jag har checkat in



Fred och kärlek till er alla!
Jag har det fett gött och kommer antagligen inte höra av mig förrän på måndag igen. Hänger just nu på festivalområdet och njuter. Snart dax att köpa lite käk i något stånd här. Kommer bli fett gött!


feeling lonely



Har precis sagt hejdå till världens finaste efter att ha myst sedan i torsdags kväll. Känns så galet tomt. Ensamt. Imorgon åker jag till Peace&love med Johanna. Helt sjuka arbetstider - tolv timmar i sträck mitt i natten. Kommer bli kul men antagligen ganska tufft. Resten av familjen åker till Turkiet och jag känner mig så väldigt ensam. Visst, jag har valt att åka till P&L, men aldrig i livet att jag hade gjort det framför en utlandsresa. Om jag fick välja. Men ingen verkar fatta. Stress för att jag inte har packat men åker redan om några timmar. Vet inte vad jag ska ha med mig. Vill inte glömma något. Vill ta med mig Henrik. Klart att man klarar en vecka men jag vill inte behöva göra det. Jag vill ha honom med mig. Man vänjer sig för fort med att umgås dygnet runt. Min älskade!

Som ni förstår kommer jag inte kunna blogga. Eventuellt någon gång, men räkna inte med det. Ni får komma tillbaka på söndag!

instön



Drar med tjejgänget till mitt sommarställe, precis bredvid Marstrand. Har blivit en tradition nu, tre år i rad faktiskt. Bilden på mig är tagen första året, då vi hade tema randigt. Alla fem hade likadana tröjor på sig, haha. Är fantastiskt liten förresten, ser jag nu. Well, förhoppningsvis är vädergudarna (heey, vad hände med den kristna monoteismen?) på vår sida, men kanske är dumt att hoppas på för mycket! 

Lovar att vi hörs i alla fall, men kanske inte lika mycket. Vad gör ni nu till veckan? Puss!

brownie



Tittar igenom lite gamla bilder från förra året. Hittade den här - Rhodos i juli 2010. Inte världens snyggaste precis, men brun tjej eller vad! Håret var lite sådär sommarfräscht också. Åh, sitter här lite blekfet och har ångest över att jag knappt solat någonting iår. Inte för att det gått den senaste tiden, men ändå. Hoppas på sol, sol och mera sol nu när jag och tjejgänget ska till landet. Jag tänker ju inte gå runt som ett likblekt spöke hela sommaren. Punkt!

det börjar närma sig




Typ såhär tänker jag gå klädd på Peace&love.
Tre flugor i en smäll; väldigt enkelt, bekvämt och faktiskt ganska snyggt!

VISA



Yep. Ännu ett steg in i den allvarliga vuxenvärlden. Fick hemskickat ett nytt, riktigt VISA.. Hade en lång, sorglig cermoni när jag klippte mitt älskade gamlakort.

R.I.P ungdomsVISA!

Skojar! Seriöst - lycka är att få hem ett riktigt VISAkort! Känns plötsligt som att jag är rik, snygg och bor i staterna. En ganska grym känsla att få en vanlig tisdag!

hos min Hank



Efter randomfika på stan med Johanna och Julia blev det att träffa Henrik - äntligen! Har saknat honom när han hängt i Örebro sedan i torsdags. Vi ska mysa hela natten och morgonen, så räkna inte med mig något vidare. 

Måste säga tusen tack för alla era kommentarer. Ni gör mig så glad! Ska svara imorgon, känner att jag behöver lägga ner min tid på min prins ikväll. Sov sött!

mys med Tuva



Myser med världens bästa Tuva! Ett av två fina kusinbarn.
Vi varvar Barbapapa med att dansa till Astrid Lindgrenlåtar och har det allmänt gött!

havsgudinna

Örhängen - Wet Seal $6 / Kavaj - Nicole Miller $345
Jeans - Boutiqe1.com $323 / Bh - welikefashion.com euro 20
Clutch - ourstyle.hu euro 35 / Heels - women.fashionbeans.com £62


robert oh robert


Allt jag kan säga är M U M S !

vimmelbild



Ganska så fett ändå.
Men som sagt - sjukt oplanerat att vi skulle hit så ursäkta kläderna.
Höhö.

oh lord

H E L T   S J U K T   S N Y G G   J U ! ! !



Som tidigare nämnt; håller till på landet i helgen och därför riktigt kass uppdatering och riktigt mycket gottande!

ask yourself

So very true, huh!

