slutade fungera imorse. Fast det i sin tur betyder ju att den inte visar att jag har feber. Vilket leder till att jag tänker att jag är frisk. Najs! Skönt att jag är hemma i alla fall, känner mig fortfarande helt seg och har huvudvärk. Men ingen feber, inte att förglömma. Frisk alltså. Gött..
Mamma ska ha någon här om några timmar så jag har fått uppgiften att baka bröd. Bestämde mig för att gå all in så slutade med att jag för någon halvtimma sedan stod i full färd med att baka Chiabatta. Galet gott ju. Ska jäsa i typ tre timmar under plastfilm men jag har ju tid, kan plugga och duscha och sånt under tiden. Ska nog sova lite till sen, lika bra att göra det för huvudvärkens skull.
Vad hittar ni på idag?

902



God eftermiddag! Jag har haft en hittills ganska kort dag som trots det känts längre än någon annan dag på länge. Är sjuk igen, alltså. Mådde dåligt igår, mest "psykiskt" egentligen. Vet inte varför, hade bara en dålig dag plötsligt. Efter konstig skoldag (som egentligen var grym!) blev det sen fika med Henrik, för att göra min dag lite bättre. Han är bäst! I alla fall, kom hem och märkte att jag hade feber. Bara lite, men ändå. Bestämdes att jag skulle stanna hemma och vila. Vaknade men svimmade så fort jag steg upp ur sängen. Inte så kul, men nu mår jag bra trots lite feber varannan timma typ. Jag är bara lite konstigt, tror jag. Haha!
Har i alla fall spenderat dagen framför Vänner och The last song. Underbar film som gjorde mig på både bra humör och illa till mods. Ska ta tag i tyglarna och styra hästen mot plugget en stund, känns lite segt att göra det nu efter x antal degtimmarmen jag måste faktiskt.
Förresten, jag märkte att jag skrivit 902 inlägg i den här bloggen. Sjukt mycket, sjukt kul! Ska läsa lite i arkivet innan jag pluggar. Har lovat Henrik att hitta inlägget om vår första dejt, så att vi kan veta vilken dag vi ska fira ettårsjubileum för det ändamålet. Samma tid, samma plats. Kommer bli grymt!
Hur är er dag?

locka folk

ah men drygt fem minuter sen då va.. mongobarn!

Ska snart hoppa på bussen bort mot Fysiken i Göteborg för en vanlig gympalektion. Dagen börjar inte förrän klockan slår ett eftersom det idag är öppet hus på LM Engströms gymnasium. Våra lektioner är alltid flyttade till kvällen under dessa dagar, eftersom tanken är att det ska se ut som en levande skola. Antar att skolan inte ser så bra ut utan alla snobbar med snygga kläder och perfekt utsida? Antagligen dagens sanning. Iaf. Ska bli kul, trots att det sällan blir mycket gjort och ofta ganska jobbigt och högt tempo. Hade varit grymt om jag fick se fram emot något kul efter det, men icke. Tråkig kväll och inte hemma förrän tidigast halv nio..
Lillebror fyller år idag förresten, grattisgrattis till året fjorton!

on my feet


Åh men H&M! En hundring per par. Sjukt söta! Enkla, lätta att ha till typ allt och ballerina är så sjukt underbart. Vill ha dem alla. Yummie! Fy vad man längtar till sommaren nu. Ute är det verkligen slask och ishalt. Vattenpölar, grus och vita ränder på skorna efter salt. Tänk att kunna varva dessa godingar med barfotaspring i gräset. Drömma..

lyxhelg!


allt känns vackert!

Vill ni veta hur bra min helg har varit? Massa mys, kärlek i överflöd och god mat. Sömn, vakna jämte bästa och somna jämte honom två dagar i rad. Känna sig lycklig och fin. Underbara pojkvän, underbara helg! Jag och Hank fortsatte vår mysiga lyxdag med att åka in till Mölndal när vi ändå var på väg hem till honom. Tänkte ta en liten fika innan vi skulle landa i hans lya. Visade sig att hela centrumet skulle stänga en kvart senare så vi improviserade lyxiga frallor hemma hos honom istället, vilka vi avnjöt framför Fucking Åmål på video. Bakade brownies och pizza tillsammans med Emmy och André och hade en grym kväll med Lips och Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko. Underbar film! Nostalgisk och mysig. Sedan somnade vi väl ganska sent och sov länge, så kan inte förstå varför jag är så trött nu. I alla fall, kom hem ungefär vid halv tre och somnade någon timma. Blev en kort promenad med Tim innan middagen då kusin och ingift faster (som det så fint heter) kom på oväntat besök. Mys!
Ska hoppa in i duschen, sätta på en tvätt och göra lite latte innan Solsidan börjar igen! Börjar inte förrän ett imorgon så det är ganska lugna puckar ikväll. Ska fira min bror som fyller fjorton imorgon. Hipp hurraa..
Hur har söndagen varit?

feghetsförändring

Tumblr_lezbm4lbxq1qew22xo1_500_large
Jag är jättedålig på att våga. Vissa saker man verkligen vill göra, utforska eller uppleva bara hindras av min feghet. Höra av mig, fråga om något ska hittas på? I suck! Komma med konstiga förslag? Jag är så galet dålig, för feg helt enkelt. Märks kanske inte, fast det är så. Jag är så rädd för att göra fel. Verka tråkig. Göra bort mig. Misslyckas. Ge ett dåligt första intryck. Verka töntig. Verka som om jag tror att jag är bäst. Ni förstår mig? Jag vågar inte ens kasta mig ut för små backar. Knappt hoppa över en sten. I liknelse menat. Jag vet att jag inte förlorar någonting på att göra saker som andra gör. Fika med halvbra kompisar. Träffa den där killen som är intresserad av en. Göra lite mera, wild and crazy saker ibland. Så att man ibland lär sig av sina misstag. Ha lite roliga erfarenheter.
Jag är nog lite av ett kontrollfreak. Inte extremt, fast ändå. Vill liksom veta vad som händer när jag gör si och så. Vet jag inte slutar det med att jag stannar på den säkra sidan, istället för att bara testa och se. Känner ni igen er? Tänkte ha det som ett litet nyårslöfte. Snarare februarilöfte kanske? Sluta vara en sån galet töntig fegis och släppa loss. Allting kan inte spela så stor roll hela tiden! Hade jag inte tvingats (eller snarare pushats av vissa..) träffa Henrik för ett år sedan hade jag aldrig varit så lycklig som jag är nu. Tack och lov för att jag vågade! Jag ska ha det i baktanken varje gång jag tvekar.
Kasta loss!

amerikans kyssbrunch

halvbra bilder i all hast förut!

Myser med finaste Henrik hela dagen. Och gårdagen. Myselimys! Vaknade imorse och bestämde oss för att fortsätta lyxen från gårdagen (tänker inte gå in mer detaljerat..) så han fick se på Vänner ett tag medans jag lagade amerikanska pannkakor och gjorde latte. Myste med frukost på sängen ett ganska långt tag. Ska bege oss mot affären och sedan bussen för att fortsätta vår dag hemma hos honom. Senare kommer snygga Emmy och hennes charmiga pojke André och gör oss sällskap ikväll. Blir egengjord pizza, brownies och sånt där - mums!
Hoppas ni har en fin dag, mina älskade! Vad ska ni hitta på?

önskelista.se

Tumblr_lejs7lojsg1qatzqio1_500_large

Märkte - när jag fyllde i min nya kalender igår - hur många det är som fyller år snart. Arton hit och arton dit. Några sexton, lite fjorton, femtiotvå och allt det där. Jag har alltid tyckt att det är så sjukt bra att fylla år på sommaren eftersom man får presenter varje halvår (girig materialist - javisst!). Men nu.. Galet sugen på att räknas som vuxen (inte mentalt men allmänt, haha!) och det finns en massa saker jag är sugen på att önska mig. När man väl måste skriva önskelista är det ju skitsvårt, men nu när jag absolut inte har någon anledning alls är det så lockande! För alla er som det är dags för nu snart har jag ett grymt tips! Önskelista.se är perfekta hemsidan! Det är ett helt gratis hjälpmedel när du ska skriva önskelista. Du söker via sajten efter din present, lägger till den med ett klick på din lista och när du är klar är det bara att maila ut den till de du vill.
För oss som inte fyller år? Det grymma med sajten är att du även kan få presenttips! Ange åldersgrupp, kön och max- och minpris. Snabbt tar presentgeneratorn ut en massa bra grejer som kanske passar för ändamålet.
Jag testade och tyckte att det var jättesmart! Jag vet själv hur svårt det är med sånt där.. Gick både snabbt och smidigt och var väldigt inspirerande. Man hittar så sjukt mycket man vill ha.. Vilket kanske är negativt i mitt fall?

höhö

it was a beautiful day

10 minuter sedan ungefär!