Lita space

C66a075e9f114c92fad5667c6c123420_large_large


Jag tycker att fötterna ser sjukt konstiga ut i sådana här skor.  Ser ut som dinosauriefötter typ..
Förstår inte riktigt hypen! Måste dock medge att mönstret här är galet snyggt.

Men fortfarande; Jeffrey Campbells Litamodell - inget för mig!
V a d  t y c k e r   n i ?

Ni glömmer väl inte?




midsommarsnygg



Hade jag haft möjligheten att se ut såhär på midsommarafton, hade jag tagit den.
Antingen matchad med BUS eller naturligt sommarbrun hy. Uppsatt hår.
Mums!

seg morgon



Jag antar att ni alla förstår att bilden inte tagit sig själv, utan att jag faktiskt vaknat. Men såhär såg jag ut för en kvart sedan. Tur att jag är en sådan fantastisk skådesepelare, så att man tror att jag faktikst sover i denna stund. höhö. Det är verkligen fantastiskt skönt att sova ut. Sova extremt länge. Vända lite på dygnet. Så glad över att jag valde en hemmakväll framför annat igår, jag behövede verkligen vila. Idag träffar jag förhoppningsvis Joel, annars blir det att fixa småsaker som jag annars helst inte gör. Rensa skrivbordslådorna låter ju sällan som en lockande aktivitet, eller hur?

Ska hitta på något gott att äta till brunch. Får smyga ner och se vad som finns i kylen!

kvällsmys


Ikväll är det jag, mysbyxorna, lantchipsen, teet och lite streamade TVserier mot världen.
Lantchips är min nya last, det är verkligen helt fruktansvärt gott!

fit out


myslördag



Efter en dryg mils powerwalk med Miranda i regn tycker jag änna att jag förtjänar
en gó relaxdag med bara mig själv. Ska tända en massa ljus och dricka litervis med grönt te.
Äta jordgubbar och göra fräsch smoothie. 

Sommarlovslivet är ju nästan för bra för att vara sant!

berså

yeeeesterday

Fikade på Condecco och kikade på folk ett ganska bra tag. Vid halv tolv bestämde några av oss att vi skulle dra till Berså. Och så blev det. Grym kväll! Träffade hur många som helst som vi känner. Några som var sjukt roligt att träffa på. Några nya skrevs till på vår vänlista. Galet bra kväll i alla fall, om än lite väl spontan. Dålig klädplanering. Stor väska. Men vad gör man inte? Skönt att stupa i säng sedan! 

Dagen är oplanerad och full av kansken. Lutar åt att jag ligger hemma och gottar mig med jordgubbar, en bok och lite skön musik. Och just det, te. Såklart.

snygga fötter




Blev en liten roadtrip med mamma och Johanna (väldigt oplanerad!) och med mig hem kom bland annat de godingar ni ser här över. Bilderna gör dem inte riktigträttvisa, men jag kan ju visa er någon annan gång senare också. Dessutom fick jag med mig schampo, raklödder, rakhyvlar, en blus och ett par stövlar till P&L hem. Gott! Mitt kontokort mår nog desvärre mindre bra just nu. Höh!

if I was a rich girl


Jag har aldrig lyckats vara bra på spel. Hade suttit gott men en riktigt rejäl slant såhär i sommartider. Tänk om plånboken var så tjock så att den inte gick att stänga? Inte av kvitton då, som i mitt fall.. Jag har aldrig spelat på casino eller liknande men Morfar har gjort några tappra försök att lära mig kortspelet med samma namn. Jag är verkligen inte någon talang, men om jag hade varit det hade jag kanske kunnat utmana ödet och spelat lite? Är ju egentligen roligt med lite risker (även om det är en sjukt stor risk att spela med pengar i mitt fall) och vem vet, man kanske vinner? Igår på Berså hade de ett sånt där spelbord, men killen jag hängde med förlorade bara en massa pengar. Hörde dock förra veckan om en kille som blivit miljonär på att spela. Helt galet! Tänk om man egentligen sitter inne på talangen, men aldrig vågar testa..


romantik


Så himla fint, såhär vill jag också ha mitt hår! Får bli en dag då jag lär mig! Allt som behövs är ju lite hårnålar (både fina och vanliga), en blomma och lite tålamod. Hårspray kanske. Klart!



yesterday


helt stenseriösa

Klippte mig, bara topparna så ingen behöver vara orolig. Fixade lite bankärenden. Fönstershoppade. Blev bjuden på lunch av min finaste Hank. Mötte upp the ladies för att gå på förhandsvisning av Kronjuvelerna. Vet inte riktigt vad jag tyckte än, måste nog se filmen igen för att få en bra uppfattning. Älskar Bjön Gustafsson, så mycket kan man ju säga i alla fall! Fast han är en fruktansvärt dålig skådespelare.. Haha. Sevärd film i alla fall!


altanmys

Efter bion bestämde vi oss för att gå hem. Slutade ändå i att Mirandas pojk kom och hämtade oss. Kvällen slutade runt tolvsnåret invirade i filtar på min altan. En massa ljus, jordgubbar, vaniljsås och te. Tittade på gamla filmer och försökte ragga upp någon som ska till Peace&love från Göteborg.

ÄLSKADE SOMMARLOV!

shoe-o-holic




Samtliga från Deichmann (eller vad det heter?).
Åh, jag vill så gärna ha ett par kilklackar. Så himla snyggt!
Kostar max 230:-. Perfekt ju!

kex för hundar



Haha, när jag tog den här halvkassa bilden (testade lite olika inställningar med nya kameran) kunde jag inte låta bli att tänka på alla de där dialektfrågorna man ställde till folk man träffade när man var liten. Säger du hundkex eller säger du hundchex? Säger du Ramlösa eller säger du Rámlösa? Säger du kaviar eller kaviár? Nå, vad säger ni? 

Jag ska snart sätta mig ute på altanen och äta lite frukost. Sedan drar jag till stan för att klippa mig (äntligen!) och fixa lite ärenden, bland annat fixa nytt bankkort. Man måste ju agera vuxen nu när man äntligen fyllt arton!

Lyx versus Budget



Okej, kanske lite halvsnygga outfits. Men ganska lika! Vilken hade du helst burit?

en kopp glass



Kvällsmys i min underbara ensamhet. Gammaldags vaniljglass i en av mina nya koppar från Pip Studio. En av många fina födelsedagspresenter. Pip har fantastiskt fina saker, helt i min smak. De två kopparna och de tillhörande tallrikarna har använts varenda dag sedan jag fick dem. Det rosa setet är minst lika fint. Kommer absolut att bli ett märke jag kommer införskaffa mig mer saker av. Titta bara på detaljerna! Är svårt att se på bilden, men förutom alla fina blomrankor, prickar, spetsdetaljer och mönster sitter det på ena sidan en liten fågel och ler mot mig.
Love

colourful



Jag är helt kär i min nya kamera. Trodde inte alls att närbilder skulle bli bra, men titta! Lycka. Kvällen ska spenderas i min ensamhet efter många om och men. Känns väldigt skönt, har som sagt flängt runt lite överallt de senaste veckorna. Var längesedan jag spenderade en kväll hemma, helt själv. Ska städa och byta lakan och sånt där, så att jag vaknar upp imorgon och mår som en prinsessa. Sätter på iTunes och tar fram dammsugaren - det här kan bli kul! Jag är ju det städfreak jag är..




lev älska skratta



Ett av dagens småpyssel. Fick mitt favoritcitat och motto som klistertext av min bästa Johanna på min födeslsedag. Bästa platsen i mitt rum blev precis bredvid sängen, över mitt (ostädade) nattygsbord. Är redan helt förälskad. Visst blev det fint? Har dessutom sått sallad, spenat och persilja ute i min lilla örtlåda, så hoppas på fin skörd inom snart framtid. Höhö.

helig helig



Kom hem från Evelinas artonårsmys inatt vid två ungefär. Var verkligen supertrött men har ändå inte lyckats sova längre än till nu. Därför har jag gjort dagen helig. Måste ta det lugnt och ta hand lite mer om mig själv. Var ett tag sedan sist. Promenad väntas, och eventuellt träffar jag Henrik ikväll. Om det orkas. Fast är jag med honom så tar ju han hand om mig, och det borde väl vara tillåtet? haha

it's cool

Min nya älskling! Från och med nu kommer jag mestadels fota med denna Nikon Coolpix, om inte annat anges. Fick en massa födelsedagspengar som gick åt, men det var det värt. Dags att börja dokumentera livet lite ambitiöst. Man vill ju inte sitta där sen, och ha glömt allting.

det är dags för nya tider!

Dearhanna i supertappning - summer edition!
Vilket i sin tur leder till; Hej Hanna, från och med nu stans bästa bloggerska!