Började dagen trött som sällan vid sex. Var irriterad på att bussen var sen och jag stod och frös som vanligt, så lite smått började jag önska att något roligt skulle hända på vägen. Typ att någon rolig person klev på som man kunde kika lite i smyg på. Eller att en älg sprang förbi. Tror ni inte att en bil krockar i bussen några minuter senare, och busschauffören blir skitarg? Random. Och lite småläskigt. Be careful what you wish for..
Draman visade sig ta slut fyrtio minuter innan den ska och sedan fick jag sitta i nästan tre timmar för att vänta på att kunna pricka av mig till historian. Fick rensat lite papper och sådär, och efter det blev det lite plugg på café med Emmy och Henrik. Bestämde mig ändå för att åka hem ganska tidigt så nu sitter jag här och bara myser med en latte. Ska läsa lite, sedan blir det dusch, rak, epilering och lite små skönhetsgrejer. Älskar det där, kanske ni har märkt! Är man inte naturligt snygg får man ju försöka anstränga sig lite, haha!
Har ni en härligt vacker vinterdag?

kärleksmys!



Skolan idag var faktiskt riktigt skön. Inga långa genomgångar egentligen utan bara mest lek. På besök i domkyrkan för att kika på orgeln där (med estetiska verksamheten) och det var både fascinerande och intressant. Känner att jag blivit en lite orgelnörd ofrivilligt.. Min pianolärare verkar verkligen vara stolt över mig. Well!
Blev allum för att byta en julklapp med Hank sedan, och lite fik på nyöppnade le pain fracais. Finns ju överallt i stan - omringar typ vår skola - men det blev som det blev i alla fall. Riktigt mysigt! Varit här hemma ett ganska bra tag och pluggat rättskunskap åt honom, nu ska vi pussas i några timmar... Yeey!
Igår var det överraskningstur till Jenny. Det jag inte berättade om, nivet. Jag och finaste Clara trotsade halkan och besökte vår artonåring med kladdkaka. Kärlek på oss!
Har ni haft en fin dag?

café vanilj


Jag måste erkänna att jag är glad över att vara tillbaka i skolan. Visst, tidiga morgnar: halvkul. Sena dagar: halvkul. Gråa, råa köttbullar i bamba: halvkul. Långa, trista lektioner: halvkul. Men trots alla halvroliga saker så finns alltid de fina där! Känslan över att alltid känna sig omtyckt och omringad av några av de bästa är ju fantastisk! Trots att alla är trötta och stressade finns alla där för varandra. Ler, stöttar och peppar en till slutet. Lider med en, glädjs med en. Fantastiskt!
Hade lång håltimma idag så satt på café vanilj med Amanda, Malin och Ida. Pluggande som var planerat slutade istället med att alla satt och skrev dikter. Riktigt roligt! Lades sedan in i skåp och ska förhoppningsvis överraska och glädja folk imorgon.
Ska äta och sedan iväg på äventyr. Berättar mer ikväll, vill inte att hemligheten ska avslöjas nu! Top secret..

vårluft och ishalt!


Förra året vid den här tiden! 

Har haft en fin dag. I skolan. Kändes vårigt imorse när jag vaknade. Hade Håkan i ipodlurarna så livet kändes liksom gött. Göteborg är fint! Fast - som Jenny så perfekt beskrev det - en stor skridskobana. Går knappt att gå normalt. Jobbigt, jag vill ha mina fina acnewannabes. Svårt att använda dem dock. Snart är det vår på riktigt, dåså!
Ursäkta utséendet på min blogg, jag vet att den är jätteful just nu. Liten och rörig. Ska fixa det, men eftersom jag fått virus på datorn används den i felsäkert läge, vilket gör att allt ser helt sjukt ut. Så märker liksom inte om det blir bra för er, för för mig ser det dumt ut ändå. Har i alla fall fått en bloggsvarsinbjudan. Kul! Ställ frågor till mig där om ni undrar något. Grymt ju!
Har just kommit hem från allum och ska sätta mig med lite plugg och kalenderfix. Min gamla är helt trasig så var tvungen att köpa en ny. Den enda kvar på rean. Ville ju ha en sådan för skolåret, inte 2011. Så nu har jag en liten ful en som behöver en omgång Hannakreativitet. We like!
Har ni haft en fin dag?

O helga natt



Trött som en korv. Helt slut faktiskt. Ska packa gympakläder, lägga fram kläder tills imorgon och packa min skolväska. Borsta tänderna och ta bort mascara. Ställa mobilklockan. Somna! Ska bli så galet skönt. Vet inte varför jag är så trött, har inte sovit särskilt lite precis. Well, lovet tröttar ut en. Faktiskt taggad på skola imorgon trots att jag vet att jag kommer ångra det om någon vecka. Hade gärna legat och dragit i min säng med Henrik och Ben n' Jerrys. Hade varit najs, I'm just sayin'...
Som sagt; Hej sängen! Ni får ha en fin söndagskväll och en grym dag imorgon, snyggingar!