Woaah! Helt galet vad jag har flängt runt de senaste dagarna.  Jag hade kunnat skiva hundratals inlägg om hur roligt jag har haft det. Hur mycket jag har gjort. Hur gott det är med sommarlov. Hur lycklig jag är över hur allt bara går som på räls (tuuuut!) just nu. Men det bra för med sig det dåliga - när man flänger runt så mycket och har fullspäckat schema hinner man inte blogga. Och det är väl så situationen har sett för mig just nu. Men vet ni, nu kommer jag hinna igen. Har till och med köpt en ny, liten smidig kamera! Berättar mer senare. Lovar att jag ska blogga ihjäl mig (heh, well!), blogga intressant och med fler egentagna bilder. Sounds good? Och ni får se till att kommentera lite mer, jag vet ju att ni är många som kikar in här!

Hej hej sommar!

kamerakåt

just nu

Känner mig jätteäcklig. Så himla kvavt och dött ute, känns det som. Haft jättelite skola idag, men ändå lång dag. Gått runt på stan med Ida och fixat lite ärenden. Använt mitt Coffee card på EP som jag fått i present. Träffat Johanna och Clara på Capuccino. Ska nog hoppa in i duschen innan det är dags för middag, och sedan blir det körrep inför körresan vi ska på i sommar. Kommer bli kul! 
Sitter och försöker komma fram till vilken kamera jag ska köpa. Vill ha en liten digitalkamera som jag kan ha med mig överallt. Hittat en Nikon och en Canon som jag är inne på, men kan inte bestämma mig för vilken. De är så lika men det kanske är smådetaljer som skiljs åt, som är viktiga. Ska fråga min kloka och mycket kamerakunniga kusin Malin om råd, innan jag bestämmer mig. Kommer säkert att bli grymt i vilket fall.

Mår ni bra?

liten blev stor



GISSA VEM SOM FRÅN OCH MED IGÅR ÄR MYNDIG?
6 juni 1993 föddes en liten flicka - and that girl is me..


Nu är det jag mot världen!

laddar för Håkan


förkyld snorunge borde tagga till lite..

Har precis firat kusin Malin som fyller 26 år idag, och nu är det dags för förkylda lilla mig att dra iväg in mot stan för att tagga till inför Håkan. Det står piknik med en drös gött folk på schemat, innan det bär av mot Slottskogsvallen och göteborgs stolthet - Håkan Hellström

Kommer bli en grym kväll!

sommarvärme

Summer. Oh summer!

Helt galet varmt ute idag ju! Har varit och spanat på Henrik när han spelat fotboll idag, och sedan drog jag och Johanna till Ica för att köpa grejer inför min artonsårsgrillgrej som äger rum inom snar framtid. Känns helt cepekonstigt att flickan jag känt som bebis nu kör runt mig med sin mammas bil, som om det var den mest naturliga saken i världen. Jag har nog inte riktigt fattat att vi växer upp.. höhö.
Legat och stekt på altatnen i några timmar nu. Snart åker jag in mot stan för att träffa Henrik och spendera resten av kvällen med honom. Bussen går om en dryg kvart tror jag, så blev ett litet stressinlägg här alltså..

Vad gör ni idag, fina?

nude love

Jag älskar de här skorna!
De kommer från H&M, på shop online får du dem för halva priset just nu - 99 kronor.
Hade varit lycklig om de stod i min hall, tillhörandes mig. Nu är ju inte fallet så, tyvärr.
Men åh! Såå fina!

come away with me

jag vill ha en sådan här vacker damcykel!

Studentfirande för LM Engströms fina treor. Bjuden på frukost och fika på espresso house av Henrik. 13 månader tillsammans idag. Fixat fyra gratisbiljetter till förhandsvisning av Kronjuvelerna. Köpt fin blus på H&M. Pyntat studentflak. Bästa vän har tagit körkort (heelt crazy!). Solat och läst Glamour. Lyssnat på Veronica Maggios Satan i gatan två gånger om. Liten fotorunda med syster. Uppvaktat kusinen Torunn som tagit någon slags högskoleexamen. Köpt frön som ska planteras imorgon. Inte druckit en endaste kopp te. Fortfarande varm av solen!

Det har varit en speciell dag på många sätt. Ska avsluta den ganska tidigt, jag är överdrivet trött och har väldigt ont i halsen. Hoppas på att det inte tyder på en förkylning eller något sånt. Blir att sätta på en kopp te och krypa ner i sängen med nya numret av CHIC och en halstablett. Sedan väntar en lång natts sömn och en innehållsrik morgondag. Lycka är att vara ledig!

casual



Somrigt, snyggt och stilrent!

Min profilbild

Hanna

RSS 2.0