Btw! Har vunnit bloggsvar hos annasdotter.se! Ni ska bli påminda när det kommer upp i menyn någon gång i veckan. Grymt va?

när kroppen gör som den vill..

dagen före tillbaka till min fina klass!

.. då är det inte kul. Jag är seg! Henrik var här igårkväll, vi lagade pizza (vi borde bli pizzabagare - så galet gott ju!) och såg på Nyckeln till frihet. Sjukt bra film, jättehemsk fast ändå fin och.. smart! Jag gillade den i alla fall, kan lätt ses igen men kanske inte direkt på. Se den, värt!
Vi somnade sent och vaknade tidigt, som så ofta skulle min fina iväg. Förstår inte hur jag ska kunna orka mig upp imorgon klockan halv åtta (sovmorgon!) när jag inte ens klarade att vakna idag vid halv nio. Var tvungen att somna om direkt när Henrik kommit iväg och sov sedan till kvart över tolv. Nu är jag helt död i hela kroppen, ligger och tittar på Vänner och lite bloggar. Borde kanske äta frukost snart, var för trött för det förut med Hank.. Äh, dagen är lång! Planer; Grattis Morfar! Dit och äta middag vid fyra, myselimys! Packa skolgrejer, planera buss och duscha. Blir en riktigt seg dag fram tills kalas, men det är så det ska vara när det är lov. Man måste ju njuta enda ut i det sista.
Hur har ni det idag, denna söndag?

lite designångest



Har försökt pilla lite med designen hela morgonen. Var så galet trött på den gamla gråa. Tycker dock att den nya inte blev särskilt fin. Hjälp mig! Gammal vs. ny? Lätt att byta tillbaka ju.. Något proffs som vill fixa min blogg annars? Orkar inte pilla själv, jag blir ändå aldrig nöjd.. Får väl ha den här en dag eller två och sedan bestämma mig. Tror nog att det lutar mot den andra, men jag vet ju inte. Anledningen till att jag försökte göra en ny var att ag var såtrött på den gamla, plus att det snart är vår och då vill man ha något fint. Denna är liksom mer jag, fast ändå inte. Ville ha något gulligt fast ändå inte töntigt, men detta blev kanske mest töntigt? Ah, ångest!
Vad tycker ni?

Grattis Jimmy!

Det har varit sjukt roligt att läsa alla era motiveringar. Inte så att jag har skrattat, men jag blir bara glad inombords när många av er skrivit så fina saker! Om hur ni vill ge bort ringen, peppa er själva eller bara ha den som ett fint minne. Det har varit extremt svårt att välja, man vill ju egentligen i första taget ge bort till de som verkligen "behöver" ringen. Dessutom har ju vissa av er två lotter! Men så igår kom det in en ny motivering. En motivering som jag helt enkelt inte kunde motstå, och som jag tyckte var bäst! Kommentaren var från Jimmy, och löd:

Jag kanske är lite blödig, men seriöst! Jag smälte som smör i sommarsolen. När jag kontaktade honom blev jag ännu mer glad att jag faktiskt valt rätt. Killen är helt överkär i sin flickvän! Jag hoppas att hans tjej blir lycklig när hon förstår att han ansträngt sig.. Japp, that's the key to my heart! Romantik, överraskningar och lycka.

Tack till alla er andra som varit med och tävlat. Bättre lycka nästa gång! Som ett litet tröstpris har jag bestämt mig för att länka er (med blogg) här nedanför.

 

♥ Elin ~ Frida ~ Jimmy ~ Natalie ~ Emma ~ Nicolina ~ Lindshe ~ Louise K ~ Ullah ~ Charlotte ~ Paivi ~ Asa ~ Becca ~ Lotta ~ Carola ~ Sofia ~ Siolia ~ Ann-Sofi ~ Helena ~ Maria ~ Mari ~ Elly ~ Anette ~ Polly ~ Moa ~ Marianne ~ Solbritt ~ Julia ~ Annelie ~ Frida ~ Lisa ♥ 

Dessutom: Tack till fina Julia och Juveliasmycken.se!


Grand finale!

Vinnaren kontaktas och länkas imorgon! Nu ska jag sova efter en mycket trevlig kväll hos Karlo. Ska blir riktigt skönt, och min morgondag ska bli grymt bra. Bio och restaurang med min finaste Hank, om planerna går i verket.
Sov nu gott, mina fina!

Sista chansen!



Det är så galet kallt i mitt rum att jag inte vet vad jag ska göra. Mitt element verkar inte vilja värma upp mig, fönstret är trasigt och i resten av huset råder inte heller någon tropikvärme precis. Har gjort kokhet oboy men den hjälper inte. Gåshud! Har hört att det är bra för förbränningen att vara någon grad kallare så jag kan ju trösta mig med det, haha. Har 36.0 graders temperatur (heh, var tvungen att kolla bara för att!) så ni förstår nog att jag är kall..
Var ute en sväng med fina Jenny förut, riktigt skönt att få lite frisk luft. Var ute i en och en halv timma drygt så nu har jag rört lite på fläsket. Ska iväg om en dryg timma, blir middag hos Karl-Oskar ikväll! Jag är sjukt sugen på mat så det ska bli gott. Kommer antagligen hem ikväll men man vet inte, kanske stannar hos Henrik eller åker till kållered för lite fest. Beror på.. Well, ska fortsätta försöka övertala min syster att göra en snygg design till mig, har hittat finaste bakgrunden som jag så gärna vill använda! Wish me luck..


SISTA CHANSEN ATT VARA MED I TÄVLINGEN OM KLACKRINGEN! KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL INLÄGGET OCH MOTIVERA VARFÖR JUST DU SKA VARA VINNAREN SOM MEDDELAS IMORGON.

upp ur dvalan


Anton och jag på nyååår!

ÅH, skönt att känna att man sovit ut fast man ställt klockan. Iofs så snoozade jag i fyrtio minuter (och somnade två timmar senare än planerat.. Fastnade framför Sofies Mode och Egoboost! av Blondinbella. Så sjukt bra!) men det behöver man ju inte räkna med.. Haha! Skulle upp för att fixa ny design, men jag vet inte riktigt hur jag vill ha den så det får vänta. Något vårigt och fräscht i alla fall. Någon annan som vill hjälpa mig?
Ska tvätta håret och sedan gå ner för lite mat. Ta fram kläder tills ikväll då det vankas middag hos Karl-Oskar och göra lite skolarbeten. Blir promenad med fina Jenny om några timmar, ska bli skönt att komma ut en sväng trots det svåra väglaget och kylan. Först blir det dock frukost, en lång sådan! Åh så gott, can't wait!

Vad hittas på idag? Taggar fest ikväll?

Glöm inte tävlingen om klackringen!

sommarbris

lite sommar 2010

Drömmer mig bort. Ta mig till kärlek. Sommarminnen. Värme. Känna doften av sommarregn som dunstar på varm asfalt. Havsbris. Bikiniränder. Krabbfiske. Sovmorgon. Kläder på torkvindan. Sen kväll. Grillpartyn. Promenader som varar i timmar. Glädje. Göteborg i högvärme. Blommande träd. Skicka vykort. Grönt gräs. Varma klippor. Solbrända surfboys. Salta bad. Utflykter. Blekt hår. Tunna kläder. Iskall cola. Instön. Spelkvällar med släkten. Sova på landet. Cykla på rostig cykel. Blommiga klänningar. Springa barfota på gräsmattan. Blommande syrener. Sjunga sånger framför eld. Blåbär med mjölk till frukost. Kramas med de man gillar på ett berg framför solnedgången. Simma. Resa utomlands. Ännu mer värme. Ljusa nätter.  Fräscha Sommarben. Skolavslutning. Sandaler. Jordgubbar. Marstrand.  Fiska. Köra båt. Plocka bär och palla äpplen. Gothia cup. Färgglatt nagellack. Fräknar. Salt hår. Sand mellan tårna. Korsord. Smultron på strå. Skriva brev till kompisar långt bort. Leta saker på små kobbar. Trampa i fårbajs. Läsa böcker hela dagar i sträck.
Njuta av livet.

Härligt att ta lite paus ifrån vintermörkret. Latte, en tidning. Nyduschad och nerkrupen under rena lakan. Ipod med kärlekslåtar i öronen och sovmorgon imorgon. Inte så mycket bättre än så det kan bli. Saknar min fina Henrik men vi ses ju snart. Egentid är bra. Längtar galet mycket till sommaren. Ska bli så sjukt bra. Oslagbar. Och jag som skulle leva i nuet. Ta vara på dagen. Jag antar att det är okej att drömma, minnas och längta. I alla fall..


shopping and regrets


peaceörhängen 20:- Lindex // Masterpiece beyond lenght mascara 30:- Lindex

God kväll! Kom precis hem från Allum, har varit där ganska länge märkte jag. Fick inte med mig så mycket hem. Ett par snygga örhängen och en mascara från rea på lindex, ganska så värt. Ska se om det blir bra med färgad mascara, kanske är skitfult men det vet jag ju inte förrän jag provat! Köpte ett rött läppstift på Åhlens också, men det visade sig vara felmärkt så det är en jätteful färg istället för klarröd. Får åka tillbaka och byta någon dag då. Irriterande, men sånt händer ju ibland. Gick lite sådär halvbra med ringar, får kika i stan istället. Min syster fick med sig galet fina örhängen för bara 25 spänn, och två par strumpbyxor (ett par med hjärtan och ett par med prickar) som jag är avundsjuk på. Fubb, åka dit och köpa några själv kanske.. Vi får se!
Ska leta upp manualen till vår gamla espressomaskin som mamma plockat fram, och testköra den. Om den funkar ska jag mysa med ångskummad latte och Sofies mode som jag fick köpa - trots avsaknaden av Aftonbladet - tack vare den flirtiga kassakillen på Pressbyrån. Resten av kvällen ska spenderas med epilatorn, duschen, nagelfix och plugg. Middag framför en bra film och lite Dickensläsning på det, kan nog inte gå särskilt snett. Blir precis så lagom lugnt som jag vill ha det!
Hur spenderar ni er trettondagskväll?


put a ring on it!


Ni är väl underbara som tävlar! Fortsätt, alla har chansen att vinna den snygga klackringen HÄR!

Jag ska åka till allum en sväng med syster, bussen går om tjugo så lite bråttom nu, heh.. Har egentligen ingenting jag verkligen behöver, men det finns ju mängder av roliga saker att köpa! Vill framförallt köpa lite ringar och kanske nya basörhängen. Jag har ju inte turen att själv kunna tävla i min egna tävling, haha. Problemet är att jag endast har en ynka ring, som är turkos och skitsvår att använda, och ringar är så snyggt! Hoppas på shoppinglycka, trots att Allum inte är det största utbudet precis..
Resten av dagen ska jag spendera hemma, för en gångs skull. Ska bli så galet skönt att bara dega själv igen. Lite plugg, lite läsning och mängder av te. Sounds good to me! Lovet börjar ta slut och nu måste man ladda upp de sista batterierna. Resten av veckan kommer antagligen att ta slut på dem igen. Så himla värt!
Vad hittar ni på idag?

VINN KLACKRING!


Skulle du inte ha turen att vinna? Klicka dig in hos Juveliasmycken.se och klicka hem den snygga ringen, eller något annat fint ur det stora urvalet. Uppger du rabattkoden "Mellandagar" får du 15% rabatt!

headline

Tumblr_lejx8358fu1qauh7ao1_500_large

Hallå där i snön! Visst är det mysigt? Galet fult när man är inne i stan dock, bara brunt och sliskigt. Haha. Vaknade hos Henrik efter en sjukt mysig kväll med honom framför Snabba cash - hej snygga Joel Kinnaman! Bra film fast jag fattade den inte riktigt, ingen riktig handling liksom. Får väl se när Aldrig fucka upp kommer.
Gått runt på Frölunda torg en stund för att nu sitta hemma i Johannas nya hus , jättefint och fräscht. Ska äta lite och sedan städa inför lite folk som ska komma hit ikväll på middag. Mysmysmys!
Ni måste lova att kika in här ikväll, blir nämligen en grym överraskning. Jag har fått äran att hålla i en tävling i samarbete med Juvelia smycken och jag lovar att ni missar något om ni inte kikar in!

Duty calls. Ha en fin dag där ute i vårt vackra, vita Sverige.

fotbollsfru och hundjuck

från mottagna filer - Ramses för galet längesedan!

Goddagens! Hoppas att er morgon var finare än min. Fast min var iofs ganska fin. Gick upp för att se den där solförmörkelsen som skulle äga rum idag, enligt gårdagens GP. Satt i en timma och väntade på en förmörkelse men icke. Kanske var det själva avsaknaden av solen som skulle vara förmörkelsen? Isf missade jag den inte! Gick och lade mig igen och råkade på något sätt hamna i en dröm med Tobias Hysén. Vi skulle åka bobbycar tillsammans men det var inte så kul eftersom vi kom fram till att det inte går att åka bobbycar på en sandstrand. Så vi bestämde oss för att surfa istället. Plötsligt kom det en massa fotografer som trodde vi var på smekmånad, och gav oss värsta lyxsviten på ett Hiltonhotell. Sedan spelade vi Fifa hela natten och tittade på soluppgången. LIte kortfattat sådär. Väldigt romantiskt? Ja fast nej. Hade det varit en dröm om Henrik kanske, men Tobias Hysén bara sådär? Ganska kul ändå, men väldigt random.
Ramses kom hit och störde mig i frukosten (som iofs bara bestod av latte) och tills nu har jag varit ute och gått med den lilla rackaren. Har är väldigt charmig men när han juckar konstant på en utomhus och det kommer fram små barn och skrattar, känns det inte lika kul.. Haha! Ska hoppa in i duschen nu innan Johanna kommer.
Vad hittar ni på idag?

tjock om magen


ögongodis!

Haha, jag vet inte hur mycket onyttigheter jag lyckats trycka i mig idag. Värt iofs, lov är till för att bli tjock på. Eller något sånt. Heh. Mysig kväll med min bästa Johanna! Som alltid, alltså. Mamma kom och hämtade mig i snö(o)vädret. Har ni märkt hur mycket det verkligen snöar? Helt galet. Och så ska det tydligen hålla på i tre dagar nu. Scheisse, säger jag bara. Men det är kul! Man kan leka barnslig och åka pulka eller rååka stöta till sin lilla pojkvän så att han ramlar ner i en stor snöhög. I like it!
Något annat jag gillar är att ni är galna på att kommentera. Helt underbart! Alla ni godingar som lämnar ett fotspår får mer än gärna fortsätta trampa in här. Lätt att hålla koll på mig genom bloglovin', vet ni väl? Hjälper er lite på traven..
bloglovinbloglovinbloglovin

Tack för att ni är grymma, helt enkelt. Snart blir det lite mer Vänner och sömn. Imorgon väcks jag förmodligen av hund som ska passas hela dagen. Blir ut att träna i snön, alltså. Sov nu sött, mina fina vänner!

walk in my shoes

våren 2009 - fröknarna Bengtsson

Mina fötter är trötta! Gick upp halv tio (tidigt!) för att träffa söta Josefine på allum. Shopping för hennes del, jag hittade väl inte sådär väldigt mycket precis. Underkläder och ett halsband till min fina Hanks kors. Ganska så bra ändå! Åkte till Mölnlycke för att träffa flickan ovan och hennes pojke för lite uppdrag. Efter det blev det staden för lite småshopping till. Skulle ju egentligen iväg på middag hos vår kära bosnier, men den har flyttats till senare i veckan. Blir därför romantisk middag för mig och Johanna istället. Lite impulsivt, sådär. Vi ska mysa max och ta på varandra. Okej, nej. Men vi ska ha en riktigt gó kväll och njuta av att lovet fortfarande existerar. En hel vecka kvar, så sjukt gött!
Ska börja laga lite mat medans flickan är i duschen och gör sig fräsch inför vår heta kväll tillsammans. Får se vad jag kan hitta i skafferiet..
Har ni haft en bra dag?

Idas bak!



Luktar gott i huset! Ida har precis lämnat mig (och alla gottigheter vi just skapat!) så här sitter jag placerad framför den beroendeframkallande skärmen. Har de senaste timmarna njutit som bara den av finaste Idas sällskap och jag är glad över att jag har så fina vänner. Att jag är så lyckligt lottad - tack för det!
Först blev det cheesecakebrownies och en massa bullar (gottgottigottgott!) och sedan hoppade vi ner i soffan framför disneys Anastacia. Så himla bra! Glömt hur läskig den egentligen är, haha. Jag är en mes - jag vet. Efter filmmys har vi bara legat och pratat och tittat skolkatalogspojkar. Alltid lika angenämt. Nu blir det en stunds Vänner innan tidig kväll idag. Ska faktiskt upp ganska så tidigt imorgon (klockan halv tio, yes!) för att shoppa med snyggJosefine, sedan dra till Mölnlycke för lite hemliga uppdrag och till sist hamna hos en gammal kompis Anel för att bli bjuden på middag. Gott! Ser fram emot en grym måndag, hurra! Detta lovet sjunger ju av glädje. Love it!
Sov gott, mina gosetroll <3

höger, vänster, fram, bak!

next up: bakning med Ida!

Tydligen ganska otaggad imorse när jag skulle vaknat, så stängde av klockan ganska omedvetet.. Heh! Slutade med att jag vaknade ungefär tolv idag igen. Galet! Jag måste börja vända tillbaka dygnet snart, så att jag slipper komma som ett lik till skolan om en vecka.. I alla fall, hade ju bestämt mig för att gå ut på morgonpromenad och fixa lite småsaker på vägen. Icke då. Har varit duktig på andra sätt istället - dammsög övervåningen och städade mitt rum. Dessutom har jag hoppat runt på vår gamla dansmatta till playstation! Galet kul och faktiskt tämligen effektiv. Om man nu kan lita på det där träningsprogrammet. Efter att ha dansat nästan 15 tvåminuterslåtar har jag förbrännt 200 kcal. Något sånt. Gött? Ja! Så ingen ångest över den extra sovmorgonen, yeey. Ida kommer lite senare och myset så det blir en bra dag idag!
Ska äta en avocado, dricka latte och kolla reklam som förhoppningsvis hoppat ner i brevlådan. Blir en film på det sen. Gött!
Vad hittar ni på denna.. söndag?

nej men ser man på..



Jaså här ligger jag vaken och fjantar mig. Gick ju bra det här med att gå och lägga sig vid tolv.. Klockan är 4 vänneravsnitt senare - halv två alltså. He he he. Vad nu då? Ett vänneravsnitt till, såklart! Vad var det jag sa - har man väl börjat kan man inte sluta! Tack och lov att det är lov. Okej, blev ganska roligt ju. 2 lov i samma mening. Hä hä. Förutom det kan man väl tacka för att ingen är här hos mig just nu. Lite tid för mig själv är ju alltid lika givande. Stackars Henrik som råkat ut för det här fabulösa hannatillståndet flera gånger. Nejnej, lyckliga honom! Jag som är så gó och glad.
Tur att man kan roa sig själv såhär den andra januari mitt i natten. Hoppas att ni sover. Det ska jag också göra om sådär en halvtimma eller två...

long lasting friendship


Jag, Johanna och Clara är de tre till vänster. Galet snygga för en sådan 2 år sedan?
Titta bara på mig, längst bak! HAHA babyface.

Åh min dag! Tittade på underara min bästa väns bröllop med Mamma förut och den är ju hur bra som helst! Aldrig sett innan, men det är ju iofs sällan filmer med Julia Roberts går fel. Mumma på mister bästa vän också, haha!
Mina underbara Clara och Johanna har precis varit här. Först blev det god middag med Johanna (well, jag gillade den iaf. Jag hade ju gjort den!) och lite glass och tjöt och sånt där man måste ta ibland. Hon är min absoluta favorit-V.I.P! Jenny hann inte hit men istället skuttade góa Clara förnöjt in genom dörren i sin lilla lusekofta. Söte! Kvällen tog fart med popcorn och lite skönhetsfix - lite random sådär. Inte mig emot precis. Nu är jag dock sjukt trött, så ska sätta på min första kopp te för året och njuta till lite Vänner. Japp, det är typ en vana nu. Inte mig emot, det heller. Det är sällan några vänneravsnitt inte livar upp en, de är som grädde på moset i alla lägen. Ska försöka somna vid tolv för att imorgon vara tillräckligt pigg för en frisk morgonpromenad. Senare på dagen kommer Ida hit och vi ska baka så det står härliga till! Underbart! Sista dagen innan sista veckan på lovet ska bli toppen. 


1 januari


Nytt år
- en massa nyttnyttnytt! Efter en trevlig kväll hos fina Frida (Tack för kvällen darling!) med hennes lite halvgalna vänner (fast jag gillar't!) och ett flerfaldigt hurra och champagneskål för nya året stupade jag i säng vid halv tretiden. Riktigt skönt att vakna vid ett sedan. Gjorde latte till frukost och myste framför lite bloggar: bra start på dagen! Hoppade in i en varm dusch och gjorde mig fräsch, och nu sitter jag här med ansiktsmask och bara gosar. Okej, jag ljög. Ansiktsmasken är allt annat än gosig, men vill man vara fin får man lida pin. Ska dra av den snart, urk! Epilering av benen står på tur - har inte kommit till skott med det där än, nej - jag är rädd! What to do, what to do. Planerar lite dejter med folk också, kommer att bli en bra vecka det här! Redan ikväll kommer Johanna (och eventuellt Jenny?) och bara myser, äter god mat och pratar ut en massa. Värd kväll!
Nu ska jag gå och dra av min lilla ansiktsmask som stelnat aldeles för länge. Galet vad lång tid jag tog på mig att skriva det här, haha. Dagen efter nyår får man väl vara lite efterbliven, right? 
Vad har ni för er ikväll?

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0